If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пролетта едни ми затвориха София уж за мое добро.
Сега други отново ми затварят кръстовища в София. Било уж също за мое добро.
Аман от алтруисти, които уж вършат нещо за мен, а всъщност ми пречат,
да живея спокойно.
Не че нещо, ма на север от франция са все "диваци" - холандци, фламандци, немци, скандинавието. учете география бе, онези варвари са много на североизток. Обаче тук си говорим за родните варвари и псевдопатриоти - оставка за тях и анатема трижди!
Те пък франсетата една циливизация,наште тракета онодени от германски диванета.
Не че нещо, ма на север от франция са все "диваци" - холандци, фламандци, немци, скандинавието. учете география бе, онези варвари са много на североизток. Обаче тук си говорим за родните варвари и псевдопатриоти - оставка за тях и анатема трижди!
То е за други това, не за теб. Ти си ОК.
За теб е това:
Търси северния дивак
Ми французите имат подобен израз,
Шерше ле барбаре дьо норд....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Е, Бай ви Х няма да подава оставка, така че може да се успокоите вече.
Къмпингуващите из София и други места могат да си събират вече палатките и да се прибират у дома.
Е, Бай ви Х няма да подава оставка, така че може да се успокоите вече.
Къмпингуващите из София и други места могат да си събират вече палатките и да се прибират у дома.
Означава също че причините за протестите остават по арестите, няма промяна.
За изменниците остава в сила решението на Конституционния съд.
Коментар