IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вие още ли дъвчете славчо- ами кой каквото иска да прави- слави ще се яви на избори и каквото сабя покаже

Бате Пешо ти няма да гласуваш, но също с твоите мнения разубеждаваш останалите да гласуват

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

На него му харесва Шти скъсам гъзъ
      https://www.youtube.com/watch?v=RadRCSMab3E

Бат Пешо, това ли ти е чалгата? Грешиш!

Чувал ли си, Бат Пешо - за реализъм при изпълнението на една роля от артиста на сцената?

Творецът се вживява в ролята на героя - до степен - публиката да живее реално с действието, което тече на сцената.

Да, подобни изпълнения имат възрастови ограничения.

Отдавна подобни ПИПЕРЛИВИ текстове съществуват в литературата, Бат Пешо! Сочат ги като част от Световната класика. Сигурно, един "Декамерон" на КЛАСИКА Бокачо - теб би те накарал да поставиш гнусливо ръка пред устата си?

Бокачо е част от Световната класика, Бат Пешо и не си ти цензорът, който можеш да го спреш да бъде издаван!

Вече писах тия неща, но ти ги подминаваш, без да ги осмислиш. Всеки вид изкуство, всяко изпълнение на артист - на сцена - има СВОЯ публика!

За да ги разбереш: заставаш в Хайд парк и почваш да говориш по тема, която според теб е значима. Дали ще имаш публика от слушатели след час-два - зависи ЕДИНСТВЕНО от теб!

Не е задължително публиката си да наричаш точно симпатизанти, защото част от нея може да критикува твоите идеи... Важно е хората да виждат смисъла в онова, за което говориш.

................

Не разбрах, Бат Пешо, защо изобщо се насилваш да слушаш подобни изпълнения, щом не ти се нравят?

Това парче наистина чувам за първи път, въпреки че имам спомен при друга подобна дискусия - точно ти, Бат Пешо - да беше "сразил" опонента си - именно с това парче!

Опонентът ти пак бях аз, Бат Пешо!

Тогава пропуснах изпълнението. Сега реших да го чуя! И?

Какво "И?"

Хареса ми! Лирическият герой е заслепен от качествата (вероятно и от формите и природните дадености) на дамата!

Кое е лошото в случая? Да прозвучи и малко критикарски - така де, не може то без критика!

Мииии, защо лирическият герой не обръща внимание на интелекта на дамата? И мен това ме порази, както вероятно и теб, Бат Пешо!

Аз имам предположение за себе си! Вероятно, дамата вече го е обсебила интелектуално и вече да на следващият етап от своите взаимоотношения, когато.... Опаааа - не се вълнувай толкова, Бат Пешо! Това е само една метафора!!!

Нищо няма да й скъса! Още повече, че този начин на изразяване много се харесва на определени хора от публиката (на ЧЕТИРИ ОЧИ!)...Дори съм сигурен, че тя ще бъде на Седмото небе от щастие! Това е метафоричното изразяване на твореца, бе Бат Пешо, ама и горе казвам - трудно е за разбиране от всеки и затова ти препоръчвам да слушаш неща, които ти харесват!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Подобно е отношението му към Доан. Славчо шапка му сваля, Добре че не е със захлупен фес.
        Все ми се чини, въпрос на време.

Коментар

Аз ви разправям че не познавате Славчо и медииния му образ няма нищо общо с реалността.Ма защо никой не се осмелява да ми отговори на въпроса защо Мая Татяна Ицо Курнела Танас Румчо и другите не направят коалиция срещу ГЕРБ?Защо?
          Щото, ако направят коалиция, все ще се намерят 10 000 идиоти, които ще кажат аз за Курнела не гласувам, други 10 000 идиоти не гласуват за Румен, още 10 000 идиоти не гласуват за Мая, и още 10 000 не гласуват за Татяна. следват 10 000 негласуващи за Ицо, после 10 000 негласуващи за Танас който и да е той). И ей ти ги 100 000 гласа загубени, не отиват да гласуват, а реално "гласуват" за банкянската Тиква.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Извън моите възможности е да го убедя.
            Напълно те разбирам. То и няма смисъл в случая.

