IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
    Не е необходимо. Голяма държава с много природни ресурси и велика история, убийствена корупция, катастрофални доходи, бедно и кратко живеещо население, алчно, мързеливо, меркантилно, силно религиозно и особняшко, което е убедено, че в някоя датско село живеят добре само и единствено защото то живее зле. Отказва да проумее, че причината за киреча, в който живее, са неговите политици, неговата корупция и неговия манталитет. Смята, че всичко хубаво на Запад е спуснато от извънземните, а не се е появило следствие на труд, битка със земята, битка с климата, битки между самите западняци и много, много мозък.
    Личи ти, че имаш само повърхностна представа за Египет, за хората и проблемите му.
    Сравни само пътищата на нашия най-голям курорт Сънито и техния аналог Шарм.
    Ще ти се приреве. Ще ти се смачка самочувствието на европеец.
    Имаг три и шест лентови двупосочни магистрали в курортен град с постоянно население от 70 000 жители и турисическа леглова база по-малка от на сънито!
    ....
    Който много си вири носа, рискува да му се видят сополите.
    Тъй че, по леко го давай с високомерните оценки на страна, която въпреки проблемите които правилно констатираш, се развива с темпове за които ние само може да мечтам.
    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

ехо, не те знам, от кой профил пишеш,
      ама какви са ти тезата и музата изобщо ?
      Гледам само на контра го караш.

каква ти е болката тук ?
      Аз не разбрах, Египет в БРИКС ли е, не е ли? Западът, какво, не е крал? Не е грабил? Не е мамил? Изпълнявал е всичките си ангажименти или? И как така, они само щото религиозни, се явяват и мързеливи, и лъжливи, и крадливи - всички НАШИ, ЗАПАДНИ "добродетели", умножени ПОНЕ по 10? Тepix ,се увлече, без да се усети, а аз оставам с впечатлението, че е убеден, че трябва и аз да гледам ТАКА на света. Да, ама не. Давам си смеъка, какво са и какво не са видели тези хора. Нарече ги "крадливи". Крадат 1÷2%, някое лошо оставено портмоне. Когато НАШИТЕ, ЕВРОПЕЙСКИ КРАДЦИ, крадат с химикалката но, окрадват държави...Ама "крадливи"- само туземците. И как били искали да ги приемат, и как били щели да (НЕ) им се получат нещата, щото някой тукашен мислел за тях еди-как-си.. Хартиен суюз бил. ВСОЧКО започва на хартия. А НАТО? НАТО, дето вече не е, каквото беше, ами клуб оскубани кандидат-камикадзета за чужди интереси. Със символични армийки с гол гъз без чифте пишови, но с комплект картинки за Ф-16. Не знам, само на мен ли ми изглежда тъжна тази пародия? Щото съм бил в 170-хилядна и в 70-хилядна армия, дето сега е 26000 барабар с чантаджиите?

Не знам. Не разбирам. Знам само че, това което виждаме сега, бе системно докарвано до ТОВА си състояние с пълното разбиране за последиците, последните 33 години. Не на "хартиения" съюз трябва да се смеем, ами да си потърсим нашия.
      АКО е останал някъде още.
      Last edited by X_Y; 30.05.2023, 09:11.

Коментар

Пиша от моя си профил.
        Тезата ми е, че БРИКС е хартиен съюз на напълно различни и несъвместими държави, на които "Запада ни е виновен, че сме крадливи и бедни" като лозунг не е достатъчно да им обърне ситуацията.
        Нека да позная: "Не съм русофил, но ..."?!?
        Аха,ТИ си капацитет за да прецениш дали става Брикс Съюза или не ;
        САЩ, Съюза, Югославия, Индия, Пакистан, Китай успяха да поддържат смесицата от различни държави, народи, религии, ама що така ?
        Повечето държави (ако имат алтернатива) ще се светнат, че не може да продължава изсмукването на всичко ценно от тях, както и оправянето им всяка вечер.
        Брикс може да се затвори за прогнилия Запад, имат ресурси и (китайска) техника.
        Ама Запада какво ще прави със безстойностните хартийки, прогнилите банки, мутираните храни, незнам.

Не вре, българофил съм.
        У тази територия, обича да вкарва другия във рамки, да, ама не става така по света, много е примитивно.
        Линиите са размити

П.П.За западните кораби - петорна вражеска вноска за преминаване на Суец, толкоз за бедния Египет, иначе обикаляш цяла Африка.
        Last edited by X_Y; 30.05.2023, 09:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

каква ти е болката тук ?
          Пиша от моя си профил.
          Тезата ми е, че БРИКС е хартиен съюз на напълно различни и несъвместими държави, на които "Запада ни е виновен, че сме крадливи и бедни" като лозунг не е достатъчно да им обърне ситуацията.
          Нека да позная: "Не съм русофил, но ..."?!?
          Last edited by X_Y; 30.05.2023, 09:10.

Коментар

Не е необходимо. Голяма държава с много природни ресурси и велика история, убийствена корупция, катастрофални доходи, бедно и кратко живеещо население, алчно, мързеливо, меркантилно, силно религиозно и особняшко, което е убедено, че в някоя датско село живеят добре само и единствено защото то живее зле. Отказва да проумее, че причината за киреча, в който живее, са неговите политици, неговата корупция и неговия манталитет. Смята, че всичко хубаво на Запад е спуснато от извънземните, а не се е появило следствие на труд, битка със земята, битка с климата, битки между самите западняци и много, много мозък.
            +100

Коментар

каква ти е болката тук ?
              Last edited by X_Y; 30.05.2023, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не съм ходил там.

Коментар

Разбира се - причината в Египет да не можеш да минеш нормално през градско КПП без подкуп от между 2 и 5 долара за полицая е само и единствено Сорос.
                  Не съм ходил там.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Като крадат големите риби, крадат и най-низшите чехълчета.
                    Кой им спретна арабски пролет, есен и така 10 години?
                    Съдейки по сградите, допреди арабските сезони не са били по-цъфнали и вързали. Имат си един язовир, построен от руснаците и единия канал, построен от французите. Всичко друго, което става е на над 2 000 години.
                    Ма нищо де, сега в БРИКС вече нещата ще се оправят.

Коментар

Разбира се - причината в Египет да не можеш да минеш нормално през градско КПП без подкуп от между 2 и 5 долара за полицая е само и единствено Сорос.
                      Като крадат големите риби, крадат и най-низшите чехълчета.
                      Кой им спретна арабски пролет, есен и така 10 години?
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Имат. Западът, граби всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Начина на мислене ни е като на братята ни славяни поляци и украинци.Пък вие се родейте с братята ви индийци,негри и чукчи.
                          Че с какво да са по-лоши от нас?

Коментар

14 години не е чак толкова малко време. Не знам дали ще може държави като Бразилия, Египет и Индонезия да се почувстват съюзници само на база детронация на Запада, при положение, че нямат нищо общо.
                            ​​​​​​
                            Имат. Западът, граби всички.

Коментар

Има достатъчно време да се убедиш в обратното. СПОКО.
                              14 години не е чак толкова малко време. Не знам дали ще може държави като Бразилия, Египет и Индонезия да се почувстват съюзници само на база детронация на Запада, при положение, че нямат нищо общо.
                              ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

По точка едно не следва да се бърза, а точка две е катастрофална. Но това е мое мнение, естествено.
                                Ako смяташ че ще е катастрофална като при гърците при които брюксел блокира парите на гръцките банки, то най вероятно може да се измисли нещо

Коментар

Working...
                                X