IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts


  • Валентина Милова

    18 юни в 14:41 ч. ·
    ФРАНЦИЯ, ПОМНИШ ЛИ НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР?

    На 27 ноември 1919 г. в парижкото предградие Ньой сюр Сен е подписан Ньойският договор.С документ не само подписан във Франция, но и с активната роля на Франция от България са откъснати български земи и са дадени на Кралство на сърби, хървати и словенци и други желаещи.

    Западните покрайнини и земите около Струмица , Южна Добруджа и Беломорска Тракия изчезват от картата на България под действието на най-срамната и разрушителна спогодба в българската история. Трагедията, която последва за България и населението на тези области продължава и до днес. Дадени са свидни жертви, хората губят домовете си, земята си, родината си, а много от тях и живота си. Наследниците знаем и помним разказите.

    С активната роля на Франция!!!

    Самият президент на САЩ по онова време – Удроу Уилсън твърдо се противопоставя, на подобно решение, което би довело само и единствено до втора световна война (така и става през 1939 година).

    Точно след един век и точно тази същата Франция днес се намесва отново по същите въпроси и в същия стил и контекст.

    Трябва ли да ми дреме дали партията на Макрон ще бъде избрана? Честно казано ми е през....

    Моето семейство и произход са от Западните покрайнини и е от тези, които са изпили горчивата чаша на Ньойския договор. За това е тук, а не в Цариброд, откъдето е коренът ни.

    Разбрахте ли, госпожо Нинова?
    За някои тези въпроси не са димка, а съдба и история на предците. Не са карта, която според Вас някой разиграва, а част от самите нас и нашата същност.

    Да питаме еничарите, израсли, възпитани и изучени по чужди земи и далеч от нашите ценности и ценностна система е излишно.Те отдавна са изгубили българското в себе си и са станали граждани на света. Понятия като РОД и РОДИНА не са им в кръвта и не ги разбират.Не са част от тяхното "Аз" и душевност. Повече ги интересува партията на поредният президент на Франция да бъде избрана с тяхна помощ.

    А, България? Нея кучета я яли!
    Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Bori Aleksanrova

    България НЯМА по-последователен и по-жесток враг от Руската империя, Русия, СССР и Руската федерация сега. От 1828 година до 2022 г.
    Bori Aleksanrova

