Ти гарантираш ли че не е получил тези пари..Да не му водиш счетоводство или просто си си гербераст..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
-
Може и малко наивно да изглежда но ето на мен на какво ми приличат хората на г-н Слави.
Приличат ми на ученици повтарячи.На тези ученици които винаги стоят на последния чин,никога през живота си не са отворили учебник и чиято мечта е просто да минат 45мин. без учителя да ги забележи.Да обаче учителя/народа/ ги е забелязал и ги е искарал на дъската за изпит.Горките хора на г-н Слави обаче нищо не знаят по предмета,само мънкат нещо и бавят времето с надеждата да бие звънеца.Тях не ги интересува въобще предмета който изучават,нито каква оценка ще имат.На тях им трябва само да получават заплатата си от 5000-10 000лв. колкото се може по дълго без да поемат никаква отговорност.Но все пак за да не им е скучно ще дърпат плитките на момичетата,ще замерят с хартиени самолетчета съучениците си а през междучасията ще ги карат да им копуват дъвки и вафли от лафката.Те дори не могат и да крадат,защото и за краденето се иска смелост.Тяхната цел е да седят на последния чин с вдигнати върху него крака,да дъвчат дъвка и да се правят на готини.
Така че тях идеално ги устройва варианта учителя/народа/ да си ги върне обратно на последния чин/тоест да са 3-4 политическа сила/ да си взимат депутатската заплата 5000-10 000лв./щото парите от седем-осъмите не стигат само за лизинга по поршето/ и спокойно,необезпокоявани и с удоволсвие да вдигат шум,нещото което единствено умеят и са правили през живота си.
Тоест да правят шоуто си и да не ги занимават с глупости.Състраданието не е добродетел
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗнаете ли - на предишните два избора не съм ходил да гласувам, защото ме мързеше и защото си мислех, че с мене или без мене все тая.
Сега обаче на предстоящите избори вече съм силно мотивиран и ще отида да гласувам с една единствена цел - този татуирания дългуч да спомогна да бъде наврян в кучи задник, където му е мястото.
Ако много други хора разсъждават като мене, очаквайте на следващите избори голяма активност, а от там и много нисък процент гласоподаватели за дългуча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА как мислиш,- КОЙ се крие зад "татуирания дългуч" ?
- необходима ли е съдебна реформа?
- какво мислиш за главния прокурор и висшия съдебен съвет?
- при кое правителство е имало най-голяма корупция на високо ниво?
- при кое правителство е имало най-некомпетентни "калинки"?
- кои партии са русофили - еврофоби ?
Ако нямате някакъв нов есенен репртоар, май есената класация ще се пренареди драстично.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗнаете ли - на предишните два избора не съм ходил да гласувам, защото ме мързеше и защото си мислех, че с мене или без мене все тая.
Сега обаче на предстоящите избори вече съм силно мотивиран и ще отида да гласувам с една единствена цел - този татуирания дългуч да спомогна да бъде наврян в кучи задник, където му е мястото.
Ако много други хора разсъждават като мене, очаквайте на следващите избори голяма активност, а от там и много нисък процент гласоподаватели за дългуча.- КОЙ се крие зад "татуирания дългуч" ?
- необходима ли е съдебна реформа?
- какво мислиш за главния прокурор и висшия съдебен съвет?
- при кое правителство е имало най-голяма корупция на високо ниво?
- при кое правителство е имало най-некомпетентни "калинки"?
- кои партии са русофили - еврофоби ?
- 1 like
Коментар
-
Слави Трифонов на всичко отгоре е и нагъл лъжец. В интервюто си пред Бойко Василев твърдеше, че Кирил Петков и Асен Василев са се натрапвали и са молили да ги включат в негово правителство.
Днес беше опроверган от Кирил Петков.
Кирил Петков поправи Трифонов: Те ни поканиха
На три срещи служебните министри на икономиката и на финансите са били уговаряни да останат в кабинет на ИТН
Мразя лъжците. Те са по-лоши от изнасилвачите. Ако зависеше от мен, за лъжа трява да се влиза в затвора.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Знаете ли - на предишните два избора не съм ходил да гласувам, защото ме мързеше и защото си мислех, че с мене или без мене все тая.
