IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Дългия играе на два фронта.Не отиде при президента, но прати хората си.( за мен това означава, че всички сценарии и врати са отворени...Наддаването да започне сега !!! )
    Слави ми е симпатичен, но някои от сценаристите ужасно ме дразнят....
    Дано да измести турците от третото място и да подкрепя всички мерки и разследвания, които ще вкарат шайката на тиквата при бай Ставри !
    АМИН !


    Коментар


    • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Речено е, че всеки безумен си заслужава управниците.
      Когато дваж по-безумен ратай на Боко го казва - истина ще да е!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
        Разбира се, че скоро ще разбера, че С.Трифонов е сред най-достойните политици в най-новата ни история.
        ​​​​​​​
        Речено е, че всеки безумен си заслужава управниците.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

          Така е от ученици,Той учеше в музикалното а аз в Механотехникума.Двете училища са много близо едно до друго.С виоли нямам спомен да съм го виждал..Казах че не става за тая работа с която се е захванал и много скоро ще го разберете..

          Очевидно е, че сега научаваш, че С.Трифонов е виолист, а също е и пианист?. Висшето му образование - в Българската Държавна консерватория - следва средното музикално образование, получено в Плевен.

          Бат Пешо, много добре зная твоето отношение към съвременните "политици" и за критиката, която търпят за тесните си връзки със разни задкулисни структури (най-общо).

          Слави (все още) не е политик.

          Твоята неприязън е на лична основа. Живей си живота и не гласувай, за да си спокоен за това, че си "наказал" лошите.

          Разбира се, че скоро ще разбера, че С.Трифонов е сред най-достойните политици в най-новата ни история. Неговите действия - разбира се - ще бъдат подчинени и доста ограничени от законите в страната, които по различен начин СМЕ създавали всички, макар и косвено - с избора, който сме правили някога.

          .................

          Твоите призиви - да не гласуваме, защото "всички са маскари" - отдавна ги знаем. Алтернативата, която ти предлагаш още - също познаваме: да не гласуваме и дойдем при теб, за да се грижим за кравите на комшията, но твоите деца не ги изкушаваш с подобна работа... Що така? Не искат ли?

          Ми - купи им по една виола и след няколко години - знаеш ли къде ще им е късмета?



          ​​​​​​​

          Коментар



          • Тръмп поиска да приложи антитръстовото законодателство срещу технологичните олигарси (Фейсбук, Епъл, Гугъл) и в резултат те го блокираха навсякъде.
            Не само, че президентът вече не съществува на дигиталната агора, но и стотици хиляди други консерватори бяха ограничени и блокирани.
            Още повече, на практика технологичните олигарси забраняват на конкурентната социална мрежа Parler да съществува като я свалят от App Store и Google Play.
            Мислите, че това е всичко? Нищо не сте видели.
            CNN вече стартира кампания, в която иска от кабелните оператори, които пренасят телевизионния сигнал до домовете на стотици милиони американци, да спрат сигнала на Fox News, Newsmax и OAN.
            Да повторим - CNN иска от кабелните оператори да забрани конкурентен на тях телевизионен канал. И като гледам не бих се изненадал особено, ако им се получи.
            Вече не може да си противник на либералите. Посланието е ясно - подчиняваш се или изчезваш. Щом могат да "изчистят" най-силният човек в света, какво остава за нас?
            Това, което виждаме, вече се е случвало. Предишният път светът го кръсти "Кристална нощ".
            Last edited by X_Y; 10.01.2021, 19:16.

            Коментар


            • Потребителите все повече се натрупват върху малки, консервативни, социални медийни платформи след забраната и премахването на президента Доналд Тръмп от най-големите социални мрежи в света.

              Това се случва, въпреки че тези платформи вече са с ограничен от пазарите на приложения достъп и то от страна на най-големите играчи в технологиите.

              Социалната мрежа Parler, която наподобява Twitter, сега е приложение номер едно в магазина за приложения на Apple, а Gab, друга консерватино ориентирана услуга, твърди, че наблюдава експлозия в броя на регистрациите в своята уеб-базирана платформа.

              Parler отчита около 210 000 инсталирания в световен мащаб в петък, 8 януари, което е с 281% повече от приблизително 55 000 на 7 януари, според данни на аналитичната служба Sensor Tower.
              „В САЩ приложението отчете около 182 000 първоначални изтегляния на 8 януари което е с 355% повече от около 40 000 инсталирания на 7 януари. От сряда приложението е с приблизително 268 000 инсталирания от различни магазини за приложения в САЩ “, пише в имейл представител на пресата от Sensor Tower.
              Потребителската база на Parler идва в потенциално опасно време за компанията.

              Платформата вече е премахната от Google Play Store, а Apple обмисля да спре приложението за социални медии, ако Parler не добави някои функции за модериране на съдържанието.
              И Parler, и Gab се обявиха за убежище на свободата на словото, като това е може би най-ненатрапчивото модериране на съдържанието онлайн.

              В миналото двете компании не коригираха дори съдържание, публикувано от предполагаема руска компания за дезинформация, и позволяват на потребителите да изповядват всякакви конспиративни теории, които други социални медийни платформи трият.

              Броят на потребителите им може и да нараства, но потенциалните последователи скоро ще имат трудности да намерят услугите на тези платформи.

              В петък вечерта Google заяви, че ще премахне Parler от Play Store незабавно - ще спре приложението, докато разработчиците се ангажират с политика за модериране, която може да обработва нежеланото съдържание на платформата.

