ДНЕС ГЕРБ ЩЕ БЪДАТ ИЗЧЕГЪРТАНИ ЗАВИНАГИ! ГЛАСУВАХ НОМЕР 22! ЗА ДА ВКАРАМЕ КАНИБАЛА ОТ БАНКЯ В БЕЛЕНЕ!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПобързайте, защото например пред моята секция случайно чакаше само един човек, но пред всички други имаше поне по десетина чакащи, в 7:15 сутринта.
Невинаги успявам да гласувам на избори, т.к. от години работя в чужбина, но когато съм тук не пропускам. И винаги съм гласувал по това време - 7 и пет, 7 и десет.
В последните повече от 20 години нямам спомен да е имало толкова пора по това време сутрин.
Два пирона (гласа) в ковчега на мафията от мен и жена ми, да го духат бандитите!
В 7:05ч. в секцията имаше повече хора, отколкото на миналите избори в 8 без нещо.
Мед ми капе на сърцето
Хората обаче ще отидат по-късно. Зор няма.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Побързайте, защото например пред моята секция случайно чакаше само един човек, но пред всички други имаше поне по десетина чакащи, в 7:15 сутринта.
Невинаги успявам да гласувам на избори, т.к. от години работя в чужбина, но когато съм тук не пропускам. И винаги съм гласувал по това време - 7 и пет, 7 и десет.
В последните повече от 20 години нямам спомен да е имало толкова пора по това време сутрин.
Два пирона (гласа) в ковчега на мафията от мен и жена ми, да го духат бандитите!
В 7:05ч. в секцията имаше повече хора, отколкото на миналите избори в 8 без нещо.
Мед ми капе на сърцетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби крокодила къде живее, нали беше в калифорния, защо говори за бг " ще ни докарат". Да си гледа 52-та пола и да не вълнува много за бг
Коментар
-
Tatiana Christy
"На срещата „Три морета“ Кристалина Георгиева , освен всички други банални клишета, с които сме свикнали да асоциираме говоренето й, каза следното:
„Аз завърших Икономическия институт „Карл Маркс“ по онова време. Не ми е хрумвало, че един ден ще стана управляващ директор на МВФ…. това което направих аз, беше да се боря да преодолея наследството от миналато.“
И ние не сме си представяли такова нещо, но с партийните назначения на бкп-обединени всичко е възможно. Не се сещам нищо конкретно за „борбата" на госпожата за преодоляване на наследството на миналото“ в България – нито за борбата й с корупцията, нито за свобода на медиите, нито за независима съдебна система, нито за независим прокурор, нито за честни избори, нито за купуване на гласове, нито за санкциите „Магнитски“, особено за тях…. Госпожата винаги е била над нещата в България, независимо от службичките, които е заемала. С кухите си фрази на обикновен партиен бюрократ, не се сещам с какво Георгиева е допринесла за „преодоляване на наследството на миналото.“ За госпожата, явно патриотизмът се изразява в тропане на хора в Брюксел и където свари, и нахлузване на народна носия на международни подиуми."
- 1 like
Коментар
-
Tatiana Christy
"Един ден телевизията в България ще се промени. Ще изчезнат кокошки, мисирки, метреси, сексуални кръстоски на „журналистки“ с министри, мутри и овластени боклуци. Ще изчезнат напомпани джуки, малолетни плеймейтки, надупени „културтрегери“ на хранилка на поредната партийна мутра. Ще дойдат хора с истински дипломи, а не такива каквито раздават дебилни чичаци от дебилни университети. Ще дойдат нормални хора, които просто ще си покажат дипломите в ефир , но и за това няма да има нужда, защото лигитимацията на дипломата им е едно обаждане до университета. Един ден невменяеми, продажни, провинциални лели от соца, нарекли се „журналистки“, ще си отидат да садят арпаджик или да люскат водка от мъка в някоя квартална кръчма на скромните си жилища, спечелени с проституция на съвестта, един ден… до тогава, аз ще им дишам във врата, с моите дипломи."
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеTatiana Christy·
[B]Сега прочетох пост на Тр-в, че в България се пропагандира хомосексуализъм сред подрастващите и че той е за "безусловна защита на семейството и семейните ценности.“
]
- 1 like
Коментар
-
Tatiana Christy·
Сега прочетох пост на Тр-в, че в България се пропагандира хомосексуализъм сред подрастващите и че той е за "безусловна защита на семейството и семейните ценности.“
Къде бе? Къде се пропагандира това? Как пък един подрастващ не познавам, на който да му е накърнено нещо в резултат на факта, че има хора с различна сексуалност и как това може да накърни семейните ценности – каквото и да означава това?!
Щото аз такива „патриархални семейства“ съм виждала в България, че ум да му зайде на човек. Има разнополови, които са се помислили за „нормални“ в сравнение с други и си мислят, че те дават разрешение дали някой може да обича независимо от пола им. Много често в „патриархалното “ бг семейство жената е слугиня в дома си, докато „патриарха“ люска ракия на дивана. Много често „патриарха“ потупва жена си, а понякога и убива. Много често децата се бият „патриархално“ и биват възпитавани в агресия към различните. Много често в патриархалното семейство присъства алкохолизъм, деградация и пълна мизерия.
Намирам за изключително нечистоплътно да се заиграва със заклеймената вече реторика от Европейския парламент за „семейните двуполови ценности“ . Всъщност повръща ми се от нея. Няма популист, който да не я е яхнал в България! Малките орбанчета тук скоро ще ни докарат и санкции за нарушение на човешките права и резолюция – точно както за нещастниците в Унгария и Полша.
Коментар
-
И след като е ден за "размисъл", нямаме ли право да пишем за политика?
Доколкото рзбирам днес нямаме право на агитация, ама нямате право да триете политически коментари в тема "Политика", ако не са агитация и ако спазват добрия тон.
Нали такаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ИЛИЯН ВАСИЛЕВ, ФЕЙСБУК:
От заканите му, че ще се разприказва, остава само изговорения въздух, защото няма шанс да стане защитен свидетел, тъй като е върхът на ОПГ, а босовете никога не стават защитени свидетели, а обвиняеми. За това това изявления е удар във въздуха - нито ще се разприказва, нито има какво да каже. Тези, за които знае много, ще го приключат като Андрей Луканов. Да, именно тези, които направи богати, покрай заграбеното лично от него.
Изобщо тежък край за него, за партията му, за всички които му повярваха. Но не се заблуждавайте, метастазите са проникнали надсякъде и отстраняването им ще отнеме време, много време. Барикадирали са се здраво.
lentata.com
Илиян Василев: Тежък край за него, за партията му, за всички които му повярваха.
А той е като Мари Льо Пен, от тук ната
Коментар
-
е как аз като се знам какъв съм крадец как ще гласувам за тоя дето го знам, че е същият като мене.. https://www.youtube.com/watch?v=MX04f_VYdl0Last edited by raydalio; 10.07.2021, 10:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнениеАз не съм еничарин, а съм български патриот.
Някой беше казал, че комунистите от БСП са олицетворение на злото и че само СДС и Герб имат желанието и възможности да се преборят успешно със злото.
Затова гласувайте в неделя за Герб-СДС с номер 5 в бюлетината.
Според медии днес Герб и СДС организират предизборен концерт във Велико Търново, в който концерт ще участва и група "Сигнал", а също ще пее и Валя Балканска. Началният час на този концерт е 20ч..
Според медии днес Герб и СДС организират предизборен концерт в Благоевград, в който концерт ще участва и групата "Диана Експрес". Началният час на този концерт е 20ч..Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар