Хората действат според това, КАК МИСЛЯТ, ЧЕ СА нещата а не, според как точно са. При положение, че е много по-лесно и евтино нещо да се имитира, отколкото фактически да се направи, мотивът за измама се засилва. И, примесят ли се политическа, икономическа и военно-стратегическа целесъобразност...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеПредаванията от Луната бяха директни и се гледаха от всички нас. За България това не беше възможно, разбира се, но ТВ Белград ги излъчваше. Твоите твърдения биха означавали, че всичко е записано предварително. И материалите са качени на кораба и са излъчени от Луната. Защото няма нищо по-просто от това, да се пеленгова и установи къде е източникът. Относно това, защо тогава са летели, а сега - не? Ами и руснаците изпратиха лунохода, а гледам, че вече и те не пращат нищо там. И сега почват разни налудничави теории за извънземни и какво ли не.Last edited by RUBLA; 19.11.2017, 12:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеПредаванията от Луната бяха директни и се гледаха от всички нас. За България това не беше възможно, разбира се, но ТВ Белград ги излъчваше. Твоите твърдения биха означавали, че всичко е записано предварително. И материалите са качени на кораба и са излъчени от Луната. Защото няма нищо по-просто от това, да се пеленгова и установи къде е източникът. Относно това, защо тогава са летели, а сега - не? Ами и руснаците изпратиха лунохода, а гледам, че вече и те не пращат нищо там. И сега почват разни налудничави теории за извънземни и какво ли не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеПредаванията от Луната бяха директни и се гледаха от всички нас. За България това не беше възможно, разбира се, но ТВ Белград ги излъчваше. Твоите твърдения биха означавали, че всичко е записано предварително. И материалите са качени на кораба и са излъчени от Луната. Защото няма нищо по-просто от това, да се пеленгова и установи къде е източникът. Относно това, защо тогава са летели, а сега - не? Ами и руснаците изпратиха лунохода, а гледам, че вече и те не пращат нищо там. И сега почват разни налудничави теории за извънземни и какво ли не.препоръка е
Коментар
-
Предаванията от Луната бяха директни и се гледаха от всички нас. За България това не беше възможно, разбира се, но ТВ Белград ги излъчваше. Твоите твърдения биха означавали, че всичко е записано предварително. И материалите са качени на кораба и са излъчени от Луната. Защото няма нищо по-просто от това, да се пеленгова и установи къде е източникът. Относно това, защо тогава са летели, а сега - не? Ами и руснаците изпратиха лунохода, а гледам, че вече и те не пращат нищо там. И сега почват разни налудничави теории за извънземни и какво ли не.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеМарков, не те зная какъв човек си, на колко години си... Но онова, дето американците не са били на Луната, е смешно и жалко. Ти как си представяш нещата - преди години американците изведнъж обявяват, че са извършили полет дотам, отишъл е летателен апарат, хора са стъпили на лунната повърхност, а после този апарат е излетял отново и се е върнал на земята. Всичко това не се е състояло, просто е измислено, а снимките са от студио. Да де, ама нали този апарат е излетял и е видян не само от американски наблюдатели. После е летял по някаква траектория, която е проследима и е наблюдаван по различни начини - включително и оптически. Руснаците просто не са следили тези неща изобщо, а?. И след години изведнъж са разбрали, че апаратът е полетял нанякъде, скрил се е зад някой ъгъл, па е постоял, постоял там - и после, обратно.Ако има да правите някаква агитация, не се излагайте с очевидни безсмислици. Има толкова много слаби неща във политиката на всяка държава, че не е нужно да се измислят такива. Знам, че подобен род безсмислици ще се повтарят до безкрайност, но с тях можеш да агитираш прости и неуки хора. Нормален и образован човек може само съжалително да свие рамене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре де, ама как преди 40 години са успели да кацнат на луната и обратно а сега - не?
