Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Що , баш на място си му е аргументът. Умората на материала имаш ли идея какво значение има във въздуха при 3-4G например ?
За ВВС ще се купуват нови машини. Умората е само в празните глави.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Жан-Клод Юнкер отново шокира хората със странно поведение
Прочети още на: https://www.bgonair.bg/world/2018-12...anno-povedenie
Ишиасът не прощава !
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение
Жалка работа трябва да си, за да се доказваш в инвеститорски форум със съпротивление на материалите и коли на старо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[*]намаляване на разходите за държавния апарат[*]модернизиране на производството[*]финансиране на науката и образованието[/LIST]
Алооооууууу А за Б- елАте да си приберете мислителя- шахматист, икономист, математик и банкер, а да и пенсионер. Това и комунистите не могат да го измислят. Барби, пиши за русия, там ти е силата, от икономика, банки и застраховки не разбираш- пиши за русия- повече пари ще спечелиш.
Сега излизам с кучката, като се върна ще ти прегледам домашното
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение
вЕрно казваш, чел си Айщайн че ще ползваме прашки и камъни
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Преди една седмица и грипен подобриха офертата за 10 чисто нови самолета, завод в бг за ремонт и разни други такива. Май ефовете наистина дадоха някаква по добра оферта но тази на грипен е май най добрата
Кой какъв самолет е не знам, но обещанията на шведите май са по тежки от говедарските- на говедарите обещанията не струват и хартията на която са написани- търсят нови индианци
Ти като си купуваш нова стара кола гледш ли дадли двигателят е сменен- ами колата не е само двигател- същото е със самолетите- съпромат учил ли си- чувал ли си това въобще
- 2 Харесвания
Коментар
-
ААААААААА има той кола, трябва да кара внуците на 5 км от къщи, аз не знам такова село да има в германия да се налага децата да ходят на 5 км, всъщност сега се сетих- париж се казва и е на 400км от мен
Коментар
-
Преди една седмица и грипен подобриха офертата за 10 чисто нови самолета, завод в бг за ремонт и разни други такива. Май ефовете наистина дадоха някаква по добра оферта но тази на грипен е май най добрата
Кой какъв самолет е не знам, но обещанията на шведите май са по тежки от говедарските- на говедарите обещанията не струват и хартията на която са написани- търсят нови индианци
Ти като си купуваш нова стара кола гледш ли дадли двигателят е сменен- ами колата не е само двигател- същото е със самолетите- съпромат учил ли си- чувал ли си това въобще
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Дреме му , той няма кола ...
Коментар
-
Коне теглят аварирал ТИР в американския щат Минесота
Коне теглят аварирал ТИР в американския щат Минесота. Заради мразовитото време, натрупалия сняг и силните ветрове, впряг от коне се наложи да изтегли закъсал тежкотоварен камион.
Прочети още на: https://www.bgonair.bg/lyubopitno/20...shtat-minesota
Това и в Сибир го нема бе ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДа разбирам ли че ти си съгласен с увеличението на данъците и цените на горивата??- намаляване на бюджетния дефицит и дълг на Франция
- създаване на нови работни места
- намаляване на безработицата
- намаляване на разходите за държавния апарат
- модернизиране на производството
- финансиране на науката и образованието
- и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение
Не е достатъчно. Президентът на Решетников няма да казва, защото функцията му е представителна.
Предпочитанието към Ф-16 преди се потвържава и от твърденията на бившия военен министър Валентин Радев, който в интервю за “24 часа” заявява: “Тогава командир на ВВС беше ген. м-р Румен Радев и той ни препоръча Ф-16 като най-добър вариант за нуждите на България.”
Коментар
-
Да разбирам ли че ти си съгласен с увеличението на данъците и цените на горивата??
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[B]Знам, че ТИ предпочиташ да ги оставят да палят и чупят витрините, за да си награбят по един смартфон или модни маратонки
Както се вижда, франсетата бързо разбират КОЙ (бандата на Меленшон)
ги будалка да правят "революция", а той да отиде в парламента
Коментар
Коментар