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Bori Aleksanrova

      България НЯМА по-последователен и по-жесток враг от Руската империя, Русия, СССР и Руската федерация сега. От 1828 година до 2022 г. безкрайна поредица от саботажи, намеси и войни срещу нашата родина!
      1817-1864 г. - Русия води Кавказката война, последвана от Черкезкия геноцид (1864-1867) довел до прогонването на черкезите и насочването им към българските земи, а те стават башибозук.
      1828 г. - Русия обезоръжава българското опълчение, арестува водачите му и ги праща на Заточение в Сибир, където част от тях умират.
      1829 г. - Русия помага да се потуши Тракийското въстание и принуждават над 100 000 българи да напуснат родните си места, за да ги заселят в незаселените тогава територии на Кримския полуостров и източна Украйна.
      1861 г. - Георги Раковски издава брошурата си „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите“. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия в Белград да бъде разтурена.
      1861 г. - руския консул в Цариград – княз Лобанов издейства заточение на българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски в Диарбекир за три години, заради обявената независимост на Българската църква.
      1864 г. - граф Игнатиев протестира срещу чл. 10 от екзархийския ферман от 1870 г., открил пътя за присъединяването чрез плебисцит на македонските епархии към Българската 1872 г. По искане и заплахи на граф Игнатиев българските владици Панарет Пловдивски, Иларион Ловчански и Иларион Макариополски са заточени в Измир.
      1872 г. - Руската църква и Вселенската патриаршия, която се поддава на натиска на граф Игнатиев, обявяват схизма против Българската църква.
      1872 г. - граф Игнатиев след лична визита до султана отстранява Махмуд Недим паша, по чиято заповед до привременния български съвет в Ортакьой избира екзарх на основание на фермана.
      1873 г. - граф Игнатиев предлага на Турция Левски да се съди и от българи, на които казва, че съдят обикновен крадец, заради думите на Апостола: „Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби.”
      1876 г. - На Цариградската конференция за автономия на България никой не знае, че месеци преди това Русия и Австро-Унгария сключват тайното Райхщадско споразумение за поделяне на Балканите
      1877 г. - е подписана Будапещенската конвенция. Клаузите са: Русия не възпрепятства Австро-Унгария при анексиране на Босна и Херцеговина, Австро-Унгария не възпрепятства Русия при евентуална инвазия на Балканите. Двете империи се задължават да не допуснат образуване на голяма българска държава, а в случай на уреждане на въпроса на международна конференция, да си оказват взаимна дипломатическа подкрепа, което се и случва на Берлинския конгрес.
      1877 г. - руският консул в Цариград граф Игнатиев е уведомен телеграфически за конвенцията. Веднага започва совалка по саботиране на Цариградската конференция. Още на следващия ден е приет от султана и му гарантира, че Русия ще се застъпи за запазване на значителни територии на Османска империя на Балканите.
      1877-1878 г. на връх Шипка рамо до рамо с българските опълченци воювали войните от 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк. Състава на войските там е:
      1) Българското опълчение - (I, II, III, IV и V опълченски дружини) - редови състав 100% българи.
      2) 35-ти пехотен Брянски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Александър Липински - полски произход.
      3) 36-и пехотен Орловски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Густав Линдстрьом - финландски произход.
      1878 г. - на Берлинския конгрес, Русия взима от Румъния южна Бесарабия, като в замяна я компенсира с българската Добруджа. Руски войски не стъпват в Македония, защото Русия я е предвидила за Турция, както граф Игнатиев обещава на Цариградската конференция.
      1885 г. - България обявява Съединението, а Руската империя е единствената държава, която се противопоставя и провокира султана да въведе армията и да прекрати Съединението или най-малкото – да възрази официално, за да има повод Русия отново да вкара своите войски в България. Турция е заплашена от Англия и отказва.
      1885 г. - Русия принуждава верния си слуга Сърбия да ни нападне в гръб, след като е изтеглила целия офицерски състав още преди Съединението
      1886 г. - Русия организира преврат в България за сваляне на княз Батенберг и го и пращат към Русия. Стамболов като председател на Народното събрание прогонва превратаджиите. Руският императорски пратеник в България генерал Николай Каулбарс връчва нота на българските власти, с която настоява за освобождаване на арестуваните детронатори, отмяна на извънредното положение и отлагане на изборите за Велико народно събрание, което трябва да избере новия княз.
      1886 г. - След избора на Фердинанд, Русия скъсва дипломатически отношения с България за 10 години
      1888 г. – След нота на руския посланик в Цариград Александър Нелидов султанът обявява избора на Фердинанд за български княз за незаконен. Целта е князът да бъде принуден да абдикира и да бъде избран нов в съответствие с Берлинския договор (със съгласието на всички Велики сили), но австроунгарският външен министър Густав Калноки, поддържан от Средиземноморската антанта, блокира практическата реализация на този план.
      1889 г. - Руски убийци отравят Захари Стоянов. През 1978 г. по нареждане на ЦК на БКП е направена аутопсия, която отхвърля версията за руско отровителство.
      1895 г. - Платени от Русия убийци убиват Стамболов
      1903 г. - При избухването на Илинденско-Преображенското въстание Русия и Австро-Унгария, с ноти до българското правителство го принуждават да не се намесва в конфликта, съгласно Райхщадското и Будапещенското споразумения.
      1909 г. - Русия прехвърля турския дълг към България в размер на 82 милиона златни франка или 26 тона злато. Подписан е българо-руски протокол в Петербург, съгласно който България поема дълг към Русия в размер от 82 милиона лева, платими за 75 години при лихва от 4,75 %, без да се обвързва с гаранции и да отстъпва контролни права. Русия приема за основа 125-те млн., която сума изплаща пряко на Високата порта, като я приспада от турския дълг по контрибуциите от войната 1877 – 1878 г., дължими на Русия, и които не са изплащани от 1878 г.
      Източник - История на външния държавен дълг на България 1878 – 1990 г.
      1913 г. - Русия подкрепя Сърбия и Гърция да задържат окупираните български територии. Русия грубо и безцеремонно нарушава и не изпълнява подписаната от нея Военна конвенция с България от 1902 г. за защита срещу Австро-Унгария и Румъния, като подтиква и подпомага Румъния да удари в гръб България.
      Източник - Изследването на Андрей Тошев "Балканските войни" Том 2. Пловдив—София, Книгоиздателство „Хр. Г. Данов“, 1931 г.
      1915 г. - Русия напада вероломно България и бомбардира с кораби жилищните квартали на Варна.
      1916 г. - Русия извършва морски обстрел на град Балчик.
      1923 г. - СССР организира Септемврийското въстание.
      1925 г. - Агенти на СССР извършват атентат в църквата „Света Неделя“.
      1944 г. - СССР напада България, инсталира марионетно правителство и отнема целият резерв на Българската народна банка без никаква отчетност и без да съгласува нито едно свое действие с Политбюрото ЦК на БКП.
      1946 г. - Под давление на СССР е взето решение за отваряне на училища, в които да се преподава на новосъздадената македонска езикова норма и „македонска“ история през прочита на зараждащата се македонска историография.
      1959 г. - целият златен резерв на България е изнесен в Москва.
      Източник - Сборник документи. Т. V. 1948–1990 г. В четири части. стр. 35
      Bori Aleksanrova
      +1

