IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    А многострадалния французин ..остави дребните закачки ама поне се извини за спама дето ден и нощ го тиражираше тук .... какво стана що нито едни психо десни не влязоха у парламента ?
    Защото наистина са психо-десни също като психо-левите в България
    Вие да му мислите ... и руснаците също, аз имам един тон пуканки

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

...
      Сега конкретно за Боце Паша - тук много хора пропускат няколко основни факта:
      - санирането с държавни - това му донесе поне 200К гласа - моят свекър почти се сбил с колегите си (бачка в Благоевград), които му се обидили и го нарекли олигофрен, щото нямало да гласува за Тиквата, тъй като щял да им спре санирането - представи си само!!! А това са държавни пари, но за частна кауза - велика далавера, признавам му го!
      - всички местни бизнеси бачкат или с Боце Паша, или с Доган Паша - затова и въпреки Ердоган, ДПС размаза Дост-а, а въпреки недоволството от Тиквата ГерП размаза и ще продължи да размазва БСП, освен в измислени изборчета като това за Президент - то и там щеше да смечели, ама лиУи дебелото не може да се кандидатира, щото нямаше 40 години. Та от местния бизнес са му поне 300К гласа - местните феодали са си местни феодали - хубаво нещо са съвестта и убежденията, ама хлебеца на децата е по-мил - тъжно, но факт
      - купен вот - поне 200К - тук отново Боце Паша и Доган Ефенди са номер едно и определени райони в градовете си гласуват за тях
      - десен вот - само да не са комунистите на власт- едно 200К, дето ще гласуват за която и да е партия, която е най-голяма и има анти комунистическа реторика
      - и му станаха едни 200-300К, които са му реалният актив - хора поместа, семйствата им и истинските вярващи в каузата герП

.....
      'псулютну, както казват в кръчмата. Ей го на и в моята секция (в леко селски квартал на не-столичен град) Боко има резултат 48% .. Трите десни коалиции не могат да съберат дори гласовете, дадени за аптекаря (8,6%), камо ли за "патриотите" (12%)....
      Ама нали направи парк пред читалището, че и нов път до квартала, как да гласуват хората.

Не можех да не ти върна плюса!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

А един мармот...

И как точно най-новата дясна партия е антисистемна? С финансирането си? Ти знаеш ли откъде дойдоха толкова пари за (както самите те не спират да повтарят) "едни десет седмици"? Или с това, че удобно бе създадена точно преди парламентарните избори с едничката цел да раздели и без това разделеното дясно? Това че не се коалира с РБ (уж да се дистанцират от партньор на управляващите доскоро) и с НР (незнайно защо), а само с неизвестно с какво атрактивната партия Зелените (вероятно 254-тата Еко-партия у нас) вероятно също ги прави антисистемни? Антисистемни сигурно са и очевадно инсценираните "атаки от Прас-прес", за които ежедневно ни напомняха от партията?

Ами ДОСТ? Това че сега само те получават пари от Турция, а не ДПС, прави ли ги автоматично антисистемни?

На мен ми се струва, че ББ в крайна сметка се оказа най-хитрия политик за последните 30 години. Уж заради егото си, ама предсрочните избори елиминираха най-големия му pain-in-the-ass, а именно десните, редуцира влиянието на ДПС и вкара повече от удобните патриоти и резервния отбор на ГЕРБ от Варна. Шах и мат.
        май така стана наистина ......проблема е че мандата ще е двугодишен , щото при първия признак че им пада популярността коалиционните партньори ще се разбягат или ще почнат яко популизъм
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Аз гласувах за БСП, за да не върна на власт Борисов но едно вече е ясно.
          БСП направиха голяма грешка. Всички знаем,че БСП и старите дс ченгета контролират съд и прокурори, но не направиха нищо да вкарат в затвора някой дупетат от предишната коалиция. Само пушилка. Само от РБ. ГЕРБ са партия на БКП. Те заедно с БСП имат една и съща функция - да пият кръвта и парите на хората. Основната цел на едните и другите е да крадът с пълни шепи и да дават само на едни фирми + фирмите на ДПС. СЛушах всяко едно обещание на бойко, даже си ги записах. Искам да видя какво ще направи и този път този клоун със смешните му калинки. Всеки път обещават борба с корупцията и организираната престъпност и накрая един здрав и голям за избирателите им и народа. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦЯТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ. БОЙКО И ТОЗИ МАНДАТ ЩЕ ПАЗИ ОБЕДИНЕНИТЕ МАФИОТИ ДА КРАДЪТ ПАРИТЕ ОТ СТРОЕЖА НА ГРАНИЦАТА. КАК УНГАРИЯ Я НАПРАВИ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, А НАШАТА ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ СЕ СТРОИ. Специални поздрави за Валери симеонов и майките на всички гласували за обединените мафиоти. Да е честито и на Болен - ще има парички за една нова почивка във Варадеро с нашите пари. Промяната ще дойда от народа,не от политиците, те са си същите, но като гледам и тъпя народ ...... най-добре,че нямам почти нищо в тая държава
          Last edited by prectical; 27.03.2017, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Браво 4 лексикални, 1 правоговорна и 4 пунктуални грешки. Няма да споменавам синтактичните и морфологичните
            А многострадалния французин ..остави дребните закачки ама поне се извини за спама дето ден и нощ го тиражираше тук .... какво стана що нито едни психо десни не влязоха у парламента ?

