If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Johnson & Johnson, Siemens AG, General Electric Co и Philips са подкупвали правителствени служители в Бразилия, за да продават на държавата свои медицински апаратура и продукти на надути цени. https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKCN1SN0ZZ
Не, че е нещо ново, но все пак - още едно доказателство.
Добре, че у нас не е така, нали? Локхийд-мокхийд, ефове-мефове - няма такова нещо, например.
Аааааа това е пропаганда на Путин.
Лос краварес не крадат .....никога
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Johnson & Johnson, Siemens AG, General Electric Co и Philips са подкупвали правителствени служители в Бразилия, за да продават на държавата свои медицински апаратура и продукти на надути цени. https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKCN1SN0ZZ
Не, че е нещо ново, но все пак - още едно доказателство.
Добре, че у нас не е така, нали? Локхийд-мокхийд, ефове-мефове - няма такова нещо, например.
Един траверс дето се мярка кат чуе ключовите думи - Русия, Путин, Газпром .....
Има си и специализиран софтуер за тая работа. Щом се появи ключовата дума в следените форуми и социални мрежи, веднага те вика там на бой, като ти предлага и помощ от централата и групата.
"Европейските избори изправят българския избирател пред сложна дилема. От една страна той трябва да изпрати силно послание на ГЕРБ, че моделът на управление, който Борисов е установил заедно с ДПС, не може да продължава повече. Това е модел на привилегии за близки до властта хора, които трупат богатство, заобикаляйки закона. Последният пример, който справедливо вбеси хората, бяха “къщите за тъщи”: усвоени евросредства за построяването на частни вили, вместо (както програмата изисква) за създаване на поминък и работни места в слабо развити райони.
Символът на този модел обаче е друг - аферата “КТБ”. В този скандален случай, под благосклонния поглед на служби, регулатори и правоприлагащи органи, близки до властта бизнесмени си напазаруваха медии и компании с парите на вложителите в една банка. Банката фалира, държавата и банковите вложители бяха натоварени със загубите, а 4 милиарда лева преминаха в едни или други частни ръце, като битката продължава и до днес.
Не, БСП не е алтернатива
Избирателят обаче не може да изпрати нужното послание на ГЕРБ, гласувайки за БСП или различните “патриоти”, защото те не са алтернатива на наложения модел. Нещо повече: в управлението си БСП нееднократно е доказвала, че постига дори по-лоши резултати, като същевременно запазва гореописаните корупционни характеристики. И в настоящата им електорална листа най-яркият икономически експерт е професор Румен Гечев - човекът, чиято политика се увенча със срив на цялата банкова система, хиперинфлация и радикално обедняване на българите по време на Виденовото правителство. А и циреят КТБ се спука при последното пребиваване на социалистите във властта (2013-2014 г.) и така възроди спомена за злощастните 1996-1997. “Патриотите” пък се наложиха просто като удобен пълнеж за правителства, които поддържат описания корупционен модел на управление" https://www.dw.com/bg/не-бсп-не-е-алтернатива-на-модела-борисов/a-48760656
И Бай радан педераза не е алтернатива заедно с оня другия брадатия определено са най простите в листата.Само дебелия от сдс им е конкуренция
....ми що не си купиш акций като отчаяния, тъкмо ша изкараш некоя рупла без да трябва да пишеш опорки?
Deutsche Bank понизил рекомендацию по акциям "Газпрома" с "держать" до "продавать", прогнозная стоимость понизилась со 135 руб. до 115 руб.
Отчаяния, ще ти донесе прибил само ако продадеш сега. Иначе ще изгледаш като говвноеда как се сурва надоле.
А бе това не беше ли банката с големите глоби в пиндостан и големите загуби в германия. Ако е същата каке възможно да я даваш като еталон за професионализъм- или смяташ с обратен знак- щом са казали продавай- значи купувай- така ли....
Last edited by RUBLA; 18.05.2019, 11:55.
Причина: Обида.
Изкарал съм досега шестцифрено число само от дивиденти и търговия на Газпром за 4 години, Египетското божество да каже колко ми е ръста на акциите само за тази седмица ;-) . Но понеже съм много алчен сега ме е яд че едни пари ми забавиха непредвидено и нямах кеш да купя още преди решението за 60% увеличение на дивидента. При Газпром най ме е страх рублата да не поскъпне прекомерно и да се намалят печалбите
На египетското божество му се надървя езика и започва обилно да слюноотделя/ като кучето на павлов/като чуе за газпром
Турция била намалил първото тримесечие вноса на газ ...ми ако не си чул там се шири икономическа криза.
Ама кризите както идват така и минават .....
Северен поток 2 го отлагат само във фантазията ти ...аз пък вчера четох Меркел която казва че проекта е вече на етап на които ЕК и да иска не може да го спре.....
Та викам я да видя акциите на Газпром как вървят , ако импотента е прав сигурно ша е апокалипсис.
[ATTACH=CONFIG]n3468899[/ATTACH]
Че те за последния месец са поскъпнали с 25 % бе
п.п.
Явно пак си в паралелната реалност....
Марков , ама и ти си един лош човек. Не можа ли малко да го погъделичкаш, а ти направо го прасна като един фред флинстоун по главата с голямата бухалка. 25% поскъпване- някоя друга компания може ли да се похвали с такова нещо- теслата например как е или коя да е пиндостанска компания
Коментар