Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Из обясненията на бившия шеф на ДАНС, заловен да бракониерства:
"Не съм убивал животно. Не съм бил в един автомобил с убитото животно. Виждал съм 2 пъти хората от другия автомобил и нямам нищо общо с тях. Не съм бил на едно място в гората с тях, засичаме се на прибиране..."
...
Въпрос от Мирослав Иванов:
Тоя ли беше измо́рил руските шпиони в България...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Това са на агент-доносник елника манипулацийките.
не вярвам да е Киро
Дано не греша
Коментар
-
ИЛИЯН ВАСИЛЕВ
Предизвестен край на опита за отстраняване на Гешев през ВСС. Никакъв шанс. Но не беше безмислен този опит, защото очерта безкомпромисна линия на противопоставяне, която ще повлияе и върху преговорите за нов кабинет в Парламента на принципа - за или против Гешев. Шикалкавянията не се броят.
Работата на Гешев обаче ще бъде тотално блокирана. Той е парий и в пряк и в преносен смисъл. Токсичен.
Както показа Рашков - ако МВР не сътрудничи, главният прокурор е нищо. Следваща стъпка - премахване на специализирания съд и прокуратура, на личната му преторианска гвардия, изваждането му от държавната вила, смяната на ВСС през промени в закона /реконституирането му/ и.... Дори няма нужда да се пипа Конституцията, на този етап.
Янаки Стоилов прекрасно го формулира - някои бъркат независимост с недосегаемост.
Никой не е недосегаем. Никой.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Tова къде и кога го е казал? Чак не мога да повярвам!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бойко приключи.Повече власт никога няма да види...Ако много лае като нищо ще го пратят в затвора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
...Ако много лае като нищо ще го пратят в затвора.
И затова се измъкна да не го унижават и да не е депутат. Щото е наясно че може да изтъпани някоя тотална глупост там в парламента, да си изтърве нервите и съвСем да се дискредитира.
Показателно беше днес в параламента включването на г-н Христо Терзийски
Напълно безсмислено и глуповато за случая включване и щеше да е сто пъти по-добре да не беше искал думата.
Ма така е, като е сефте-дупетат. Гледаме снизходително
Бойко обаче не е вчерашен. От стара коза яре е той
И не, не е приключил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
ТИПИЧНО В НЕГОВ ИЗКАЗ! ПРОСТАКА СИ Е ПРОСТАК!
Борисов:Само чакам Слави и Радев да се “окендзат” и се завръщам на бял кон..
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Киро, какво може да се очаква от добитък на заплата?
Всичко е внедрено и завзето от бацева администрация
Затова е хайз Бацо. Дреме му на щепсела Ще чака да се окензат - точно както го е казал.
Той дори може да се обзаложи, че ще се окензат и после ще черпи Веждичката кат спечели баса, щото така е най-сладко !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмах все пак очакване, че ВСС има инстинкт за самосъхранение и ще направи опит да се запази. Очаквах да открият процедурата за отстраняването на Иван Гешев, да я забавят и след 4-5 месеца да вземат решение. Не очаквах, че след 6 часа дебати с пестеливо направено предложение за недопустимост, което за мен само по себе си е правно абсурдно, половината състав на Висшия съдебен съвет ще вземе решение, че е дебатирал нещо, което въобще не е трябвало да дебатира. Разигра се театър ... Вижте повеч
frognews.bg
Адв. Велислав Величков пред Фрог: ВСС разигра театър от много ниско качество
Киро, какво може да се очаква от добитък на заплата?
Всичко е внедрено и завзето от бацева администрация
Затова е хайз Бацо. Дреме му на щепсела Ще чака да се окензат - точно както го е казал.
Той дори може да се обзаложи, че ще се окензат и после ще черпи Веждичката кат спечели баса, щото така е най-сладко !Last edited by zlatna treska; 22.07.2021, 20:41.
Коментар
-
Имах все пак очакване, че ВСС има инстинкт за самосъхранение и ще направи опит да се запази. Очаквах да открият процедурата за отстраняването на Иван Гешев, да я забавят и след 4-5 месеца да вземат решение. Не очаквах, че след 6 часа дебати с пестеливо направено предложение за недопустимост, което за мен само по себе си е правно абсурдно, половината състав на Висшия съдебен съвет ще вземе решение, че е дебатирал нещо, което въобще не е трябвало да дебатира. Разигра се театър ... Вижте повеч
frognews.bg
Адв. Велислав Величков пред Фрог: ВСС разигра театър от много ниско качество
Коментар
Коментар