IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Минеков: Изчезнали са 4,5 млн. евро за ремонта на Ларгото

    https://glasove.com/categories/novin...LjalnTE3Ra8nCU

    Коментар


    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
      ДАНС нахлули в Спецпрокурватурата изземват документи.Явно ще има голямо шоу.Гешев я втаса
      Това е най-добрата новина от десетки години
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

      Коментар


      • ДАНС нахлули в Спецпрокурватурата изземват документи.Явно ще има голямо шоу.Гешев я втаса

        Коментар


        • В.ПАНЕВ

          Най-интересната история за НДК от последните години, която съм чувал е, че директорът копаел биткойни там на място с държавен ток. Не знам дали е вярна, но толкова потресаващи схеми излязоха, че нищо няма да ме учуди.

















          dnevnik.bg
          "Нещата са потресаващи": брифингът на министъра на културата Велислав Минеков








          Коментар


          • Прогнозата ми за юлските избори е:
            Ако се запази забраната за гласуване с хартиени бюлетини в секциите над 300 калпака:
            1. ИТН
            2. ГЕРБ
            3. ДПС.
            Съществува, обаче, голяма вероятност, изборите да бъдат касирани.

            Наесен, явно Шапката ще се срещне с шоумен и боксьор.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

              ...И, тук идва приказката А държавата като лош стопанин. Всъщност, иде реч за държавата с ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ на власт. Каквито хората на власт, такава и държавата.
              "Държавата" е изключително инертна система. Българските управници след 1989 се делят горе долу на две групи - такива които осъзнавайки инертноста и се пригаждат към нея и правят каквото могат опитвайки по малко и да я променят. И такива които по силата на обстоятелствата или поради своя специфика се опитват да я променят радикално.
              Към първите спадат, Д.Попов, проф. Беров, Дедо Цар, Б. Борисов. Към вторите с някакви уговорки са Ф. Димитров, И. Костов, Ранният Борисов, който уйдисваше на акъла на Дянков.
              И едните и другите по нещо оставиха, по нещо оплескаха. Все пак първата група изглеждат по-конструктивни. На тези избори каквито и управници да дойдат, ще трябва да се сработят с "Държавата". ГЕРБ са показали, че могат да се сработват, можеби дори прекалне много се сработват. БСП също горе долу се сработват, но проблема им е с външните сили. От там ги лъхва течението. ДПС са ясни, те са се сработили отдавна и не са излизали от този режим. Обаче другите кресльовци ми се виждат крайно несериозни. Те нямат никакво намерение да се сработват с "Държавата" и това ще породи гоямо сътресение. Отгоре на всичко изобщо немогат да обяснят съдържателно какво всъщност предлагат като алтернатива. По-скоро приличат на тарикати които се пробват да продават "котка в торба". Особенно се отличават ИТН. Парадоксално но в ИТН където има най-много нови лица, няма никакви нови идеи, или по скоро никакви идеи. Просто мълчат "умно" и "Красиво". Бих добавил и ВСЕ ПО-ПЛАШЕЩО.
              Накратко забравете за "ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ". Следващите ще изглеждат по същия начин като ги всмучи "Държавата". А ако се пробват да я променят рязко, ще изглеждат не просто некадърници а направо клоуни.
              Да "Държавата" трбва да се променя, но това не е работа за всеки. И нестава бързо. Ако не ви харесва има и други държави по света. Изберете си някоя и пробвайте там. Имам опит и навън имам опит и тук. Избрал съм да съм тук. И част от този избор е и решението ми да гласувам според разбиранията си, но като за своя държава, а не като за държава, която ще гледам отвън. Не като за "Държава" в която ще се правят поредните експерименти.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

                а канибалът от банкя е демократ-либерал!
                Коментирам Тошко каква Банкя те гони тебе?На умряло куе нож ли си тръгнал да вадиш

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                  И най-накрая я загуби! Егати и държавната машина! Голяма бръкма е щом впрегната цялата, неможа едни протести да смачка. Цяло лято се въргаляха по кръстовищата. Я вижте в Беларус каква държавна машина имат! Оня злощастен протестър Роман Протасевич, дето заради него приземиха самоета, за има ням една седмица в следствения изолатор, почна да се обяснява публично в любев на самия Лукашенко.
                  Ей тва е авторитарна власт, такава каквато я помня от младоста си. А тоя нашия банкянски авторитар, само хленчи - "Неща кръв по асвалта!".
                  Даже демократите дето ще спечелят на 11.07.2021 ще са по-серт от него, както беше Станишев през 2009-та година
                  ...И, тук идва приказката за държавата като лош стопанин. Всъщност, иде реч за държавата с ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ на власт. Каквито хората на власт, такава и държавата.
                  Last edited by Pyramid; 08.06.2021, 13:04.

