IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак ще напомня за терзиевците и другите слуги на мутрите и мафията..Вие комунистите на 10,11 1989г. бяхте 1 милион и пак отидохте на боклука..Не спряхте демокрацията и свободата..Сега се опитвате да запазите корупцията и кражбите със слугинаж на Путин..Искате да ни върнете в Азия и да сме в кървавите лапи на Путин..
    Няма да стане -България вече е в ЕС и НАТО.. Сега ще има и крадци в затвора..

КЪДЕ СИ, МУТРО?
    Стоиш в зайчарника, като плъх в дупката си и мислиш, че ти се е разминало? Че пак ще пълниш чекмеджетата и на Пеевски гушата? Че отново ще ти замирише на власт? Че Копейкин, Слави и Карадайъ ще те върнат в Министерски съвет?

НЯМА ДА СТАНЕ, БУДА! Никога повече ти и ГЕРБ няма да се докоснете до властта. Знам, че ще опитате да хвърлите цялата страна в хаос, че сте готови дори и на убийства, за да си върнете властта, но няма да стане.

Знам, че си ходил да се молиш в разни посолства. Знам и че все по-магнитско ти става. И знам, че бай Ставри губи търпение. Аз също.

Ще се видим скоро, Бойко, а междувременно се оглеждай, че БОЕЦ дебнем отвсякъде.

БОЕЦ
    Last edited by Kiro; 17.06.2022, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Божанов: Да се върнем към масата на преговори - посланието е към ИТН

Aма как така, преговори с МАФИЯТА???

Пак ще повторя за Кирчовци, Сънита и всякакви други безсрамници - не може да демонизирате 3/4 от българите и да очаквате друго освен омраза.
      Очевадно е, може. Даже сами си организират митинги с около 200 човека, за да се почувстват значими. Реалността дали не е друга?

Коментар

• Божанов: Да се върнем към масата на преговори - посланието е към ИТН

Aма как така, преговори с МАФИЯТА???

Пак ще повторя за Кирчовци, Сънита и всякакви други безсрамници - не може да демонизирате 3/4 от българите и да очаквате друго освен омраза.

Коментар

• Като толкова ги харесват, да заемат да се върнат, за да ги управляват подобаващо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG

Факт... тъжната истина един професор да бъде прав - 80% от населението са дебили...
            Викаш управляващите не случиха на народ

Ми да си намерат по-убав

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Това бе хубав виц

Радвай се на "вица".

Може би имаш бели петна в паметта ? Не беше много отдавна, когато Слави беше първа политическа сила в Парламента, но не направи правителство. И ходихте на нови избори.Тия подробности все още не са фалшифицирани, с няма и защо да бъдат, но ти си ги тълкувай както пожелаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                отговарям, че Слави НЕ е боклук, защото смъкна Боко.
                Това бе хубав виц

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• "Във Враца гарга не каца"
                  Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Имаше такъв народ, но вече няма! - вижте писмото на координаторите на ИТН във Враца, адресирано директно към Слави Трифонов:
                  https://www.actualno.com/politics...

actualno.com
                  Лидерът на ИТН в Пловдив-град подаде оставка, 9 координатори от Враца напускат партията

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Mи разправят мизата била три милиона..Аз нещо ти говорех за СлаФчу ма ти скачаше.Е са разбра ли с какъв боклук си имаш работа.
                    "... си имам работа?"

Па, оправете ги тия времена най-после, а?

Сол ли ми триеш на главата?

Да се връщам ли назад? При Боко изчезнаха 7 милиарда. Пак Николай Василев (зам..министър на Царя, в Тройната) - в шоуто на Слави - първи говори за тия липсващи 7 милиарда.
                    Тогава Слави влезе в политиката и казах, че го подкрепям, защото друг няма, който да свали Боко, след 12 години "преизбиране"...

Да - Слави НЕ е боклук, предвид гореказаното.

Как ще се развият събитията сега - наблюдаваме.

Т.е. - на въпроса ти - "видя ли какъв боклук е Слави?" - отговарям, че Слави НЕ е боклук, защото смъкна Боко.

Дано схванеш смисъла на казаното и да не ми задаваш безсмислени въпроси.

Какво ще става натам - все още не се е случило.

Коментар

• Мотото на 15 - тото издание на София Прайд е “ГОРДИ ДА БЪДЕМ”. Винаги съм бил горд, че съм българин, горд, че съм наследник на славните ни предци. Познавам хора, които са горди, че са лекари, полицаи, военни, учители…
                      Не ми е хрумвало да се гордея, че съм нормален човек. Както и не считам, че да си ЛГБТИ (лесбийки, гей, бисексуални, транс, интерсекс и куиър хора) е въпрос на гордост.
                      Имам познати от тази общност, имам близки от тази общност и считам, че те имат съвсем нормално поведение. Да блокираш движението в София, само за да покажеш, че си лесбийка или гей, без никой да е посягал върху човешките ти права, считам за неправилно. Но е откровено нагло цял месец да се пропагандира блокирането на София. А е вулгарна спекулацията с децата ни и подготвяната за пръв път детска сцена - за децата, които ще бъдат включени в събитието Гей парад.
                      Ако не се постараем да наложим хигиена на влияние върху психиката на отделни хора, независимо какви са те, това означава, че сме готови да подчиним традициите в развитието на православна България на чужди интереси, които са в състояние да ни погазят по вулгарния начин, по който го правят през последните години.

Виждате ли каква е целта на ЛГБТ++++. Да направят ДЕЦАТА ИЗРОДИ
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Имаше такъв народ, но вече няма! - вижте писмото на координаторите на ИТН във Враца, адресирано директно към Слави Трифонов:
                        https://www.actualno.com/politics...

actualno.com
                        Лидерът на ИТН в Пловдив-град подаде оставка, 9 координатори от Враца напускат партията

Коментар

• Миналата седмица внесохте писмо в Столичния общински съвет за преименуване на бул. Драган Цанков на „Героите на Украйна“.

Коментар

• Национален протест срещу високите цени на горивата се организира за 22 юни от граждани в Эрмитажный театр. Те настояват цените на дизела и бензина да са под 2 лева, а газта под 1 лев.

Коментар

• Гарванът грачи грозно, зловещо, псета и вълци вият в полята, старци се молят богу горещо, жените плачат, пищят децата. Зимата пее свойта зла песен, вихрове ...

Коментар

Working...
                              X