IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чекай да ти го обясня

Ако някой англичанин, французин, швейцарец и т.н. отиде да работи в чужбина, никой не би му казал нещо подобно на твоите слова, с които мислиш, че засягаш някого

Тези слова са си проблем на изговарящия ги. И хората успели в чужбина моментално надушват за какво става дума. Но няма да назова проблема...

Изобщо много неща се виждат по-ясно отвън... но не е хубаво да се назовават, защото няма смисъл

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Pip-че, глей ся, понеже се чувстваш засегнат от моите слова - хората, които са отишли навън, за да изкарат някой лев/евро, да се обучат, да видят свят и т.н., но после пак да се върнат тук, за да създадат семейство и отгледат децата си като българи, са едно; хората, отишли в чужбина да ми бършат задници и да живеят на социалка, които през 5 думи шестата им е каква кочина е България, докато са оставили родителите си у нас да им плащам пенсията от моите данъци, са друго и понеже те са огромният процент от българите в чужбина, думите ми са отправени към тях. Да, те нямат думата. И не трябва да я имат - чисто морално! Така че не ми дреме за техния вот. Ма не ми дреме и за вота на илитератите на минимална заплата, които лъжат държавата си и викат -немъ такава държава, но и те гласуват! И затова дадох за пример вота в София - те затова в София хлябът е мек, защото се борим от дъжд на вятър за правата си. На село хлябът е чер - и с право. И все по-чер ще става, щото гласуват срещу 50 лева за местния бей!

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

E и ? В секциите няма само една маса и само един доброволец.
      Първо са удължили работното време след 21.00, и по трима гласоподаватели са били по едно и също време в секцията, на единия му търсят името, другия си пише вота, а третия го обслужват дето е регистриран онлайн, както ми казват познати.
      Тоест, така по бакалските сметки, могат да се обработят по 3 души за 6 мин.
      Тука говорим за страните извън ЕС, дето имат по 35 секции, ама тези дето са в Съюза имат по 85.
      Пак няма да ти излязат сметките. Още повече, че това не е някаква машина от поточната линия на някой завод, за да се поддържа това темпо в продължение на 13-14 часа. Но както и да е, вече резултатите от чужбина са обработени на 100% и може да видиш данните с точност.

Коментар

• Време е за народен съд и публични разстрели на паветата за цялата герберска измет! Без да чакаме на Гешеф и измислените съдилища. Както едно време ги трепахме евро-педалските подлоги! Един разстрел е по-силен от 100 закона срещу корупцията. Радев да свика народен съд! И е време за решителни действия.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Разбира се,че е възможно,но след това и гражданска война е възможна
          Твърде малко вероятно - повечето протестъри са на 2 шамара живот Помниш ли бунтовете след катуница - тогава само млади момчета бяха, все надъхани, с желание за промяна и т.н. БХ ги смаза от бой в тъмните улички (протестите бяха вечер - логично), а продажните медии си мълчаха. Побиха ги децата, пък те спряха да протестират и толкова. Инцидентът мина и си замина, а беше с потенциал точно като за гражданска война, но изгасна за дни. Ако стане подобна коалиция, тя ще е съгласувана с когото трябва и на Козяк, и в Меркелланд, и в Путиния, така че не бери грижа, няма да има проблеми. Ма дали ще стане така? Ще видим!