Ако много други хора разсъждават като мене, очаквайте на следващите избори голяма активност, а от там и много нисък процент гласоподаватели за дългуча.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Мико от Куция не става и чеп за зеле а видът му е на смъртник.Къде сте тръгнали?
Който не гласува - да не се обажда. Каквото ти се поднесе - това имаш и си се примирил, че получаваш достатъчно, за да имаш право на обяснения. За критика - да не си и помислил! Ти си съгласен с всичко, което се случва, затова именно не гласуваш! Мълчиш и се озърташ. Толкова.
Ще разбереш по-късно отговорите на всички твои въпроси, но ако бързаш за отговори, независимо че нямаш основание - редно е да ги задаваш на правилните хора (за които съм гласувал), а не точно в тема от анонимен форум.
Тук споделяме неангажиращи мнения (ако си забравил).
И си последна дупка на кавала, за да задаваш тъпи и нетърпеливи въпроси. Правиш си партия и въпросите и забележките ТИ са САМО към "твоите".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Да ти имам "критериите" за голяма партия, с нейният твърд електорат, който намалява при всеки следващ избор.
Ти, изобщо - наясно ли си с това, че СЪНУВАШ с отворени очи?
Една и съща "формула" от 32 години, с която възпроизвеждаТЕ една и съща ситуация, при прогресивно намаляващи гласоподаватели, по една и съща схема: "лидерът" на "партията" - министър председател!!! И това - независимо, колко застаряващ е! Вие акъл имате ли? Ама - нямаЛО КОЙ да ги смени! Баси!
И - когато не са ви по "критериите" - били "дебеловрати"... Ми - дайте възможност на ония - "тънковратите" - с Харвард ДА УПРАВЛЯВАТ! Видя се, че го могат! Подайте си оставките! Спрете да се занимавате с това, за което си мислите, че най-много разбирате! Нищо не разбирате, щом въртите една и съща плоча ТРИ десетилетия! Каква политика ви е патила? Изчезнете, дайте възможност на младите, можещи, необременени да работят за тая страна! Какво е това боричкане за министерски кресла? Дайте ИМ да работят, за да живне тая страна!
Така де. Наесен ще го разберете по трудния начин. Жалко, че с такива като вас изгубихме месеци.
............
На кого можел да разчита Радев... Едва ли си прави такива тънки сметчици Радев, а и едва ли за него властта е самоцел... Баси, обремененото мислене... 32 години! А имаме шанса най-после да спрем да копаем дъното. Сметкаджии и ловци на министерски кресла!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОгромен скандал: Израелските тайни служби в доклад: Бойко Борисов има лични тайни сметки в банка “Хипоалим” сметките са с биометрични данни!
24.08.2020
Владимир Алексеев, България, Свят
Израелските тайни служби в доклад до техните колеги от USA са разкрили една от тайните които Борисов се опитва да прикрива от години и дори преди време обясняваше в медиите, че ще съди всеки, който твърди, тези неща. В доклада на израелските тайни служби пише буквално следното:
“Бойко Борисов крие стотици милиони долари в клон на израелската банка “ХИПОАЛИМ – Hapoalim” с централа в Тел Авив в клона и в Ливан. Според информацията, банковата сметка на Борисов е с неговите биометрични данни, което ясно доказва, че той лично се занимава с това да вкарва и изкарва пари от нея.
Сумата която Борисов е скрил в клона на “Hapoalim” в Ливан Бейрут е няколко стотин милиона долара, пари които не са с доказан произход, но пък за сметка на това парите в сметката се увеличават през няколко месеца.
Според израелските тайни служби Борисов се явява и скритият собственик на курортен компелкс в Йордания с размерите на Слънчев Бряг на брега на Червено Море!”
Информацията за това какво е имотното състояние и къде са банковите сметки на Бойко Борисов в чужбина е предадена от Израел на USA службите по повод разследване на двамата български олигарси Делян Пеевски и Кирил Домусчиев, които от няколко месеца се разследват за търговия на наркотици както в Арабският свят, така и в Съединените Американски Щати.
Даже не е на 29Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Изобщо не съм бил "Твърд" по отношение на това, на кого президентът ще връчи третия мандат. Казах, че е ЛОГИЧНО да го връчи на "Изправи се", ако иска да има макар и малък шанс за съставяне на правителство. Има разлика. От тогава обаче тъпанарите-сценаристи още влошиха отношенията си с другите партии на протеста, което направи и без това незначителните шансове за съставяне на правителство НУЛЕВИ шансове.
