If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Матеев, вече ГЕРБ беше първа и никой не преговаря с тях..Сега пак така..До разграждане ная системата с 500000 чиновници на гербокомунистите..Народа Ви мрази..Рейтинга на Мутрата е само 15 ПРОЦЕНТА.."Галъп": Радев води по рейтинг Борисов повече от двойно
Грешката ми е, че не съм си регистрирал анонимен акаунт, и под прикритието на анонимноста да громя във форума.
Обещавам да поправя тази грешка.
И пак с пословичното високомерие Не разбра ли,че ти не си единственият човек пишещ в този форум,знаещ всичко,и да се държиш пренебрежително към другите.Първите седем години са останали някъде
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Матеев, вече ГЕРБ беше първа и никой не преговаря с тях..Сега пак така..До разграждане ная системата с 500000 чиновници на гербокомунистите..Народа Ви мрази..Рейтинга на Мутрата е само 15 ПРОЦЕНТА.."Галъп": Радев води по рейтинг Борисов повече от двойно
Твоите политически пристрастия винаги са били барометър за печалбарство.Не съм прочел за толкова години във форума,а и не само в този да си гласувал по съвест и да си изказвал ясна и аргументирана политическа позиция.Така,че няма смисъл от агитация щото вместо да изпишеш вежди ще изкараш очите на герберите
От платени тролове акъл не искам. Иначе ви обещавам - ще стана безплатен трол, само и само да казвам истината такава, каквато е.
Или съм разумен човек, както болшинството от Българите, които ще гласуват за ГЕРБ.
Твоите политически пристрастия винаги са били барометър за печалбарство.Не съм прочел за толкова години във форума,а и не само в този да си гласувал по съвест и да си изказвал ясна и аргументирана политическа позиция.Така,че няма смисъл от агитация щото вместо да изпишеш вежди ще изкараш очите на герберите
Има три варианта-
-Или си на хранилката на ББ
-Или си мазохист
-Или си ненормален
То май и трите варианта при него са верни
Че е на хранилката на ББ е ясно.За да си сложиш четири степенни защити на подовото отопление у дома,не граничи с нормалността.И винаги да казваш на черното бяло,и да ръсиш откровени лъжи понякога само заради единственият стимул парите си е мазохизъм.
Нищо лично към въпросната личност,изводите са ми на база писанията във форума.
Коментар