IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Всеки понякога пише глупости, ама чак такива тъпни не бива. То ясно, че хич те няма в политиката, ама чак пък толкоз....
    Левицата и десницата с обща листа?!?!?! Те да не са самоубийци?

А и мисля, че президентът ще даде мандата на "Изправи се". Защото макар и да е нищожна вероятността за съставяне на правителство (заради високомерното малоумие на Слави и Хаджи Тошко), то такава има само при компромисен мандатоносител.
    Защото нито БСП може да обясни на електората си и на членовете си как така подкрепя десницата ДБ, нито ДБ може да обясни подкрепа за БСП. Отделно че в самите парламентарни групи ще има депутати, които няма да се подчинят на решението на ръководството за такава подкрепа.
    Според мен, е малко вероятно да даде мандат точно на тези, които са с един крак зад чертата.
    Да не говорим че и те са манджа с грозде, няколко дребни партийки в съюз, заради опцията да са в парламента. Дончева вече отсега започна да дъвче че щяла да мисли и тепърва да решава дали да ходи самостоятелно на следващите избори.... Демек плаши гаргите. Отрепки.
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Старите съдружници в далаверите Бойко Борисов и Ахмед Доган стоят зад пладнешкия грабеж на 232 млн. лева от нашите пари без обществена поръчка при пълна секретност за удълбочаване на Варненското езеро в изгода на… кукловода на ДПС
      ]
      За това не знам, но е дадена властта на варна под съд заради едни 30 милионалв

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение

мне не, служебното правителство си е топ
        бизнеса си е топ;
        нищо няма да усетим. ще усетят разни државни кърлежи и пиявици на хранилка.
        да, знам, че за такива като тебе ще е мъка, но е време да се научите да работите
        само служебни правителства ни трябват, ако може година- две , ако искат и отвън да внасят служебно правителство
        първо- второ-трето, но да е служебно!!!
        Да наритат разни хрантутници е достатъчно, а пък ако спрат на нпо парите - ехееееййй

Коментар

Абсолютно точен анализ.
          "Има такъв народ" се държат като шимпанзе, на което са дали зареден автомат Калашников. Изглежда че някои хора с годините не поумняват. И си мисля, че не може да се има доверие на човек, който се е татуирал като папуас.

Важно е, че ти "разбираш" от политика и не встъпваш в безпринципни коалиции.

Принципните коалиции пък анулираш по условие! Татуираните "чалгари" вече ТИ свършиха работата и за теб остават министерски кресла за НЕтатуирани.

И също, много важно е, че си "истински политик".

А къде са ти избирателите? (въпрос с прекалено сложен за теб отговор) ...

... но иначе се бием в гърдите, че "чуваме петела"..., да де - и политиката ни е в кръвта!

Казах, че съм обикновен избирател. Нямам претенции да разбирам от политика.

Имам претенции да разбирам от лъжливи политици, които губят своя електорат. И обещавам, че който политик не се съблече дибидюс гол, за да го огледам за татуси, ще считам, че се е нашарил на определени места и няма право да ме представлява!

Първо искам да видя Кака Корни и Мая, дали нямат някъде татуировки! Иначе снемам доверието си от тях! Другите им избиратели, очевидно е - отдавна са прозрели истината на Гигов...

Коментар

• Al Jazeera:
            Ново филмче
            25 минути са отделени на България в международния ефир на едно от най-популярните чуждоезикови издания - Al Jazeera. Темата - родната действителност, която за пореден път намира място в онлайн пространството извън пределите на България, съобщава

Коментар

• Старите съдружници в далаверите Бойко Борисов и Ахмед Доган стоят зад пладнешкия грабеж на 232 млн. лева от нашите пари без обществена поръчка при пълна секретност за удълбочаване на Варненското езеро в изгода на… кукловода на ДПС

svobodnoslovo.eu
              Как Бойко и Доган ОТКРАДНАХА 232 млн. лв. с руската „Гидрострой", регистрирана в Калининград

Коментар

• Абсолютно точен анализ.
                "Има такъв народ" се държат като шимпанзе, на което са дали зареден автомат Калашников. Изглежда че някои хора с годините не поумняват. И си мисля, че не може да се има доверие на човек, който се е татуирал като папуас.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ПРАВО В ДЕСЕТКАТА..

kultura.bg
                  Режисьорски бележки върху политическата ситуация | Портал за култура, изкуство и общество
                  A A A Галин Стоев 20.08.2021 21:01 0 89

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Искаш да кажеш на служебното правителство
                    мне не, служебното правителство си е топ
                    бизнеса си е топ;
                    нищо няма да усетим. ще усетят разни државни кърлежи и пиявици на хранилка.
                    да, знам, че за такива като тебе ще е мъка, но е време да се научите да работите
                    само служебни правителства ни трябват, ако може година- две , ако искат и отвън да внасят служебно правителство
                    първо- второ-трето, но да е служебно!!!

