IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
    Много бе, над 100 милиарда. И откъде в най-бедната европейска страна ги намерихя тия пари. Тук нали няма икономика? Всичко е една разруха!
    Ти не се напъвай, очевидно е, че нямаш необходимите умствени възможности
    А откраднатите 100 милиарда се вижда че липсват в БВП на територия "българия",
    сравнен с този на нейни бивши побратими от социалистическия лагер,
    но понамалили доста корупцията при тях
    GDP (US$ million) by country
    Country or territory Region IMF UN World Bank
    Poland (more) Europe 642,121 2021 595,862 2020 594,165 2020
    Romania (more) Europe 289,13 2021 250,075 2020 248,716 2020
    Hungary (more) Europe 176,543 2021 163,469 2020 155,013 2020
    Bulgaria (more) Europe 77,782 2021 67,925 2020 69,105 2020
    Last edited by barbaron; 20.08.2021, 13:10.

Коментар

• P.P. По засукано от Вашата корупция няма..12 години практика..Иначе се потвърждава, от други места в ЕС се твърди, че крадете по 10 година.. Христо Иванов: 10 милиарда годишно се крадат в България

https://www.segabg.com/hot/category-...adat-bulgariya

Жалко, че при тебе влизат само стотинки..

Ами, ако лошите батковци Ви ги вземат..

Дай вдигни нивото на форума..Хубавото е, че не се плъзгаш да обиждаш и заглушаваш мнения..Моля пиши за успехите на Буци и ГЕРБ..

"Въобще не ми пука какво говорят от ГЕРБ"

NOVINI.BG
      Тошко Йорданов: ГЕРБ не трябва да са в парламента - Политика - Новини Бг
      Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информа
      Last edited by Kiro; 20.08.2021, 12:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Бързоходко, понеже Вие купихте българските медии и закрихте някои от тях, то явно смяташ, че така става и със световните.. Това да не са Ви- ПИК и БЛИЦ..
        Пак остава въпроса защо ГЕРБ- БОРИСОВ не купи и той като е най- богат и откраднахте милиарди.. Виж колко пари Ви е сметнала Дончева , че сте откраднали..
        Просто никой по света не харесва сатрапи крадци като Борисов и те са нарицателни..Извинявай , че работиш за него.. И моля да се корегираш- Няма как да обвинявате другите за Вашата корупция....

INTERESNINEWS.EU
        Татяна Дончева хвърли бомбата: Бойко и компания са скатали над 100 млрд. в черните си каси!
        Много бе, над 100 милиарда. И откъде в най-бедната европейска страна ги намерихя тия пари. Тук нали няма икономика? Всичко е една разруха!
        На дъното сме и никога не сме биле толко зле!
        Впрочем типично пропагандех номер важно е дакажеш голяма цифра. Ама за какво се отнася е без значение -долари, евра, зимбабвийска валута, монголски тугрици, все тая важното е внушението от цифрата сто милиарда.
        Абе да не става въпрос за слънчогледови семки. Няма лошо, пак е бая внушително.

ПП
        Относно бройката на мсолманите не съм писал милион а милиард и половина. Не че е важно ама остава едно усещане че не ме четеш внимателно.
        Ако ти е скучно не се напиняй, няма да се обидя!
        ППП
        Бих предложил и на теб и на другите съфорумци, да не се плъзгаме по най-леките пропагандни схеми. Дайте нещо по-засукано! Дайте нещо по-свежо!
        Нека дружно да вдичнем нивото на форума!

Коментар

• Бързоходко, понеже Вие купихте българските медии и закрихте някои от тях, то явно смяташ, че така става и със световните.. Това да не са Ви- ПИК и БЛИЦ..
          Пак остава въпроса защо ГЕРБ- БОРИСОВ не купи и той като е най- богат и откраднахте милиарди.. Виж колко пари Ви е сметнала Дончева , че сте откраднали..
          Просто никой по света не харесва сатрапи крадци като Борисов и те са нарицателни..Извинявай , че работиш за него.. И моля да се корегираш- Няма как да обвинявате другите за Вашата корупция....

INTERESNINEWS.EU
          Татяна Дончева хвърли бомбата: Бойко и компания са скатали над 100 млрд. в черните си каси!
          Last edited by Kiro; 20.08.2021, 12:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Преди години аз имах подобен случай, но много по-фрапиращ. При нанасянето ми в нов апартамент в един жилищен блок, направих следното:

1. Почистих всички градинки и ги засадих с цветя. Още на другия ден цветята бяха изскубнати, а в една от градинките имаше изхвърлено през някой прозорец сакче с миризлив боклук.