по-напреднали ли са им били ракетите тогава или какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеМарков, не те зная какъв човек си, на колко години си... Но онова, дето американците не са били на Луната, е смешно и жалко. Ти как си представяш нещата - преди години американците изведнъж обявяват, че са извършили полет дотам, отишъл е летателен апарат, хора са стъпили на лунната повърхност, а после този апарат е излетял отново и се е върнал на земята. Всичко това не се е състояло, просто е измислено, а снимките са от студио. Да де, ама нали този апарат е излетял и е видян не само от американски наблюдатели. После е летял по някаква траектория, която е проследима и е наблюдаван по различни начини - включително и оптически. Руснаците просто не са следили тези неща изобщо, а?. И след години изведнъж са разбрали, че апаратът е полетял нанякъде, скрил се е зад някой ъгъл, па е постоял, постоял там - и после, обратно.Ако има да правите някаква агитация, не се излагайте с очевидни безсмислици. Има толкова много слаби неща във политиката на всяка държава, че не е нужно да се измислят такива. Знам, че подобен род безсмислици ще се повтарят до безкрайност, но с тях можеш да агитираш прости и неуки хора. Нормален и образован човек може само съжалително да свие рамене.
по-напреднали ли са им били ракетите тогава или какво?препоръка е
Коментар
-
Накратко, що се ядете? Стенли Кубрик има едно интересно интервю по темата, кое къде и как САМ е /до/заснемал...Last edited by Pyramid; 19.11.2017, 11:51.
Коментар
-
Коментар
-
Марков, не те зная какъв човек си, на колко години си... Но онова, дето американците не са били на Луната, е смешно и жалко. Ти как си представяш нещата - преди години американците изведнъж обявяват, че са извършили полет дотам, отишъл е летателен апарат, хора са стъпили на лунната повърхност, а после този апарат е излетял отново и се е върнал на земята. Всичко това не се е състояло, просто е измислено, а снимките са от студио. Да де, ама нали този апарат е излетял и е видян не само от американски наблюдатели. После е летял по някаква траектория, която е проследима и е наблюдаван по различни начини - включително и оптически. Руснаците просто не са следили тези неща изобщо, а?. И след години изведнъж са разбрали, че апаратът е полетял нанякъде, скрил се е зад някой ъгъл, па е постоял, постоял там - и после, обратно.Ако има да правите някаква агитация, не се излагайте с очевидни безсмислици. Има толкова много слаби неща във политиката на всяка държава, че не е нужно да се измислят такива. Знам, че подобен род безсмислици ще се повтарят до безкрайност, но с тях можеш да агитираш прости и неуки хора. Нормален и образован човек може само съжалително да свие рамене.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
E като се опитваш да мислиш... нещо? ...
И като знаеш три езика, случайно единия да е италиански?
Че виж марков пак дрънка руска пропаганда...Last edited by markov; 19.11.2017, 10:47.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Не се информирам от Блиц...Освен българския,владея доста добре ,още три езика,от които руският ми е най- слаб....И се опитвам да мисля...
П.С.Бях убеден ,че няма да приемеш предложението ми.....
И като знаеш три езика, случайно единия да е италиански?
Че виж марков пак дрънка руска пропаганда...Last edited by X_Y; 19.11.2017, 11:14.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е откъде ти идват притесненията? Мислиш може би че всички пишат тук като руските тролове под командата на руската тролска фабрика в Санкт Петербург?
А не си ли се замислял, че единствените организирани кампании са от руските тролове тук а и не само тук? Ето ти примери:
Пуска ватю или мажната нещо от аспекто или блиц, като завършва "за повече прочетете тук".
Ми ти знаеш ли какво е аспекто? Ми знаеш ли че освен простотиите в блиц има статии с лош превод директно препечатани от руски пропагандни сайтове? Та какво според теб е това?
...
А иначе за какво русия да е станала лесна мишена? Че русия е икономическо джудже, вие да не би пак за войни дамси мислите?
Щото не е далеч от това с което наливат ватните кратуни там, а оттам и ваште.
"Можем павтарит", "На Берлин"... Разбира се написано на мерцедеса.
Та ако обичаш, кажи какво означават тия лозунги? Кажи и за ядерната пепель също.
А иначе да ти кажа, предложението ти не се приема. Че какъв си ми ти, че да се съобразявам с желанията ти?
Тук е място за забавление, спеделяне на мнения. Също не искам да прозвучи грубо, но не се вълнувам ич какво ще си помислиш.
И се опитвам да мисля...
П.С.Бях убеден ,че няма да приемеш предложението ми.....Last edited by X_Y; 19.11.2017, 11:14.
Коментар
Коментар