IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Евала, партиен елите, точно тези катунари утре ще ти плащат пенсията, щото твоите герберасти ще лежат в дъжавната администрация и ще си бъркат в носа. Колко жалко е, когато човек се продаде за дребни стотинки - да наричаш децата на България катунари! И това ми било човек с претенции и интелект - герберастията не прощава - способни сте и майките си да продадете за сладката държавна службица от Тиквата. Вие сте позор!
    Съжалявам, че ще те разочаровам.

Но пенсия едва ли ще получавам заради липса на стаж и други глупости и измишльотини на държавата. Работил съм по чужбина. В България колкото съм се осигурявал е било на максималната все. Но накрая ще вземам минимална пенсия според сегашните разпоредби и закони. И се съмнявам някоя политическа сила да направи да получаваш толкова колкото си внесъл. Иначе бих гласувал за нея.

Държавата ще е на кяр доста от мен. А аз на едната пенсия така или иначе не чакам на нея още от сега.

И ако беше прочел сводката на полицията щеше да видиш че част от палаткаджиите са имали регистрация за криминални престъпления. Та точно за тях се съмнявам да внесат нещо в държавния бюджет като преки данъци.
    Last edited by mathematician; 07.08.2020, 09:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Разтуриха катуните на кръстовищата.

Сега да си протестират на площада колкото искат.
      Евала, партиен елите, точно тези катунари утре ще ти плащат пенсията, щото твоите герберасти ще лежат в дъжавната администрация и ще си бъркат в носа. Колко жалко е, когато човек се продаде за дребни стотинки - да наричаш децата на България катунари! И това ми било човек с претенции и интелект - герберастията не прощава - способни сте и майките си да продадете за сладката държавна службица от Тиквата. Вие сте позор!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Разтуриха катуните на кръстовищата.

Сега да си протестират на площада колкото искат.

Коментар

• Обаче друго да не е, може да благодарим на герП, че ни върнаха 52 години - ся, някои не са били родени тогава, като мен, ма други още си въздишат, а трети ще да са били юноши бледи тогава. Хвалъ, чест, слава и почитания на родната милиция, този стожер на комуни..., така де капитализ.., т.е. тикваризма у нас, която по почина на браЦкия сАвеЦки сАюз през 1968 откликна на искането на "прогресивния чешки народ" и нахлу с танковете срещу демонстрантите. Да живее и пребъде родната милиция, която ни пази - старите прийоми не са забравени, то няма и как да са забравени, като не е научено нищо ново...

И какво направи БХ, щото е ясно, че нареждането идва от него, освен да мишкарства в ранните часове на утрото? Довечера пак ще има протест и пак ще се блокира Орлов мост - какво, ще сложат на всеки протестиращ по един милиционер да го "респектира" ли? Днес минах през Орлите - факт, за мен блокадата беше неудобство, но много по-голямо неудобство ми създава 30 години мутропреход и особено последните 10-15 години от него -пълно с милиция, седят, бъркат си в носа и пия кафе. Респектират един вид. Явно краят е близо. Амин!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
            Завиждаш ? Лайквайте и вие по червените тролове, лайкването не е забранено. Можеш да лайкваш на поразия.
            Ами аз не съм трол. Аз съм в този форум от 11 години за да изказвам мнението си по политически въпроси. "Лайкването" не ме интересува, но три-четири пъти съм натискал бутончето под някое мнение, което наистина ми е харесало.
            Освен това не мисля, че в този форум има "червени" тролове. Има няколко човека, които не харесват ГЕРБ или пък харесват Путин, но това са нормални потребители, които си имат своя история във форума, човешки черти и не се натрапват да пускат постоянно някакви колажи на политическите противници или пък чаршафи от лайнарските сайтове като ПИК.
            Виж, герберски тролове има няколко. Като Имхотеп (бивш Факушка), като Томи и Ваневски. Нали забелязваш разликата между нормални потребители, които харесват Бойко и ГЕРБ, като теб например, и тези тролове? Ей на, тролът Имхотеп за 24 часа има 15 постинга, в които само 1-2 изказва някаква позиция. Останалото са заяждания и обиди.
            Както и да е. Хайде, остани със здраве.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Мафията и Кръстникът от Бояна. Румен Радев - новият Илия Павлов.
              Как допуснахме Агент Майстора да решава бъдещето на България 30 години по-късно

България е предадена днес в ръцете на Държавна сигурност, ВИС и Мултигруп.

От държавната резиденция "Бояна" днес, рамо до рамо с Румен Радев, агент "Майстора" Александър Маринов диктува как ще се развива държавата. Уверен е и назидателен.

Явно пучът е успял.

Мафията и Кръстникът на живо, на бели покривки, мутренска кръчмарска сценка. Старите актьори. Сменен е само един, защото предишният в главната роля го стигна куршум.

Медиите безкритично предават словата на новия-стар месия, който докара групировките и Жан Виденов.

Не сме 1997 г. и Жан Виденов не е власт, но ортакът му агент "Майстора" е тук и назидателно обяснява как трябва да живеем до 2030 г.

Минаха 17 години от убийството на Илия Павлов, но сивият кардинал на ВИС и "Мултигруп" си има нова кукла - Румен Радев.

Компанията е позната. Атентаторът от метрото Еленко Божков, който 30 години лапа на високи позиции в енергетиката. Един е сменен от сина си - Слави Василев.

Бащата също е агент от ДС и отколешен благодетел на БСП.

Васил Василев - агент "Паскал".

И пак искат властта през мутрите на улицата. С юмруци, бесилки и ковчези.

Нещо повече - диктуват програмата за бъдещето ни. Без да сме ги избирали, без да сме ги искали.

А законно избраните и демократично легитимни правителство и парламент треперят и се готвят за оставки. Вече не се учудвам - срещу тях днес публично се видя кой стои - Държавна сигурност и престъпните картели на прехода.

Всеки би се уплашил. Явно и каратистът Борисов не е безстрашен. Директно го заплашиха с ковчег пред Министерски съвет и с черни чували пред дома на внуците му.

Сигурно и мен трябва да ме е страх, но не си мълча.

Не сме 1997 г. 2020 г. е животът ни е минал в една заблуда, че нещо ще се промени. Но не - нови са само изпълнителите, поръчителите са същите и са в държавните институции. Днес в президентството, утре и в Министерски съвет.

Иначе и шутът е същият. Довечера ще им попее Слави Трифонов. Като едно време.

Знаят, че младите не помнят 1997 г. и на това разчитат. Представят се за нови, за алтернатива.

Ето малко припомняне - шефът на Стратегическия съвет на президента Александър Маринов - агент "Майстора" от ДС, съдържател на явочна квартира.Същият е основател на ВИС-2 в Кюстендил и близък съратник и съветник на Илия Павлов в "Мултигруп". Последният човек, видял Васил Илиев жив.

През 1995 г. е най-близкият депутат на Жан Виденов и шеф на софийската организация на БСП. В това си качество издига за кандидат-кмет на София Венци Йосифов, собственика на фалиралата Първа частна банка.

През 1996 г. е изгонен от БСП след скандал и е издигнат за народен представител от... инициативен комитет на ВИС-2 в Кюстендил.

Васил Василев е един от най-активните агенти за влияние на Москва в България. Доносникът на ДС/КГБ, завеждащ кореспондентски пункт на БНТ в Париж от 1986 г. до 1991 г., агент и секретен сътрудник към Първо и Второ главно управление на ДС под псевдонимите „Паскал“ и „Бобев“.

Еленко Божков е сочен за един от най-тежките номенклатурчици у нас. Независимо от управлението и правителствата, винаги се урежда с добри постове, особено по времето на Орешарски, като е сочен за виден слуга на „Позитано“ 20 и Боянските сараи.

Днес България се върна през 1997 г. Затова си помислете, ако имате пари в банки. Утре заплатата и пенсията ви може пак да се окажат 3 долара.
              Last edited by Имхотеп; 07.08.2020, 03:13.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Смешното е че ако онази от свободна европа се развърти ти ще се върнеш скоропостижно в коптора от който си излетял....краварите не обичат да им бият хората..ама ти си в щатите колкото аз в сибир...
                Несвързано започваш да говориш. Липсва дори елементарна мисъл в драсканиците ти.
                Я опитай пак

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  И аз това казвам - ядрото на БСП в лицето на Станишев, Гергов, Първанов действат заедно и за една цел с ръководната Герб.
                  Ако логиката имаше значение, щеше да се смаеш какво си написал
                  БСП избрал Пеевски за ДАНС шеф, пък Борисов 6 години вече му харизва масово държавни активи и обществени поръчки.
                  И под благия поглед на главните прокурори
                  съни, как се харизват държавни активи и поръчки?

Коментар

• И аз това казвам - ядрото на БСП в лицето на Станишев, Гергов, Първанов действат заедно и за една цел с ръководната Герб.
                    Ако логиката имаше значение, щеше да се смаеш какво си написал
                    БСП избрал Пеевски за ДАНС шеф, пък Борисов 6 години вече му харизва масово държавни активи и обществени поръчки.
                    И под благия поглед на главните прокурори

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

И в България така ще стане. А след като приключи с метежниците, дългата ръка на Гешев ще достигне и до руските тролове.

Смешното е че ако онази от свободна европа се развърти ти ще се върнеш скоропостижно в коптора от който си излетял....краварите не обичат да им бият хората..ама ти си в щатите колкото аз в сибир...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Дългата ръка на Гешев има задачата да тормози само противниците на Пеевски и Борисов.

Аа, и такива, които подават обосновани сигнали за корупция до прокуратурата
                        Лиляна Деянова беше пусната под домашен арест

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020...doashen_arest/
                        Съни, не зябравяй че вие назначихте пеевски за шеф на ДАНС.
                        Верно е че избирателите ви са дебили и не помнят толкова назад, но все пак много малка част от българите са ваши избиратели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          И в България така ще стане. А след като приключи с метежниците, дългата ръка на Гешев ще достигне и до руските тролове.
                          Так точно, тов. Штирлиц.
                          Ще рече,
                          Бегай, да не 'згоришъ.

Коментар

• Дългата ръка на Гешев има задачата да тормози само противниците на Пеевски и Борисов.

Аа, и такива, които подават обосновани сигнали за корупция до прокуратурата
                            Лиляна Деянова беше пусната под домашен арест

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020...doashen_arest/

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Американското правосъдие вкарва в затвора отличилите се по време на безредиците

Актуално

Американското правосъдие бавно, но методично вкарва в затвора отличилите се по време на безредиците. Вчера бе осъдена да лежи в затвора Shelby Ligons за разрушаване на държавно имущество в град Нaшвил, щат Тенеси.

Някой от форума да не е пострадал

Коментар

• Американското правосъдие вкарва в затвора отличилите се по време на безредиците

Актуално

Американското правосъдие бавно, но методично вкарва в затвора отличилите се по време на безредиците. Вчера бе осъдена да лежи в затвора Shelby Ligons за разрушаване на държавно имущество в град Нaшвил, щат Тенеси.

Някой от форума да не е пострадал

Коментар

Working...
                                X