                  Коментар




                  • SVOBODNAEVROPA.BG
                    Херо Мустафа обяви, че американски компании "постоянно се оплакват" от корупцията в България
                    Американски компании, оперира

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      ИЛИАН ВАСИЛЕВ

                      Борисов впрегнал цялата държавна машина, служби, прокурори, медии за да пази властта си и да дискретидира протестиращите..
                      И най-накрая я загуби! Егати и държавната машина! Голяма бръкма е щом впрегната цялата, неможа едни протести да смачка. Цяло лято се въргаляха по кръстовищата. Я вижте в Беларус каква държавна машина имат! Оня злощастен протестър Роман Протасевич, дето заради него приземиха самоета, за има ням една седмица в следствения изолатор, почна да се обяснява публично в любев на самия Лукашенко.
                      Ей тва е авторитарна власт, такава каквато я помня от младоста си. А тоя нашия банкянски авторитар, само хленчи - "Неща кръв по асвалта!".
                      Даже демократите дето ще спечелят на 11.07.2021 ще са по-серт от него, както беше Станишев през 2009-та година

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                        Тошко Африкански е едно много тъпо парче с болезнено его тип селски бабаит.Неуравновесена личност.Не става за тая работа...
                        а канибалът от банкя е демократ-либерал!

                        Коментар


                        • ИЛИАН ВАСИЛЕВ



                          Тази седмица ще има развитие по темата с главния прокурор Гешев. Бавно и постепенно почватата под краката му се нагрява, а е известно че не е нестинар и само с подскачане и криене няма да се измъкне.
                          Разследването на Анти Корупционния фонд, което ще излезе на 11 юни, в което основната тема е рекетът на прокурори срещу Веселин Денков и задържането му за 9 месеца, заради участие в протестите и измислени обвинения по финансирането им, има преки "свидетелства" срещу спецпрокурори и откроена и ролята на главния прокурор.
                          Ще го видим, ще съдим, но главното е общата картина на поръчаното от Борисов тотално разследване на протестите, които са пакетирани като "опит за държавен преврат"!?! И така се започва подслушване на опозиционни политици, манипулации по медиите, включително разследвания срещу бизнесмени, уж защото "финансирали протеста", а реално за да могат да прокурори и следователи да ги рекетират по схемата "ако не искаш да те затворим плати". Това сделката Борисов си пази властта, Гешев прибира парите.
                          Ако това не е гигантска злоупотреба с власт - здраве му кажете.
                          Борисов впрегнал цялата държавна машина, служби, прокурори, медии за да пази властта си и да дискретидира протестиращите.
                          Бъдете сигурни че това няма да му се размине и заради това ще лежи в затвор, защото това е грубо и престъпно посегателство срещу устоите на демокрацията и правовия ред.
                          Не може да има съмнение кой е мастърмайнда - Главния Разпоредител зад цялата схема - лицето Бойко Методиев Борисов.
                          Зная че ме чете - да запомни тези думи. Кражбите, корупцията и прочие зулуми са престъпления от по-нисък порядък, да ангажираш цялата държавна машина в борба срещу политическите си противниците, срещу мирно протестиращи граждани защото според се страхуваш за властта си, като измисляш че е опит за държавен преврат е престъпление срещу правосъдието и срещу републиката.
                          И не, няма да имаш опцията на Кирил Добрев и Георги Първанов, ОДС да не ги разследва.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

                            и за какво са му тия пари като не може да върви и да излиза от тях? под матрака ли да си ги тъпче?
                            Ами политическия проект за какво му е, след като едва се влачи с патерицата? Слави е достатъчно умен зада разбере че на него вече нищо не му трябва. Той каквото можа да вземе от този живот , взе го! Греба с пълни шепи и ненаситно. Да е жив и здрав доколкото това е възможно. Добре нарави че даде знак че излиза от политиката. Тия уговорки че от друго място щял да прави незнам какво си, са просто димна завеса за прикриване на отхода. Прав му път!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                              Слави за пореден път доказа, че не е жаден за властта за разлика от канибала от Банкя..
                              Проблемът е, че не са наясно със себе си какво точно иска тая партийка и нейните лидери

                              Е Тошкото дал вчера интервю за БНР и пак същите лакардии без никакъв конкретен отговор - "Какво ще правим, зависи от резултатите на изборите".


                              "Вариантите са всякакви. Спрямо резултати от изборите ще постъпим правилно. ... Ако българският народ иска да бъде изчегъртан моделът на ГЕРБ, нека да излезе и да гласува".

                              Тошко Йорданов обясни, че партията има планове за действие, но те ще станат ясни, след като се видят резултатите от вота през юли.




                              И за това че критикуват разни модели, но правят същото в пъти по-голяма степен съм го писал и преди.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

                                Знаем че Слави е жаден за пари и балеринки. Никога не сме си и помисляли, че иска власт. За какво му е? Той и така си има всичко.
                                Само че влизайки в политиката по необходимост трябва да се венчаеш за власта. Такава е играта. Като не ти трябва власт не се пъхай където не ти е работата. Да остави Тошко Афр. и другите около него, пък той да си гледа болното телосложение.
                                Тошко Африкански е едно много тъпо парче с болезнено его тип селски бабаит.Неуравновесена личност.Не става за тая работа...

                                Коментар

                                Working...
                                X