IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Според Томов машините по принцип могат да бъдат обект на хакерска атака, но има и предпазни средства срещу това. Първото такова е, че машините не са свързани в мрежата. Съществуват и начини да се провери има ли несъответствие между разписките и машинния протокол. Говорителят на ЦИК съветва гласоподавателите да си проверяват разписките, след като са подали своя вот.

    GLASOVE.COM
    Говорителят на ЦИК: Машините за гласуване са много добре защитени от хакери - Glasove.com

    Коментар


    • Служебният министър на правосъдието ще възложи проверка за насилие в арестите и затворите, съобщи БНТ. Янаки Стоилов каза, че ще се проверят твърденията на Светослав Илчовски за запис с издевателства на задържан.

      GLASOVE.COM
      Проверяват твърденията на Илчовски за издевателства над затворник - Glasove.com
      Служебният минис

      Коментар


      • А от мутрокомунистите само кражби, лъжи и корупция..

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Щото в изминалия парламент се видя, че от шоумен можеш да очакваш само шоу, от протестъри само крясъци, а от комунисти само заговори.
          А от шкембелии - торбички Била.

          И то к'о остана?!?

          Коментар


          • Преди да пуснеш бюлетина се замисли за кого гласуваш и какво може да последва!

            Щото в изминалия парламент се видя, че от шоумен можеш да очакваш само шоу, от протестъри само крясъци, а от комунисти само заговори.


            Коментар



            • ИЛИАН ВАСИЛЕВ



              Днес е 10 септември 1944, Бойко си тръгна през задния двор и ... партизаните започнаха да слизат от "офисите" и да доказват, че винаги са се борили против борисовщината. Особено активни в тази своя дейност са посредниците на бюрокрацията.
              В медиите също започна смяната на кожата, блюстители на борисовщината и пеевщината, цацаровщината и гешевизма, започнаха да се проявяват като "активни борци против борисовщината".
              Да ви убеждават че изобщо не са водили сутрешни блокове, следобедни публицистични предавания, не продължават да канят по всички канали аваторите - социолози, политолози, политици, политички, на Борисов и Пеевски.
              Олигарси бизнесмени също започнаха да търсят да купят индулгенции, като си платят за да бъдат и с новите власти. Самият Борисов похвали новия кабинет като "отличен избор" а до вчера убеждаваше че е най-подготвения и друг като него няма. Защото иска да си купи спокойствие, а има какво да губи.
              Та идва времето на "снишението" на тарикатите и на "активните" борци, които никой не е виждал. Много от тях ще ни задминат по гръмогласие и антиборисовизъм, като се превърнат в най-жестоките му душмани.
              Запомнете не е само и толкова важно да се извадят потъналите в корист и аморалност аватари на Пеевски /неговите бизнесмени, прокурори, политици потънаха/ или на Борисов, а тези "посредници" - политици, бизнесмени и медии, които ги закриляха, които връщаха неговото или тяхното, които му осигуряваха медийния комфорт, защото те са цимента на модела. Липсата на базисни ценности и нивата на безпринципност и повратливост са смъртна опасност за превръщането на промяната в подмяна. Защото утре отново ще предадат демокрацията, свободата на медиите и словото, вашето доверие.
              Този път трябва да се започне от нулата и кохортата на обслужващите корупционните и непотизки модели да бъде премахната.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Слугите на Пеев и мутрите треперят от страх и ужас..Ще има върховенство на закона..
                аз лично предпочитам да има върховенстео на патрона римува се със закона и накрая няма да ги храним в панделата
                по-добре да се оправят по начина, който се случи когато Ахмед Доган и Пашата лансираха лицето БМБ за главен секретар... помните ли какво стреляне падна....

                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  ВРЕМЕНА И НРАВИ Ако изборните машини са толкова страшни, нека премахнем банкоматите, кантарите от хипермаркетите и всички приложения в смартфоните. Смешен е този плач на опорните хора.
                  Гледам, че не спират да набиват тази опорка, в която липсва житейска логика.
                  Автор: Миролюба Бенатова,

                  И банкоматите, и кантарите в супермаркетите (мисля, че ги има само в една от големите вериги), и смартфоните имат пълна или поне частична алтернатива. А машините за гласуване нямат такава.
                  Да не говорим, че работят с изначално различни концепции. При банкоматите, кантарите и смартфоните има проследимост и контрол, а при машините за гласуване трябва да има пълна анонимност и недопускане на никаква чужда намеса.

                  Коментар


                  • Слугите на Пеев и мутрите треперят от страх и ужас..Ще има върховенство на закона..

                    Коментар


                    • абе къде е Сретен ?
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                      Коментар



                      • ВРЕМЕНА И НРАВИ Ако изборните машини са толкова страшни, нека премахнем банкоматите, кантарите от хипермаркетите и всички приложения в смартфоните. Смешен е този плач на опорните хора.
                        Гледам, че не спират да набиват тази опорка, в която липсва житейска логика. Иначе, адски тъпо решение е МС да си приватизира видео кадрите от предаването на властта от Борисов на служебния кабинет. Това показва страх, да не би все пак някой да попита нещо, в иначе до скоро гостоприемната гранитна зала. Борисов си тръгва от задния вход. Това трябва да се запомни. Защото е страх и липса на достойнство. Дали ще се върне, не е ясно. Доказано, има много политически животи. И нищо не е окончателно.
                        Автор: Миролюба Бенатова,


                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Не съм вярвал, че в България има организация, която да се покрие с по-голям резил от, примерно, националния отбор по футбол, но ето че 45-ият парламент положи изключителни усилия и мисля, че задмина националната ни гарнитура.

                          Той допълни, че освен най-краткият парламент в историята на България, това ще бъде и единственият, в който депутатите не са си направили обща снимка. Един ден само на хартия ще можем да разберем кой е бил в този парламент.

                          "Единствените, които предложиха модел за управление, макар и обречен, бяха ГЕРБ. След това дори не се направи опит да се направи каквото и да е управление. Хората, изпратени там, се провалиха с основната задача", смята Дилов-син.

                          "Цялото това заклеймяване, изчегъртване никъде в този разговор не се каза какво. Ок. Искаме да махнем ГЕРБ от властта. Тази задача беше изпълнена. Беше редно сега да се направи някаква форма на управление. Не се справиха с тази задача и затова отиваме на нови избори", коментира той.

                          Той коментира и скандала с бизнесмена Светослав Илчовски. Според него комисията по ревизия е помогнала на българите да видят как изглежда политическият елит и как изглежда икономическият елит - не беше добра гледка, допълни Дилов-син.



                          Коментар


                          • Ей младежите тва как ви се струва
                            "Средната възраст на министрите е около 57 г., само две от служебните министерства ще се управляват от жени. "
                            Явно все по трудно е да се намират хора с достатъчен стаж в службите!

                            Коментар


                            • https://bnt.bg/news/hristo-ivanov-to...94921news.html

                              Коментар


                              • Така и не мога да разбера, какво точно очаквате да се случи в РБ,
                                че да не сме на опашката на Европа?
                                Реално нищо, което може да промени това състояние.
                                Бяхме последни в Остблока, сега сме последни в ЕС и ще си останем такива.
                                Лесно можете да се сетите, кое е общото преди и сега и определящо
                                безнадеждния ни статут?

                                Коментар

                                Working...
                                X