Първоначално изпратено от lalka 75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Заради такива като мен има аутсорсинг индустрията в БГ (от първите 50 съм). Айде виж колко % от БВП е ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВсички ще трябва да направим отстъпки, уверен е Иванов
„По дяволите личното его“, заяви Иванов. [/B][/COLOR]
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Абе не знам дали са два - сигурно броиш Стамболов и Димитър Петков,ама има още Стамболийски, Георги Димитров (плочата на Опълченска).,Петко Каравелов - гроба на Седмочислениците.
Много творчески подхождаш към Историята вземайки само това което в момента ти изнася!
Но не си само ти - бсп например след 1989 си хареса само номерата на конгресите броейки от 1891 насам!
Седенасраните пък си заплюха монархо-фашизма понеже само тогава имало частна собственост - все едно при Падишаха е била само държавна!
Накратко - интересно пишеш за незапознатите и скучно за останалите...
гербавите си личат
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
И ?
за кого да гласуваме ?
Герб или ДПС ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Предполагам, че Слави може да предложи и издигне на министър-председателското място теб, Бота.
Сигурен съм, че би бил идеален за тази работа. Все пак, кажи нещо, което е по-значимо и си свършил за Обществото (ни)?
Все пак "Шнорхела" е довел до успех цял Референдум, юридически и така е помогнал на Слави, за да реализира идеята си.
Бота, дали всички биха те подкрепили, или Ицето пак ще каже, че не приема друг (дори идеална кандидатура, като твоята!), ако не е самият той.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХаджигенов:Как наличието на мултитемпературен охладител помага на работата на прокуратурата...
Гешев: Парламентарния контрол противоречи на Конституцията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
шнорхела ли ще работи?
Учиндолската подлога на доган?
Предполагам, че Слави може да предложи и издигне на министър-председателското място теб, Бота.
Сигурен съм, че би бил идеален за тази работа. Все пак, кажи нещо, което е по-значимо и си свършил за Обществото (ни)?
Все пак "Шнорхела" е довел до успех цял Референдум, юридически и така е помогнал на Слави, за да реализира идеята си.
Бота, дали всички биха те подкрепили, или Ицето пак ще каже, че не приема друг (дори идеална кандидатура, като твоята!), ако не е самият той.
Коментар
-
Бързоходко, Понеже много се впечатляваш паметници, ще ти разкажа за една римска практика за статуи..В някои градове, когато се сменят политиците, диктатори са сменяли само главите им, а торса на богове си е оставал..Добре е, че се интересуваш от история, но много има още да четеш и мислиш , много не реални теории развиваш за Парвус..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Абе не знам дали са два - сигурно броиш Стамболов и Димитър Петков,ама има още Стамболийски, Георги Димитров (плочата на Опълченска).,Петко Каравелов - гроба на Седмочислениците.
Много творчески подхождаш към Историята вземайки само това което в момента ти изнася!
Но не си само ти - бсп например след 1989 си хареса само номерата на конгресите броейки от 1891 насам!
Седенасраните пък си заплюха монархо-фашизма понеже само тогава имало частна собственост - все едно при Падишаха е била само държавна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеВ София има два паметника на министър председатели...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
“Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим турcкaтa cи идeнтичнocт". Тoвa зaяви лидeрът нa ДПC Муcтaфa Кaрaдaйъ нa cрeщaтa cи c прeдceдaтeля нa Вeликoтo нaциoнaлнo cъбрaниe нa Турция Муcтaфa Шeнтoп, цитирaн oт аа.соm.tr.
"Тaзи зeмя /б.р. Бългaрия/ e нaшaтa зeмя. Ниe нe cмe имигрaнти тaм. Турция e нaшaтa рoдинa. Ocтaнaхмe тaм cлeд Ocмaнcкaтa импeрия. Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим турcкaтa cи идeнтичнocт. Дa зaщитим нaшия eзик, рeлигия и oбичaи. Иcтинcки", дoпълвa Кaрaдaйъ."
Коментар
-
Бързоходко, не разбирам защо толкова си се фиксирал в този Парвус и ни го пробутваш..Само за него ли си чел..Той е добра военна разработка на германското разузнаване , но няма нищо общо с днешната политика..И с Парвус и Ленин Германия губи войната..Днес процесите са съвсем други и свръхсилата не иска Борисов и политиката му с Путин и Ердоган..Пиши си музиката, защото пътя на Тулупа е ясен, въпреки забавянето..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
В София има два паметника на министър председатели. И двамата са биле съсчени. Тука е така!
Що се отнася за Парвус неговия план от 1916-17 е факт. А дали сега гледаме реализация на плана "Парвус 2.0" това историята която неразбирам ще го покаже най-добре.
Но какво ще отсъди историята не ме е грижа, притеснява ме обаче е прекалено голямото сходство със събитията предизвикани от прилагането на версия 1.0.
за кого да гласуваме ?
Герб или ДПС ???
Коментар
Коментар