IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

идващата зима ще усетим много сериозно кражбите на герб.
    Искаш да кажеш на служебното правителство

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Татяна Дончева допуска правителство на БСП, ДПС и ИТН
      Имам чувството че тука некои хора стоплят като афганистански реотан.

ИТН каза че няма да подкрепи никакво правителство. До сега са си държали на думата и сега няма причина да решат да подкрепят някой друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Трябва да внимаваш с барби- той е и тако и вако. Преди изборите пишеше постове- хайде бойко връщай се на бял кон, сега пише ице ти си човекът. Така че фнимателно

Не можеш да вбиеш клин между мен и Барбарела. Вече имаме споразумение (на лични).

Първо изчакваме да мине законната процедура (след 7 дни Кака Корни получава мандата, а Ицето я "подкрепя" в името на това - да покажем загриженост за страната - така ще отбллъснем гласоподавателя от Слави). Разбира се, Кака Корни не може да привлече гласовете на Слави и очаквано - отиваме на избори на есен...

Това е първият етап от нашата договорка с Барбарела, защото... Следва сценарий, който никой не очаква, но Барбарела е посветена (по някаква непонятна логика, а и по причини, че политиката е част от амплоа-то на Барбарела... Има причини, за да разбера от Барбарела тоя сценарий, който все още никой не знае... Барбарела казва, че Ицето, дето ще подкрепи Кака Корни, но няма да им се получи сега, на 3-тия мандат - те двамцата: Кака Корни и Христо Иванов - щели да се явяват на есен с обща... листа!!! Не го повярвах, но Барбарела ме увери, че е вярно! Общата листа (социолозите им казали) - им носела 50 %, на есен !!! БСП + ДБ = министерски кресла. Разбираемо е! Гешев оставал. Интригата се запазвала. Министерското кресло е важно за следващият мандат, увери ме Барбарела.

Какво е нашето споразумение с Барбарела?
        Аз получавам заместник-министърско кресло. Мотивиращо е!
        Слави си гризе ноктите от яд, защото не ме е взел (поне) сценарист в шоуто, дори на минимална заплата.
        Барбарела повече няма да е уязвима на темата, какъв музикален инструмент да купи за внучетата си: пиано, виола, или компромисното... дайре... (що да се охарчва излишно, заради Слави, пък и Кака Корни не свирела активно на никакъв инструмент и Ицето щял да я учи на някакъв..., но Барбарела все още не знаеше подробностите)...

Коментар

Опаа..Гпуба грешка..Краде се с мярка, а не като ГЕРБ по 10 милиарда годишно и да си последен по всичко в ЕС..
          идващата зима ще усетим много сериозно кражбите на герб.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Опаа..Гпуба грешка..Краде се с мярка, а не като ГЕРБ по 10 милиарда годишно и да си последен по всичко в ЕС..

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Знаех си аз, че ти липсват около 85%
              Помоли някой батко да ти обясни следните сметки:
              Полша: 642121 / 40 * 7 = 112371
              Унгария: 176543 / 12 * 7 = 102983
              Румъния: 289130 / 22 * 7 = 91996

България: 77782 / 7 * 7 = 77782

Ами така и така си започнал, дай нататък. Сравняваш страни със собствена валута със страна във валутен борд.
              Освен това не е вярно че сме били на едно ниво през 1989 година. на Полша и Унгария им опростиха огромен дял от външния дълг, на нас не. Румънците пък в началото на 1990 година нямаха никакъв външен дълг.
              Унгария бе третирана префернциално и бе залята със западни инвестиции. Полша също бе подкрепена мощно от външни инвеститори.
              Сегашната разлика между нас и Полша е такава каквато е разликата между Балцерович и Гумен Речев, който вчера обещаваше как като вземат власта ще увеличат бюджетния дефицит до този на румъния и ще засмучат още заеми от чужбина. Авно Гумен Речев неслучайни изпофалира сумати банки през 1996-96 години.
              Въобще разликите не са толкоз от крадене - краде се навсякъде, колкото от некадърност и то отпреди много години.

Та така с брутния вътрешен продугт на глава от населението.

Коментар

• Бързоходко, досега с теб не е имало псувни и няма да има, ако не започнеш с обиди и злоба..

