IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Разбираш от написаното, колкото да го обезсмислиш. Май освен единственото което сам си милиш, не осмисляш казаното от другите. С нещо ми наподобява "деменцията" на чичо ми. Много ме боли за него. Бодър е и храбър, но едно и също си намила с месеци, без дори опит за отиване към някаква здравословна промяна

ЩЕ ти кажа какъв ти е проблемът. Директно!

Малко ти плащат! Това е причината, за да не се стараеш!

Зная, че възможностите ти са много по-големи! Вярвам в тях!

В действителност - те ти плащат, колкото да не заспиш! Полегнал си на една кълка и - както е навсякъде: "те ме лъжат, че ми плащат, ама - аз и за толкова не работя!"

Бъди здрав и си следвай мисията! Другото е бош-лаф! Важно е нещо да капе!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Айде пак дивотии: "Имам мисия, но ще ти давам акъл, защото това искат от мен!"

Много лесно те манипулират, щом не следваш мисията си, заради отвлечени (за теб) странични събития...

Много противоречия намирам в думите ти. В тях прозират тези, които са ти чужди!

Не ти преча: робувай на статуквото! Ще го отчетем като хонорувана твоя "мисия"....

Никакъв акъл не ти давам Опазил ме господ

Коментар

Ако "твори" хонорари - а ти си им фен - разбирам те...
        Разбираш от написаното, колкото да го обезсмислиш. Май освен единственото което сам си милиш, не осмисляш казаното от другите. С нещо ми наподобява "деменцията" на чичо ми. Много ме боли за него. Бодър е и храбър, но едно и също си намила с месеци, без дори опит за отиване към някаква здравословна промяна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Интровертите са не по-малко нормални от есктровертите. Освен ако не са залитнали в посока хикикомори.
          Това ми е неизвестно... Не се ли изписва правилно: "хи-кикомори"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Бог затова е сътворил нетя - да си общуват интровертите като нормални хора.
            Интровертите са не по-малко нормални от есктровертите. Освен ако не са залитнали в посока хикикомори.
            Last edited by tnm; 14.01.2021, 13:21.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

И продължава да твори интересни нещя, затва и съм фен и аз

Ако "твори" хонорари - а ти си им фен - разбирам те...

Коментар

имам друга мисия

Айде пак дивотии: "Имам мисия, но ще ти давам акъл, защото това искат от мен!"

Много лесно те манипулират, щом не следваш мисията си, заради отвлечени (за теб) странични събития...

Много противоречия намирам в думите ти. В тях прозират тези, които са ти чужди!

Не ти преча: робувай на статуквото! Ще го отчетем като хонорувана твоя "мисия"....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

И продължава да твори интересни нещя, затва и съм фен и аз

Коментар

ми затова де - интровертите предпочитаме да си седиме дома и си смятаме нещо си, чат пат пускаме по някой лаф, да не забравим и писмената реч, скучна работа, нищо по-различно от карантината, затова и не се чувстваме карантинирани, даже никак

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

хм ....интроверт си и бягаш далече от ширпотребата пък си тука у форума дет всички сме ширпотреба от масовото производство даже ОТК-то не ни е проверило за качеството ...............
                      как ги съвместяваш тогаз тия неща ?
                      ми затова де - интровертите предпочитаме да си седиме дома и си смятаме нещо си, чат пат пускаме по някой лаф, да не забравим и писмената реч, скучна работа, нищо по-различно от карантината, затова и не се чувстваме карантинирани, даже никак
                      Last edited by precakanoto; 14.01.2021, 13:02.

Коментар

Това е различно.

Една мисия (в живота ти) - би те мотивирала и би те издигнала в собствените ти очи..., вероятно - и в нечии други очи...

Това не е съвет, разбира се. Въпрос на лично тълкуване на нещата.
                        имам друга мисия

Коментар

Интроверт съм и бягам от ширпотреба не ме влече егото
                          хм ....интроверт си и бягаш далече от ширпотребата пък си тука у форума дет всички сме ширпотреба от масовото производство даже ОТК-то не ни е проверило за качеството ...............
                          как ги съвместяваш тогаз тия неща ?

Коментар

Това е различно.

Една мисия (в живота ти) - би те мотивирала и би те издигнала в собствените ти очи..., вероятно - и в нечии други очи...

Това не е съвет, разбира се. Въпрос на лично тълкуване на нещата.

Коментар

Твоят "житейски опит" - дали заслужава да бъда "наивен" към теб?

Защо не се кандидатираш, за да го разбереш?

Ако живееш с мисълта, че не си струва, защо се опитваш да ми даваш насока.... ?....

Last edited by precakanoto; 14.01.2021, 12:45.

Коментар

И аз ти си чудя колко си наивен към Слави, въпреки дългия житесйки опит.
                                Просто има такива случаи в природата, когато общото прави повече от сумата на отделните съставки.
                                Ама ти така или иначе не търсиш конструктивен разговор, та няма нужда да коментираш неща казани между единомислещи...

Твоят "житейски опит" - дали заслужава да бъда "наивен" към теб?

Защо не се кандидатираш, за да го разбереш?

Ако живееш с мисълта, че не си струва, защо се опитваш да ми даваш насока.... ?....

Коментар

Working...
                                X