Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Държавата може да субсидира торовете и да ги даде срещу фючърсен договор, предлага Огнян Боюклиев
AGRI.BG
Експерт: Турция изкупува бясно зърно. В момента тече презапасяване | Agri.BG
- 1 like
Коментар
-
Рашков атакува фронтално Гешев: В списъка с магистрати с имоти в чужбина има прокурор с инициали И.Г. ... повече на сайта: http://www.vestnikutro.com/
VESTNIKUTRO.COM
Рашков атакува фронтално Гешев: В списъка с магистрати с имоти в чужбина има прокурор с инициали И.Г. - ВЕСТНИК
- 1 like
Коментар
-
Абе около рва пътоване до Рим големи циркове са се разиграли. На Кире Арвардо са му взели антистрес сеск куклата и го оставили в ръцете на жена му!
При това цялата процедура му я е приложил, уж добрия приятел Кокорчо.
Големи разломи се заформят в А отбора.
Случката ми напомня за стария сръбски виц:
Питат радио Белград може ли по време на траура за току що починалия маршал Й. Б. Тито да правим секс?
Радио Белград отговорило: Може но само със собствената жена оти требе да е мука.
Та и Киро май трябва да мине през някакво подобно страдание с цел някакво изкупление, или можеби отрезвяване.
- 1 like
Коментар
-
„Поан“: Подкупите при Борисов стигат до 50% ... повече на сайта: http://www.vestnikutro.com/
vestnikutro.com
„Поан“: Подкупите при Борисов стигат до 50% - ВЕСТНИК УТРО
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак не ви е срам бе ?!?
На този най-хубав български празник на писмеността и науката
да пуснете тези архаични попове начело на манифестиращите ?!?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
МУТРОКОМУНИСТИТЕ КРАДЦИ В ЗАТВОРА..
balkannewz.com
Искра Фидосова приюти украински бежанци, опъна ги да работят в кръчмите й - Новини от Балканите и света
Известната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова е приютила пет семейства украински бежанци в Монтана, където се оттегли след финала на ....
- 1 like
Коментар
-
Европейската комисия призова за приемането на България в Шенгенското пространство, предаде БГНЕС. В годишния доклад „За състоянието на Шенген“ се подчертава значението на завършването на Шенгенското пространство.
glasove.com
ЕК призова за приемане на България в Шенген: Изпълнени са всички критерии | Glasove.com
европейската комисия призова за приемането на българия в
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак не ви е срам бе ?!?
На този най-хубав български празник на писмеността и науката
да пуснете тези архаични попове начело на манифестиращите ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеАло! Полицията ли е?
- Да! Какво има?
- В дома ми влезе Костадин Костадинов! Говори глупости и вика непрекъснато! Какво да правя?
- Отидете веднага до чейндж бюрото, купете рубли и направете пътечка от банкноти от Костадинов до вратата ви! Костадинов би трябвало да излезе!
- Ало! Полицията ли е?
- Да. Какво стана със Костадинов?
- Ами… купих рубли, направих пътечка от вратата до Костадинов… и в къщата ми влезе и Стефан Янев!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това обяви Петков след среща с Драги в Рим, където министър-председателят е на посещение по повод 24 май. "Това ще премахне престъпления като вилата в Испания и други такива, където парите се изнасят от България и отиват в други страни членки", смята премиерът.
dnevnik.bg
Заради "Барселонагейт" Петков ще иска още правомощия на европейската прокуратура
Коментар
-
Ало! Полицията ли е?
- Да! Какво има?
- В дома ми влезе Костадин Костадинов! Говори глупости и вика непрекъснато! Какво да правя?
- Отидете веднага до чейндж бюрото, купете рубли и направете пътечка от банкноти от Костадинов до вратата ви! Костадинов би трябвало да излезе!
- Ало! Полицията ли е?
- Да. Какво стана със Костадинов?
- Ами… купих рубли, направих пътечка от вратата до Костадинов… и в къщата ми влезе и Стефан Янев!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Валентине, ти кого слушаш крадеца комунист Р.Овч. ли ..Корумпирано руско мекере..Спри да ни пробутваш глупавите си опорки..
zonaburgas.bg
Вадят масово украинците с автобуси от хотелите в Слънчев бряг
Първите големи групи украински бе
- 1 like
Коментар
Коментар