Нещо анкети , линкове от дневник няма ли да сложиш , и ако може с увеличени цветни букви ...
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Аз гласувах за Да България срещу коирупцията..Никак не ми харесва, че милиционеркомунистите се правят на десни, а истинските десни са извън парламента..За мен най- добрият вариант е да се разберат докато мине председателството на ЕС да има експертно правителство без превес на партиите..И после пак нови избори..И на БСП и на ГЕРБ сме им сърбали попарата и ги знаем какво правят и колко могат..
              О, Кире, инвеститоре велик, как ще я караме нататък, като до 4% не можеш да смяташ!?

Коментар

А един мармот...

И как точно най-новата дясна партия е антисистемна? С финансирането си? Ти знаеш ли откъде дойдоха толкова пари за (както самите те не спират да повтарят) "едни десет седмици"? Или с това, че удобно бе създадена точно преди парламентарните избори с едничката цел да раздели и без това разделеното дясно? Това че не се коалира с РБ (уж да се дистанцират от партньор на управляващите доскоро) и с НР (незнайно защо), а само с неизвестно с какво атрактивната партия Зелените (вероятно 254-тата Еко-партия у нас) вероятно също ги прави антисистемни? Антисистемни сигурно са и очевадно инсценираните "атаки от Прас-прес", за които ежедневно ни напомняха от партията?

Ами ДОСТ? Това че сега само те получават пари от Турция, а не ДПС, прави ли ги автоматично антисистемни?

На мен ми се струва, че ББ в крайна сметка се оказа най-хитрия политик за последните 30 години. Уж заради егото си, ама предсрочните избори елиминираха най-големия му pain-in-the-ass, а именно десните, редуцира влиянието на ДПС и вкара повече от удобните патриоти и резервния отбор на ГЕРБ от Варна. Шах и мат.
                Така, бих ти един плюс, защото го заслужаваш, особено за последното изречение - много ми се искаше Ярешки да не влезе, ама ей-гоВна, влезе - поредният шматарок-патерица тип Бареков, лудото Яне, Бялата Златка, Жоржи Ганчев-Банчев и т.н.
                Сега, за да ми се смееш още повече, ще разкрия тайната на вота (хем аз хич не съм анонимен тук и много хора ме знаят) - аз също гласувах за даЙ, България - причината беше много проста - аз съм заклет анти-Боковист, но:
                - за Корнелия няма как да гласувам, не сам чак толкова проЗ,
                - за патрЕотите няма как да гласувам (а съм заклет националист, до степен на шовинизъм понякога) - виж докъде се докараха "националистическите" партии у нас, след като са ясна подлога на всички власти
                - за турските партия - е, няма как
                - за Ярешки - ми да гласувам по-добре за Боко директно, за какво да гласувам за патерицата му?
                - останаха десните партии - за Ръбовете - невъзможно - пак е по-добре да гласувам директно за Боко, отколкото за патерицата му
                - останаха ми Рамадан и Дай-те - не съм привъженик на нито една от двете, но тази втората просто я разцепиха от негативен Пр от всичките прас медии. Ясно, че няма как да са им чисти парите на 100%, но каква ми е алтернативата? А трябва да гласувам

Сега конкретно за Боце Паша - тук много хора пропускат няколко основни факта:
                - санирането с държавни - това му донесе поне 200К гласа - моят свекър почти се сбил с колегите си (бачка в Благоевград), които му се обидили и го нарекли олигофрен, щото нямало да гласува за Тиквата, тъй като щял да им спре санирането - представи си само!!! А това са държавни пари, но за частна кауза - велика далавера, признавам му го!
                - всички местни бизнеси бачкат или с Боце Паша, или с Доган Паша - затова и въпреки Ердоган, ДПС размаза Дост-а, а въпреки недоволството от Тиквата ГерП размаза и ще продължи да размазва БСП, освен в измислени изборчета като това за Президент - то и там щеше да смечели, ама лиУи дебелото не може да се кандидатира, щото нямаше 40 години. Та от местния бизнес са му поне 300К гласа - местните феодали са си местни феодали - хубаво нещо са съвестта и убежденията, ама хлебеца на децата е по-мил - тъжно, но факт
                - купен вот - поне 200К - тук отново Боце Паша и Доган Ефенди са номер едно и определени райони в градовете си гласуват за тях
                - десен вот - само да не са комунистите на власт- едно 200К, дето ще гласуват за която и да е партия, която е най-голяма и има анти комунистическа реторика
                - и му станаха едни 200-300К, които са му реалният актив - хора поместа, семйствата им и истинските вярващи в каузата герП

