IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ъхъ, гениално отрицание.
    Не коментираш новината, а с буца в гърлото измрънкваш нещо срещу носителя.

Та кое от това не е вярно, макар и публикувано от ПИК?
    Нима Агент "Майстора" не е шеф на Стратегическия съвет при Резидента?
    Нима Агент "Майстора" не е бил сивият кардинал на ВИС и Мултигруп?

ПП
    Агент Елника, виждаш ли до какви висоти стигат колегите ти, а не като теб да мимикрират в клуб за масажи?

Кой/коя е Елника
    И тук ли се домъкнаха агентите и апаратчиците.
    Нямаше лустрация и сега трябва цял живот да им търпим мизерийките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Шест криминално проявени и шест пияни от общо 37 задържани в Пловдив.

Та ето това е лицето на протеста:
      - 16% пияници
      - 16% криминално проявени крадци, измамници и укриватели на данъци

Колкото до мъжете, нападнали журналисти на конференцията на ГЕРБ - ами те вече са идентифицирани и задържани. Единия от тях си е признал, че някакъв мъж му е предложил 400-500 лева за да направи тази провокация. Разследването продължава, но още от сега е ясно, че всички зулуми по улиците се правят от СКЪПО ПЛАТЕНИ ПРОВОКАТОРИ.

И не на последно място - Васил Божков преди по-малко от час е написал във Фейсбук следното:

Редно е в отговор ние сега да щурмуваме парламента. Край на мирните протести.
      Ще се лее кръв и на полицаи и на протестиращи.

Това пък е заповедта на боса, който финансира метежите срещу държавата. Аз от няколко дни си мълча и не се намесвам в "умните" дискусии, но трябва да ви кажа, че съм отвратен от всички метежници и от начина, по който се опитват да клатят държавата и гражданския мир.
      НАЛИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИШЕШ В ТАЗИ ТЕМА? Знаеш ли че няма право да правиш проверка с дрегер на нешофьори а откритите бандити са протестиращи ...налЕ а онзи от радио фарос е от бсп.. ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Шест криминално проявени и шест пияни от общо 37 задържани в Пловдив.

- 16% пияници

Колкото до мъжете, нападнали журналисти на конференцията на ГЕРБ - ами те вече са идентифицирани и задържани. Единия от тях си е признал, че някакъв мъж му е предложил 400-500 лева за да направи тази провокация. Разследването продължава, но още от сега е ясно, че всички зулуми по улиците се правят от СКЪПО ПЛАТЕНИ ПРОВОКАТОРИ.

И не на последно място - Васил Божков преди по-малко от час е написал във Фейсбук следното:

...
        Поне се чистим от циреи и паразити, дори ВБ го издуха и се надявам да го духа до последно. Който му се вързва става мутра и паразит.
        Ако Катунарите из палатките са управлявана от бат.Бож аморфна маса срещу заплащане, те се оказват отрепки обслужващи мутри и паразити и се налага да ги отчитаме като такива.
        Това, че някои паразити се чудят как да си изкарат лятото по клошарски не трябва да ни превръща в катунарска държава.
        Мутри вън.
        Това важи и за катуните на бат. Бож!

Коментар

• ХРИСТО КОМАРНИЦКИ

МУТРА ДОЙДЕ
          И КАТО МУТРА СИ ОТИВАШ..

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Написа ПИК - вестникът на Пеевски

а момчета на Митко Каратиста (помните ли го, онзи сложен от Борисов в борда на ЧЕЗ) охраняват сбирките на Герб
            Ъхъ, гениално отрицание.
            Не коментираш новината, а с буца в гърлото измрънкваш нещо срещу носителя.

Та кое от това не е вярно, макар и публикувано от ПИК?
            Нима Агент "Майстора" не е шеф на Стратегическия съвет при Резидента?
            Нима Агент "Майстора" не е бил сивият кардинал на ВИС и Мултигруп?

ПП
            Агент Елника, виждаш ли до какви висоти стигат колегите ти, а не като теб да мимикрират в клуб за масажи?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Шест криминално проявени и шест пияни от общо 37 задържани в Пловдив.

