И какво се оказва в крайна сметка, че няма нито една партия, която да ме привлече като избирател.ГЕРБ и ДПС са по-скоро мафиотски структури,БСП и Възраждане са руски подлоги,Славчо няма намерение да участва реално в управлението, ПП подписаха за закриването на тецовете, което ще е пагубно за икономиката на България, а и за обикновените хора, а ще влязат в коалиция с ДБ,които са партията на Прокопиев и прокарват затоплистка и джендърска политика.А пък не виждам и смисъл да гласувам за партия, която няма да влезе в парламента .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Единствения смислен аргумент, който съм чул от Ханке е, че като влезем в ЕЗ правителството ще може да се финансира на по-ниски лихви и съответно много бързо ще задлъжнеем. Другото са само приказки от негова страна колко хубаво е в борда и колко лошо в ЕЗ.
Реално в средносрочен и дългосрочен план си е плюс да влизаме.
Най-малкото ще доведе до повече туризъм и инвестиции - или може би най-много.
Чужденците не зная че сме в борд и с фиксиран курс. Но като им кажеш, че сме с Евро чисто психологично почват да гледат по друг начин, а иначе там някаква местна валута дето никой не знае какъв курс има.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Вярвам повече на професор Стив Ханке"бащата на валутния борд ",отколкото на всички "познавачи"по темата. И според него ще е голяма грешка ако България влезе в еврозоната.и така премахне валутния борд. Защото той доказано работи.
И според него точно членството в еврозоната може да докара по-висока инфлация като в Естония, която от валутен борд влезе в еврозоната.
Така че тия опорки за Копейкин и тем подобни са несъстоятелни.Това пак е народно творчество.
Last edited by Специалист по всичко; 30.01.2023, 20:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Единствения смислен аргумент, който съм чул от Ханке е, че като влезем в ЕЗ правителството ще може да се финансира на по-ниски лихви и съответно много бързо ще задлъжнеем. Другото са само приказки от негова страна колко хубаво е в борда и колко лошо в ЕЗ.
Чужденците не зная че сме в борд и с фиксиран курс. Но като им кажеш, че сме с Евро чисто психологично почват да гледат по друг начин, а иначе там някаква местна валута дето никой не знае какъв курс има.
Ето това вече е АРГУМЕНТ. А не алабализми.
Коментар
-
Ето ви нещо от некоцето. А да видим как ще го намерите.
И съм напълно съгласен с него - на демоНкраДските боклуци са им платили да прокарат т.нар стамбулска конвенция а иначе ДЖЕНДЪРИЗМА, против КОНСТИТУЦИЯТА НА БГ
Да започнем така, Закон за защита от домашно насилие има още от 2005 г.!
https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135501151
По абсолютно тарикатски и измамнически начин го продават на обществото като чисто нов закон, какъвто до сега е нямало.
Това на ДБ и Белобрадова е екстремистко - подлярско домогване за въвеждане на изменения със ситен шрифт. Нито едно изменение не води до подобряване на средствата и подготовката на компетентните органи.
На абсолютно нелогични места в дефиниции и допълнителни разпоредби се промъкват понятия като интимна двойка, финансиране на НПО-та, които да определят учебните програми, жалба от току-що проговорили, насилие чрез бездействие (злепоставяне инкриминирано от НК по начало), насилие в интимни двойки (гаджета от три дни), отнемане на деца, удължаване на срокове и т.н. и т.н. занимават се с образованието, ще се създават нови видове НПО-та по този закон и т.н. до безкрайност.
Лунатици и екстремисти!
Най-важното, е че закон отдавна има! Мерки за подобряване на прилагането му няма и няма и да има. Това води до избирателност, доноси и произвол. С две думи болшевишки терор!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Вярвам повече на професор Стив Ханке"бащата на валутния борд ",отколкото на всички "познавачи"по темата. И според него ще е голяма грешка ако България влезе в еврозоната.и така премахне валутния борд. Защото той доказано работи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха
ко моехте да четете НЯМАШЕ се излагате толкоз.
Сложил съм КОМЕНТАР естествено кратък и съм
ЦИТИРАЛ КОПЕЙКИН.
И вие още не сте разбрали ..... ама нормално за демоНкраДски неграмотници....не виждаш ли, че коментара ми е за Копейкин. За твоето споделяне коментара ми е по долу е пределно ясен: like a натегач комсомолец в края на 80-те.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха
ЦИТИРАЛ КОПЕЙКИН.