2. Монтирах мощна лампа с улично осветление пред входа, защото нощем беше тъмно като в гъз. На другия ден един комшия започна да се оплаква, че лампата му пречела да заспи.

3. Вътре във входа по стълбищата почистих и пребоядисах по всички етажи и направих нов новеничък цокъл. На другия ден цокъла беше орисуван от някокого, а двама комшии ми се оплакаха, че бояджиите са им оцапали бутончетата на звънеца. Накараха ме да купя нови.

4. Бях наел чистачка, за да чисти и мие стълбището. Започнаха оплаквания, че тя им размествала обувките и платчетата пред вховодете им.

5. Понеже стълбището беше тъмно, смених всички крушки с нови. На другия ден бяха откраднати няколко от тях. Пак сложих нови крушки и пак ги откраднаха. И така много пъти подред. Като цяло изразходих един кашон с крушки, преди хората да спрат да крадат. Яно им се препълниха килерите и нямаше къде вече да слагат откраднатите крушки.

Та и аз искам да кажа, че наистина няколко процента от населението са долни, тъпи, крадливи и въобще са отрепки, и във всеки един жилищен блок сигурно има по 2-3 такива.
            Същото е и с антиваксърите. Каквито и доказателства да им дадеш малоумниците си държат твърд процент и няма начин да се откажат от малоумието - то ги държи живи така да се каже
            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Хаа..хаа..Ама ти наистина ни предоставяш страхотен хумор..Това е най голямата и авторитетна мисулманска медия в цял свят..Знаеш ли колко са мисулманите по света..
              Викаш Божков ги върти на пръста си..Ами Борисов защо не го прави нали е най- богат в България..Много е интересно как свързват корупцията с комунизма и, че е комунист и живковист.. Ами направете и Вие един филм да го защитите- там ПКП, Фидосова, Дани Кирилов, Цветанов и Дани МИТОВ да го представят като същинский Стамболов..

Прочухте се Вие с Вашият Борисов- Свободна Европа, Дойче Веле , а сега и Ал Джазира го сочат като корумпиран комунист мафиот..
              Този Божков в на всички ли плаща или просто сте си корумпирани комунисти..
              Така. Както казваш Ал Джазира е огромна и свръхвлиятелна медия - над един милиард мюсулмани пият нектара на истината от нея. И като така сигурно екранното и време е доста скъпо.
              Та въпроса който си задавам е: "Защо АлДж. е потрошила 28 минути прескъпо телевизионо време зада запознава над един милиард мюсулмани по света, с проблемите на нищожната ни държавица? Защо 28 минути са посветени на "умрялото куче" ББ?"
              Па тя тая толкоз богата телевизия ако не си прави добре сметката и си прахосва безценото екрано време зада вади нож на умряло куче , ми чи тя ще фалира!
              Или може би е продала някуму тези безцени 28 минути?
              Май второто е по вероятно.
              Прилагаме скалпела на Окам. И в разреза се очертават смътните контури на некъв череп.

Коментар

• Депутатът твърди, че функциите на компанията водят само до разходи
                https://www.actualno.com/…/vladislav-penev-trjabva-da-se…

ACTUALNO.COM
                Владислав Пенев: Трябва да се ликвидира Държавната петролна компания
                Депутатът твърди, че функциите на компанията водят само до разходи

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mlad-...kaha-politsiya

Некой ще пише - това не е за Политиката, това е за Бисери и вицове.....
                  Ми, не е....
                  Защото простото , гадно, зависливо, мързеливо наше племе си заслужава тъпите, крадливи, корумпирани тикви....
                  Да им пълни чекмеджетата, купува именията и подарява предприятията !
                  Преди години аз имах подобен случай, но много по-фрапиращ. При нанасянето ми в нов апартамент в един жилищен блок, направих следното:

1. Почистих всички градинки и ги засадих с цветя. Още на другия ден цветята бяха изскубнати, а в една от градинките имаше изхвърлено през някой прозорец сакче с миризлив боклук.

2. Монтирах мощна лампа с улично осветление пред входа, защото нощем беше тъмно като в гъз. На другия ден един комшия започна да се оплаква, че лампата му пречела да заспи.

3. Вътре във входа по стълбищата почистих и пребоядисах по всички етажи и направих нов новеничък цокъл. На другия ден цокъла беше орисуван от някокого, а двама комшии ми се оплакаха, че бояджиите са им оцапали бутончетата на звънеца. Накараха ме да купя нови.

