IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Най-страшните престъпници са в "правосъдието" на РъБъ !!!

Широко затворени очи и пълна деформация на понятието за отговорност и правосъдие във ВСС!
    "Оставя без разглеждане като недопустимо внесеното предложение
    на министъра на правосъдието на Република България
    за отстраняване на главния прокурор Иван Стоименов Гешев.
    Пленумът на ВСС прие това решение с 12 гласа „за“ и „8“ против след над 6 часа дебати.

За пореден път стана ясно, че е необходимо активно участие на гражданите както за публичен натиск, а така също за създаване парламентарно мнозинство от партии способно да осъществи конституционна реформа не просто за нов ВСС и главен прокурор, а за цялостна смяна на модела - премахване на фигурата на главния прокурор, намаляване на срока на мандата му и намаляване на политическата квота във ВСС!
    Изроди

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Най-страшните престъпници са в "правосъдието" на РъБъ !!!

Широко затворени очи и пълна деформация на понятието за отговорност и правосъдие във ВСС!
      "Оставя без разглеждане като недопустимо внесеното предложение
      на министъра на правосъдието на Република България
      за отстраняване на главния прокурор Иван Стоименов Гешев.
      Пленумът на ВСС прие това решение с 12 гласа „за“ и „8“ против след над 6 часа дебати.

За пореден път стана ясно, че е необходимо активно участие на гражданите както за публичен натиск, а така също за създаване парламентарно мнозинство от партии способно да осъществи конституционна реформа не просто за нов ВСС и главен прокурор, а за цялостна смяна на модела - премахване на фигурата на главния прокурор, намаляване на срока на мандата му и намаляване на политическата квота във ВСС!
      На кои граждани?

На тея дето скачаха пред сградата ли? Че тя бяха 15 човека

Аз викам съдии и прокурори да са на избираеми позиции като политиците.

Обаче па ще има реф че хората не избират правилните.

Коментар

• Групата на ГЕРБ - СДС напусна пленарната зала в Народното събрание след гласуването на комисията, която ще разследва всички обстоятелства при използването на сълзотворен газ и употребата на сила и помощни средства от страна на МВР срещу протестиращи граждани по време на протестите на 10 юли и 2 септември миналата година.

glasove.com
        Отхвърлиха Младен Маринов от комисията за полицейското насилие, ГЕРБ-СДС напуснаха залата - Glasove.com
        Групата на ГЕРБ - СДС напусна пленарната зала в Народното събрание след гласуването на комисията, която ще разследва всички обстоятелства при използването на сълз....

Коментар

• а г-н Кадиев предлага да се провери състоянието на пенсионните фондове

Коментар

• Герб все пак намериха претекст да напуснат парламента обидени

Коментар

• svobodnoslovo.eu
              Адв. Минчо Спасов: Дипломата на Гешев е невалидна, не може да бъде главен прокурор
              Аз направих едно малко разследване за д

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                И сега каква станя тя?
                Слави ще назнач првителство, което май ще получи подкрепа. Но Слави няма да е министър председател. От тук следва, че правителството и неговия мнистър председаел ще изпълняват волята на Слави но на парламентарен и какъвто и друг да е контрол ще подлежи министър председателя а не Слави. На мен цялата работа ми изглежда сякаш на 11.07.2021 сме си избрали княз, който назначава правителства и които парламента му ги одобрява. Ама иначе коронованта особа е над тия неща. Май преди няколко дни сме станали княжество? Е ако е така да викнем както му е реда "Демокрацията е мъртва да живее Княз Слави фон Учиндол!"
                Княз Слави май сбъдна мечтата на Банкянската Мутра?
                ББ за 12 години неможа да се дореди и до най-малкото подобие на безконтролна власт. Дори и според критиците му го докара само до един елементарен авторитаризъм.
                Е на Княз Слави все пак нека му припомним, че абсолютната и безконтролна власт развращава абсолютно. Ама то пък може ли Княз Слави да бъде развратен повече от това?
                За пресветлия ни княз Коалиция е мръсна дума. Затова неговото правителство ще е над тия неща. Няма да е като при гнилата демокрация, при която тарикатите съешващи се в коалиция си обещават публично под формата на коалиционо споразумение, кой на какво държи от какво отстъпва и за какви общи цели ще работят съвместно.
                Сега при управлението на пресветлия ни нов Княз, коалиции няма да се правят. Който има желание ще подкрепя правителството, който няма няма да го подкрепя. А ние кибиците, включително и тия дето не гаасуваха, ще вярваме, че всяка подкрепа е безкориснта и се дава от сърце иняма никакво задкулисно действие. Защото подкрепящите са се заклели че нещат ни постове ни почести.
                По това се отличава новото управление от гнилите демократини нрави.
                Е доживяхме този светъл ден. Да се чуди човек що не се сетихме още преди триесе години да го направим това хубаво нещо. Хем и княза бе по-млад и ходеше без патерици.
                Но както се казва по-добре късно околкото никога.

Да живее Княз Слави.
                Бог Да пази България и ако не е много назор с други световни делая, да намине най-сетне тъдява та да си прибере вересиите.
                Че той, Славин (всяка прилика с Тиквун, НЕ е случайна), отдавна, се е възприел като Висш Съдник над нас, "Плебса" и, още малко, ще поискс да (си) назначи и Император, ПОДОТЧЕТЕН НЕМУ.
                Аз как сладко лъже, само...Съответно, Вересийковци, му се и навървиха...

