IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Често казано едва ли на някой му пука за психичното ти здраве

Кажи сега кво стана с протестите, че аз вече не ги следя. Стигнаха ли до 150 ден или вече и на отровното трио не му се стои на студа.
    Е как! Аз ги следя много внимателно и с интерес, обаче няма никаква информация...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      Колкото и усмихнати муцуни да сложиш в края на едно "тържествуващо" изречение, такова понятие като "инфлация на цените на жилищата" няма в нито една икономическа теория.
      Един негоден счетоводител изджафка нещо, приглася му и баба съни(тя)

Ако иска да научи нещо ново,
      да потърси документи с ключовите думи "inflation immobilier" -
      ще му излязат 3 230 000 документа (само на френски) .
      Може да опита и с "évolution prix immobilier"
      Може да опита и на други езици

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Кажи сега кво стана с протестите, че аз вече не ги следя. Стигнаха ли до 150 ден или вече и на отровното трио не му се стои на студа.
        Просто им ръждясаха микрофоните, а вече няма пари за нови ......

Коментар

Геппардите отново ще ореват вселената, че съм ги задушил и удавил!
          Сигурно вече са нервни и пристъпват от крак на крак: Хайде бе, няма ли да г о приберат този най-накрая и да го профилактират?!

Ти нали знаеш, че аз съм ухапан от мухата цеце, но поради епидемията сега, няма места в инфекциозните и не ни прибират принудително
          Често казано едва ли на някой му пука за психичното ти здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            "Работата носи свобода..."
            Авторът дали щеше да е по-доволен ако Баце беше сдъвкал някой такъв лозунг.

Коментар

• Our Brand is Crisis?

Pipbel, това е коментара ми за цитирания от теб текст.
              Мисля, че го свързвам с този филм.
              Не знам дали сте го гледали скоро.
              Заслужава си, най-малкото заради Сандра Бълок.
              Last edited by Tkilata; 13.11.2020, 23:31.

Коментар

Колкото и усмихнати муцуни да сложиш в края на едно "тържествуващо" изречение, такова понятие като "инфлация на цените на жилищата" няма в нито една икономическа теория.
                ...
                Има си перманентен проблем с понятията и категориите и боичките вече не го прикриват ))
                пък и герберската кошница не е претенциозна
                Last edited by съни(тя); 13.11.2020, 23:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  И аз знам, че българските икономисти имат образование като за бакалин
                  А ти сигурно знаеш каква ще е инфлацията (или дефлацията) на цените на жилищата в русия в следващите 20 - 30 години

Ако става дума за:
                  if,
                  goto,
                  Format,

може да се сетя за теб и ако работата е на живот и смърт, ще подвия покорно лапички и ще кажа: Бате, дай акъл, моля!

Коментар

• Днес министър-председателят на България Бойко Методиев Борисов, обикаляйки с джипа си и возейки в него здравния министър и шефа на "Пирогов", и докато се снимаше, за да прославя великото си управление, каза следните думи, цитирам: "Работата носи свобода..."

Когато ги чух се вцепених и изпаднах в състоянието, наречено истински ступор. Че министър-председателят е неграмотен, че не е чел книги, че не знае езици и има ниска обща култура (както и тъпо чувство за хумор) - това е ясно. Видимо е за всички.

Но да не знае Бойко Методиев Борисов какво е това изречение и откъде идва, то е абсурдно. Защото според мен той е направил неволна грешка, защото ако не е такава грешка - това е безумно.

Сега ще му кажа къде сбърка чудовищно днес.

Бойко, изречението "Работата носи свобода" на любимия ти немски звучи така: "Арбайт махт фрай".

И знаеш ли, Бойко, къде се намира това изречение? А? Имаш ли представа? Намира се на вратата на най-страшното творение на човечеството - концлагера Аушвиц. Както и на вратите на много други нацистки концентрационни лагери и затвори.

Това че не знаеш немски не те оправдава, защото изразът е популярен и на български - за тези, които знаят поне малко история.

Знаеш ли какво, Бойко, хрумва ми нещо. Обади се на твоята приятелка - канцлера Ангела Меркел и й кажи на любимия ти немски: "Арбайт махт фрай" и чакай да видиш резултата.

Тя е от Източна Германия. В момента е канцлер на Федерална Република Германия и като чуе това изречение, първото, което ще си помисли е ако може да ти махне главата.

Сега си представи какво си мисли всеки българин, който поне малко познава историята".