      Коментар


      • Новый конфуз

        https://life.ru/p/1505622

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          cyclop, Явно не следите цените на покупка на едро и тази на бензиностанциите..А заплатите защо не сравните в Гърция и България..За комфорта , който Русия има в България горивата трябва да са много по- евтини..В този картел влиза ли корупцията на руските проксита в България.. А неплащането на данъци от Нефтохим като бонус ли го смятате..

          ВАСКО НАЧЕВ
          Докато Корнелия Нинова, Сашко Симов и кой ли не още, се плюнчат и страдат защо не получаваме газ от Газпром на двете гравики ясно се вижда, какви биха били цените на руския газ, ползвайки референтна цена на TTF- 144,50 евро/MWh,(графиката в ляво) и цената на американски газ с референтна цена Хенри хъб (графиката в дясно) преди да бъде втечнен. $6,479MMBtu се равнява на 22 евро/MWh. Разходите за втечняване и транспорт вече знаем, че са 16 евро/MWh
          Пиленцата са лишени от трохички, сър...


          И що е станал только евтин след 09.2021?

          Коментар



          • cyclop, Явно не следите цените на покупка на едро и тази на бензиностанциите..А заплатите защо не сравните в Гърция и България..За комфорта , който Русия има в България горивата трябва да са много по- евтини..В този картел влиза ли корупцията на руските проксита в България.. А неплащането на данъци от Нефтохим като бонус ли го смятате..

            ВАСКО НАЧЕВ
            Докато Корнелия Нинова, Сашко Симов и кой ли не още, се плюнчат и страдат защо не получаваме газ от Газпром на двете гравики ясно се вижда, какви биха били цените на руския газ, ползвайки референтна цена на TTF- 144,50 евро/MWh,(графиката в ляво) и цената на американски газ с референтна цена Хенри хъб (графиката в дясно) преди да бъде втечнен. $6,479MMBtu се равнява на 22 евро/MWh. Разходите за втечняване и транспорт вече знаем, че са 16 евро/MWh
            Пиленцата са лишени от трохички, сър...



            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Пак помислете България ли ви е важна или Русия...Пак помислете кои имат селища на морето и защо винаги сме плащали по- скъпи горива..Защо с Лукойл Русия изнася и корупция у нас..Колко американци с апартаменти по морето познавате...
              И Борисов, Бойко Методиевич и "брошката" му Румен Христов си траят за изгонените руски дипломати...
              Мълчат като отговорни другари на Партиен пленум на БКП..

              Пак имам усещане че една приказка бива превръщана в "реалност" чрез постоянно повтаряне.... Не знам какви "по-скъпи горива" сме плащали, дори в Гърция докато тук беше 2 лв бензина, там беше 2 евро. Виж, сега като се намесиха еврократите, вече са 3.50 лв за литър. Та не виждам как "винаги" сме плащали по-скъпи горива, виждам сега заради идиотските безсмислени самоубийствени "санкции".
              Last edited by cyclop; 30.06.2022, 11:08.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                Опичайте си АКЪЛА.
                ИДВАТ ИЗБОРИ - трябва да избираме да сме втора украйна или да сме НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ.
                ФАЩ и сатаНАТО ни правят ПУШЕЧНО МЕСО. То кво ли има останало - 1/2 България, тя и украйна е наполовина.
                Има едно хубаво - тука НИКОЙ не могат да накарат да грабне пушката, няма значение кой ще ни посочат за ИЗМИСЛЕН враг.
                Мене доста ме притеснява как ЕС игнорира бясната инфлация на по източните държави. С едно щракване на пръстите ще занулят едно две поколения и освен това ще го оставят без работа понеже просто няма конкурентоспособни предприятия.