При това положение президентът явно реши, с оглед на предстоящите ПРЕЗИДЕНТСКИ избори, да връчи третият мандат на БСП. Така той се показва като президент издигнат от БСП и е логично зад неговата кандидатура да застане твърдо БСП. Очевидно е, че срещу него ще са ГЕРБ и ДПС. Това е голяма сила, президентът не може да я пренебрегне и да допусне някой друг да се яви с подкрепата на БСП. Тогава може да не стигне до балотаж.... Кандидатът за президент трябва да има зад гърба си голяма партия с твърд електорат. Има такъв народ не са такава партия, Румен Радев не може да разчита на подкрепата на гологлавия шоумен. Това не е сериозно.
Да ти имам "критериите" за голяма партия, с нейният твърд електорат, който намалява при всеки следващ избор.
Ти, изобщо - наясно ли си с това, че СЪНУВАШ с отворени очи?
Една и съща "формула" от 32 години, с която възпроизвеждаТЕ една и съща ситуация, при прогресивно намаляващи гласоподаватели, по една и съща схема: "лидерът" на "партията" - министър председател!!! И това - независимо, колко застаряващ е! Вие акъл имате ли? Ама - нямаЛО КОЙ да ги смени! Баси!
И - когато не са ви по "критериите" - били "дебеловрати"... Ми - дайте възможност на ония - "тънковратите" - с Харвард ДА УПРАВЛЯВАТ! Видя се, че го могат! Подайте си оставките! Спрете да се занимавате с това, за което си мислите, че най-много разбирате! Нищо не разбирате, щом въртите една и съща плоча ТРИ десетилетия! Каква политика ви е патила? Изчезнете, дайте възможност на младите, можещи, необременени да работят за тая страна! Какво е това боричкане за министерски кресла? Дайте ИМ да работят, за да живне тая страна!
Така де. Наесен ще го разберете по трудния начин. Жалко, че с такива като вас изгубихме месеци.
............
На кого можел да разчита Радев... Едва ли си прави такива тънки сметчици Радев, а и едва ли за него властта е самоцел... Баси, обремененото мислене... 32 години! А имаме шанса най-после да спрем да копаем дъното. Сметкаджии и ловци на министерски кресла!
Коментар
-
Огромен скандал: Израелските тайни служби в доклад: Бойко Борисов има лични тайни сметки в банка “Хипоалим” сметките са с биометрични данни!
24.08.2020
Владимир Алексеев, България, Свят
Израелските тайни служби в доклад до техните колеги от USA са разкрили една от тайните които Борисов се опитва да прикрива от години и дори преди време обясняваше в медиите, че ще съди всеки, който твърди, тези неща. В доклада на израелските тайни служби пише буквално следното:
“Бойко Борисов крие стотици милиони долари в клон на израелската банка “ХИПОАЛИМ – Hapoalim” с централа в Тел Авив в клона и в Ливан. Според информацията, банковата сметка на Борисов е с неговите биометрични данни, което ясно доказва, че той лично се занимава с това да вкарва и изкарва пари от нея.
Сумата която Борисов е скрил в клона на “Hapoalim” в Ливан Бейрут е няколко стотин милиона долара, пари които не са с доказан произход, но пък за сметка на това парите в сметката се увеличават през няколко месеца.
Според израелските тайни служби Борисов се явява и скритият собственик на курортен компелкс в Йордания с размерите на Слънчев Бряг на брега на Червено Море!”
Информацията за това какво е имотното състояние и къде са банковите сметки на Бойко Борисов в чужбина е предадена от Израел на USA службите по повод разследване на двамата български олигарси Делян Пеевски и Кирил Домусчиев, които от няколко месеца се разследват за търговия на наркотици както в Арабският свят, така и в Съединените Американски Щати.
Коментар
-
ДАНС е давала фалшиви сведения за опасност, за да се назначи охрана на точно определени лица, обяви вътрешният министър.
segabg.com
Едновременно МВР, НСО и Бюрото за защита охраняват Гешев
Три различн
Коментар
Коментар