4. Бях наел чистачка, за да чисти и мие стълбището. Започнаха оплаквания, че тя им размествала обувките и платчетата пред вховодете им.

5. Понеже стълбището беше тъмно, смених всички крушки с нови. На другия ден бяха откраднати няколко от тях. Пак сложих нови крушки и пак ги откраднаха. И така много пъти подред. Като цяло изразходих един кашон с крушки, преди хората да спрат да крадат. Яно им се препълниха килерите и нямаше къде вече да слагат откраднатите крушки.

Та и аз искам да кажа, че наистина няколко процента от населението са долни, тъпи, крадливи и въобще са отрепки, и във всеки един жилищен блок сигурно има по 2-3 такива.

Коментар

• МАРТИН ДИМИТРОВ

По следите на изчезналата Пътна карта с Газпром. По съвместно предложение с Иван Хиновски, Комисията по енергетика задължи "Булгартрансгаз" в двуседмичен срок да предприеме всички действия за осигурявате на копие от въпросната Пътна карта.

Коментар

• https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mlad-...kaha-politsiya

Некой ще пише - това не е за Политиката, това е за Бисери и вицове.....
                      Ми, не е....
                      Защото простото , гадно, зависливо, мързеливо наше племе си заслужава тъпите, крадливи, корумпирани тикви....
                      Да им пълни чекмеджетата, купува именията и подарява предприятията !

Коментар

Хаа..хаа..Ама ти наистина ни предоставяш страхотен хумор..Това е най голямата и авторитетна мисулманска медия в цял свят..Знаеш ли колко са мисулманите по света..
                        Викаш Божков ги върти на пръста си..Ами Борисов защо не го прави нали е най- богат в България..Много е интересно как свързват корупцията с комунизма и, че е комунист и живковист.. Ами направете и Вие един филм да го защитите- там ПКП, Фидосова, Дани Кирилов, Цветанов и Дани МИТОВ да го представят като същинский Стамболов..

Прочухте се Вие с Вашият Борисов- Свободна Европа, Дойче Веле , а сега и Ал Джазира го сочат като корумпиран комунист мафиот..
                        Бацо току що предлага правителство. Нямам идея защо, след като ще връща мандата. Някаква поредна клоунада се прави и най вероятно отиваме към поредните избори
                        Любен Дилов фъфъла - министър на културата ....
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Хаа..хаа..Ама ти наистина ни предоставяш страхотен хумор..Това е най голямата и авторитетна мисулманска медия в цял свят..Викаш Божков ги върти на пръста си..Ами Борисов защо не го прави нали е най- богат в България..Много е интересно как свързват корупцията с комунизма и, че е комунист и живковист.. Ами направете и Вие един филм да го защитите- там ПКП, Фидосова, Дани Кирилов, Цветанов и Дани МИТОВ да го представят като същинский Стамболов..

Виж, понеже съм хоумофис в района на южното черноморие, сега точно по план-график отивам да поплувам в любимия ми залив. Като се върна след час и половина ще ти отговоря.

Коментар

• Хаа..хаа..Ама ти наистина ни предоставяш страхотен хумор..Това е най голямата и авторитетна мисулманска медия в цял свят..Знаеш ли колко са мисулманите по света..

Last edited by Kiro; 20.08.2021, 09:33.

Коментар

Кажи за Филма..Харесва ли ти вниманието към Борисов..
                              Ами какво да кажа за филма?
                              Явно аз не влизам в таргет групаата на авторите, все стари неща. По едно време в епизода където му пришиха и убиството на клетата Виктория от Русе, ми стана интересно дали в следващия епизод ще го покажат, как похапва човешки мръвки, но неби. Показха Елена Йончева.
                              Освен това 28 минути монотонен дикторски глас имтиращ Кашпировски, насложен към скучния сюжет, прави филма силно приспивен.
                              Тия Ал Джазира небяха ли нейде в Персийския Залив? Някъде около Дубай дето е Божков?
                              Така като гледам май ще излезне, че Божков е написал и сценария на филмчето. Не му се е получило.
                              С плана "Парвус 2.0" се е справил по-добре.

Коментар

• Еее.
                                щом не си и музикант ,то остава да се чудим какво ли те кара да повтаряш многократно маниакалната си теория за Парвус и Борисов..Явно хумора е повече при теб и така трябва да те приемаме..Извини ни,че не го знаехме..
                                Кажи за Филма..Харесва ли ти вниманието към Борисов..
                                Last edited by Kiro; 20.08.2021, 00:40.

Коментар

Working...
                                X