Коментар

Ти не се напъвай, очевидно е, че нямаш необходимите умствени възможности
                  А откраднатите 100 милиарда се вижда че липсват в БВП на територия "българия",
                  сравнен с този на нейни бивши побратими от социалистическия лагер,
                  но понамалили доста корупцията при тях
                  GDP (US$ million) by country
                  Country or territory Region IMF UN World Bank
                  Poland (more) Europe 642,121 2021 595,862 2020 594,165 2020
                  Romania (more) Europe 289,130 2021 250,075 2020 248,716 2020
                  Hungary (more) Europe 176,543 2021 163,469 2020 155,013 2020
                  Bulgaria (more) Europe 77,782 2021 67,925 2020 69,105 2020
                  Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                  Чак пък толкоз да нямам акъл и да не се сетя че Полша е с население над 40 милиона, Унгария по спомени е към 12 милиона, Румъния е 22.милиона.
                  Дайте нещо друго което показва че по някакъв начин в България се появяват едни толкоз пари че от тях да се открадват годишно по 10 милирада
                  Знаех си аз, че ти липсват около 85%
                  Помоли някой батко да ти обясни следните сметки:
                  Полша: 642121 / 40 * 7 = 112371
                  Унгария: 176543 / 12 * 7 = 102983
                  Румъния: 289130 / 22 * 7 = 91996

България: 77782 / 7 * 7 = 77782

Коментар

Бързоходко,и България се пеше с главна буква..
                    Готово1 Отредактирах го.

ПП
                    Модераторите, да ви помоля недейта да триете това което ви изглежда, като заяждане.
                    Дайте малко да подлютим предизборната кампания. Избори идат все пак! На балканите сме!
                    Какво са няколко псувни между, стари опоненти?!?!?!?!?!?!?!?

Коментар

• Бързоходко,и България се пише с главна буква..
                      Last edited by Kiro; 20.08.2021, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                        Барбарела, ние, с теб подкрепяме Ицето (Христо Иванов), но аз не мога да си отговоря на въпроса, защо Ицето е един (от двамата) - от общо 240 депутати, които НЕ участват е ПОНЕ една от комисиите в НС???

Защо нашето Ице не е в Правната комисия (поне), за да се "разправи" с ГешеФФ? Да не би Ицето да има лични причини, освен тия, че би подкрепил Кака Корни, когато получи третия мандат, след 7 дни?

Барбарела, аз не чувам петела в политиката, но зная, че самият ти си напред с материала и ще ми отговориш, за да зная към кого да се ориентирам, когато гласувам на есен...

https://www.actualno.com/politics/mi...s_1633750.html
                        Трябва да внимаваш с барби- той е и тако и вако. Преди изборите пишеше постове- хайде бойко връщай се на бял кон, сега пише ице ти си човекът. Така че фнимателно

Коментар

• А бе какво виждат очите ми- че цената на ефовете е вдигната с 10% и двата самальота дето трябваше да пристигнат за да ги видим и да цъкаме с език и те нямало да пристигнат

http://www.focus-news.net/news/2021/...-16-obzor.html

Коментар

• Барбарела, ние, с теб подкрепяме Ицето (Христо Иванов), но аз не мога да си отговоря на въпроса, защо Ицето е един (от двамата) - от общо 240 депутати, които НЕ участват е ПОНЕ една от комисиите в НС???

Защо нашето Ице не е в Правната комисия (поне), за да се "разправи" с ГешеФФ? Да не би Ицето да има лични причини, освен тия, че би подкрепил Кака Корни, когато получи третия мандат, след 7 дни?

Барбарела, аз не чувам петела в политиката, но зная, че самият ти си напред с материала и ще ми отговориш, за да зная към кого да се ориентирам, когато гласувам на есен...

https://www.actualno.com/politics/mi...s_1633750.html

Коментар

Ти не се напъвай, очевидно е, че нямаш необходимите умствени възможности
                              А откраднатите 100 милиарда се вижда че липсват в БВП на територия "българия",
                              сравнен с този на нейни бивши побратими от социалистическия лагер,
                              но понамалили доста корупцията при тях
                              GDP (US$ million) by country
                              Country or territory Region IMF UN World Bank
                              Poland (more) Europe 642,121 2021 595,862 2020 594,165 2020
                              Romania (more) Europe 289,13 2021 250,075 2020 248,716 2020
                              Hungary (more) Europe 176,543 2021 163,469 2020 155,013 2020
                              Bulgaria (more) Europe 77,782 2021 67,925 2020 69,105 2020
                              Чак пък толкоз да нямам акъл и да не се сетя че Полша е с население над 40 милиона, Унгария по спомени е към 12 милиона, Румъния е 22.милиона.
                              И трите държави са с бюдежетн дефицит поне два пъти над нашия и то от години. Значително по голям дълг. все сладости от които ние се лишихме с въвеждането на валутния борд.
                              Така че показаната таблица пак не е много убедителна.
                              Дайте нещо друго което показва че по някакъв начин в България се появяват едни толкоз пари че от тях да се открадват годишно по 10 милирада Евра ли Долари ли, тиквени семки ли, вис еи изберете.
                              Last edited by Бързоходко; 20.08.2021, 14:30.

Коментар

• Дали от групата на "Изправи се.БГ! Ние идваме" ще подкрепят такова правителство

BNR.BG
                                Татяна Дончева допуска правителство на БСП, ДПС и ИТН
                                Депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме" Татяна Дончева допуска правителство на БСП

Коментар

Working...
                                X