Първоначално изпратено от X_Y
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Явно се сдобихме с нов " безценен капацитет " в управлението на Държавата ни.
После пак ще се чудим защо всичко не ни е като хората....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеПРЕДСЕДАЛЯ НА ВИЕТНАМСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ Е ПОЗДРАВИЛ КАРАЯНЧЕВА..ТЕЛЕГРАМАТА Е ИЗПРАТЕНА ОТ ПЕКИН..
После пак ще се чудим защо всичко не ни е като хората....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Става все по-интерсно:
It is the ‘opinion of the European Central Bank’ that the deposit protection scheme is no longer necessary:
‘covered deposits and claims under investor compensation schemes should be replaced by limited discretionary exemptions to be granted by the competent authority in order to retain a degree of flexibility.’
To translate the legalese jargon of the ECB bureaucrats this could mean that the current €100,000 (£85,000) deposit level currently protected in the event of a bail-in may soon be no more.
“…during a transitional period, depositors should have access to an appropriate amount of their covered deposits to cover the cost of living within five working days of a request.”
OPINION OF THE EUROPEAN CENTRAL BANK
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Какви руски тролове,какви пет лева ,бе човек?Това ,че ходенето до Луната е лъжа,си е дело на американци -писатели ,журналисти и т. н. и се заговаря още през седемдесетте години...Руснаците са проявили интерес чак към 1996 г.На какъв език да ти го напиша?!?И да,със сигурност определени среди в Русия са се възползвали и са я разпространявали и я разпространяват тая информация,ама чак след двайсе години...Та нима не се появват непрекъснато и публикации от рода - летял ли е Гагарин,ама жив ли е кацнал,двойник бил обикалял след това по света и т. н.Това кой го измисля,пак ли руснаците?Пропагандата съществува от няма си идея колко стотици ,та и хиляди години и всички се възползват от нея и демократични, и недемократични,и всякакъв вид общества...Това не белег точно на определена държава,както ти си мислиш!
П.С.Честно казано хич не ми и пука чак толкова,кой накъде е летял и къде е кацал,кой лъже и кой казва истината.....Дразни ме най-вече тона ти на комсомолски секретар и непрестанните плоски пропагандни клишета и лозунги...Не мисля ,че са особено подходящи за тема "Политика" в сайт "Инвестор"..Супер са за Блиц....
Но не те ли дразни другото - всичко което се пуска тук като информация от вашия лагер, е лъжа?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Аааааа,изобщо не минавам към другия лагер.....За "противоречивите" факти,за които говори Бил Кейсинг - американският писателят,който написва книгата "Ние никога не сме били на луната" 1976 г.,та той споменава няколко неща:
-технологичното нивото на НАСА по това време ,не може да позволи на човек да иде до Луната - ами аз нямам никаква идея какво точно е технологичното ниво на НАСА в детайли по това време и единствено в това би могъл да ме убеди човек,който е работил в НАСА по това време и то на високо ниво...Такъв човек не познавам...
-отсъствие на звезди на снимките - ми нямам идея,като ида на Луната и щракна 5-6 снимки,ще знам,трябва ли,не трябва ли да има звезди....
-фотолентата трябвало да се разтопи ли (чета го на руски и не съм на 100% сигурен)знам ли какво,,от ниската температура??-е никаква идея нямам, какви точно фотоленти са ползвали от НАСА по това време и на какви температури са издържали...Някой спец от форума ,работещ по това време в НАСА,да си каже мнението,ще му повярвам......
-различни оптични аномалии на фотографиите - "фотоделото" не ми е най-силната страна,пък и нямам никаква идея ,дали не е възможно да се появят оптични аномалии,никога не съм снимал на Луната и предполагам,че там е малко по-различно от на Земята...
-разветият флаг-предвид наистина нищожната атмосфера на луната,наистина е малко странно,не съм чул каква е официалната версия,може и да са го подърпвали с някой конец...Пък и дали е нищожна и доколко атмосферата ,така казват,ама дали е така - ще разбера ,като кацна на Луната и забия българския трикольор...
-равната повърхност,вместо кратери образувани от приземяването на лунния модул - и това ще го проверя като кацна на Луната
Сега ,дали е възможно да са правени и снимки в студио тук на земята и да са добавени с цел усилване на пропагандния ефект?Ами напълно е възможно...Това е времето на лда космическа надпревара м/у СССР и САЩ....
Сигурно има и дрги противоречиви факти,на които вероятно отговорът ми ще е като на по- горните...
Аз вярвам повече на тоя -" Космонавт и конструктор космических кораблей К. П. Феоктистов - и на такива ,като него:
Космонавт и конструктор космических кораблей К. П. Феоктистов высказался в своей книге «Траектория жизни. Между вчера и завтра»[71] о возможной имитации полетов: «Когда Армстронг, Олдрин и Коллинз летели на Луну, наши приемные радиосредства принимали сигналы с борта „Аполлона-11“, разговоры, телевизионную картинку о выходе на поверхность Луны. Устроить такую мистификацию, наверное, не менее сложно, чем настоящую экспедицию. Для этого надо было бы заранее высадить на поверхность Луны телевизионный ретранслятор и проверить его работу (с передачей на Землю) опять же заранее. А в дни имитации экспедиции нужно было отправить на Луну радиоретранслятор для имитации радиосвязи „Аполлона“ с Землей на траектории полета к Луне. Да и масштабы работ по „Аполлону“ они не скрывали. А то, что они мне показывали в Хьюстоне в 1969 году (Центр управления, стенды, лаборатории), заводы в Лос-Анджелесе по изготовлению кораблей „Аполлон“ и вернувшиеся на Землю спускаемые аппараты, по этой логике должно было быть имитацией?! Слишком сложно и слишком смешно».
