IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts


  • Четирима души са загинали при нападението в Лондон

    Медии: Британец, приел исляма, е извършител на нападенията в Лондон

    .................
    Агенция ТАСС, като се позова на британския в. "Индипендънт", съобщи, че се подозира, че нападенията са дело на мъж на име Абу Изадин. След като информацията беше качена в сайта на британския вестник, после тя бе изтеглена оттам.
    ..................
    Британският телевизионен канал Ченъл фор също съобщи, че извършителят се казва Абу Изадин. Британският сайт "Бизнес инсайдър" обаче написа по-късно, че телевизията е оттеглила твърдението си. Лицето Абу Изадин, което бе набедено за атентата, е британец приел исляма. Първоначално името му е Тревър Брукс. Започва да се нарича Абу Изадин, след като сменя вярата си.
    Честито на толерастите!
    Ето по тоя начин подбудените от САЩ ислямски екстремисти ще ни избиват. Нека да напомня на уважаемата публика, че ислямският екстремизъм е подбуден от САЩ и докаран в Европа от САЩ, заради войните, които САЩ води в Близкия Изток. И щатската авантюра, която е убийствена за Европа е подкрепяна от европейските толерасти като Меркел и меркелоподобните ръководители на Великобритания, Франция, Испания, Холандия и пр. толерасти.
    Сега британските власти, подобно на германските, се стремят да скрият от обществеността верската принадлежност на атентатора. Може и да успеят, като се имат предвид гьобелсовските методи на пропаганда, които в последните години се прилагат в "евроатлантическата общност".
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж грешки на правителствата на Ф. Димитров и И. Костов уж били допринесли за срив и бавно възстановяване на икономиката, за диспропорции в доходите и за имуществено разслоение? Тези твърдения на ко мо не та та са поредните лъжи на ко мо не та та. Правителствата на Ф. Димитров и И. Костов управляваха доста по-добре от правителствата, които управляваха непосредствено преди тях.
      Да ви напомня, че брутният вътрешен продукт на България през 2000г., когато е управлявало правителството на И. Костов, е бил по-голям в сравнение с 1996г., когато е управлявало правителство на БСП.

      Един мой познат казваше, че комунистите са съсипали икономиката на България.

      http://ekipbg.com/faliti-nrb/
      Last edited by Ivan2015; 23.03.2017, 02:19.

      Коментар


      • Росстат публикува данни, според които през февруари 2017г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 2,6 % спрямо февруари 2016г. по съпоставими цени, а през първите 2 месеца на 2017г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 2,5 % спрямо първите 2 месеца на 2016г. по съпоставими цени.

        Едва ли някой анализатор би се учудил от тези данни.

        Да ви напомня, че според данни от Росстат през 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2015г., а през 2015г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2014г.

        Коментар


        • НСИ публикува данни, според които през януари 2017г. броят на посещенията на чужденци в България със служебна цел се е увеличил с 27,6 % спрямо януари 2016г..

          Това е поредната много добра новина за България.

          Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с 3,4 % спрямо 2015г.

          Един мой познат наскоро каза, че по време на управлението на комунистите в България хората в България са живеели в недоимък.
          Да ви напомня, че през 2016г. стандартът на живот на хората в България като цяло е бил по-висок в сравнение с 1989г..
          През 2016г. хората в България като цяло са били по-богати в сравнение с 1989г.
          През 2016г. хората в България като цяло са притежавали повече недвижими имоти, включително жилища, притежавали са повече автомобили и са имали повече пари в сравнение с 1989г.
          През 2016г. хората в България като цяло са притежавали повече стоки за дълготрайна употреба в сравнение с 1989г.

          Коментар


          • ...Отидоха, изпращяха разни недоволства, и разбиха лошите. Евалла на такива герои, машалла.

            Коментар


            • Ей сега гледам по БНТ г-н В.Енчев, Минчо Христов и там, едни недоволни господа. Ей ся тия, като влязат у парламента, като разпертушинят това ГЕРБ, БСП, Патриотари...
              И още утре-макс.в понеделник след изборите, сме тутакси в Светлото Бъдеще.
              ​​​​​​вЕрвайте ми. ;-)

              ​​​​
              ​​​​​​

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron
                ... и никой друг не е виновен за морално-политико-икономическото тресавище,
                в което е затънала България от 1944 та до днес?
                Защо никой? Повечето правителства са в кюпа на съгрешилите. Въобще България последните 70 години е проточила се грешка, която клони към точка.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                  Пак че не каза, че седесарите са го предизвикали..
                  Грешките на правителствата на Ф. Димитров и И. Костов допринесоха за срива и бавното възстановяване на икономиката, както и за нелепите диспропорции в доходите - трудови и нетрудови, също за рязкото имуществено разслоение.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    [h=3]Образуване...