                И после ЕС ще обяви някакви огромни заплати със напечатани пари за новата армия дето готвят си и ще набере главно мъжете от бедните източни държави докато назапад по ниската инфлация им дава повече избор за оцеляване. За съдбата на жените не съм много сигурен понеже равенство уж ама като стане дума за война вече няма равенство и ще има едни неприятни социални явления.

                А и като следствие фронтовете с Русия ще са тука. Една дълга война предизвикана от експанзивна политика на запада ще изглежда реалистично на фона на това което виждаме.

                Коментар


                • Опичайте си АКЪЛА.
                  ИДВАТ ИЗБОРИ - трябва да избираме да сме втора украйна или да сме НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ.
                  ФАЩ и сатаНАТО ни правят ПУШЕЧНО МЕСО. То кво ли има останало - 1/2 България, тя и украйна е наполовина.
                  Има едно хубаво - тука НИКОЙ не могат да накарат да грабне пушката, няма значение кой ще ни посочат за ИЗМИСЛЕН враг.
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                  Коментар


                  • Bori Aleksanrova

                    България НЯМА по-последователен и по-жесток враг от Руската империя, Русия, СССР и Руската федерация сега. От 1828 година до 2022 г. безкрайна поредица от саботажи, намеси и войни срещу нашата родина!
                    1817-1864 г. - Русия води Кавказката война, последвана от Черкезкия геноцид (1864-1867) довел до прогонването на черкезите и насочването им към българските земи, а те стават башибозук.
                    1828 г. - Русия обезоръжава българското опълчение, арестува водачите му и ги праща на Заточение в Сибир, където част от тях умират.
                    1829 г. - Русия помага да се потуши Тракийското въстание и принуждават над 100 000 българи да напуснат родните си места, за да ги заселят в незаселените тогава територии на Кримския полуостров и източна Украйна.
                    1861 г. - Георги Раковски издава брошурата си „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите“. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия в Белград да бъде разтурена.
                    1861 г. - руския консул в Цариград – княз Лобанов издейства заточение на българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски в Диарбекир за три години, заради обявената независимост на Българската църква.
                    1864 г. - граф Игнатиев протестира срещу чл. 10 от екзархийския ферман от 1870 г., открил пътя за присъединяването чрез плебисцит на македонските епархии към Българската 1872 г. По искане и заплахи на граф Игнатиев българските владици Панарет Пловдивски, Иларион Ловчански и Иларион Макариополски са заточени в Измир.
                    1872 г. - Руската църква и Вселенската патриаршия, която се поддава на натиска на граф Игнатиев, обявяват схизма против Българската църква.
                    1872 г. - граф Игнатиев след лична визита до султана отстранява Махмуд Недим паша, по чиято заповед до привременния български съвет в Ортакьой избира екзарх на основание на фермана.
                    1873 г. - граф Игнатиев предлага на Турция Левски да се съди и от българи, на които казва, че съдят обикновен крадец, заради думите на Апостола: „Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби.”
                    1876 г. - На Цариградската конференция за автономия на България никой не знае, че месеци преди това Русия и Австро-Унгария сключват тайното Райхщадско споразумение за поделяне на Балканите
                    1877 г. - е подписана Будапещенската конвенция. Клаузите са: Русия не възпрепятства Австро-Унгария при анексиране на Босна и Херцеговина, Австро-Унгария не възпрепятства Русия при евентуална инвазия на Балканите. Двете империи се задължават да не допуснат образуване на голяма българска държава, а в случай на уреждане на въпроса на международна конференция, да си оказват взаимна дипломатическа подкрепа, което се и случва на Берлинския конгрес.
                    1877 г. - руският консул в Цариград граф Игнатиев е уведомен телеграфически за конвенцията. Веднага започва совалка по саботиране на Цариградската конференция. Още на следващия ден е приет от султана и му гарантира, че Русия ще се застъпи за запазване на значителни територии на Османска империя на Балканите.
                    1877-1878 г. на връх Шипка рамо до рамо с българските опълченци воювали войните от 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк. Състава на войските там е:
                    1) Българското опълчение - (I, II, III, IV и V опълченски дружини) - редови състав 100% българи.
                    2) 35-ти пехотен Брянски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Александър Липински - полски произход.
                    3) 36-и пехотен Орловски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Густав Линдстрьом - финландски произход.
