Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Наложително е да се констатира някакво наличие на правна подготовка или поне добронамерена оценка на фактите, които авторът представя.
Правната подготовка би могла да с е замени с някакви познания, от рода:
- исторически познания за формиране на модерната държава и разделението на властите,
- философски и социологически познания,
- традиционна и модерна политология,
- широка обща култура.
Ти специално не попадаш в нито една от горните хипотези.
Въобще не става ясно, на какви основания намесваш и споменаваш дубайци, бабикянци и зелени чорапи.
Тези категории хора нямат отношение към правния анализ на един тесен специалист по право.
Няма лични чувства - има хладен анализ на основния закон на страната и актовете на нс, на правителството, други видове институции и власти.
Във върховете на тази държава стоят хора, в чиито глави е напълно проветрено и празно.
Ако не ме затворят и аз ще гласувам, но това няма д а значи, че имам доверие някому. Просто ще дам вот против тези, които са открито вредни за страната.
Тези, които ще гласуват за гепп, дори и те вече не им вярват (като правило), те просто ще гласуват за личния си користен интерес. Е, може и от страх, че като дойде някой друг, може да им развали рахата, далаверата, сходни. Ако няма нито интерес, нито страх, то тогава очевидно ще става дума за такива индивиди, при които просто пенетрацията е довела до необратими увреди.
Нищо не споменаваш, че вместо през лятото и есента да готвят страната за втората вълна на ковид, те се занимаваха с Нова Конституция, защото техния стратегически и управленски анализ показвал, че това ще успокои хората и ще върне доверието в управлението и стабилността в страната?!

Коментар