Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Няма да го цитирам, но ми е любопитно какви точно "нови възможности" ще отвори в дипломацията?
Много ми е забавно,когато чуя ,че ако в политиката участват образовани и с добри обноски хора,всичко ще е тип-то,няма да крадат и прочее бля-бля...Че то, като един образован и с добри обноски човек ,както може да краде...
А най-ми е забавно ,когато чуя,че трябвало да влязат почтени хора в политиката,еле пък тук на Балканите...Че то това ще е вредно ,първо - за самия човек ,второ - за партията му и накрая,ама не на последно място - за държавата....При куп решения на партията му, на почтения ще му се налага да влезе в компромис със своите принципи....Ако не влиза в компромис,пък ще проваля непрекъснато партията си...И каква политика ще правят,ще обсъждат непрекъснато,дали случайно няма някой повече спечелил,или някой малко по-ощетен и т.н и т.н...А бе политиката си е мръсна робота,а политиците са необходимо зло...По-добър балансьор в многобройните и различни интереси на различни групи хора,човечеството на тоя етап не е измислило....
Ама ,къде се отплеснах и аз...
Да се върна в началото на мисълта ми- и ти се държиш често в тоя форум просташки и ме чат-пат ме и дразниш,ама изобщо не те мисля за тъп...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИма ли някакво значение за вас дали в една политическа дискусия събеседника ви е жена ? ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение... Надявам се, че сте жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Добре зная, че тук пишат не само партийни привърженици, но, че вие сте от тях - е видно от далеко.
С други думи, тук пишат обикновени хора, но се забелязва кои се активират при определени условия, напр. - след изборите.
Позволявам си да не правя забележка за правописните и пунктуационните ви грешки. Надявам се, че сте жена.
Като оставим настрана нечии субективни впечатления, положението е отчайващо. Но...глас народен - глас Божи.
Предстои да видим какви ще ги надробят трите партии с най-много гласове.
ПП: спокойно ме поправяйте - понасям го. Стига да има какво да поправяте, естествено .Last edited by Selena; 11.04.2021, 01:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ами нямам представа - питай хората на герб.
Нали все пак допускаш, че тук пишат и обикновени хора, а не само партийни тролове?
По отношение на правописа - от любов към детайла бих обърнала внимание и на скобите, които употребяваш и които се ползват преимуществено от полуграмотни секретарки по ведомствени административни преписки в този си вид (особено старите партийни секретарки и секретари този тип скоби ги обожават), но нямам желание да задълбавам по темата с правописа.
Добре зная, че тук пишат не само партийни привърженици, но, че вие сте от тях - е видно от далеко.
С други думи, тук пишат обикновени хора, но се забелязва кои се активират при определени условия, напр. - след изборите.
Позволявам си да не правя забележка за правописните и пунктуационните ви грешки. Надявам се, че сте жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Доколкото разбирам - той /Чолаков/ е и вашиЯТ, на ГЕРБ - евентуален /правилно ли членувах преди Кеймбридж?/ - щом ходи с Томислав Дончев на "форум за млади политици от чужбина"? Ако е ходил и в шоуто на Слави, това едва ли означава, че тъче на повече станове.
Бях ли достатъчно изчерпателен? Да, греша в правописа и се радвам, че вие не грешите.
https://www.24chasa.bg/novini/article/9685230
Нали все пак допускаш, че тук пишат и обикновени хора, а не само партийни тролове?
По отношение на правописа - от любов към детайла бих обърнала внимание и на скобите, които употребяваш и които се ползват преимуществено от полуграмотни секретарки по ведомствени административни преписки в този си вид (особено старите партийни секретарки и секретари този тип скоби ги обожават), но нямам желание да задълбавам по темата с правописа.
Коментар
-
За съжаление преди Кеймбридж е добре да се знае и да се членува на български ... прочее говорим за евентуален български премиер ...
Бях ли достатъчно изчерпателен? Да, греша в правописа и се радвам, че вие не грешите.
https://www.24chasa.bg/novini/article/9685230
Коментар
-
Няма да го цитирам, но ми е любопитно какви точно "нови възможности" ще отвори в дипломацията?
Коментар
-
Коментар
-
За съжаление преди Кеймбридж е добре да се знае и да се членува на български ... прочее говорим за евентуален български премиер ...
Last edited by Имхотеп; 10.04.2021, 21:26.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеhttps://m.24chasa.bg/novini/article/9695320
След "сензацията и фурорът", които предизвика Борисов с липсата на членоразделна реч в Брюксел (на английски, немски или френски език) - спряганият за министър-председател от ПП "Има такъв народ" - Румен Чолаков, възпитаник на Кеймбридж - ще отвори нови възможности в дипломацията.
(за съжаление, самата Урсула не е чувала за Кеймбридж, но злите езици казват, че е записала задочно на стари години, за да е адекватна в разговорите с нашият Чолаков)
Коментар
-
https://m.24chasa.bg/novini/article/9695320
След "сензацията и фурорът", които предизвика Борисов с липсата на членоразделна реч в Брюксел (на английски, немски или френски език) - спряганият за министър-председател от ПП "Има такъв народ" - Румен Чолаков, възпитаник на Кеймбридж - ще отвори нови възможности в дипломацията.
(за съжаление, самата Урсула не е чувала за Кеймбридж, но злите езици казват, че е записала задочно на стари години, за да е адекватна в разговорите с нашият Чолаков)
Коментар
-
Първоначално изпратено от abo Разгледай мнениеЕдин много стар виц:
Пасат на ливадата три бика - младо биче, един на средна възраст и един стар бик. На другия край на ливадата влиза стадо крави и младото започва да бие копита:
- Ей гледайте, крави, крави, бе! Хайде да тичаме при тях!
Средният го успокоява:
- Спокойно, бе, те сами ще дойдат.
А старият се чеше по рогата:
- Абе, а ако дойдат? Кво прайм тогава?
Та при Слави кравите дойдоха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Един много стар виц:
Пасат на ливадата три бика - младо биче, един на средна възраст и един стар бик. На другия край на ливадата влиза стадо крави и младото започва да бие копита:
- Ей гледайте, крави, крави, бе! Хайде да тичаме при тях!
Средният го успокоява:
- Спокойно, бе, те сами ще дойдат.
А старият се чеше по рогата:
- Абе, а ако дойдат? Кво прайм тогава?
Та при Слави кравите дойдоха.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар