IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

Ма много насерьозно се взе. Да беше поне АйТи
    Аз съм точно АйТи (свърши това) и простите айти-та работят ли работят. И който не работи как искам му дърпам ушите
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Заради такива като мен има аутсорсинг индустрията в БГ (от първите 50 съм). Айде виж колко % от БВП е ....
      Ма много насерьозно се взе. Да беше поне АйТи

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Всички ще трябва да направим отстъпки, уверен е Иванов

„По дяволите личното его“, заяви Иванов. [/B][/COLOR]
        Като провали първия мандат не мислеше така. Нещо много бързо си смени мнението - няма и седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Абе не знам дали са два - сигурно броиш Стамболов и Димитър Петков,ама има още Стамболийски, Георги Димитров (плочата на Опълченска).,Петко Каравелов - гроба на Седмочислениците.

Много творчески подхождаш към Историята вземайки само това което в момента ти изнася!

Но не си само ти - бсп например след 1989 си хареса само номерата на конгресите броейки от 1891 насам!

Седенасраните пък си заплюха монархо-фашизма понеже само тогава имало частна собственост - все едно при Падишаха е била само държавна!

Накратко - интересно пишеш за незапознатите и скучно за останалите...
          Дори за незапознатите не е интересно.
          гербавите си личат

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

И ?
            за кого да гласуваме ?
            Герб или ДПС ???
            Винаги се гласува за най-малкото ЗЛО.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Предполагам, че Слави може да предложи и издигне на министър-председателското място теб, Бота.
              Сигурен съм, че би бил идеален за тази работа. Все пак, кажи нещо, което е по-значимо и си свършил за Обществото (ни)?

Все пак "Шнорхела" е довел до успех цял Референдум, юридически и така е помогнал на Слави, за да реализира идеята си.

Бота, дали всички биха те подкрепили, или Ицето пак ще каже, че не приема друг (дори идеална кандидатура, като твоята!), ако не е самият той.

​​​​​​
              Заради такива като мен има аутсорсинг индустрията в БГ (от първите 50 съм). Айде виж колко % от БВП е ....
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Хаджигенов:Как наличието на мултитемпературен охладител помага на работата на прокуратурата...

Гешев: Парламентарния контрол противоречи на Конституцията..
                Тоя хаджигенов сякаш бая го хапят белите мишки а и щъркел го кълве. Много отрова, много жлъч, за Дончева па ептен. Няма да ги бъде на поредния тур. Няма да наберат 4% тези пишманбабаити и ще изхвърчат от парламента. Ма не е лошо да се намали броя партии, щото сега са орел с ориз. Орел рак и щука

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

шнорхела ли ще работи?
                  Учиндолската подлога на доган?

Предполагам, че Слави може да предложи и издигне на министър-председателското място теб, Бота.
                  Сигурен съм, че би бил идеален за тази работа. Все пак, кажи нещо, което е по-значимо и си свършил за Обществото (ни)?

Все пак "Шнорхела" е довел до успех цял Референдум, юридически и така е помогнал на Слави, за да реализира идеята си.

Бота, дали всички биха те подкрепили, или Ицето пак ще каже, че не приема друг (дори идеална кандидатура, като твоята!), ако не е самият той.

​​​​​​

Коментар

• Хаджигенов:Как наличието на мултитемпературен охладител помага на работата на прокуратурата...

Гешев: Парламентарния контрол противоречи на Конституцията..

Коментар

• Бързоходко, Понеже много се впечатляваш паметници, ще ти разкажа за една римска практика за статуи..В някои градове, когато се сменят политиците, диктатори са сменяли само главите им, а торса на богове си е оставал.. Добре е, че се интересуваш от история, но много има още да четеш и мислиш , много не реални теории развиваш за Парвус..

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Абе не знам дали са два - сигурно броиш Стамболов и Димитър Петков,ама има още Стамболийски, Георги Димитров (плочата на Опълченска).,Петко Каравелов - гроба на Седмочислениците.

Много творчески подхождаш към Историята вземайки само това което в момента ти изнася!

Но не си само ти - бсп например след 1989 си хареса само номерата на конгресите броейки от 1891 насам!

Седенасраните пък си заплюха монархо-фашизма понеже само тогава имало частна собственост - все едно при Падишаха е била само държавна!

Паметниците са два. Стамбо;ов и Стамболийски. Другото са мемориални знаци и гробове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                          В София има два паметника на министър председатели...

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• “Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим турcкaтa cи идeнтичнocт". Тoвa зaяви лидeрът нa ДПC Муcтaфa Кaрaдaйъ нa cрeщaтa cи c прeдceдaтeля нa Вeликoтo нaциoнaлнo cъбрaниe нa Турция Муcтaфa Шeнтoп, цитирaн oт аа.соm.tr.

"Тaзи зeмя /б.р. Бългaрия/ e нaшaтa зeмя. Ниe нe cмe имигрaнти тaм. Турция e нaшaтa рoдинa. Ocтaнaхмe тaм cлeд Ocмaнcкaтa импeрия. Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим турcкaтa cи идeнтичнocт. Дa зaщитим нaшия eзик, рeлигия и oбичaи. Иcтинcки", дoпълвa Кaрaдaйъ."

Коментар

• Бързоходко, не разбирам защо толкова си се фиксирал в този Парвус и ни го пробутваш..Само за него ли си чел..Той е добра военна разработка на германското разузнаване , но няма нищо общо с днешната политика..И с Парвус и Ленин Германия губи войната..Днес процесите са съвсем други и свръхсилата не иска Борисов и политиката му с Путин и Ердоган..Пиши си музиката, защото пътя на Тулупа е ясен, въпреки забавянето..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

В София има два паметника на министър председатели. И двамата са биле съсчени. Тука е така!
                                Що се отнася за Парвус неговия план от 1916-17 е факт. А дали сега гледаме реализация на плана "Парвус 2.0" това историята която неразбирам ще го покаже най-добре.
                                Но какво ще отсъди историята не ме е грижа, притеснява ме обаче е прекалено голямото сходство със събитията предизвикани от прилагането на версия 1.0.
                                И ?
                                за кого да гласуваме ?
                                Герб или ДПС ???

Коментар

Working...
                                X