Коментар

• Даммм, тъпотиите и глупостите всеки сам си избира. Друг е въпросът, че трябва да схващаме, що е то ирония ("левицата и десницата с обща листа" - и се правиш, че вярваш на това? "Може ли такава тъпня?") Е, кво - направо ме разби! Майтапчия!

Разбира се, тук сме заложили и имотите си и това трябва да ни прави сериозни в дискусиите...

Дори се правим, че не забелязваме боричкането за постове и министерски кресла. Левицата и десницата щели да изгубят гласоподавателите си! Оревахме орталъка! А те, същите - не се ли вече разделиха със своите гласоподаватели? Не отвърнаха ли от себе си електората? Каква е активността на последните предсрочни? Аве! Аве!

И ти ме убеждаваш, че, за да ме определиш като що-годе "политик", то трябва непременно да разсъждавам като теб и...., точно като Христо Иванов - по-долу?...

Ади де! Ти пък Ще ми кажеш, как трябвало да мисли един политик, с цел - да седне в креслото за следващ мандат, но без да се интересува от положението на ония, които са го изпратили в това министерско кресло? Е, до сега беше така. Натам - няма да бъде така!

От друга страна, с Барбарела нямаме спор. Опитвам да възприема убедеността на по-голяма част от форума, че Христо Иванов е професионален политик, а Станислав Трифонов е аматьор в политиката.

Откъде идва подобна увереност?

От самата "програма" на ДБ, със съпредседател Христо Иванов, накратко - предпоследната по електорат партия в Парламента - ДБ - е с най-големите претенции за "автентичност" като представител и защитник на правата на гласоподавателите (не и моите и не на гласоподавателите за ИТН), защото:

1. Христо Иванов вее знаме пред сараите.
                      2. Христо Иванов отвява Б. Борисов (чрез Станислав Трифонов, което е една досадна подробност, разбира се - да използваш енергията на Слави и после да го оставиш в 9-та глуха... ).
                      3. Христо Иванов отвява Станислав Трифонов, а погледът на Христо вече блуждае над министерски кресла, под предлог, че се грижи за България.

​​​​​Тъпотии ли? На мен ми е все едно кой ще получи третия мандат. Все едно ми е и с кого ще прави коалиция. От ИТН вече казаха, че без тях в Парламента има 170 депутати. Да си правят харакири, или - не, но Слави на есен трудно би се коалирал с някого, щом като всички подценяват него и неговите гласоподаватели.

В края на краищата, без ИТН - пак ще се намери формула за управление на страната, но на есен ще узреем за управление първо от ИТН, въпреки воплите на купените "журналисти" и "рейтингови агенции".

​​​​​​

Коментар

Всеки понякога пише глупости, ама чак такива тъпни не бива. То ясно, че хич те няма в политиката, ама чак пък толкоз.....
                        Чудя се как не сте разбрали досега, че тоя е кръгъл психопат

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не можеш да вбиеш клин между мен и Барбарела. Вече имаме споразумение (на лични).

Първо изчакваме да мине законната процедура (след 7 дни Кака Корни получава мандата, а Ицето я "подкрепя" в името на това - да покажем загриженост за страната - така ще отбллъснем гласоподавателя от Слави). Разбира се, Кака Корни не може да привлече гласовете на Слави и очаквано - отиваме на избори на есен...

Това е първият етап от нашата договорка с Барбарела, защото... Следва сценарий, който никой не очаква, но Барбарела е посветена (по някаква непонятна логика, а и по причини, че политиката е част от амплоа-то на Барбарела... Има причини, за да разбера от Барбарела тоя сценарий, който все още никой не знае... Барбарела казва, че Ицето, дето ще подкрепи Кака Корни, но няма да им се получи сега, на 3-тия мандат - те двамцата: Кака Корни и Христо Иванов - щели да се явяват на есен с обща... листа!!! Не го повярвах, но Барбарела ме увери, че е вярно! Общата листа (социолозите им казали) - им носела 50 %, на есен !!! БСП + ДБ = министерски кресла. Разбираемо е! Гешев оставал. Интригата се запазвала. Министерското кресло е важно за следващият мандат, увери ме Барбарела.

