Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Смятам, че Слави е агресивен, ограничен, обременен, прост и неподходящ за сериозно управление популист, който не е в състояние да поеме държавното кормило. Смятам, че с отвратителното си предаване допринесе за пълното опростачване на нацията в течение на години. Лично у мен предаването му е предизвиквало перманентна погнуса.
Също така смятам, че ако все пак се реши да се “излекува” от болестта, чието съществуване отричаше дълго време преди това и все пак се престраши да заеме лидерска роля, ще се сгромоляса като колос с глинени крака какъвто всъщност е.
Така, че въпросът е друг - за колко време ще се провали тотално. Т.е. това ще е хрониката на един предизвестен провал.
Ако греша - защото може и да греша - печели България. Ако не греша - България пак печели, защото относително бързо ще се отърве от пореден неподходящ политик...
Също се надявам обществото ни да започне да излъчва по-читави кандидатури, от които все пак, както е казал Алеко, да не ни е срам поне пред чужденците, не че чужденците и те не ровят дъното с техните си политици напоследък, почвайки от преизбрания Рюте, минавайки през рошавия Джонсън и свършвайки с идиота Пабло Иглесиас.
O tempora, o mores.
И аз си мисля, че Слави Трифонов ще се провали с гръм и трясък на политическото поприще. Нещо повече - ще се провали и телевизията му, след като хората го разберат що за стока е в действителност.
Ако има поне малко акъл в главата, трябва да се откаже от мандата си за съставяне на правителство, и така да предизвика повторни избори. И на тези повторни избори въобще да не се кандидатира.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Дебелото момче е аут от играта и много скоро ще се разбере. Дебеля е погнат отвън и бяга, както казаха много анализатори времето му изтече стана неудобен и сега разкешва. Ще получи некой друг милион и ще си седи в Дубай. Дебеля нека не се лъжем, че сам е станал толкоз дебел и силен и че зад него няма играчи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАбе някой знае ли какво стана с БарЦелона и мис Бикини и незаконото дете на Боко и милионите по тая афера.... а се говорило и че Лойко имал още три други незакони деца. Подарявал бентлита на разни Мата Харита и прочие за добро представяне в сарая му.
Да се отървем от тоя рапон, за тоя малкия ми е все тая, но от корумпирания сикаджия по голям срам за България няма. Да се качва на Жипката и към БарЦелона
Дано шефовете скоро го пенсионират като дебелян и да не му гледаме противната селска рапонска мутра. Цяла България го мрази ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСъвсем неотдавна имахме изключително образован премиер, с потекло и обноски.
И нищо не открадна човека, нито царедворците около него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеМного ми е забавно,когато чуя ,че ако в политиката участват образовани и с добри обноски хора,всичко ще е тип-то,няма да крадат и прочее бля-бля...Че то, като един образован и с добри обноски човек ,както може да краде...
И нищо не открадна човека, нито царедворците около него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Смятате ли, че Слави е човек, който ще "дроби" нещо с други партии, без да е направил необходимото, за да поеме сам отговорността?
В тоя смисъл: дали ще са три, две, или...? Рано е да се каже. (лични виждания)
Положението е отчайващо за ГЕРБ, но такива тук няма.
Също така смятам, че ако все пак се реши да се “излекува” от болестта, чието съществуване отричаше дълго време преди това и все пак се престраши да заеме лидерска роля, ще се сгромоляса като колос с глинени крака какъвто всъщност е.
Така, че въпросът е друг - за колко време ще се провали тотално. Т.е. това ще е хрониката на един предизвестен провал.
Ако греша - защото може и да греша - печели България. Ако не греша - България пак печели, защото относително бързо ще се отърве от пореден неподходящ политик...
Също се надявам обществото ни да започне да излъчва по-читави кандидатури, от които все пак, както е казал Алеко, да не ни е срам поне пред чужденците, не че чужденците и те не ровят дъното с техните си политици напоследък, почвайки от преизбрания Рюте, минавайки през рошавия Джонсън и свършвайки с идиота Пабло Иглесиас.
O tempora, o mores.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Абе някой знае ли какво стана с БарЦелона и мис Бикини и незаконото дете на Боко и милионите по тая афера.... а се говорило и че Лойко имал още три други незакони деца. Подарявал бентлита на разни Мата Харита и прочие за добро представяне в сарая му.
Да се отървем от тоя рапон, за тоя малкия ми е все тая, но от корумпирания сикаджия по голям срам за България няма. Да се качва на Жипката и към БарЦелона
Дано шефовете скоро го пенсионират като дебелян и да не му гледаме противната селска рапонска мутра. Цяла България го мрази ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОпределено намирам нещо положително в резултата на ИТН - даде парламентарно представителство на социалните прослойки, които досега нямаха такова. Това може да е полезно за демокрацията, а може и да е вредно за държавата. Тепърва предстои да разберем.
- 1 like
Коментар
-
Странното е, че си помислих същото за Вас. Не знам какво точно “активиране” сте видели специално от мен. Аз си пиша по теми тук от 2017 г.
Като оставим настрана нечии субективни впечатления, положението е отчайващо. Но...глас народен - глас Божи.
Предстои да видим какви ще ги надробят трите партии с най-много гласове.
........
Смятате ли, че Слави е човек, който ще "дроби" нещо с други партии, без да е направил необходимото, за да поеме сам отговорността?
В тоя смисъл: дали ще са три, две, или...? Рано е да се каже. (лични виждания)
Положението е отчайващо за ГЕРБ, но такива тук няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Слави няма да е премиер, нито пък той иска тоя пост.
Жалко! Голяма загуба за някои сеирджии с високо самочувствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИма ли някакво значение за вас дали в една политическа дискусия събеседника ви е жена ? ?
Тезите са разбираеми, независимо от някои наши пропуски в класовете. Никога не ме е притеснявал фактът, че не съм бил отличник (като онези от вица, които хапват хубавите ябълки).
Коментар
-
Не е проблем умният простак, но глупавият ограничен простак си е голям проблем. Особено ако го поставиш в пилотската кабина.
Коментар
Коментар