Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Няма как да стане, сега всичко е на море, на плажа не можеш място да си намериш.. а вие сте под строй,,, след няколко месеца ще ви смажат.. и между другото Слави изравни преди малко а неговите сега тръгват да гласуват .. като добавиш и гласовете от чужбина ще е няколко процента разлика... та мечтай си.. ходи си сложи втората ваксина да мирнеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
На крив таковата машината му виновна ....
Сега ще ги видим новите мутри дали машините ще им помогнат да си повишат изборния резултат, или всичко е било един голям популизъм и разбира се безотговорно харчене на държавни пари ...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Аз няма да гласувам днес. Не съм гласувал и предишния път. Това обаче не ми пречи да седя и да гледам сеира на старите и на новите мутри, особенно на татуираните дългучи ....
Аз също няма да гласувам. Според мен е редно тези които не живеят в България да не гласуват.
Last edited by Имхотеп; 11.07.2021, 18:12.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПОЛИНА ПАУНОВА
10 516 машини в България.
Развалени - 52.
Отказалите устройства са 0,49%.
Шо-ки-ра-що.
Сега ще ги видим новите мутри дали машините ще им помогнат да си повишат изборния резултат, или всичко е било един голям популизъм и разбира се безотговорно харчене на държавни пари ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Няма как да стане, сега всичко е на море, на плажа не можеш място да си намериш.. а вие сте под строй,,, след няколко месеца ще ви смажат.. и между другото Слави изравни преди малко а неговите сега тръгват да гласуват .. като добавиш и гласовете от чужбина ще е няколко процента разлика... та мечтай си.. ходи си сложи втората ваксина да мирнеш!
Коментар
-
Споко - тази врътка ще се върти на всеки 3-4 месеца не се знае още колко години, но наесен Бойко ще стане президент и ще си сложи свое служебно правителство, което ще управлява в следващите 10 години (2 мандата).
Хубавото на тази врътка е следното - вече знаем кой ще е следващият президент, и вече знаем с какви проценти ще бъде избран.
Иначе тази политическа криза може да бъде разрешена само ако България стане Президентска република, и така като гледам, май сме се запътили в тази посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми нали тея умните и красивите гласуват за Учиндолския измамник
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО:
Така ви се пада, след като прогонихте умните и красивите в чужбина и останаха само 11%.
Сега ще ви управляват мутри, тикви и празни кратуни
Коментар
-
За Бойко Борисов нещата не изглеждат добре - през последната година срещу него се обърна не само голямата част от българското общество, но и външни партньори, пишат германски издания в деня на изборите в България.
dw.com
Германски медии: За Борисов нещата не изглеждат добре
За Бойко Борисов нещата не изглеждат добре - през последната година срещу него се обърна не само голямата част от българското общество, но и външни партньори, пишат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ох. Ся и аз се притесних.
Коментар
-
Споко - тази врътка ще се върти на всеки 3-4 месеца не се знае още колко години, но наесен Бойко ще стане президент и ще си сложи свое служебно правителство, което ще управлява в следващите 10 години.
Хубавото на тази врътка е следното - вече знаем кой ще е следващия президент, и вече знаем с какви проценти ще спечели поста.
Коментар
Коментар