- 16% пияници

Това пък е заповедта на боса, който финансира метежите срещу държавата. Аз от няколко дни си мълча и не се намесвам в "умните" дискусии, но трябва да ви кажа, че съм отвратен от всички метежници и от начина, по който се опитват да клатят държавата и гражданския мир.
              Last edited by Mateev; 07.08.2020, 12:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ПАК пълни глупости на незнаещ човек.
                Колкото осигуровки си платил толкова пенсии ще получиш. Даже като не си работил получаваш повече отколкото заслужаваш. Така че не се оплаквай
                Верно, това от кога са го променили?

И кой го е променил та да гласувам за него?

А нещо там стаж да имаш 40 години кво стана с него? Аз требе си купя поне 10 да ги направя

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Проф. Дичев: Властта вече много прилича на комунистическата

На изборите ГЕРБ и т.нар. Патриоти ще платят с лихвите това, което се случва, коментира преподавателят в СУ

https://www.segabg.com/hot/category-...sm3k7jWHMbCqMY
                  Отдавна власта е мутро комунистическа....
                  Управлява като комунистите и краде като мутрите....

Коментар

• Проф. Дичев: Властта вече много прилича на комунистическата

На изборите ГЕРБ и т.нар. Патриоти ще платят с лихвите това, което се случва, коментира преподавателят в СУ

https://www.segabg.com/hot/category-...sm3k7jWHMbCqMY

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Интересно мнение на Biliana Ambareva
                      "...
                      Какво толкова чудно намирате в това, че НЕ подкрепям
                      ГЕРБ, но не смятам, че трябва да паднат точно сега? Вие си вярвайте, че е пагубно за демокрацията ако те организират следващите избори.

Аз пък вярвам в обратното, че този протест е подготвен. С постоянното нагнетяване на
                      медиите и с постепенното ескалиране на налягането, като катализатор на недоволството. Васил Божков го изкарахте дисидент, изведнъж в медиите потекоха записи и снимки, синхронизирано Христо Иванов акустира в Росенец, президента призова за оставката на ГЕРБ и народа се юрна да брани президентската институция и плажа в Росенец. Щото сега разбрахте за този бариера и Сараите, които се обсъждат в медиите от има, няма 2-3 години. Съжалявам, но много ми е нагласен този "спонтанен протест". Carpe diem - улови мига - само че според мен мига беше създаден.

Тълпата е под илюзията, че сама взима решенията. Което е обяснимо, защото наистина негодува от години и лесно се поддава на задвижване. Умело бяха създадени условия за протест. Да, знам, че ще ми възразите, че сте на площада по ваше желание, щото вече не се търпи. На всички, които сега ще скочат да ми обясняват, "е какво от това, че
                      Радев ще направи служебен кабинет" ще отговоря - не знам, замислете се вие. Какъв е смисъла от протести, за да бъдат изборите 3 месеца по-рано, освен ако целта не е ЕДИНСТВЕНО Радев да си направи служебен кабинет!? БСП, в частност другарката Нинова, ви обясниха, колко ще е пагубно, ако ГЕРБ организира изборите. Но пропуснаха да ви обяснят, че "Служебният кабинет ще позволи на Радев да прикрие престъпленията, в които са обвинявани той и неговите съветници. След като овладеят ведомствата на МВР, отбраната, службите и всички стратегически за националната сигурност институции в МС, тези хора ще заличат следите от престъпленията си." Само да Ви припомня, че през 2013 недоволството на народа "избухна
                      изведнъж", щото хората получиха двойни сметки за ток. Тъкмо навреме, когато
                      правителството се опита да назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС.
                      ..."
                      Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      А, барби, ще дойдете и на моето мнение,
                      Та ето пак, за да не се забравя:
                      Арестувани са
                      Баневи, Арабаджиеви, Миньо Стайкови, Бобокови, Иванчеви, Божков, един министър и още много общинари и кметове...
                      И това е истинската причина за протестите, плюс
                      пРезидента, машата на Решетников.
                      Да
                      Пък и щом и съни(тя)се включи в агитката на червената сган - всичко е ясно

Коментар

• Може да е полезно за някого

Бланкова жалба за задържаните по блокадите

НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ·FRIDAY, AUGUST 7, 2020·

Задържането на граждани при "разчистване" на блокадите, взели участие в мирен протест е незаконосъобразно и задължително трябва да бъде обжалвано пред съответния районен съд.
                        Жалбата може да бъде само от ваше име, може да ползвате и адвокатска защита.
                        Вече имам списък с наказателни адвокати-доброволци за София ще намерим и за страната, т.к. е по-добре да бъдете защитавани от пеналисти, така че пишете ми на nikolay@hadjigenov.com или на otrovnototrio@gmail.com някой ще ви поеме защитата.

