If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото и усмихнати муцуни да сложиш в края на едно "тържествуващо" изречение, такова понятие като "инфлация на цените на жилищата" няма в нито една икономическа теория.
Един негоден счетоводител изджафка нещо, приглася му и баба съни(тя)
Ако иска да научи нещо ново,
да потърси документи с ключовите думи "inflation immobilier" -
ще му излязат 3 230 000 документа (само на френски) .
Може да опита и с "évolution prix immobilier"
Може да опита и на други езици
Геппардите отново ще ореват вселената, че съм ги задушил и удавил!
Сигурно вече са нервни и пристъпват от крак на крак: Хайде бе, няма ли да г о приберат този най-накрая и да го профилактират?!
Ти нали знаеш, че аз съм ухапан от мухата цеце, но поради епидемията сега, няма места в инфекциозните и не ни прибират принудително
Често казано едва ли на някой му пука за психичното ти здраве
Кажи сега кво стана с протестите, че аз вече не ги следя. Стигнаха ли до 150 ден или вече и на отровното трио не му се стои на студа.
Pipbel, това е коментара ми за цитирания от теб текст.
Мисля, че го свързвам с този филм.
Не знам дали сте го гледали скоро.
Заслужава си, най-малкото заради Сандра Бълок.
Колкото и усмихнати муцуни да сложиш в края на едно "тържествуващо" изречение, такова понятие като "инфлация на цените на жилищата" няма в нито една икономическа теория.
...
Има си перманентен проблем с понятията и категориите и боичките вече не го прикриват ))
пък и герберската кошница не е претенциозна
И аз знам, че българските икономисти имат образование като за бакалин
А ти сигурно знаеш каква ще е инфлацията (или дефлацията) на цените на жилищата в русия в следващите 20 - 30 години
Ако става дума за:
if,
goto,
Format,
може да се сетя за теб и ако работата е на живот и смърт, ще подвия покорно лапички и ще кажа: Бате, дай акъл, моля!
Днес министър-председателят на България Бойко Методиев Борисов, обикаляйки с джипа си и возейки в него здравния министър и шефа на "Пирогов", и докато се снимаше, за да прославя великото си управление, каза следните думи, цитирам: "Работата носи свобода..."
Когато ги чух се вцепених и изпаднах в състоянието, наречено истински ступор. Че министър-председателят е неграмотен, че не е чел книги, че не знае езици и има ниска обща култура (както и тъпо чувство за хумор) - това е ясно. Видимо е за всички.
Но да не знае Бойко Методиев Борисов какво е това изречение и откъде идва, то е абсурдно. Защото според мен той е направил неволна грешка, защото ако не е такава грешка - това е безумно.
Сега ще му кажа къде сбърка чудовищно днес.
Бойко, изречението "Работата носи свобода" на любимия ти немски звучи така: "Арбайт махт фрай".
И знаеш ли, Бойко, къде се намира това изречение? А? Имаш ли представа? Намира се на вратата на най-страшното творение на човечеството - концлагера Аушвиц. Както и на вратите на много други нацистки концентрационни лагери и затвори.
Това че не знаеш немски не те оправдава, защото изразът е популярен и на български - за тези, които знаят поне малко история.
Знаеш ли какво, Бойко, хрумва ми нещо. Обади се на твоята приятелка - канцлера Ангела Меркел и й кажи на любимия ти немски: "Арбайт махт фрай" и чакай да видиш резултата.
Тя е от Източна Германия. В момента е канцлер на Федерална Република Германия и като чуе това изречение, първото, което ще си помисли е ако може да ти махне главата.
Сега си представи какво си мисли всеки българин, който поне малко познава историята".
Какво мислят нормалните хора за герберските идиоти:
Ковид идиотизми колкото щеш. Костадин Ангелов удари рекорда за тъпи заповеди.
След като омбудсманът му поиска сметка на какво основание ограничава достъпа на възрастните хора в магазини и аптеки(иначе в кафенета и ресторанти, например може), днес министърът издаде нова заповед. С нея "отпуска края" на старите, но пък ограничава работещите със забрани за влизане в магазините и аптеките и то за пет часа дневно!?? И тя ще е ден до пладне. Ама ние да му мислим, щото криза се управлява със сиво вещество и воля, а не като се поддаква на един самозабравил се и самовлюбен премиер! Журналистката Венелина Попова, Фейсбук
Правилно ли разбирам, че заповедта, дискриминираща хората над 65 по отношение на достъп до магазини и аптеки е отменена? И е заменена със заповед, дискриминираща хората под 65?
Тия нормални ли са?
Утре ще си измислят други признаци, по които да дискриминират хората. "Работата дава свобода" е достатъчно ясен знак, накъде би могла да тръгне цялата работа. Евгений Дайнов, Фейсбук
Идиотите от правителството нямат идея какво да правят!
ОСТАВКА БЕ ИДИОТИ!!!!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Барби принципно си бос по икономика. Лихвата е плод на икономическата ситуация. 6,5 % лихва по ипотечните кредити в Русия на практика е отрицателна ...ма знам че няма да го схванеш.
И аз знам, че българските икономисти имат образование като за бакалин
А ти сигурно знаеш каква ще е инфлацията (или дефлацията) на цените на жилищата в русия в следващите 20 - 30 години
Анна Заркова - Пратиха полиция в Съюза на българските журналисти. Щяла да проверява журналистическото общо събрание, което се състоя преди няколко дни. СБЖ беше в кома, изглеждаше мъртъв с години - веднъж притихнал, полегнал и незначителен, друг път обезкръвяван, ограбван и изнасилван...Но се размърда напоследък и вече го бият - следователно го има, някому пречи, а на мнозина е нужен.
Начев , остави правописната грешка, може и стилистична да е ), но бодряшкият поглед е направо с хроничен епидемиологичен характер - "хората да си тръгват с оптимизъм, да подобряваме, за да могат догодина ПАК да напишат, че България е по-напред от другите"
И тихоммълком си прокарват разни изменения, бутнати къде ли не из наредби, подзаконови и странични нормативни актове. Например за безотчетно харчене на пари...
Оффф, Съни, не ме настъпвай по опашката, че малко ми трябва!
Геппардите отново ще ореват вселената, че съм ги задушил и удавил!
Сигурно вече са нервни и пристъпват от крак на крак: Хайде бе, няма ли да г о приберат този най-накрая и да го профилактират?!
Ти нали знаеш, че аз съм ухапан от мухата цеце, но поради епидемията сега, няма места в инфекциозните и не ни прибират принудително
Коментар