                    И какво като си постнал някакъв чаршаф за образуването на ДПС? Какво доказва това? Учредителите били агенти на ДС?
                    Че то ДС усилено работеше и вербуваше турци, там бяха изключително активни.
                    С образуването си ДПС стана активен съюзник на СДС, това е истината.
                    Депутатите от БСП отправиха искане до Конституционния съд за обявяване на ДПС за противоконституционна партия. Това е светата истина. Седесарите подскачаха по трибуната в защита на ДПС. Това е истината. И в КС съдиите близки до БСП гласуваха че ДПС е противоконституционно. Ще посоча само двама от тях. Любен Корнезов, дългогодишен депутат от БСП и Пенчо Пенчев, министър на Андрей Луканов, първо на правосъдието, после на вътрешните работи.
                    А съдиите гравитиращи около СДС и изявяващи се като "сини" гласуваха в подкрепа на ДСП. И това е СВЕТАТА ИСТИНА! Ние, съвременниците помним това, не сме забравили. И първия кабинет на СДС стана с подкрепата на ДПС. И това не сме забравили.
                    Така че ДПСто вие го създадохте и вие го подкрепихте, ВИЕ СИНИТЕ!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                      Не си ли чувал за пълните складове с големите катанци. Това е алегория. Дефицитът се създаваше от живковистите по места, пък се възползваха лукановистите по върха. И обратно. Тъмно време!
                      Пак че не каза, че седесарите са го предизвикали..
                      The strongest stand last.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                        Изкуствен? Ееее...
                        Не си ли чувал за пълните складове с големите катанци. Това е алегория. Дефицитът се създаваше от живковистите по места, пък се възползваха лукановистите по върха. И обратно. Тъмно време!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Гледам че в Турция 19 000 "български" граждани са подали зачвления за гласуване, а в САЩ и Германия са по 2500 - 2800. На миналите избори в САЩ гласуваха 4890 души, а в Турция гласуваха 36 000 души. Тоест от САЩ и Германия сега ще има пак 10-11000 гласа общо, а от Турция ще има към 40 000.
                          Та питам аз и отговор не искам, ЗАЩО седесарите и техните конституционни съдии едно време признаха ДПС за конституционна партия?
                          Защо либерастите допускат двойно гражданство? Защо не се забрани изобщо гласуване извън територията на Европейския съюз?
                          ЗАЩО бе ?!?!?!
                          Навремето нямаше критерии какво е етническа партия. Доган бе достатъчно разумен да не прокламира етнически или религиозни цели в програмата и такива предимства в устава. За разлика от ОМО Илинден, които праскаха македонска идентичност навсякъде. Провокативно вероятно, включая провокация на нашенските служби. Подобна провокация е драматизирането на гласуването на българските граждани в чужбина. Което може ни излезе през носа, особено когато в изпълнение на закона за задължителното гласуване те се завръщат у нас да гласуват, а пишман-патреотите, прокарали задължителното гласуване, ги възпрепятстват. И това ако не е политическа шизофрения? Апропо, кво стана с бдението на бабаит-патреотите по КПП-тата. Изтеглиха ги по повеление извънпатреотарско. Това редовно се случва от 30 години. Свидетел съм. Срамно безгръбначие.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                            Дребен Ванечко, 1990 г. бе създаден изкуствен дефицит на стоки и всички се редяхме по опашките. При либерализирането на цените някои с натрупани стокови активи бая спечелиха от разликата в цените. После експлодира безработицата сред заетите в индустрията, научно-техническите структури, администрацията и пр., разтуриха се аграрните кооперативи, та недоимъка влезе поне във всеки втори български дом, а мнозина останаха без дом. И така та чак днес. Порасни!
                            Изкуствен? Ееее...
                            The strongest stand last.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron
                              Ако човек мисли преди да пише, няма да пише глупости.
                              Щеше да види каква е разликата между демократичната Франция и криминализираната България.
                              Във Франция:
                              • в Интернет или в средства за масова информация (радио, телевизия, вестници) се публикуват някои факти за евентуални нарушения на закона
                              • веднага се прави разследване и при солидни факти се повдига обвинение
                              • партията, правителството или фирмата уволнява обвиняемия, ако счита, че той наистина е нарушил закона
                              • обвиняемия (ако наистина е нарушил закона) си подава оставка или се самоубива
                              • съдебната система осъжда обвиняемия, ако наистина е нарушил закона
                              Как е в България знаете по-добре от мен
                              Примери за Франция - безброй, примери за България - също
                              Стига си говорил глупости, да не би филон да се е самоубил, или вчерашния за когото писаха че назначил децата си докато те ходели на училище да му помагат??? УУУУУУУУУУУ използува детски/робски труд уууууууууууу
                              Ей, ела да видиш и тук- пацалев е овчар/ в действителния смисъл, има около 150 овце/ направиха му път/ частен/ изпратиха градинари да озеленят покрай овцефермата

                              Така че недей да даваш примери- говори по принцип, по лесно е. Твоят съпартиец/ съкрадец/ облече ли раирана пижама

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз не съм знаел, че по време на управлението на комунистите в България е имало недохранени хора? Истината обаче е съвсем друга. Аз много добре знам, че по време на управлението на комунистите в България е имало недохранени хора. Да ви напомня, че до 20 декември 1990г. България се управляваше от еднопартийно правителство на БСП, а според медия в България през 1990г., тоест по време на управлението на БКП и БСП (на 3 април 1990г. БКП се преименува на БСП), 8 % от хората са страдали от недохранване.
                                Да ви напомня, че по време на управлението на БКП и БСП в България през 1990г. процентът на хората в България, страдащи от недохранване, е бил много по-голям в сравнение с 2016г..
                                Дребен Ванечко, 1990 г. бе създаден изкуствен дефицит на стоки и всички се редяхме по опашките. При либерализирането на цените някои с натрупани стокови активи бая спечелиха от разликата в цените. После експлодира безработицата сред заетите в индустрията, научно-техническите структури, администрацията и пр., разтуриха се аграрните кооперативи, та недоимъка влезе поне във всеки втори български дом, а мнозина останаха без дом. И така та чак днес. Порасни!

                                Коментар

                                Working...
                                X