Коментар

• И сега каква станя тя?
                  Слави ще назнач првителство, което май ще получи подкрепа. Но Слави няма да е министър председател. От тук следва, че правителството и неговия мнистър председаел ще изпълняват волята на Слави но на парламентарен и какъвто и друг да е контрол ще подлежи министър председателя а не Слави. На мен цялата работа ми изглежда сякаш на 11.07.2021 сме си избрали княз, който назначава правителства и които парламента му ги одобрява. Ама иначе коронованта особа е над тия неща. Май преди няколко дни сме станали княжество? Е ако е така да викнем както му е реда "Демокрацията е мъртва да живее Княз Слави фон Учиндол!"
                  Княз Слави май сбъдна мечтата на Банкянската Мутра?
                  ББ за 12 години неможа да се дореди и до най-малкото подобие на безконтролна власт. Дори и според критиците му го докара само до един елементарен авторитаризъм.
                  Е на Княз Слави все пак нека му припомним, че абсолютната и безконтролна власт развращава абсолютно. Ама то пък може ли Княз Слави да бъде развратен повече от това?
                  За пресветлия ни княз Коалиция е мръсна дума. Затова неговото правителство ще е над тия неща. Няма да е като при гнилата демокрация, при която тарикатите съешващи се в коалиция си обещават публично под формата на коалиционо споразумение, кой на какво държи от какво отстъпва и за какви общи цели ще работят съвместно.
                  Сега при управлението на пресветлия ни нов Княз, коалиции няма да се правят. Който има желание ще подкрепя правителството, който няма няма да го подкрепя. А ние кибиците, включително и тия дето не гаасуваха, ще вярваме, че всяка подкрепа е безкориснта и се дава от сърце иняма никакво задкулисно действие. Защото подкрепящите са се заклели че нещат ни постове ни почести.
                  По това се отличава новото управление от гнилите демократини нрави.
                  Е доживяхме този светъл ден. Да се чуди човек що не се сетихме още преди триесе години да го направим това хубаво нещо. Хем и княза бе по-млад и ходеше без патерици.
                  Но както се казва по-добре късно околкото никога.

Да живее Княз Слави.
                  Бог Да пази България и ако не е много назор с други световни делая, да намине най-сетне тъдява та да си прибере вересиите.

Коментар

• ДПС ще го играят "златен" пръст, което означава че няма има голяма промяна за модела на раздаването на "порции"...

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Поавеко ще си седнеш ли на задника или ше ти ЕПМ.какво ми се репчиш голтак смешен.Или се дръж възпитано или върви на СлаФчо на майка му в ...
                      хахах потече ти пяна от устата от яд.. ще се съобразяваш с новата власт, чу ли ве трол?!
                      Last edited by raydalio; 21.07.2021, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

ще чакаш цял живот.. щом си от чакащите моите реки от мед и масло си ги направих сам без да чакам някой да ме "опрай".. иначе тебе ще те оправим за пореден път.. чакащи най обичаме
                        Поавеко ще си седнеш ли на задника или ше ти ЕПМ.какво ми се репчиш голтак смешен.Или се дръж възпитано или върви на СлаФчо на майка му в ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Смятам, че ще прокара гласуване намаляване на "партийната субсидия" за 1 лв., но няма КОЙ да я приеме
                          Според мен няма да я предложи.

Защото ако я предложи, ГЕРБ могат да ударят едно рамо и да закопат останалите партии.

Демек прекалено рисково е да се предлага, щото напук па може да мине.

Но първо ще е кабинета и по спешните неща като пандемията, бюджета и пр. - субсидията ще е доста по-нататък. По стар обичай ще се сетят за нея точно преди изборите. Такива ми ги говорят звездите.

Коментар

• Асоциацията на европейските журналисти – България се обръща с призив към Висшия съдебен съвет да прекрати правомощията на главния прокурор Иван Гешев. Повод за нашия призив е бездействието на прокуратурата за защита на журналисти, чиито права са нарушени от представители на българската държава.

В публикувания във вторник Доклад за върховенството на закона на Европейската комисия е включен отказът на прокуратурата да разследва побоя и задържането на журналиста Димитър Кенаров от служители на МВР по време на антиправителствените протести от 2 септември 2020 г.

vtorifront.bg
                            Заради престъпления срещу журналисти: АЕЖ иска оставката на Гешев
                            Асоциацията на европейските журналисти – България се обръща с призив към Висшия съдебен съвет да прекрати правомощията на главния прокурор Иван Гешев. Повод за на...

Коментар

• Само като им гледам физиономиите ми се струва, че е силно наложително намаляването на депутатите поне наполовина.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Много държиш на ДПС и все на първо място ги поставяш. Наистина почнах да се съмнявам...

Да повторя: никакъв не съм в политиката и нямам мнение - избрал съм ги и съм до тук.
                                По-късно, може би Пешо ще се сети да НИ каже: "Аз ВИ казвах!" (но на протести няма да ходи, разбира се, защото..., ми - по негови лични причини...)
                                Всички се водим от лични причини и сглобяваме цялото.

Слави няма да се коалира - така е декларирал пред своите избиратели. Смятам, че ще прокара гласуване намаляване на "партийната субсидия" за 1 лв., но няма КОЙ да я приеме... Ще има (очаквам!) поименно гласуване (неангажиращо мнение) и т.н. Топката си е в ТЯХ. Да не забравяме, че съм никой в политиката, т.е. - никой, с мнение. Такива хора не са добре дошли в никоя партия...
                                Мнение - без ангажименти.
                                Това за ДПС любимият ти Пешо го пробутва а ти разбираемо квот' каже си съгласен.
                                Но кой съм аз че да се меся в отношенията ви.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X