              В изявление пред TechCrunch говорител на Google заяви:

              „За да защитим безопасността на потребителите в Google Play, нашите дългогодишни правила изискват приложенията, показващи генерирано от потребителите съдържание, да имат правила за модериране и прилагане, които премахват грубо съдържание като например публикации, които подбуждат към насилие. Всички разработчици се съгласяват с тези условия и ние напомнихме на Parler за тази ясна политика през последните месеци. Наясно сме с продължаващото публикуване в приложението Parler, което се опитва да подбуди още насилие в САЩ. Ние осъзнаваме, че може да има разумен дебат относно политиките за съдържанието и че може да е трудно за приложенията незабавно да премахнат цялото нарушаващо съдържание, но за да разпространяваме приложение чрез Google Play, ние изискваме приложенията да прилагат стабилна модерация за съдържанието си. В светлината на тази текуща и неотложна заплаха за обществената безопасност спираме списъците на приложението от Play Store, докато не се справят с тези проблеми. “

              В петък Buzzfeed News съобщи, че компанията Parler е получила писмо от Apple, в което ги информират, че приложението ще бъде премахнато от App Store в рамките на 24 часа, освен ако компанията не представи актуализация с план за подобряване на модерацията.

              Главният изпълнителен директор на Parler Джон Матце потвърди действието на Apple в публикация в профила си в Parler, където публикува екранна снимка на известието от Apple.

              „Искаме да сме наясно, че Parler всъщност е отговорникът за цялото съдържание, генерирано от потребителите, присъстващо във вашата услуга, и за това, че това съдържание отговаря на изискванията на App Store за безопасността и защитата на нашите потребители“, гласи текстът от екранната снимка. „Няма да разпространяваме приложения, които представят опасно и вредно съдържание.".

              Parler е подкрепен от консервативната наследница на милиардера Ребека Мърсър, твърди доклад от ноември в The Wall Street Journal.

              Потребители като водещата на Fox Business Мария Бартиромо и водещият на консервативното токшоу Дан Бонгино, изключително популярна фигура във Facebook, която също е инвеститор в Parler, се присъединиха към платформата. В статията на списанието Bongino компанията Parler е определена като „колективен среден пръст към технологичните тирани“.

              Заслужава да се отбележи, че Parler и Gab не са единствените компании, които забелязват броя на потребителите да се покачват след забраните към Тръмп. Според данни на аналитичната компания Apptopia MeWe Network, OANN, Newsmax и Rumble също са увеличили потребителите.

              Компанията отбелязва, че Parler е приложение №1 в магазина за приложения за iOS само за два дни.

              Като цяло приложението беше десетото най-изтегляно приложение за социални медии през 2020 г. с 8,1 милиона нови инсталирания.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                грешите.Герасим НЕ Е на НИКОЙ .
                Разбираемо е, никой да не си признае...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                  Така е от ученици,Той учеше в музикалното а аз в Механотехникума.Двете училища са много близо едно до друго.С виоли нямам спомен да съм го виждал..Казах че не става за тая работа с която се е захванал и много скоро ще го разберете..
                  А каква е тази карма, за която говори безимен. Знаеш ли нещо около нея. Стана ми любопитно...
                  Труден ще е пак този въпрос "за кой".
                  Ей го например оня гьонсурат Спас Гърневски, беше някога седесар, сега май не е, доколкото разбрах. Даваха го по сутрешните емисии на националния ефир - пак препълни гърнето, да не казвам с какво. Като им видиш остриетата на разните партии, как да гласуваш!?.
                  Не случайно даже бсп пречиства редиците. Корнела отлюспила от пловдивското бсп бизнесмена, който позаграбил стария град и панаира и известен още като "свинаря от Маноле". Нямаше да получи глас от нормален пловдивчанин, ако не го беше махнала.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
                    Герасим е наш!
                    грешите.Герасим НЕ Е на НИКОЙ .

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                      Бат Пешо, ще излезе, че познаваш С. Трифонов от ученическата скамейка.

                      Направих справка в нета. Роден е 1966. Познаваш го от 15 годишен.

                      Бат Пешо, не ме разсмивай, че на тая възраст си бил нещо повече от Слави: той е носел 1 виола под мишница, а ти - вероятно си бил с две виоли?

                      ...............

                      Сега ситуацията е различна! Не ме разсмивай, че си постигнал САМ - повече от Слави Трифонов ("Славчо" - както го помниш от 1981)

                      САМ! Когато Костов спря предаването му, това не го обезсърчи, напротив!

                      Няма смисъл да ме убеждаваш! Все ми е тая как по това време ти си правил бизнес, но тоя човек има голяма енергия и притежава карма.

                      ​​​​​​​Все ми е тая какво говориш и "помниш"...
                      Така е от ученици,Той учеше в музикалното а аз в Механотехникума.Двете училища са много близо едно до друго.С виоли нямам спомен да съм го виждал..Казах че не става за тая работа с която се е захванал и много скоро ще го разберете..

                      Коментар


                      • Герасим е наш!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                          Komentiraj статията умнико
                          Е кво да коментира? Ако нещо не му изнася го обавява за фейк
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                            Komentiraj статията умнико
                            кому е нужно да се коментира тролски сайт? фейк е ! факт

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                              Г-н в_путин Бихте ли били така любезен и да обясните какво имате в предвид "умниците" - явно не се афиширате в тази социална категория.Благодаря
                              Komentiraj статията умнико

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Някой от умниците на форума може ли да коментира тази статия--https://geopolitica.eu/2020/187-broy-6-2020/3306-vodorodnata-energetika-otvad-mitologiyata
                                Водородната енергетика - отвъд митологията
                                Г-н в_путин Бихте ли били така любезен и да обясните какво имате в предвид "умниците" - явно не се афиширате в тази социална категория.Благодаря

                                Коментар

                                Working...
                                X