А нищо чудно и слафчу да се продаде - що да не го направи? Кинтите са си кинти? А и Гаргамел и Амгъл са гладни, та са готови за патерици - даже лесно ще се дадат, само Каскета да се махне и са готови (формален повод). та не отписвайте толкова бързо БХ - има и кинтите, и методите на своя страна, а и 50 милиарда евро чакат на трапезата...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
            Не можеш ли да си направиш една елементарна сметка и да не пишеш глупости? Как ще минат 40 000 човека (както твърдиш за Турция и Обединеното кралство) през 35 секции за 13 часа? Пада се по 3 човека за 2 минути.
            E и ? В секциите няма само една маса и само един доброволец.
            Първо са удължили работното време след 21.00, и по трима гласоподаватели са били по едно и също време в секцията, на единия му търсят името, другия си пише вота, а третия го обслужват дето е регистриран онлайн, както ми казват познати.
            Тоест, така по бакалските сметки, могат да се обработят по 3 души за 6 мин.
            Тука говорим за страните извън ЕС, дето имат по 35 секции, ама тези дето са в Съюза имат по 85.
            Last edited by hazard; 05.04.2021, 15:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Е аз съм си тука. Само 11г. бях топпредател.
              Но речено е - не спори с .......К.
              Pip-че, глей ся, понеже се чувстваш засегнат от моите слова - хората, които са отишли навън, за да изкарат някой лев/евро, да се обучат, да видят свят и т.н., но после пак да се върнат тук, за да създадат семейство и отгледат децата си като българи, са едно; хората, отишли в чужбина да ми бършат задници и да живеят на социалка, които през 5 думи шестата им е каква кочина е България, докато са оставили родителите си у нас да им плащам пенсията от моите данъци, са друго и понеже те са огромният процент от българите в чужбина, думите ми са отправени към тях. Да, те нямат думата. И не трябва да я имат - чисто морално! Така че не ми дреме за техния вот. Ма не ми дреме и за вота на илитератите на минимална заплата, които лъжат държавата си и викат -немъ такава държава, но и те гласуват! И затова дадох за пример вота в София - те затова в София хлябът е мек, защото се борим от дъжд на вятър за правата си. На село хлябът е чер - и с право. И все по-чер ще става, щото гласуват срещу 50 лева за местния бей!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мани ги тези от чужбина - с предателите няма какво да коментираме. Но виж София - ДБ бие герП като маче у дирек с все метрото и всички глупости на крадлива дана, с изключение на наркокомуната в гетото Люлин, но там е ясно - моите говеда на хранилка са се включили, а и Факултето масово е гласувало за работа, работа, работа, щото за ромите това е най-важното! Да не говорим и че от София Черепахата влиза, ако гледаме само изборите тук. Но София не е България и в прекия, и в преносния смисъл, затова уважаемите несофиянци да не се обиждат, но каквото са си посадили, това да си жънат и да не реват, че стандартът им на живот е в пъти по-нисък от този в София. Причината е ясна - умственият им потенциал също е с пъти по-нисък.

П.С. А сега си предтавете коалицията, която всички не смеят да споменат - БХ, протежето му Курнела и винаги готовите дпс. Невъзможно ли ви се струва, а? Ми той и царят беше невъзможно да се коалира с бсп

П.П.С. А всички медии и особено социологически агенции са толкова "свободни" и "неплатени", че дори и в края на всички екзитполове не смееха да обявят подкрепта на Черепагин. Срам, срам и позор! За сметка на това ни занимаваха през цялото време с Мвро, които имат почти същият процент като Дъ скъл, с все купения тъмнозелен вот по села и паланки, и коалицията Неволя-Магарешки, дето и те не знаят как взеха 2%. Срам и позор!
                Разбира се,че е възможно,но след това и гражданска война е възможна

Коментар

• А бе чета по другите форуми че щяло да има ревизия на някой сделки- за 4,7км платени на хидрострой 63 милиона за бургаския северен път

Коментар

Извинен си, ама това са груби машинации от страна на ЦИК, ще изчакаме данните на Ти Броиш.
                    Изборите във Канада и на Източния бряг са приключили преди 7 часа, ама комисиите са направили невъзможното да преброят и изпратят резултатите и ЦИК да ги анализира.
                    За Горна Оряховица иначе се чака сряда, а Стара Загора - утре.

