Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
В поста под тази снимка се говореше за месечни, не за годишни
Когато писах, че чух в метроито за заплати от по 50- 100 К на месец, май не ми повярвахте...
Има един убавец, дето е платил 1 500 000 данъци....Бахти работягата......( ако беше соственик на частна болница, на ръце да го носиш....)
Трябва сеч и бай Ставри...Но слугинажните медии не питат откъде са парите, които де факто се крадат от бялата мафия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Като за годишни заплати са добри, въпреки лекото им завишение....Доколкото съм запознат от слуховете в метрото това е само част от средствата ( фирмите за доставка на консумативи и апаратура вият от безобразното изнудване....)
- 1 like
Коментар
-
взето от фейсбука
Коментар
-
"Аз съм лекар с повече от 40 години практика. Нагледал съм се на какви ли не неща, но не съм си представял, че ще изпаднем в такава тежка злокобна ситуация., казва д-р Христо Дамянов, управител на Центъра за интегративна медицина и центъра по онкология пред БНТ.
Той показа документ, според който на пациент на 70 години, два пъти е премахната простатната жлеза. Единият път през 2005 г, а другият – през 2011 г. Бях изумен.
Правилата се нарушават заради една здравна система, която е извън всякаква логика и всякакъв смисъл".
Тази здравна система беше създадена през 2001-2002 г., като включваше и Здравната каса, и клиничните пътеки, заимствани от австралийския модел.
Здравеопазването е пълен провал колегите от "Пирогов" да си припомнят какво се е случвало след въвеждането на тази система.
Има уникални медицински безобразия в системата има огромни пари, които са крайно нерационално разпределени. Лекарствата за онкоболни, които през 2012 са стрували 60 млн. лв., а през 2017 г. сумата е нараснала на 300 млн. лв.
Пациентите загиват, това виждам“, категоричен е той и показа папка със случаи, които са служили само за източване на здравната каса.
Това, което сега прави служебният здравен министър Стойчо Кацаров са начални опити и се вижда,каква съпротива има. Здравеопазването се нуждае от една цялостна радикална промяна, която е свързана с огромни политически и икономически интереси, бизнес интереси, както и от цялостна концепция."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Двама служебни министри със сигнал до прокуратурата заради действията на Агенция “Пътна инфраструктура”. Виолета Комитова (МРРБ) и Асен Василев (финанси) са сезирали Иван Гешев заради нарушения при разходването на средства от страна на АПИ.
MOBILE.FROGNEWS.BG
Двама министри със сигнал до Гешев. АПИ разходвала средства неправомерно
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
И Боко не го виждахме миналата година - при протестите, но очевидно тая негова тактика е печеливша при Слави.
Правилно подбраната тактика помага на едни, но вреди на други.
(забележката ми беше за това, че ме цитираш, но не вземаш отношение по казаното от мен, което не ме ангажира с мнение по твоите интерпретации)
Коментар
-
За мен това е опровержение на казаното/писаното до сега от теб- чалгарят знае как. Ами не знае и не може, чака някой друг да го ориентира в обстановката. Да си го виждал наскоро?? Да е направил кампания?? Да си чул нещо умно от него или хората му- номинацията ще я обявим на въртележката в парка- думи на зам председателя на партията му. Ако малкият мук говори така, то как ли говори чорбаджията. Поглеждаш в листите му и какво да видиш- същите лица които ни оправяха до момента, сега отново ще ни оправят.
И хайде нещо положително- от 4 членно семейство- трима са гласували за чалгаря. Аз не съм гласувал за него
И Боко не го виждахме миналата година - при протестите, но очевидно тая негова тактика е печеливша при Слави.
Правилно подбраната тактика помага на едни, но вреди на други.
(забележката ми беше за това, че ме цитираш, но не вземаш отношение по казаното от мен, което не ме ангажира с мнение по твоите интерпретации)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не става ясно, защо си ме цитирал в поста си.
Ако смяташ, че ме опровергаваш по някакъв начин - това е друго.
Не си ме опровергал.
И хайде нещо положително- от 4 членно семейство- трима са гласували за чалгаря. Аз не съм гласувал за него
Коментар
-
Запитване по ЗДОИ до МВнР за информация дали Станислав Недков – Стъки има служебен паспорт беше отклонено с мотива, че за да се разкрие това трябва да се иска разрешение от самия Недков. Но на същото запитване от пресцентъра на МВнР разкриха информацията. Случаят е показателен за трудния преход към новата власт, която е саботирана от средното управленско ниво в повечето ведомства.
BIRD.BG
Разнобой в МВнР: Верните на ГЕРБ крият служебния паспорт на Стъки, но пресцентъра го издаде | Bureau for Investigative Reporting and Data
Коментар
-
Затова постигането на напредък в правосъдието е изцяло наша, българска задача..
https://bitly.com/3wRUGlV
dnevnik.bg
Новият Доклад за върховенство на закона - ще каже ли Брюксел нещо, което вече не знаем
Какво научи "Дневник" от свои източници за съдъжанието на документа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХайде да видим какво стана в с.Буковлък, общ.Плевен. И там са само ромеи.
На изборите април месец в трите секции на селото са гласували за ГЕРБ както следва: 355, 483, 351. Общо за ГЕР - 1189. Сериозна работа.
На изборите 11,07 резултата за ГЕРБ са следните: 17, 1, 45. Общо за ГЕРБ - 63.
Тука пък народната любов (индо-българската) е спаднала деветнадесет ПЪТИ.
Там министър Рашков прибра на топло всички купувачи на гласове. И платеният цигански вот към герберастите секна изведнъж.
Разбира се не във всички ромски общности полицията успя да елиминира платения вот. Нищо, идват нови избори и сякаш пак ще е същото служебно правителство и тогава платеният вот ще бъде още повече ограничен. И съответно гробарите ще бъдат изчегъртани още повече.
Коментар
Коментар