IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Е как, какви?!Щом е млад,завършил Кембридж,означава,че е и добър дипломат...Сто процента....Ти не си ли забелязал ,какви равенства се поставт и в тоя форум,а и не само в него...Щом някой се държи като простак,значи е непременно тъп...Познавам доста успешни хора ,с ум като бръснач и държащи се в много ситуации доста просташки...Познавам и други ,дето пък са възпитани ,на мравката път правят ,ама не блястят с особенни умствени качества....Мога да изброявам до утре сутринта най-различни съчетания....
    Много ми е забавно,когато чуя ,че ако в политиката участват образовани и с добри обноски хора,всичко ще е тип-то,няма да крадат и прочее бля-бля...Че то, като един образован и с добри обноски човек ,както може да краде...
    А най-ми е забавно ,когато чуя,че трябвало да влязат почтени хора в политиката,еле пък тук на Балканите...Че то това ще е вредно ,първо - за самия човек ,второ - за партията му и накрая,ама не на последно място - за държавата....При куп решения на партията му, на почтения ще му се налага да влезе в компромис със своите принципи....Ако не влиза в компромис,пък ще проваля непрекъснато партията си...И каква политика ще правят,ще обсъждат непрекъснато,дали случайно няма някой повече спечелил,или някой малко по-ощетен и т.н и т.н...А бе политиката си е мръсна робота,а политиците са необходимо зло...По-добър балансьор в многобройните и различни интереси на различни групи хора,човечеството на тоя етап не е измислило....
    Ама ,къде се отплеснах и аз...
    Да се върна в началото на мисълта ми- и ти се държиш често в тоя форум просташки и ме чат-пат ме и дразниш,ама изобщо не те мисля за тъп...
    Не е проблем умният простак, но глупавият ограничен простак си е голям проблем. Особено ако го поставиш в пилотската кабина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Няма да го цитирам, но ми е любопитно какви точно "нови възможности" ще отвори в дипломацията?

Е как, какви?!Щом е млад,завършил Кембридж,означава,че е и добър дипломат...Сто процента....Ти не си ли забелязал ,какви равенства се поставт и в тоя форум,а и не само в него...Щом някой се държи като простак,значи е непременно тъп...Познавам доста успешни хора ,с ум като бръснач и държащи се в много ситуации доста просташки...Познавам и други ,дето пък са възпитани ,на мравката път правят ,ама не блястят с особенни умствени качества....Мога да изброявам до утре сутринта най-различни съчетания....
      Много ми е забавно,когато чуя ,че ако в политиката участват образовани и с добри обноски хора,всичко ще е тип-то,няма да крадат и прочее бля-бля...Че то, като един образован и с добри обноски човек ,както може да краде...
      А най-ми е забавно ,когато чуя,че трябвало да влязат почтени хора в политиката,еле пък тук на Балканите...Че то това ще е вредно ,първо - за самия човек ,второ - за партията му и накрая,ама не на последно място - за държавата....При куп решения на партията му, на почтения ще му се налага да влезе в компромис със своите принципи....Ако не влиза в компромис,пък ще проваля непрекъснато партията си...И каква политика ще правят,ще обсъждат непрекъснато,дали случайно няма някой повече спечелил,или някой малко по-ощетен и т.н и т.н...А бе политиката си е мръсна робота,а политиците са необходимо зло...По-добър балансьор в многобройните и различни интереси на различни групи хора,човечеството на тоя етап не е измислило....
      Ама ,къде се отплеснах и аз...
      Да се върна в началото на мисълта ми- и ти се държиш често в тоя форум просташки и ме чат-пат ме и дразниш,ама изобщо не те мисля за тъп...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Има ли някакво значение за вас дали в една политическа дискусия събеседника ви е жена ? ?
        Че това отдавна не е политическа дискусия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
          ... Надявам се, че сте жена. ​​
          Има ли някакво значение за вас дали в една политическа дискусия събеседника ви е жена ? ?

Коментар

Добре зная, че тук пишат не само партийни привърженици, но, че вие сте от тях - е видно от далеко.
            С други думи, тук пишат обикновени хора, но се забелязва кои се активират при определени условия, напр. - след изборите.
            Позволявам си да не правя забележка за правописните и пунктуационните ви грешки. Надявам се, че сте жена.

​​​​​​
            ​​​​​​
            Странното е, че си помислих същото за Вас. Не знам какво точно “активиране” сте видели специално от мен. Аз си пиша по теми тук от 2017 г.

Като оставим настрана нечии субективни впечатления, положението е отчайващо. Но...глас народен - глас Божи.

Предстои да видим какви ще ги надробят трите партии с най-много гласове.

ПП: спокойно ме поправяйте - понасям го. Стига да има какво да поправяте, естествено .
            Last edited by Selena; 11.04.2021, 01:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ами нямам представа - питай хората на герб.

Нали все пак допускаш, че тук пишат и обикновени хора, а не само партийни тролове?