Второ, за ДПС данните сочат само .... 22к при 35 секции, е, нямам думи за Пишо Нагласимов
                    https://fb.watch/4GEuqF0_bK/
                    Много ясно, че е по-трудно да се изброят и съставят протоколите в област Стара Загора, отколкото в Канада например.
                    Не можеш ли да си направиш една елементарна сметка и да не пишеш глупости? Как ще минат 40 000 човека (както твърдиш за Турция и Обединеното кралство) през 35 секции за 13 часа? Пада се по 3 човека за 2 минути.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      И какво сега, голям кеф? По стар български обичай запалихме държавата, за да изгори на Бойко шкафчето. А полезните идиоти ще заменим с безполезни. Не вярвах, че има такъв народ.
                      Нещо си разочарован че няма да е следващият премиер ми се струва/ а и да пълни шкафчето също/ Ще ме изкефи някой да му поиска имунитета и да му заведат дело. Всъщност е достатъчно да попитат чехите официално дали е лежал в панделата и него също от трибуната- мисля че след един такъв въпрос няма да съществува партията герб
                      Last edited by X_Y; 05.04.2021, 14:49.

Коментар

не се излагай така яко, дай конкретен линк, че във чужбина са обработени 90% и резултата е 170к
                        Само Турция, Германия и ОК имат по 40к минимум гласували.
                        От линка на Специалиста можеш да си разгледаш и сметнеш, колко са по отделните държави. Турция са малко над 22 000 например

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/32.html

При 98.28% от обработените протоколи гласувалите са 165 хил. При 100% ще са 168 хил. Нещо друго интересува ли те?
                          Извинен си, ама това са груби машинации от страна на ЦИК, ще изчакаме данните на Ти Броиш.
                          Изборите във Канада и на Източния бряг са приключили преди 7 часа, ама комисиите са направили невъзможното да преброят и изпратят резултатите и ЦИК да ги анализира.
                          За Горна Оряховица иначе се чака сряда, а Стара Загора - утре.

Второ, за ДПС данните сочат само .... 22к при 35 секции, е, нямам думи за Пишо Нагласимов
                          https://fb.watch/4GEuqF0_bK/

Tрето, по новините даваха с по над 1000 души пред секция във Европа,
                          За тези там, които са се регистрирали онлайн, гласуването е под 5 мин.
                          Няма значение, гледам много гербери има тук, ама каруцата е обърната.
                          Сега следва дълга полититическа, икономическа и здравна криза, няма как без болка да се изреже тумора.
                          Last edited by hazard; 05.04.2021, 14:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ма само не ми ревете отвън колко много обичате България.Повечето от вас със злорадство се радват че България е зле и какъв добър избор са направили като са се махнали колко са добре там и колко сме глупави тия дето сме останали.Присмивате ни се гледате от високо но не забравяйте че последните може да станат първи и горчиво да съжалявате един ден...Знам че до един сте все преуспели работите големи началници с шестцифрени годишни доходи казвате че в Родината останали само неудачници всички свестни кадърни се изнесли....И разбира се ние останалите трябва да се съгласявме с вас.....Това няма как да стане посмъртно.Запомнете го
                            Е аз съм си тука. Само 11г. бях топпредател.
                            Но речено е - не спори с .......К.

Коментар

• И какво сега, голям кеф? По стар български обичай запалихме държавата, за да изгори на Бойко шкафчето. А полезните идиоти ще заменим с безполезни. Не вярвах, че има такъв народ.

Коментар

не се излагай така яко, дай конкретен линк, че във чужбина са обработени 90% и резултата е 170к
                                Само Турция, Германия и ОК имат по 40к минимум гласували.
                                https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/32.html

При 98.28% от обработените протоколи гласувалите са 165 хил. При 100% ще са 168 хил. Нещо друго интересува ли те?

И как си представяш в една Турция или Обединеното кралство в 35 секции да минат 40 000 човека за 13 часа? Или нещо математиката ти куца, или хал хабер си нямаш от нещата. Така че недей да даваш оценки кой се излага.
                                Last edited by Специалист по всичко; 05.04.2021, 14:36.

Коментар

Working...
                                X