Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Иначе аз какво да кажа? 61 000 000лв са бая пари. Казвам го като човек който е виждал наживо и накуп, подобни че и много по-гоеми суми. виждал съм 4 500 000 000 накуп. В Белград през 1993 година - 4 банкноти по миляярд и една от петстотин милион.
През 1997 г. съм виждал как се теглят суми от банка и се сипват в чували. Пак тогава един приятел продаде четири кпмпютъра и парите които му платиха почити напълниха един от кашоните, в които ги пренасяше. Та този случай си го припомних като чух сумата 61 000 000лв, щот е много неудобно да се борави с такава материя. В оня случай с кашона трябваше много бързо да се иде до най-близкия офис на банка ПИМБ и сумата да се обърне в долари.
И сега това си мисля, хубаво сакове, кашони, милиони, ама що в левове бе дажанъм?
Ами той лева не е конвертитуем, после нали ще трябва да го обръщаш в некви други пари.
Нещо не ми се връзва! Някакви много печени тарикати - почити на нивото на Спецов, пък най-накрая да се набутат с пари в брой и то левове.
Сега верно може да са ги изтеглили и в друга валута, ама на нас защо ни ги казват в левове?
Да неби щот народа е неук и незнае какво е евро, или можеби ащото ако хората са ги изтеглили в евро, цифрата няма да е толкоз въздействаща?
То в този ред на мисли МВР информира ли ни или ни манипулира?
Та човек като се замисли и други неща не се стиковат. Уж ги теглели по един милион пък ги пренасяли със сакове. Або хора едно чекмедже пари са това, нали помните. За какво са им сакове. И дипломатическо куфарче ще стигне.
И най-накрая неразбрах защо в цялата работа беше намесена и ГЕРБ.
А откъде се взеха, Пашата, Маджо, Маргините и други претоплени манджи хич не ми стана ясно.
Озадачаващо е че този път Пеевски бше пропуснат.
Коментар