                    1878 г. - на Берлинския конгрес, Русия взима от Румъния южна Бесарабия, като в замяна я компенсира с българската Добруджа. Руски войски не стъпват в Македония, защото Русия я е предвидила за Турция, както граф Игнатиев обещава на Цариградската конференция.
                    1885 г. - България обявява Съединението, а Руската империя е единствената държава, която се противопоставя и провокира султана да въведе армията и да прекрати Съединението или най-малкото – да възрази официално, за да има повод Русия отново да вкара своите войски в България. Турция е заплашена от Англия и отказва.
                    1885 г. - Русия принуждава верния си слуга Сърбия да ни нападне в гръб, след като е изтеглила целия офицерски състав още преди Съединението
                    1886 г. - Русия организира преврат в България за сваляне на княз Батенберг и го и пращат към Русия. Стамболов като председател на Народното събрание прогонва превратаджиите. Руският императорски пратеник в България генерал Николай Каулбарс връчва нота на българските власти, с която настоява за освобождаване на арестуваните детронатори, отмяна на извънредното положение и отлагане на изборите за Велико народно събрание, което трябва да избере новия княз.
                    1886 г. - След избора на Фердинанд, Русия скъсва дипломатически отношения с България за 10 години
                    1888 г. – След нота на руския посланик в Цариград Александър Нелидов султанът обявява избора на Фердинанд за български княз за незаконен. Целта е князът да бъде принуден да абдикира и да бъде избран нов в съответствие с Берлинския договор (със съгласието на всички Велики сили), но австроунгарският външен министър Густав Калноки, поддържан от Средиземноморската антанта, блокира практическата реализация на този план.
                    1889 г. - Руски убийци отравят Захари Стоянов. През 1978 г. по нареждане на ЦК на БКП е направена аутопсия, която отхвърля версията за руско отровителство.
                    1895 г. - Платени от Русия убийци убиват Стамболов
                    1903 г. - При избухването на Илинденско-Преображенското въстание Русия и Австро-Унгария, с ноти до българското правителство го принуждават да не се намесва в конфликта, съгласно Райхщадското и Будапещенското споразумения.
                    1909 г. - Русия прехвърля турския дълг към България в размер на 82 милиона златни франка или 26 тона злато. Подписан е българо-руски протокол в Петербург, съгласно който България поема дълг към Русия в размер от 82 милиона лева, платими за 75 години при лихва от 4,75 %, без да се обвързва с гаранции и да отстъпва контролни права. Русия приема за основа 125-те млн., която сума изплаща пряко на Високата порта, като я приспада от турския дълг по контрибуциите от войната 1877 – 1878 г., дължими на Русия, и които не са изплащани от 1878 г.
                    Източник - История на външния държавен дълг на България 1878 – 1990 г.
                    1913 г. - Русия подкрепя Сърбия и Гърция да задържат окупираните български територии. Русия грубо и безцеремонно нарушава и не изпълнява подписаната от нея Военна конвенция с България от 1902 г. за защита срещу Австро-Унгария и Румъния, като подтиква и подпомага Румъния да удари в гръб България.
                    Източник - Изследването на Андрей Тошев "Балканските войни" Том 2. Пловдив—София, Книгоиздателство „Хр. Г. Данов“, 1931 г.
                    1915 г. - Русия напада вероломно България и бомбардира с кораби жилищните квартали на Варна.
                    1916 г. - Русия извършва морски обстрел на град Балчик.
                    1923 г. - СССР организира Септемврийското въстание.
                    1925 г. - Агенти на СССР извършват атентат в църквата „Света Неделя“.
                    1944 г. - СССР напада България, инсталира марионетно правителство и отнема целият резерв на Българската народна банка без никаква отчетност и без да съгласува нито едно свое действие с Политбюрото ЦК на БКП.
                    1946 г. - Под давление на СССР е взето решение за отваряне на училища, в които да се преподава на новосъздадената македонска езикова норма и „македонска“ история през прочита на зараждащата се македонска историография.
                    1959 г. - целият златен резерв на България е изнесен в Москва.
                    Източник - Сборник документи. Т. V. 1948–1990 г. В четири части. стр. 35
                    Bori Aleksanrova

                    Коментар


                    • Пак помислете България ли ви е важна или Русия...Пак помислете кои имат селища на морето и защо винаги сме плащали по- скъпи горива..Защо с Лукойл Русия изнася и корупция у нас..Колко американци с апартаменти по морето познавате...
                      И Борисов, Бойко Методиевич и "брошката" му Румен Христов си траят за изгонените руски дипломати...
                      Мълчат като отговорни другари на Партиен пленум на БКП..