Та още много ще го чакате Боце Паша да сдаде властта - това няма как да стане. Трябва антисистемен играч - един се пробва (бареката с кинтата на КТБ), но веднага му отнеха патерицата в лицето на МВРО (какво падение са тези олигофрени, но това е друга тема), а след това му фалираха и поддръжката от финансово естество, докато спасиха друга (ама за нея да си мълчим). Другият антисистемен и рейтингов е само Учиндолския, но явно му казаха да не се напряга засега, а за някакъв по-късен етап, пък и него вече го готвят с изцяло черен ПР. Толкоз, чекайте го още Баце Боце, ама нЕма да стане - нито той, нито ДПС (щото те са скачени съдове във феодално-финансово отношение) ще паднат, докато държат бизенеса/властта в ръцете си. Тук няма феномени, няма Ердогани, Путлери и т.н. - жив прагмазитзъм на олигархията. И изход няма. Няма и да има скоро, а народецът ни си е ок, ако има и кой да му санира панеляка на аванта - ехееей....
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

В момента икономиката расте с 3.5%! Това малко или много е? А при малко усилия от Боко можем лесно да скочим на 4%-5% и тогава това което ми пишеш няма да има значение. За мен Единствената партия алтернатива беше Да България!
                  Махни процент и половина инфлация и 1% индуциран от еврофондове и получаваме 1% реален растеж на икономиката.Това малко или много е?
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Искрено се чудя на акъла на лековерните: Времето не се връща назад, физически, старите решения са изчерпани, а те продължават, като коч с рогата, да правят едно и също, а да искат друго, т.нар. от БСП "Промяната". А на простия въпрос "-На какво отгоре?" - почти или напълно лишени от смисъл отговори. "Радикална Промяна" поискаха други едни приятели и вик "Напред!", дори, се чу...а номерата- от СТАРИЯ репертоар.
                    "-Парите са малко" ?
                    - Грешка. Не знаят какво да правят с наличните. Резултатът е в графата "и други".
                    Малшанс?
                    - Не точно. Вратата е отворена, ама е тясна. И трябва чист да влезеш, без дебелащини. Така ми се удъвкаха всички, мЪка.
                    Мъка.
                    Last edited by Pyramid; 27.03.2017, 12:26.

Коментар

• За мен иронията на самообявилото се за автентично дясно се съдържа в изборния резултат на 25 мир, където и радан, и бойкикев в челен сблъсък загубиха от ... от ... от ... чуколов, от т.нар. чуколина, от осъден хулиган с мътен и блуждаещ взор, дясната ръка на кокаиновия волен.
                      НР и ДаБГ си утрепаха лидерите, абсолютни аматьори!
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение

За какво съболезнования?
                        Определено не и за парите.

Всъщност е точно за това:

Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение
                        ...Опитах се да помогна на хората, които смятах, че ще направят възможно аз и децата ми да се завърнат в България. За момента с ужасно мръсния въздух, разсипването на природата, липсата на работещо правосъдие, неработещото здравеопазване - това не е възможно. ....
                        И аз за пореден път гласувах, само че да мога да задържа децата си тук. Не се получи и този път.
                        Обаче, имам неприятното усещане, че точно хората, които ни обещават чист въздух, закон и ред, са просто кукли в ръцете на онези, които не искат това да се случи никога.

Коментар

Искрени съболезнования!
                          За какво съболезнования? Нищо кой знае какво не е станало, съвестта ми е чиста. Опитах се да помогна на хората, които смятах, че ще направят възможно аз и децата ми да се завърнат в България. За момента с ужасно мръсния въздух, разсипването на природата, липсата на работещо правосъдие, корупцията, неработещото здравеопазване - това не е възможно. Не стана този път, но ще продължим да даряваме и занапред.
                          Last edited by coolio; 27.03.2017, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение

Голяма част от финансирането дойде от обикновени хора като мен живеещи в чужбина, а и в България и нямащи нищо общо с политиката, само аз съм дарил 5К, а имам много приятели, които също преведоха лични пари на Да, България в името на каузата.
                            Искрени съболезнования!

Коментар

• Аз гласувах за Да България срещу коирупцията..Никак не ми харесва, че милиционеркомунистите се правят на десни, а истинските десни са извън парламента..За мен най- добрият вариант е да се разберат докато мине председателството на ЕС да има експертно правителство без превес на партиите..И после пак нови избори..И на БСП и на ГЕРБ сме им сърбали попарата и ги знаем какво правят и колко могат..

Коментар

• Честит ви кабинет ББ3. И на десни, и на леви. И хАрэ Бананата. С всичките откровени глупости за "антисистемните" партии.

Коментар

Working...
                                X