IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Споко - тази врътка ще се върти на всеки 3-4 месеца не се знае още колко години, но наесен Бойко ще стане президент и ще си сложи свое служебно правителство, което ще управлява в следващите 10 години (2 мандата).

Хубавото на тази врътка е следното - вече знаем кой ще е следващият президент, и вече знаем с какви проценти ще бъде избран.

Иначе тази политическа криза може да бъде разрешена само ако България стане Президентска република, и така като гледам, май сме се запътили в тази посока.
    Защо обиждаш интелекта на българите?Боко президент- да бе да.Бригадир в Сливенския затвор

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Няма как да стане, сега всичко е на море, на плажа не можеш място да си намериш.. а вие сте под строй,,, след няколко месеца ще ви смажат.. и между другото Слави изравни преди малко а неговите сега тръгват да гласуват .. като добавиш и гласовете от чужбина ще е няколко процента разлика... та мечтай си.. ходи си сложи втората ваксина да мирнеш!
      https://www.dnevnik.bg/ot_vas/novini...e_v_shtutgart/

Коментар

На крив таковата машината му виновна ....

Сега ще ги видим новите мутри дали машините ще им помогнат да си повишат изборния резултат, или всичко е било един голям популизъм и разбира се безотговорно харчене на държавни пари ...
        Ми що да не харчат, нали не са техни пари,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ДЖЕКИ СТОЕВ

Вчера Тома Биков е ходил до Татяна Дончева и е помолил да бъде приет в нейната партия, понеже само в нея не е членувал. Таке де !..

Коментар

Аз няма да гласувам днес. Не съм гласувал и предишния път. Това обаче не ми пречи да седя и да гледам сеира на старите и на новите мутри, особенно на татуираните дългучи ....
            Малка поправка: татуираните гейове.

Аз също няма да гласувам. Според мен е редно тези които не живеят в България да не гласуват.
            Last edited by Имхотеп; 11.07.2021, 18:12.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              ПОЛИНА ПАУНОВА

10 516 машини в България.
              Развалени - 52.

Отказалите устройства са 0,49%.

Шо-ки-ра-що.
              На крив таковата машината му виновна ....

Сега ще ги видим новите мутри дали машините ще им помогнат да си повишат изборния резултат, или всичко е било един голям популизъм и разбира се безотговорно харчене на държавни пари ...

Коментар

• ПОЛИНА ПАУНОВА

10 516 машини в България.
                Развалени - 52.

Отказалите устройства са 0,49%.

Шо-ки-ра-що.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Няма как да стане, сега всичко е на море, на плажа не можеш място да си намериш.. а вие сте под строй,,, след няколко месеца ще ви смажат.. и между другото Слави изравни преди малко а неговите сега тръгват да гласуват .. като добавиш и гласовете от чужбина ще е няколко процента разлика... та мечтай си.. ходи си сложи втората ваксина да мирнеш!
                  Аз няма да гласувам днес. Не съм гласувал и предишния път. Това обаче не ми пречи да седя и да гледам сеира на старите и на новите мутри, особенно на татуираните дългучи ....

Коментар

Споко - тази врътка ще се върти на всеки 3-4 месеца не се знае още колко години, но наесен Бойко ще стане президент и ще си сложи свое служебно правителство, което ще управлява в следващите 10 години (2 мандата).

Хубавото на тази врътка е следното - вече знаем кой ще е следващият президент, и вече знаем с какви проценти ще бъде избран.

Иначе тази политическа криза може да бъде разрешена само ако България стане Президентска република, и така като гледам, май сме се запътили в тази посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми нали тея умните и красивите гласуват за Учиндолския измамник
                      каквоо посрано 20 с 22% .. откъде са тия фейкове.. всички екзитполове им дава 16-17 макс.. :Д

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО:

Така ви се пада, след като прогонихте умните и красивите в чужбина и останаха само 11%.
                        Сега ще ви управляват
                        мутри, тикви и празни кратуни
                        Ми нали тея умните и красивите гласуват за Учиндолския измамник

Коментар

• ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО:

Така ви се пада, след като прогонихте умните и красивите в чужбина и останаха само 11%.
                          Сега ще ви управляват
                          мутри, тикви и празни кратуни
                          Last edited by barbaron; 11.07.2021, 16:48.

Коментар

• За Бойко Борисов нещата не изглеждат добре - през последната година срещу него се обърна не само голямата част от българското общество, но и външни партньори, пишат германски издания в деня на изборите в България.

dw.com
                            Германски медии: За Борисов нещата не изглеждат добре
                            За Бойко Борисов нещата не изглеждат добре - през последната година срещу него се обърна не само голямата част от българското общество, но и външни партньори, пишат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ох. Ся и аз се притесних.
                              Може и Слави да стане президент - кой да ти каже. При всички случаи обаче с Парламента нещата яко се осраха и размирисаха и пак няма да го бъде ...

Коментар

Споко - тази врътка ще се върти на всеки 3-4 месеца не се знае още колко години, но наесен Бойко ще стане президент и ще си сложи свое служебно правителство, което ще управлява в следващите 10 години.

Хубавото на тази врътка е следното - вече знаем кой ще е следващия президент, и вече знаем с какви проценти ще спечели поста.
                                Ох. Ся и аз се притесних.

Коментар

Working...
                                X