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B...B2%D0%BE%D1%80
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
По интересното е ,че САЩ имат целенасочена стратегия за икономическо съсипване и хайдушко ограбване на цели държави.Този господин е от кастата на икономическите убийци и много ясно разеснява механизмът на цялата
работа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Това за което говориш е само един пример от всичко останало за което се вдига гюрултия тук и из всякакви форуми.
Точно тази информационна среда на лъжи и измами създавана от руските тролове, дирижирани от Кремъл, с цел да се отрови обществото в неподвластните им държави ме погнусява. Самото произнасяне на държавата им вече ме кара да потръпвам от гнус...
...
Добро име се създава с години, те си го разрушиха за няколко дена.
П.С.Честно казано хич не ми и пука чак толкова,кой накъде е летял и къде е кацал,кой лъже и кой казва истината.....Дразни ме най-вече тона ти на комсомолски секретар и непрестанните плоски пропагандни клишета и лозунги...Не мисля ,че са особено подходящи за тема "Политика" в сайт "Инвестор"..Супер са за Блиц....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ами не използвай нищо тяхно тогава, обяви им бойкот.
Last edited by X_Y; 19.11.2017, 20:56.
Коментар
� -
Аааааа,изобщо не минавам към другия лагер...
По-дълъг пост трябва, а и да не изказваш мнения различни ...
Last edited by X_Y; 19.11.2017, 20:55.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
"...Самото произнасяне на държавата им вече ме кара да потръпвам от гнус..."
Last edited by X_Y; 19.11.2017, 20:55.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Не , просто тактически преминаваш към другия лагер , но това си е твоя работа ... има доста "противоречиви" факти във връзка с "лунната" разходка , но не е тука мястото да ги излагам , в края на краищата си е твоя работа в какво вярваш .
-технологичното нивото на НАСА по това време ,не може да позволи на човек да иде до Луната - ами аз нямам никаква идея какво точно е технологичното ниво на НАСА в детайли по това време и единствено в това би могъл да ме убеди човек,който е работил в НАСА по това време и то на високо ниво...Такъв човек не познавам...
-отсъствие на звезди на снимките - ми нямам идея,като ида на Луната и щракна 5-6 снимки,ще знам,трябва ли,не трябва ли да има звезди....
-фотолентата трябвало да се разтопи ли (чета го на руски и не съм на 100% сигурен)знам ли какво,,от ниската температура??-е никаква идея нямам, какви точно фотоленти са ползвали от НАСА по това време и на какви температури са издържали...Някой спец от форума ,работещ по това време в НАСА,да си каже мнението,ще му повярвам......
-различни оптични аномалии на фотографиите - "фотоделото" не ми е най-силната страна,пък и нямам никаква идея ,дали не е възможно да се появят оптични аномалии,никога не съм снимал на Луната и предполагам,че там е малко по-различно от на Земята...
-разветият флаг-предвид наистина нищожната атмосфера на луната,наистина е малко странно,не съм чул каква е официалната версия,може и да са го подърпвали с някой конец...Пък и дали е нищожна и доколко атмосферата ,така казват,ама дали е така - ще разбера ,като кацна на Луната и забия българския трикольор...
-равната повърхност,вместо кратери образувани от приземяването на лунния модул - и това ще го проверя като кацна на Луната
Сега ,дали е възможно да са правени и снимки в студио тук на земята и да са добавени с цел усилване на пропагандния ефект?Ами напълно е възможно...Това е времето на лда космическа надпревара м/у СССР и САЩ....
Сигурно има и дрги противоречиви факти,на които вероятно отговорът ми ще е като на по- горните...
Аз вярвам повече на тоя -" Космонавт и конструктор космических кораблей К. П. Феоктистов - и на такива ,като него:
Космонавт и конструктор космических кораблей К. П. Феоктистов высказался в своей книге «Траектория жизни. Между вчера и завтра»[71] о возможной имитации полетов: «Когда Армстронг, Олдрин и Коллинз летели на Луну, наши приемные радиосредства принимали сигналы с борта „Аполлона-11“, разговоры, телевизионную картинку о выходе на поверхность Луны. Устроить такую мистификацию, наверное, не менее сложно, чем настоящую экспедицию. Для этого надо было бы заранее высадить на поверхность Луны телевизионный ретранслятор и проверить его работу (с передачей на Землю) опять же заранее. А в дни имитации экспедиции нужно было отправить на Луну радиоретранслятор для имитации радиосвязи „Аполлона“ с Землей на траектории полета к Луне. Да и масштабы работ по „Аполлону“ они не скрывали. А то, что они мне показывали в Хьюстоне в 1969 году (Центр управления, стенды, лаборатории), заводы в Лос-Анджелесе по изготовлению кораблей „Аполлон“ и вернувшиеся на Землю спускаемые аппараты, по этой логике должно было быть имитацией?! Слишком сложно и слишком смешно».
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B...B2%D0%BE%D1%80
Коментар
�
Коментар