IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Както обикновенно една камара с лъжи.
    ...

Та викам я да видя акциите на Газпром как вървят , ако импотента е прав сигурно ша е апокалипсис.
    ......ми що не си купиш акций като отчаяния, тъкмо ша изкараш некоя рупла без да трябва да пишеш опорки?

Deutsche Bank понизил рекомендацию по акциям "Газпрома" с "держать" до "продавать", прогнозная стоимость понизилась со 135 руб. до 115 руб.
    Компания:
    GAZPROM PJSC
    Аналитик:
    Deutsche Bank
    Целевая цена:
    $ 115,00
    Текущая рекомендация:
    продавать
    Текущая цена*:
    142,90 RUB
    Потенциал роста/падения*:
    -19,52%
    Предыдущая рекомендация:
    продавать
    Текущая цена:
    -
    Потенциал роста/падения:
    ∞%
    Имя аналитика::
    -
    Коэффициент цена/прибыль*:
    -
    ПП
    Отчаяния, ще ти донесе прибил само ако продадеш сега. Иначе ще изгледаш като говвноеда как се сурва надоле.
    Last edited by RUBLA; 18.05.2019, 11:54. Причина: Обида.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Изкарал съм досега шестцифрено число само от дивиденти и търговия на Газпром за 4 години, Египетското божество да каже колко ми е ръста на акциите само за тази седмица ;-) . Но понеже съм много алчен сега ме е яд че едни пари ми забавиха непредвидено и нямах кеш да купя още преди решението за 60% увеличение на дивидента. При Газпром най ме е страх рублата да не поскъпне прекомерно и да се намалят печалбите
      Браво аз преди два месеца мислех да купувам , ама 4,30 за ADR на ми се видя много , викам си ще чакам да върне към 4 и тогава. Е върна та се не виде...........ша подсмърчам сега кат гладно циганче
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• През март 2019г. медии съобщиха, че Софийската градска прокуратура е повдигнала обвинение на издигнатата от БСП кметица на община Златица Магдалена Иванова, а същата Магдалена Иванова е обвинена за извършено документно престъпление по член 311 от НК и за длъжностно присвояване в особено големи размери и представляващо особено тежък случай, осъществено в съучастие и при условията на продължавано престъпление.
        Според медии същата издигната от БСП кметица на община Златица Магдалена Иванова в качеството си на длъжностно лице е осъществила длъжностно присвояване на сума в общ размер над 1 000 000 лева.
        https://standartnews.com/balgariya-k...on-386952.html

Наскоро един мой познат заяви, че хората вече няма да гласуват за БСП, защото хората са осъзнали, че БСП е мафиотска организация.

Нека всички се обединим около каузата винаги да гласуваме против БСП и нека никой никога да не гласува за БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Турция била намалил първото тримесечие вноса на газ ...ми ако не си чул там се шири икономическа криза.
          Ама кризите както идват така и минават .....

Северен поток 2 го отлагат само във фантазията ти ...аз пък вчера четох Меркел която казва че проекта е вече на етап на които ЕК и да иска не може да го спре.....

Та викам я да видя акциите на Газпром как вървят , ако импотента е прав сигурно ша е апокалипсис.
          [ATTACH=CONFIG]n3468899[/ATTACH]

Че те за последния месец са поскъпнали с 25 % бе

п.п.
          Явно пак си в паралелната реалност....
          Изкарал съм досега шестцифрено число само от дивиденти и търговия на Газпром за 4 години, Египетското божество да каже колко ми е ръста на акциите само за тази седмица ;-) . Но понеже съм много алчен сега ме е яд че едни пари ми забавиха непредвидено и нямах кеш да купя още преди решението за 60% увеличение на дивидента. При Газпром най ме е страх рублата да не поскъпне прекомерно и да се намалят печалбите

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Бе чета че северен паток щели да го отлагат за догодина, а и че турците са намалили с 47% вноса на хуйлостанска газ напоследък... къ я мислите тая?

Преди време му разпраях на марков че главните печеливши от тези ... ъъъ ... "проекти" са строителите, вакселберг-макселберг, а той ми скочи като куче,
            Оказва се, че северните гении нещо са недосчитáли в играта и май ще се наложи да прекарват газ през Украйна?
            Ами мислите ли че украинците ще им цепят басма, и ще им прекарват газта за без пари, както са свикнали хуйлостанци?
            Според мен ще им одерат кожите този път, и сжижената газ ще стане бая по-ефтина от газпромската.
            Предвиждам мрачно бъдеще за северните варвари....

Турция била намалил първото тримесечие вноса на газ ...ми ако не си чул там се шири икономическа криза.
            Ама кризите както идват така и минават .....

Северен поток 2 го отлагат само във фантазията ти ...аз пък вчера четох Меркел която казва че проекта е вече на етап на които ЕК и да иска не може да го спре.....

Click image for larger version

Name:	име.jpg
Views:	1
Size:	38.0 КБ
ID:	3468899

Че те за последния месец са поскъпнали с 25 % бе

п.п.
            Явно пак си в паралелната реалност....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

ъхъ , той и маранди тъй предвиждаше ...

Коментар

Бе чета че северен паток щели да го отлагат за догодина, а и че турците са намалили с 47% вноса на хуйлостанска газ напоследък... къ я мислите тая?

Преди време му разпраях на марков че главните печеливши от тези ... ъъъ ... "проекти" са строителите, вакселберг-макселберг, а той ми скочи като куче,
                Оказва се, че северните гении нещо са недосчитáли в играта и май ще се наложи да прекарват газ през Украйна?
                Ами мислите ли че украинците ще им цепят басма, и ще им прекарват газта за без пари, както са свикнали хуйлостанци?
                Според мен ще им одерат кожите този път, и сжижената газ ще стане бая по-ефтина от газпромската.

Какъв го дири тогава Помпео в Москва?

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
                  Джеймс Чарлз.

Вече ми е ясно, защо Англия лудее от страх от Русия.
                  С такива "мъже"...
                  ма туй мъж ли ий бе ...

Коментар

• Джеймс Чарлз.

Вече ми е ясно, защо Англия лудее от страх от Русия.
                    С такива "мъже"...

Коментар

• Бе чета че северен паток щели да го отлагат за догодина, а и че турците са намалили с 47% вноса на хуйлостанска газ напоследък... къ я мислите тая?

Коментар

• ... ъъъъъъъ-мъъ-хъъъъ...

Ха-ха-ха-хаааааа!

Last edited by Имхотеп; 17.05.2019, 20:34.

Коментар

• Моля придържайте се към темата, а не си водете лични спорове!

Коментар

Приносът към кое, мажната?
                            към дискусиите в тема Политика .

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

интересно твоят принос какъв е ...
                              Приносът към кое, мажната?

Коментар

Ми изразните ти средства показват че си много агресивен простак. Обикновено хората се отдръпват, което ти дава фалшиво усещане за победа в евентуален спор. Същия си като ер едно-а едно, жан-бет... най-вероятно една персона. За мажната като за умрелите, ...нищо.
                                Типажи като вас, опорочават всеки форум. Мястото ви не е тук. Ако човек прегледа творчеството ви, ще забележи че нямате абсолютно, ама никакъв принос към която и да било дискусия. Лични нападки и празни приказки.
                                С три думи - русские троллъй дурузя,

интересно твоят принос какъв е ...

Коментар

Working...
                                X