ДО
                        РАЙОНЕН СЪД …………….
                        Срещу
                        Заповед за задържане №
                        издадена от …… РПУ
                        ЖАЛБА
                        от ……………………………………….. ЕГН ……………………….., чрез Адвокат …………………………….;

Госпожо/Господин Председател,
                        на 07.08.2020г., около 06.00ч. се намирах на …………………. в изграденият палатков лагер на продължаващият 30 дни мирен протест срещу корупцията в управлението на страната и липсата на правосъдие.
                        Бях задържан от полицейски служители и отведен в ………….. РПУ без да ми бъде обяснено, защо съм задържан, като ми бяха отказани право на телефонно обаждане, както и на адвокат.
                        Няколко часа по-късно ми беше съставен акт за административно нарушение и заповед за задържане, която (не) ми беше връчена и бях освободен.
                        Задържането ми е незаконосъобразно и извършено в нарушение на установените правила.
                        На първо място, заповедта не съдържа изискуемите от закона реквизити, включително не става явно, какво е правното основание за задържане и или причината за задържането ми?
                        На следващо място, правото на мирен протест е закрепено в Конституцията на република България и Хартата за правата на човека.
                        Ноторна е и практиката на ЕСЗПЧ, че участниците в мирен протест не могат да бъдат преследвани, задържани, да им бъдат записвани данните и прочие, т.к. упражняването на политически права е не просто върховно човешко право, но и основен стълб на демокрацията.
                        Предвид горното, моля да отмените изцяло обжалваната заповед за задържане.
                        NB
                        Моля да бъдат изискани от …………. РПУ оригинала на заповедта за задържане, т.к. предоставеният ми екземпляр под индиго е дотолкова нечетлив, че нарушава правото на защита.
                        Моля да бъдат допуснати двама свидетели очевидци.
                        Прилагам копия от следните документи:
                        1. Заповед за задържане
                        2. Декларация
                        3. Адвокатско пълномощно
                        София ………………. 07.08.2020г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Мафията и Кръстникът от Бояна. Румен Радев - новият Илия Павлов.
                          Как допуснахме Агент Майстора да решава бъдещето на България 30 години по-късно

.....
                          Написа ПИК - вестникът на Пеевски

а момчета на Митко Каратиста (помните ли го, онзи сложен от Борисов в борда на ЧЕЗ) охраняват сбирките на Герб

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Съжалявам, че ще те разочаровам.

Но пенсия едва ли ще получавам заради липса на стаж и други глупости и измишльотини на държавата. Работил съм по чужбина. В България колкото съм се осигурявал е било на максималната все. Но накрая ще вземам минимална пенсия според сегашните разпоредби и закони. И се съмнявам някоя политическа сила да направи да получаваш толкова колкото си внесъл. Иначе бих гласувал за нея.

Държавата ще е на кяр доста от мен. А аз на едната пенсия така или иначе не чакам на нея още от сега.

И ако беше прочел сводката на полицията щеше да видиш че част от палаткаджиите са имали регистрация за криминални престъпления. Та точно за тях се съмнявам да внесат нещо в държавния бюджет като преки данъци.
                            ПАК пълни глупости на незнаещ човек.
                            Колкото осигуровки си платил толкова пенсии ще получиш. Даже като не си работил получаваш повече отколкото заслужаваш. Така че не се оплаквай
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Немската обществена телевизия ZDF обяснява на децата по подходящ начин, що е то корупция и защо се бори с протести в България

https://www.zdf.de/kinder/logo/erkla...gn5x1mW3jB6dX0

Коментар

• “Ние не искаме гражданска война,дори и да я спечелим..” Томислав Дончев,преди дни.

Тази сутрин,в тъмни доби,мафията,ни обяви ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.

Коментар

Working...
                                X