Коментар

Е не следя дори и медийния му образ все пак.
              Не обобщавай, чрез моя нулев опит. Виж колко добре е информиран безимен. Него трябва да убедиш
              И по другия въпрос - да бе, нали са всички срещу един - боко Защо нацепиха сравнително устойчивата досега левица, то не бяха гоцета, татяни, майчета, ... уйде коня у реката

Бат Пешо щял да ме убеждава? Смех!

И аз съм тръгнал да споря с келепирджии!

ЖЮвейте си и се плодете!

(много ли е сложно човек да се информира в нета - според вас?.., гледайте си келепира - за какво ви е да сте информирани?)

​​​​​​​

Коментар

Е не следя и медийния му образ все пак.
                Не обобщавай, чрез моя липсващ опит. Виж колко добре е информиран безимен. Него трябва да убедиш
                Извън моите възможности е да го убедя.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Санира, раздаде пари...

А това са ТВОИТЕ пари!
                  Написах го така за по кратко.Това не ми харесва ама я питай тия дето са ги взели...Няма как да убедим един шофьор на гондола че тия пари са незаслужени след като се е скапал от бачкане....

Коментар

Аз ви разправям че не познавате Славчо и медииния му образ няма нищо общо с реалността.Ма защо никой не се осмелява да ми отговори на въпроса защо Мая Татяна Ицо Курнела Танас Румчо и другите не направят коалиция срещу ГЕРБ?Защо?
                    Е не следя дори и медийния му образ все пак.
                    Не обобщавай, чрез моя нулев опит. Виж колко добре е информиран безимен. Него трябва да убедиш
                    И по другия въпрос - да бе, нали са всички срещу един - боко Защо нацепиха сравнително устойчивата досега левица, то не бяха гоцета, татяни, майчета, ... уйде коня у реката
                    Last edited by precakanoto; 12.01.2021, 22:30.

Коментар

Колегата ти го видяхме когато Бойко му гостува в шоуто.Беше се насрал и от репченето му нямаше и следа.Учудвам се как след 30г има все още толкова заблудени хора
                      Подобно е отношението му към Доан. Славчо шапка му сваля, Добре че не е със захлупен фес.

Коментар

Ау тая халтура не трябваше да я пускаш. Не я знаех досега
                        Наистина не му знам пълния репертоар на .... вече не знам как да го нарека.
                        Не съм Шекспир и ми е доста по-беден речника.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Май много добре го осъзнава, щом от години са с него?

И телевизия имат вече...

Референдум, телевизия, млади таланти, детска Евровизия...

Кой друг може да направи това с личните си средства?

Много могат, нали! Но не го правят!

................

А ние ще се снишаваме, защото Боко даваЛ! СмЕх!
                          Колегата ти го видяхме когато Бойко му гостува в шоуто.Беше се насрал и от репченето му нямаше и следа.Учудвам се как след 30г има все още толкова заблудени хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Прецакано опитай поне?

Велики Фароне, вие сте специален клас провокатор-инициатор

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Той е прост, ограничен, вулгарен, арогантен, самовлюбен, селски хитрец.
                              Ха познайте за кой от двамата ви фаворити става въпрос!
                              То е ясно. А на мен сипно ми допадна една твоя мисъл, която никой не разбра тогава, когато я каза, но я зпомних и ще те цитирам дословно "...властта трябва да се уважава.." - Аз го разбрах така - независимо кой е на власт, трябва да му се търси отчетност, отговорност и публичност, а това е задача на електората, който най-добре да не раболепничи пред собствения си субективен избор

Коментар

Ау тая халтура не трябваше да я пускаш. Не я знаех досега
                                Наистина не му знам пълния репертоар на .... вече не знам как да го нарека.
                                Не съм Шекспир и ми е доста по-беден речника.
                                Прецакано опитай поне?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X