IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1 млн. бедни гърци с коледни бонуси от €1000
    БОРИСОВ ДА РАЗДАДЕ ПОЛОВИНАТА ПОНЕ ОТ БЮДЖЕТНИЯТ ИЗЛИШЪК ЗА КОЛЕДА НА БЕДНИТЕ И ГЛАДНИ БЪЛГАРИ ПОНЕ ДО ПРАГА НА БЕДНОСТ
    310ЛВ.
    . Ако всички пенсионери получат по 500 лв. за Коледа, държавата ще трябва да похарчи 125000000 млн. лв.
    КОЕТО Е ПОЛОВИНАТА ОТ ИЗЛИШАКА
    Last edited by superexpert; 02.11.2017, 10:28.

Коментар

• [QUOTE=хамстер;n3258941]

от непрестанните ти празнословия дори барбарона и червената сган напуснаха темата. а сганта пишеше много по-смислено.

Аз ти пиша, не ти отговарям като реплика към публикацията ти към stabwound, разликата е огромна. Всеки може, да ти пише.
      Ти от името на сганта и барбарона изявления не давай, те добре обясниха, защо напускат.

Last edited by RUBLA; 02.11.2017, 10:55.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ти пак ли обясняваш, кой какъв е?.. Това да не ти е пейката пред входа на блока?
        този бил такъв, онзи онакъв...

от непрестанните ти празнословия дори барбарона и червената сган напуснаха темата. а сганта пишеше много по-смислено.
        Last edited by RUBLA; 02.11.2017, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение

ти май си от тия дето не разбират печатен текст, но му вярват..
          Ти пак ли обясняваш, кой какъв е?.. Това да не ти е пейката пред входа на блока?
          този бил такъв, онзи онакъв...
          Last edited by RUBLA; 02.11.2017, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Генерадев е едно плашило без мнение, мазна. Цирк.

Посъбрахте смелост, да дращите, въпреки позора с будителите. Наглост.
            ти май си от тия дето не разбират печатен текст, но му вярват.
            Last edited by RUBLA; 02.11.2017, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Майна,не съм фен на генерала,но четейки копи-пейса на харсъзов някак си не върви тоз дето цял живот е ял трънки и глогинки (Иван Рилски)да е в една палатка с народния поет (Иван Вазов) дето е умрял по време на секс!

Без да иска или нарочно,но Радев е прав поне в това свое изказване......И друго - заслужава си човек ако може аргументирано да се замисли дали комунистите не са забранили правилно будителите!
              Личните им проблеми и начин на живот ли гледаш или творчеството?
              Last edited by RUBLA; 02.11.2017, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Шапкарите са фатмаците...генералът си е пич на място !
                Генерадев е едно плашило без мнение, мазна. Цирк.

Посъбрахте смелост, да дращите, въпреки позора с будителите. Наглост.
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

..генералът си е пич на място !
                  Майна,не съм фен на генерала,но четейки копи-пейса на харсъзов някак си не върви тоз дето цял живот е ял трънки и глогинки (Иван Рилски)да е в една палатка с народния поет (Иван Вазов) дето е умрял по време на секс!

Без да иска или нарочно,но Радев е прав поне в това свое изказване......И друго - заслужава си човек ако може аргументирано да се замисли дали комунистите не са забранили правилно будителите!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

шинела е прочел само първото изречение и веднага надава вой.
                    Last edited by RUBLA; 02.11.2017, 10:50.

Коментар

• Направо виждам как бабите пускат електронните си данъчни декларации, а на пазара на цигански булки - за по-скъпите над 5000 лв. се тича до банката, ползва се електронно разплащане или бащата на булката вади от колата четец за банкови карти и издава касов бон. http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...hetene-249556/
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Кухия шапкар отново се "изказва". Позор. Червен позор.

Румен Радев: Будителят не е интелектуалец по европейски образец

Коментар

Позор. Ти не забрави ли, да отговориш от преди два дни, на коя демокрация искаш, да прилича България?

Апартамента в коя държава го купи, щот в Северна Корея са без пари, що се набутваш за западни имоти?
                          Мени, не внимаваш в час, ще ти пиша слаб[2] или поне забележка- ученика не внимава в час. В бг е новият ми вонунг- ищо адин

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Бях симпатизант преди, вече съм член, не се ли похвалих, ако съм забравил- ето на член
                            Позор. Ти не забрави ли, да отговориш от преди два дни, на коя демокрация искаш, да прилича България?

Апартамента в коя държава го купи, щот в Северна Корея са без пари, що се набутваш за западни имоти?

Коментар

Дано да отмиеш част от срама на тези, на които симпатизираш, нали си симпатизант?
                              Бях симпатизант преди, вече съм член, не се ли похвалих, ако съм забравил- ето на член

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Meni, аз днес си купих апартамент и след това ходих на манифестация. Бях с афиш със солунските двама братя, които насъсквали дедите ни в миналото незабравимо и пресвещенно
                                Дано да отмиеш част от срама на тези, на които симпатизираш, нали си симпатизант?

Коментар

Working...
                                X