И вие още не сте разбрали ..... ама нормално за демоНкраДски неграмотници
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Верно ли бе[ATTACH=CONFIG]n4018542[/ATTACH]....а помниш ли го тоя мишок Костадинов, като го беше бушонирал Марешки. Ама явно не е бил там сина му тогава, да го отърве. [ATTACH=CONFIG]n4018543[/ATTACH]
ЦИТИРАЛ КОПЕЙКИН.
И вие още не сте разбрали ..... ама нормално за демоНкраДски неграмотници
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеБота156- ти да не си копейкин?И той разправя същата като твоята история
гледат с едно наум.
В неделя (29 януари) председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов написа във "Фейсбук", че пълнолетният му син събира подписи в училището си за референдум срещу въвеждане на еврото в България. Формално подписите се събират от граждански комитет, подкрепен от "Възраждане". В публикацията се посочва, че съученик на сина на Костадинов - определен от партийния председател като "евробабаит", е скъсал една от бланките, отказал да разпечата нови за компенсация, в следствие на което "изяде балтиите (шамари, на варненски)". Според статуса на Костадинов по-късно следва "групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото", защото удареното първоначално момче се е върнало с неколцина други при сина му, който също бил събрал своя група.
Оценката на Костадинов за случилото се е положителна, посочва, че се гордее със сина си.....а помниш ли го тоя мишок Костадинов, като го беше бушонирал Марешки. Ама явно не е бил там сина му тогава, да го отърве.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бота156- ти да не си копейкин?И той разправя същата като твоята история
гледат с едно наум.
В неделя (29 януари) председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов написа във "Фейсбук", че пълнолетният му син събира подписи в училището си за референдум срещу въвеждане на еврото в България. Формално подписите се събират от граждански комитет, подкрепен от "Възраждане". В публикацията се посочва, че съученик на сина на Костадинов - определен от партийния председател като "евробабаит", е скъсал една от бланките, отказал да разпечата нови за компенсация, в следствие на което "изяде балтиите (шамари, на варненски)". Според статуса на Костадинов по-късно следва "групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото", защото удареното първоначално момче се е върнало с неколцина други при сина му, който също бил събрал своя група.
Оценката на Костадинов за случилото се е положителна, посочва, че се гордее със сина си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
За 15-ти път- в момента сме с евро което се казва лев- за всеки лев в обръщение имаш съответната наличност в евро в БНБ, курсът на лева е ФИКСИРАН към еврото на 1.97 ако не ме лъже паметта. Нямаш собствена монетарна политика( да определяш курса), и не можеш да печаташ левове без да имаш съответните еврови резерви. Дори банките ти казват че ползваш евро- процента по кредити в лева и евро е ЕДИН И СЪЩ. В момента сме дефакто с евро без да можем да му ползваме част от предимствата които съм изброил по- долу. За да не подкрепяш еврото и да имаш собствена парична политика ТРЯБВА ДА МАХНЕШ ВАЛУТНИЯ БОРД. Та който не подкрепя еврото и иска да имаме самостоятелна монетарна политика подобна на Полша, Чехия или Унгария не подкрепя и валутния борд. А с нашите управляващи при самостоятелна монетарна политика ни чака нещо подобно на хиперинфлацията през 95-97 година.
И според него точно членството в еврозоната може да докара по-висока инфлация като в Естония, която от валутен борд влезе в еврозоната.
Така че тия опорки за Копейкин и тем подобни са несъстоятелни.
- 1 like
Коментар
-
Фактът,че някой не подкрепя приемането на еврото ,не означава, че задължително е привърженик на Копейкин и тем подобни утайки.
Подобна теза я разпространяват и русоробите-ако си за членството на България в ЕС значи подкрепяш и пропагандата на хомосексуализма.
И в двата случая двете неща нямат връзка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Като гледам не четеш- ирм- чакалнята за еврозоната в която сме е част от процеса по приемане на еврото тоест АКО НЕ КАНДИДАТСТВАХМЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ЕВРОТО НЯМАШЕ ДА СМЕ В ЧАКАЛНЯТА И СИСТЕМНИТЕ БАНКИ ЩЕШЕ ДА ГИ КОНТРОЛИРА НЕ ЕЦБ, А БНБ . Нямам повече нерви и време за губене, кой разбрал разбрал, другите си гласувайте за Копейкин, правете си малоумни референдуми и си носете последствията
Подобна теза я разпространяват и русоробите-ако си за членството на България в ЕС значи подкрепяш и пропагандата на хомосексуализма.
И в двата случая двете неща нямат връзка.
- 1 like
Коментар
Коментар