По отношение на правописа - от любов към детайла бих обърнала внимание и на скобите, които употребяваш и които се ползват преимуществено от полуграмотни секретарки по ведомствени административни преписки в този си вид (особено старите партийни секретарки и секретари този тип скоби ги обожават), но нямам желание да задълбавам по темата с правописа.

Добре зная, че тук пишат не само партийни привърженици, но, че вие сте от тях - е видно от далеко.
              С други думи, тук пишат обикновени хора, но се забелязва кои се активират при определени условия, напр. - след изборите.
              Позволявам си да не правя забележка за правописните и пунктуационните ви грешки. Надявам се, че сте жена.

​​​​​​
              ​​​​​​

Коментар

Доколкото разбирам - той /Чолаков/ е и вашиЯТ, на ГЕРБ - евентуален /правилно ли членувах преди Кеймбридж?/ - щом ходи с Томислав Дончев на "форум за млади политици от чужбина"? Ако е ходил и в шоуто на Слави, това едва ли означава, че тъче на повече станове.

Бях ли достатъчно изчерпателен? Да, греша в правописа и се радвам, че вие не грешите.

https://www.24chasa.bg/novini/article/9685230
                Ами нямам представа - питай хората на герб.

Нали все пак допускаш, че тук пишат и обикновени хора, а не само партийни тролове?

По отношение на правописа - от любов към детайла бих обърнала внимание и на скобите, които употребяваш и които се ползват преимуществено от полуграмотни секретарки по ведомствени административни преписки в този си вид (особено старите партийни секретарки и секретари този тип скоби ги обожават), но нямам желание да задълбавам по темата с правописа.

Коментар

За съжаление преди Кеймбридж е добре да се знае и да се членува на български ... прочее говорим за евентуален български премиер ...
                  Доколкото разбирам - той /Чолаков/ е и вашиЯТ, на ГЕРБ - евентуален /правилно ли членувах преди Кеймбридж?/ - щом ходи с Томислав Дончев на "форум за млади политици от чужбина"? Ако е ходил и в шоуто на Слави, това едва ли означава, че тъче на повече станове.

Бях ли достатъчно изчерпателен? Да, греша в правописа и се радвам, че вие не грешите.

https://www.24chasa.bg/novini/article/9685230

Коментар

Няма да го цитирам, но ми е любопитно какви точно "нови възможности" ще отвори в дипломацията?

Ти само си представи картинката, която описвам по-долу. Абе като оставим настрана майтапите, ровим дъното бая успешно. Ама искам да го видя тоя Славчо кат приемиер. Такова шоу не е за изпускане. Боко на негов фон бледнее ...

Коментар

хахаха, добър въпрос

Коментар

За съжаление преди Кеймбридж е добре да се знае и да се членува на български ... прочее говорим за евентуален български премиер ...

Last edited by Имхотеп; 10.04.2021, 21:26.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

https://m.24chasa.bg/novini/article/9695320

След "сензацията и фурорът", които предизвика Борисов с липсата на членоразделна реч в Брюксел (на английски, немски или френски език) - спряганият за министър-председател от ПП "Има такъв народ" - Румен Чолаков, възпитаник на Кеймбридж - ще отвори нови възможности в дипломацията.

(за съжаление, самата Урсула не е чувала за Кеймбридж, но злите езици казват, че е записала задочно на стари години, за да е адекватна в разговорите с нашият Чолаков)

Коментар

• https://m.24chasa.bg/novini/article/9695320

След "сензацията и фурорът", които предизвика Борисов с липсата на членоразделна реч в Брюксел (на английски, немски или френски език) - спряганият за министър-председател от ПП "Има такъв народ" - Румен Чолаков, възпитаник на Кеймбридж - ще отвори нови възможности в дипломацията.

(за съжаление, самата Урсула не е чувала за Кеймбридж, но злите езици казват, че е записала задочно на стари години, за да е адекватна в разговорите с нашият Чолаков)

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от abo Разгледай мнение
                              Един много стар виц:
                              Пасат на ливадата три бика - младо биче, един на средна възраст и един стар бик. На другия край на ливадата влиза стадо крави и младото започва да бие копита:
                              - Ей гледайте, крави, крави, бе! Хайде да тичаме при тях!
                              Средният го успокоява:
                              - Спокойно, бе, те сами ще дойдат.
                              А старият се чеше по рогата:
                              - Абе, а ако дойдат? Кво прайм тогава?

Та при Слави кравите дойдоха.
                              Аз пък си представям облещената му физиономия пред, да речем, Урсула фон дер Лайен - те в Брюксел вече ни свикнаха, но този ще е истинска сензация

Коментар

• Един много стар виц:
                                Пасат на ливадата три бика - младо биче, един на средна възраст и един стар бик. На другия край на ливадата влиза стадо крави и младото започва да бие копита:
                                - Ей гледайте, крави, крави, бе! Хайде да тичаме при тях!
                                Средният го успокоява:
                                - Спокойно, бе, те сами ще дойдат.
                                А старият се чеше по рогата:
                                - Абе, а ако дойдат? Кво прайм тогава?

Та при Слави кравите дойдоха.

Коментар

Working...
                                X