IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еее.
    щом не си и музикант ,то остава да се чудим какво ли те кара да повтаряш многократно маниакалната си теория за Парвус и Борисов..Явно хумора е повече при теб и така трябва да те приемаме..Извини ни,че не го знаехме..
    Кажи за Филма..Харесва ли ти вниманието към Борисов..
    Last edited by Kiro; 20.08.2021, 00:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Може ли да ни информираш кой според твоята теория е Борисов - да не е императора на Русия.. Кой ще е Сталин да вземе парите на всички НАКРАЯ..
      Просто признай си, че си чел до края само тази история и нямаш други примери..Ти нали си музикант, не е срамно да не знаеш историята..
      Опа! Пак съм надценил нечие чувство за хумор. Това за композирането на любимата ми музика си беше шегичка, целяща да покаже че освем кисненето във форума има и други по творчески възможности за изява , за през времето когато ще наложите цензура. След победата искам да кажа.
      Прочел съм докрай и други истории. Например за въстанието на Спартак. Как Крас и Помпей рекетират римския сенат да им разреши да си въоражат по една частна армия, като за целта се възползват от актуалния за момента робски бунт и правят всичко възможно да не допуснат разбунтувалите се роби да напуснат полуострова и по възможност да се навъртат край Рим.
      Когато сената им уйдисва на мераците, двамката набързо приключват с бунта. След което поставят под контрол Рим и сената му.
      Интересното е, че като младши партньор са привлекли и Гай Юлий Цезар. Който в последствие размазва Помпей. Крас се самозатрива нейде в Малазия.
      Всичко това не омаловажава личноста на Спартак.
      Накратко всеки бунт в крайна сметка служи на някой за нещо, и продължава дотогава докато въпросния някой има интерес от това.
      Във всеки случай бунтовете не продължават докато постигнат мераците на водачите си.
      Надявам се поуката от тази история да е сравнително ясна.

Коментар

• Al Jazeera разрови калта: Показа Борисов като мафиотски диктатор (видео)

https://dnes-bg.org/?p=7638&fbclid=I..._6XF_wup7r0TSU

Браво на Буци- става все по- известен.. Интересно филмче..
        На всяка дума комунизъм, корупция мафия..Абе много знаят тези хора..
        Last edited by Kiro; 20.08.2021, 00:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          Аз съм точно АйТи (свърши това) и простите айти-та работят ли работят. И който не работи как искам му дърпам ушите
          Ти не беше ли инфекционист, статистик, математик и прочее измислени професии, които често ги сменяш една с друга в зависимост от това къде те сърби и къде - не?

Иначе съдейки по кръчмарския ти език и интелекта не си нищо повече от шофьор на такси.

Коментар

• Може ли да ни информираш кой според твоята теория е Борисов - да не е императора на Русия.. Кой ще е Сталин да вземе парите на всички НАКРАЯ..
            Просто признай си, че си чел до края само тази история и нямаш други примери..Ти нали си музикант, не е срамно да не знаеш историята..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Бързоходко, Понеже много се впечатляваш паметници, ще ти разкажа за една римска практика за статуи..В някои градове, когато се сменят политиците, диктатори са сменяли само главите им, а торса на богове си е оставал.. Добре е, че се интересуваш от история, но много има още да четеш и мислиш , много не реални теории развиваш за Парвус..
              Живеем в демократично време, има интернет има и други информациони източници хората могат да прочетат кой е Ал. Парвус дали е участвал в събитията от 1916-17 и да преценят дали цитираните от мен факти а не теории са достоверни. И дали сегашния погром срещу българската държавност се прави по тази или по друга схема.
              Накратко всеки сам може да провери дали тезата ми че в България се прилага план "Парвус 2.0".е основателна.

Коментар

ха ха чудеса не ми трябват. В машина с хиляди чаркове чудесата на бурмичката са ..... тряс, бум и колата в канафката
                Кой където е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Предполагам, че Слави може да предложи и издигне на министър-председателското място теб, Бота.
                  Сигурен съм, че би бил идеален за тази работа. Все пак, кажи нещо, което е по-значимо и си свършил за Обществото (ни)?

Все пак "Шнорхела" е довел до успех цял Референдум, юридически и така е помогнал на Слави, за да реализира идеята си.

Бота, дали всички биха те подкрепили, или Ицето пак ще каже, че не приема друг (дори идеална кандидатура, като твоята!), ако не е самият той.

​​​​​​
                  Как шнорхела??? Не беше ли Скенера ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                    Ма не е лошо да се намали броя партии, щото сега са орел с ориз.
                    Нелоша идея която обаче требва да доведе до дигане на бариерата от 4 на 8% и маргиналите от учиндолския дочоолу до слончева-бойкикев-хаджигенчо (които се праят, че не се подписват под една и съща грантаджийска ведомост) изчезват яко дим...Ако и това това не помогне има 19 Май - въпроса е дали има време да за губене или направо не се мине към майската дата....
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ба, все едно знаеш алгоритъм на Уоршъл. Остай това. А че им дърпаш ушите е друго. Трябва някой им дърпа ушите
                      Но трябва се дърпа избирателно. Някои имат нужда от повече време а могат направят чудеса. Подхода при тях трябва да е индивидуален.
                      ха ха чудеса не ми трябват. В машина с хиляди чаркове чудесата на бурмичката са ..... тряс, бум и колата в канафката
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Аз съм точно АйТи (свърши това) и простите айти-та работят ли работят. И който не работи как искам му дърпам ушите
                        Ба, все едно знаеш алгоритъм на Уоршъл. Остай това. А че им дърпаш ушите е друго. Трябва някой им дърпа ушите
                        Но трябва се дърпа избирателно. Някои имат нужда от повече време а могат направят чудеса. Подхода при тях трябва да е индивидуален.

Коментар

Ма много насерьозно се взе. Да беше поне АйТи
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Заради такива като мен има аутсорсинг индустрията в БГ (от първите 50 съм). Айде виж колко % от БВП е ....
                            Ма много насерьозно се взе. Да беше поне АйТи

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Всички ще трябва да направим отстъпки, уверен е Иванов

„По дяволите личното его“, заяви Иванов. [/B][/COLOR]
                              Като провали първия мандат не мислеше така. Нещо много бързо си смени мнението - няма и седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Абе не знам дали са два - сигурно броиш Стамболов и Димитър Петков,ама има още Стамболийски, Георги Димитров (плочата на Опълченска).,Петко Каравелов - гроба на Седмочислениците.

Много творчески подхождаш към Историята вземайки само това което в момента ти изнася!

Но не си само ти - бсп например след 1989 си хареса само номерата на конгресите броейки от 1891 насам!

Седенасраните пък си заплюха монархо-фашизма понеже само тогава имало частна собственост - все едно при Падишаха е била само държавна!

Накратко - интересно пишеш за незапознатите и скучно за останалите...
                                Дори за незапознатите не е интересно.
                                гербавите си личат

Коментар

Working...
                                X