Какво е нашето споразумение с Барбарела?
                          Аз получавам заместник-министърско кресло. Мотивиращо е!
                          Слави си гризе ноктите от яд, защото не ме е взел (поне) сценарист в шоуто, дори на минимална заплата.
                          Барбарела повече няма да е уязвима на темата, какъв музикален инструмент да купи за внучетата си: пиано, виола, или компромисното... дайре... (що да се охарчва излишно, заради Слави, пък и Кака Корни не свирела активно на никакъв инструмент и Ицето щял да я учи на някакъв..., но Барбарела все още не знаеше подробностите)...

Всеки понякога пише глупости, ама чак такива тъпни не бива. То ясно, че хич те няма в политиката, ама чак пък толкоз....
                          Левицата и десницата с обща листа?!?!?! Те да не са самоубийци?

А и мисля, че президентът ще даде мандата на "Изправи се". Защото макар и да е нищожна вероятността за съставяне на правителство (заради високомерното малоумие на Слави и Хаджи Тошко), то такава има само при компромисен мандатоносител.
                          Защото нито БСП може да обясни на електората си и на членовете си как така подкрепя десницата ДБ, нито ДБ може да обясни подкрепа за БСП. Отделно че в самите парламентарни групи ще има депутати, които няма да се подчинят на решението на ръководството за такава подкрепа.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Искаш да кажеш на служебното правителство
                            не! искам да кажа на ГЕРБ, които обраха крушата, а за служебното остана горещия картоф.

ББР,енергетика, инфраструктура са бездънни ями погълнали много пари. Ще стане ясно, когато ни потрябват...
                            Last edited by bertram; 20.08.2021, 22:37.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не можеш да вбиеш клин между мен и Барбарела. Вече имаме споразумение (на лични).

Първо изчакваме да мине законната процедура (след 7 дни Кака Корни получава мандата, а Ицето я "подкрепя" в името на това - да покажем загриженост за страната - така ще отбллъснем гласоподавателя от Слави). Разбира се, Кака Корни не може да привлече гласовете на Слави и очаквано - отиваме на избори на есен...

Това е първият етап от нашата договорка с Барбарела, защото... Следва сценарий, който никой не очаква, но Барбарела е посветена (по някаква непонятна логика, а и по причини, че политиката е част от амплоа-то на Барбарела... Има причини, за да разбера от Барбарела тоя сценарий, който все още никой не знае... Барбарела казва, че Ицето, дето ще подкрепи Кака Корни, но няма да им се получи сега, на 3-тия мандат - те двамцата: Кака Корни и Христо Иванов - щели да се явяват на есен с обща... листа!!! Не го повярвах, но Барбарела ме увери, че е вярно! Общата листа (социолозите им казали) - им носела 50 %, на есен !!! БСП + ДБ = министерски кресла. Разбираемо е! Гешев оставал. Интригата се запазвала. Министерското кресло е важно за следващият мандат, увери ме Барбарела.

Какво е нашето споразумение с Барбарела?
                              Аз получавам заместник-министърско кресло. Мотивиращо е!
                              Слави си гризе ноктите от яд, защото не ме е взел (поне) сценарист в шоуто, дори на минимална заплата.
                              Барбарела повече няма да е уязвима на темата, какъв музикален инструмент да купи за внучетата си: пиано, виола, или компромисното... дайре... (що да се охарчва излишно, заради Слави, пък и Кака Корни не свирела активно на никакъв инструмент и Ицето щял да я учи на някакъв..., но Барбарела все още не знаеше подробностите)...

Е поне хванахте ли се на нещо, на шише пиене?

По-надолу споменах кой кой е от ДБ, така че хич няма да се учудя ако се коалират.
                              Кръвта вода не става.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Представете си за миг, че аз отдавам моя апартамент. Наемът би трябвало да бъде 1000 лв, но аз ще ви го дам само за 100. Вие каните в апартамента ваш далечен роднина. Той пристига с кокошки, петли, пуйки, магаре, овца. На всичкото отгоре аз трябва да ви охранявам безплатно. Не си плащате тези 100 лв., не си плащате електричеството, не си плащате отоплението. Когато ви кажа, че трябва да напуснете, вие казвате: Минеков мрази животните!

mobile.frognews.bg
                                Минеков за казуса с в. ”Труд”: Представете си - наемате апартамент за 100 лева, не плащате наем, ток, искате безплатна охрана...
                                Представете си за миг, че аз отдавам моя апартамент. Наемът

Коментар

Working...
                                X