IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Полезните на русия идиоти са станали толкова нагли и гадни,
    че даже не съзнават какви
    глупости плещят.
    А
    народ, който ги търпи 77 години, наистина е мърша.
    Споко бре доноснико..!
    Станал си като бик ( по-скоро вол ) на червено...Ноо, не си гадна и нагла мърша, която плещи глупости, неее...
    Освен данък печалба, който никоя голяма фирма не плаща, има заплати ( много добри ), осигуровки ( по две пенсионни и две здравни ), акцизи, ДДС, работа на стотици свързани с този огромен завод фирми, спонсорства на футболни и баскетболни отбори, еко проекти ( щот много зелени, много нещо...) и т.н.
    Last edited by 4i40; 21.07.2021, 13:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...особено, по-гламавки. Ама според мен, градски, трябва да се молите да не сринат Гешев.
      на нас основната ни цел е да сринем геша.. нещо пак си назад с материала, градски

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
        ще чакаш цял живот.. щом си от чакащите моите реки от мед и масло си ги направих сам без да чакам някой да ме "опрай".. иначе тебе ще те оправим за пореден път.. чакащи най обичаме
        ...особено, по-гламавки. Ама според мен, градски, трябва да се молите да не сринат Гешев.

Коментар

• Иван Гешев официално стана проблем №1 за Брюксел

NEWS2.BG
          Иван Гешев официално стана проблем №1 за Брюксел
          Европейската комисия засилва натиска върху България за решаване на тежките структурни проблеми с недосегаемостта на главния прокурор, настоявайки да се намали не...

Коментар

• ИЗВЪНРЕДНО: Задържаха бившия шеф на ДАНС

Той е бил на лов в с. Сушица

Задържаха бившия шеф на ДАНС Димитър Георгиев за бракониерство, научи NOVA.

Той е бил на лов в компанията на действащ служител на родното ФБР край село Сушица, област Симитли.

Арестът е по сигнал за незаконен лов, а в един от автомобилите, с които се е придвижвала дружинката, е открит труп на диво прасе.

https://eurocom.bg/new/izvnredno-zad...0mO0o.facebook

Коментар

• Проверката за престъпление по служба и търговия с влияние срещу бившия министър на ГЕРБ е прекратена още през 2019 г.

segabg.com
              Прокуратурата 2 години кри, че е оневинила Горанов за апартамента

Коментар

• "Дневник" потърси мненията на юристи с опит, които от години наблюдават ситуацията в правосъдието

euractiv.bg
                Юристи за евродоклада: След 14 години усилия отвън няма никакъв резултат отвътре

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Kaто вземете властта ще подвиете опашки и ще забравите какви сте ги дрънкали.От клавишни бабаити ми е дошло до гуша.А кога да чакаме реките от мед и масло и народните правдини?
                  ще чакаш цял живот.. щом си от чакащите моите реки от мед и масло си ги направих сам без да чакам някой да ме "опрай".. иначе тебе ще те оправим за пореден път.. чакащи най обичаме
                  Last edited by raydalio; 21.07.2021, 08:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Само някой може да се надява руската фирма така да си структурира бизнеса, та да плаща данък печалба в България, а не в Русия.
                    Що ни занимаваш с тоя идиот Илиян Василев? Ти като него ли си?
                    Само някой може да позволява на руска и на каквато и да е фирма да си разиграва коня в чужда държава...Да си структурира бизнеса както ще и да си плаща данъците.Ако не ще ритник отзаде.Ма няма смелчаци.Само приказки в стил след втората ракия пред жената и децата днеска набих шефа
                    Last edited by mibova; 21.07.2021, 10:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

ми като плаща в русия ще я национализираме викаш ние сме виновни, че искаме русия да си плаща както му е редът в България.. аман от безродни русофили и русофоби.. като вземем властта ще ви съберем всичките и едните и другите и ще ви пратим в донбас да се самозатриете взаимно..
                      Kaто вземете властта ще подвиете опашки и ще забравите какви сте ги дрънкали.От клавишни бабаити ми е дошло до гуша.А кога да чакаме реките от мед и масло и народните правдини?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Барби,стига си ни занимавал с глупости....
                        В тая Франция толкова ли е скучно,та клептиш денонощно по българските форуми,като мисир....
                        барби дано да се е ваксинирал, че иначе го чакат 6 месеца затвора в демократична франция..

Коментар

• в сащ най-известната поговорка е the rich dont pay taxes..

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            gigow, сигурен ли си, големите не плащат никъде и Ейпъл не плащат, дори преди 100 години мисля че са минали откровенно заявиха - който им иска данъци да си гледа работата и няма да плащат.
                            епъл са съществували преди 100 години? :О

Коментар

• Барби, големите компании са си така и то всичките, те си ги набиват в разходи печалбите и нищо не може да им кажеш или пък изместват печалбата там където данъка е нула, има такива убежища им викат и никой не ги е затворил, то и не може. Единственния начин да платят е през инфлация, то за техен "късмет" инфлация няма, някой централни банкери старателно ги обслужват и я зануляват. Както и да е, не знам има ли хапчета за порастване, потърси и ако има пий, не може цял живот да се влачи човек с детски акъл.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                              X