Коментар

• Какво мислят нормалните хора за герберските идиоти:

Ковид идиотизми колкото щеш. Костадин Ангелов удари рекорда за тъпи заповеди.
                      След като омбудсманът му поиска сметка на какво основание ограничава достъпа на възрастните хора в магазини и аптеки(иначе в кафенета и ресторанти, например може), днес министърът издаде нова заповед. С нея "отпуска края" на старите, но пък ограничава работещите със забрани за влизане в магазините и аптеките и то за пет часа дневно!?? И тя ще е ден до пладне. Ама ние да му мислим, щото криза се управлява със сиво вещество и воля, а не като се поддаква на един самозабравил се и самовлюбен премиер!
                      Журналистката Венелина Попова, Фейсбук

Правилно ли разбирам, че заповедта, дискриминираща хората над 65 по отношение на достъп до магазини и аптеки е отменена? И е заменена със заповед, дискриминираща хората под 65?
                      Тия нормални ли са?
                      Утре ще си измислят други признаци, по които да дискриминират хората. "Работата дава свобода" е достатъчно ясен знак, накъде би могла да тръгне цялата работа.
                      Евгений Дайнов, Фейсбук
                      Идиотите от правителството нямат идея какво да правят!

ОСТАВКА БЕ ИДИОТИ!!!!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Барби принципно си бос по икономика.
                        Лихвата е плод на икономическата ситуация. 6,5 % лихва по ипотечните кредити в Русия на практика е отрицателна ...ма знам че няма да го схванеш.
                        И аз знам, че българските икономисти имат образование като за бакалин
                        А ти сигурно знаеш каква ще е инфлацията (или дефлацията) на цените на жилищата в русия в следващите 20 - 30 години
                        Last edited by barbaron; 13.11.2020, 22:10.

Коментар

• Анна Заркова - Пратиха полиция в Съюза на българските журналисти. Щяла да проверява журналистическото общо събрание, което се състоя преди няколко дни.
                          СБЖ беше в кома, изглеждаше мъртъв с години - веднъж притихнал, полегнал и незначителен, друг път обезкръвяван, ограбван и изнасилван...Но се размърда напоследък и вече го бият - следователно го има, някому пречи, а на мнозина е нужен.

То същото важи за журналистиката. Нищо, че голяма част от нея спи или кълве сега в кокошарника при мисирките.
                          https://www.novinite.bg/articles/194...PiOCVHd91k-fT8

Коментар

• Вълненията от протестите през лятото, пренесени пред БНТ в очакване на президента Радев за участие в "Панорама"

https://www.facebook.com/watch/live/...f_t=live_video

Чух, скандиращи да питат Борисов за Оставката, която сам беше заявил, ако не събере до 1.11 гласове за нова конституция

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Разбира се, че ще строят приятелите на путин
                              Толкова московчани има за доене на ипотечна лихва 8.5%
                              https://www.banki.ru/products/hypothec/credit/11010/

А баламите французи ги доят на ипотечна лихва 0.4% до 1.05%
                              https://www.meilleurtaux.com/credit-...-des-taux.html
                              Барби принципно си бос по икономика.

Лихвата е плод на икономическата ситуация. 6,5 % лихва по ипотечните кредити в Русия на практика е отрицателна ...ма знам че няма да го схванеш.

И пак не ми отговори на въпроса ...тия кат щяха да фалиргат и да мрат от глад що стоели като луди ?

п.п.направих ти го с боички че а дано схванеш
                              Last edited by markov; 14.11.2020, 15:27.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Начев , остави правописната грешка, може и стилистична да е ), но бодряшкият поглед е направо с хроничен епидемиологичен характер - "хората да си тръгват с оптимизъм, да подобряваме, за да могат догодина ПАК да напишат, че България е по-напред от другите"
                                И тихоммълком си прокарват разни изменения, бутнати къде ли не из наредби, подзаконови и странични нормативни актове. Например за безотчетно харчене на пари...
                                Оффф, Съни, не ме настъпвай по опашката, че малко ми трябва!

Геппардите отново ще ореват вселената, че съм ги задушил и удавил!
                                Сигурно вече са нервни и пристъпват от крак на крак: Хайде бе, няма ли да г о приберат този най-накрая и да го профилактират?!

Ти нали знаеш, че аз съм ухапан от мухата цеце, но поради епидемията сега, няма места в инфекциозните и не ни прибират принудително
                                Last edited by nachev; 13.11.2020, 15:50.

Коментар

X