                      tribune.bg
                      Митрофанов: За „персона нон грата” са обявени моят готвач, шофьори и охрана на Посолството
                      Last edited by Kiro; 30.06.2022, 07:43.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Мнанвам да дам прогноза, колкото и да не ви се иска хранилката свърши. България прикюлчи прехода, динозаврите и отломките от един друг строй на крадене и корупция и мафия ще бъдат изчистени. Ето прогноза, България в ЕС в НАТО с евро и без олигархични зависимости. Довиждане ... парите за трочетата също ще свършат рано или късно Всички псевдопатриоти, депесари,копейки, митро и мутрофани ще бъдат част от едно далечно тъмно минало наречено преход. Довиждане няма да липсвате на никого .... Вероятно от далечината на времето ще има нещо в учебниците по история като новата ера свързвана с истинското освобождение на тази държава.

                        След 10 години няма да има и помен от вас, ще имаме улици и тротори без дупки, ще имаме здравеопазване, ще имаме образование ще имаме много неща ще имаме и добър стандарт на живот, няма да имаме мутрогени и мафиоти, няма да имаме лъскави коли през 20 метра за по 100 бона от открааднатите от народа пари . Ще имаме достоен европески начин на живот.
                        Няма да имате друго, освен оредяващо население и растяща диаспора в чужбина. Но все е нещо
                        Вас ви скопява селото вътре във вас самите - от Витоша по-високо нЕма. С всяко изказване против емиграцията затъвате все по-дълбоко, неспособни да схванете че тя е свежата кръв.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

                          Да, ако целта му е съсипването на България , дотук няма грешен ход. Още като се изцепи , че Русия била бензиностанция с ракети се зачудих защо го прави. Нямаше никаква полза от подобни пубертетски изказвания. На цял свят е ясно какъв е Путин и каква държава е Русия , но нито един политик не си позволи да прави подобни безмислени и малоумни изказвания. После ни кръцнаха газта, което наложи включването на посредници и нещата почнаха да се избистрят.
                          Наложи? Понеже при Лукойл досега все без посредници , та ни цените ниски, ни данъци платени

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                            Да но е последователен в действията си за съсипване на икономиката. Можеби той самия е Руски агент... аз друга логика не виждам.... или някой го управлява по телепатия. В смисъл, що за безумие... дайте да дострошим счупената икономика на България, само и само да "накривим шапката на Путин..."
                            Да, ако целта му е съсипването на България , дотук няма грешен ход. Още като се изцепи , че Русия била бензиностанция с ракети се зачудих защо го прави. Нямаше никаква полза от подобни пубертетски изказвания. На цял свят е ясно какъв е Путин и каква държава е Русия , но нито един политик не си позволи да прави подобни безмислени и малоумни изказвания. После ни кръцнаха газта, което наложи включването на посредници и нещата почнаха да се избистрят.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
                              Тоя свикна да се оправдава с вътрешното си убеждение. Беше вътрешно убеден, че не е канадец, после, че Боко трябва да бъде арестуван, сега , че има 70 човека за гонене. Доказателства ? На кой му трябват доказателства, той си има вътрешни убеждения и дори законите не могат да го спрат. След като стана първият министър председател в новата история с успешен вот на недоверие, време е да стане и първият лежал в панделата. Ако той влезне , може да ни тръгне и да продължим с Боко, Орешарски и тия преди тях. Един не трябва да остава отвън.

                              Да но е последователен в действията си за съсипване на икономиката. Можеби той самия е Руски агент... аз друга логика не виждам.... или някой го управлява по телепатия. В смисъл, що за безумие... дайте да дострошим счупената икономика на България, само и само да "накривим шапката на Путин..."

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                                Може и да е просто супер некадърник, но ми е трудно да повярвам, че тази заповед не са му я спуснали от посолството на САЩ.

                                В смисъл нещо няма никаква логика... в действията му... може да се дължи и на някакво моментно умопомрачение... но те нали уж си подбират хората.
                                Тоя свикна да се оправдава с вътрешното си убеждение. Беше вътрешно убеден, че не е канадец, после, че Боко трябва да бъде арестуван, сега , че има 70 човека за гонене. Доказателства ? На кой му трябват доказателства, той си има вътрешни убеждения и дори законите не могат да го спрат. След като стана първият министър председател в новата история с успешен вот на недоверие, време е да стане и първият лежал в панделата. Ако той влезне , може да ни тръгне и да продължим с Боко, Орешарски и тия преди тях. Един не трябва да остава отвън.

                                Коментар

                                Working...
                                X