IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Когато членовете на една "Партия" се срамуват от членството в нея, срамуват се да имат лично мнение или знание и им е достатъчно да бъдат пълнеж, Конференцията на тази "партия" изглежда така

Паралелната структура, която тайно расте -
    "Алтернативата" с Генка Шикерова

https://www.youtube.com/watch?v=dIqGMN4TJYA

А партийното събитие на управляващата "партия" се охранява от граждански сдружения от типа на защитниците на Гешев от контрапротестите, водени от ПИК глания редактор, финансово зависим от ДПС и пряко от Пеевски
    Last edited by съни(тя); 06.08.2020, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Но съни, ти никога нищо не заявяваш. Тезите ти пък са досущ като корнелските.
      Та кажи съни, ако едно нещо прилича на кучешко лай но, мирише на кучешко лай но, какво е това нещо според теб?

Това си ти, ефенди.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Друг многоников трол.
        Бъди сигурен, че ако бях комунист или социалист от БСП, спокойно мога да го заявя.
        Доказала съм, че мога да защитавам тезите си!
        Това, че съм силно критична към ГЕРБ не ме прави нито привърженик, нито член на друга партия.
        Но съни, ти никога нищо не заявяваш. Тезите ти пък са досущ като корнелските.
        Та кажи съни, ако едно нещо прилича на кучешко лай но, мирише на кучешко лай но, какво е това нещо според теб?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да не сте ОПГ? Индианска нишка. Само 4D липсва

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
            Завиждаш ? Лайквайте и вие по червените тролове, лайкването не е забранено. Можеш да лайкваш на поразия.
            Те не лайкват, те хейтват. На поразия.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Герберските тролове се лайкват един друг. Така са им казали. Това им е професията.
              Завиждаш ? Лайквайте и вие по червените тролове, лайкването не е забранено. Можеш да лайкваш на поразия.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                и постовете, които коментирах са лайкнати от няколко дежурни
                Единни като комунисти!
                Герберските тролове се лайкват един друг. Така са им казали. Това им е професията.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• и постовете, които коментирах са лайкнати от няколко дежурни
                  Единни като комунисти!

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение

Че тя си е комунист, но какво лошо има да си комуне. Ще вземат властта, ще плячкосат, каквото намерят и патом изначале.
                    Друг многоников трол.
                    Бъди сигурен, че ако бях комунист или социалист от БСП, спокойно мога да го заявя.
                    Доказала съм, че мога да защитавам тезите си!
                    Това, че съм силно критична към ГЕРБ не ме прави нито привърженик, нито член на друга партия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

През живота си не съм чел това нещо ПИК, а "Дневник" и "Капитал" чета по-рядко, след като разбрах, че свободата на журналистите в тях се простира дотам, където се появява интересът на Прокопиев.

Допускам, че наистина си "тя" и понеже съм кавалер, въобще не се усъмних в казаното от теб. Цял ден нямах време да проследя линка ти и чак сега влязох да видя. Признавам, че ми беше интересно и се надявах списъкът да е пораснал с поне още един участник, да се е появила конкуренция...

Но, О, Съни, ти жестоко ме разочарова! Никъде, ама никъде Трифонов не казва, че няма да се коалира с БСП, напротив - в мазмантийския си стил отваря отсега тази опция!

Съни, не знам дали си "тя", но вече съм убеден, че не си дама, която заслужава уважението ми! Ти лъжеш повече от дърта циганка, лъжеш като дърт комунист!
                      Лъжец си ти!

Или имаш проблем с функционалното разбиране на текст..
                      И ако не се извиниш, обръщението ми към теб ще е това.

да си опресниш размяната на реплики
                      Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

... Кажи просто - да си чул Слави Трифонов да заявява, че няма да се коалира с БДП и ДПС? Защото аз не съм? Дай линк!
                      Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

поглеждай и Дневник, не само ПИКоподобнте
                      Казал си е човекът с кои дори компромис не трябва да има
                      Слави Трифонов за протестите и за коалиции с ГЕРБ и ДПС

https://www.dnevnik.bg/politika/2020...ef=home_layer2

Коментар

• Импотецие,

Ако гледаш, как го пишат новите варвари, янките, тогава, всички е възможно.
                        ОБАЧЕ, ТУК, ОФИЦИАЛНО СЕ НАРИЧА „СПЦ”, от „Света Православна Църква”. „Католическа” е нещо съъъвсем встрани.
                        И домислите на краварите, нямат нищо общо с фактите. Съответно, Измамникът - това си ти, опитал да подмениш едно с друго.
                        Отделно, идея нямаш за Моята вяра и убеждения.
                        Не предеш.
                        Last edited by Pyramid; 06.08.2020, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

викаш западните мекерета знаят по добре аз какъв християнин съм?
                          За теб всички мекерета знаят какъв християнин си.
                          Всички мекерета го преместиха в другия крачол...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Виж ся мой, виждам че залиташ по Слави Т. и си се поддал на пропагандата му да ти кажа едно друго за него...
                            Виж, мой - до тук стигнах в поста ти.

Мислех да те попитам, по кого ти ми препоръчваш "да залитам", но не те питам!

..........,

Значи, бих залитнал по политик, който може да мотивира 3 500 000, които да излязат, за да гласуват, от които 2 500 000 - със "ДА" за въпросите, които е формулирал в Референдум, за който Референдум е събрал 600 000 гласа.

............

Ако има политик с подобна "пропаганда" - печели ме от раз, мой!

Другото,което си писал - не ме интересува, мой!

Моите критерии НЕ подлежат на преразглеждане, мой, защото всеки представител на статуквото е затънал в тинята!

............

На теб ти харесва ГЕРБ - не те разубеждавам.

Ако не ти харесваха ГЕРБ, как мислиш да ги елиминираш с тъпи доводи срещу Слави Трифонов?

Съветите ти не са нещо нормално, дори ако би ги приложил към пълнолетните ти деца, мой!

Бъди здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха - вече не е модерна монголската теория за произхода на българите.
                              Владимир си иска старата религия на ТРАКИТЕ - дуализма. Богомилството е наследник на тази религия и просъществува до 17 век.
                              Къде отива тангра? Май май никога не е била тука
                              Няма друг път ,чувашите още се молят на Тангра.Хуните,тюрките и българите заедно и по едно и също време идват в Европа прогонени от китайците.
                              Трите народа са говорили сходни почти еднакви езици и са се молели на Тангра.
                              Създават и обща империя простираща се при Атила от Франция до Китай.
                              Last edited by Grosss; 06.08.2020, 19:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение

Че тя си е комунист, но какво лошо има да си комуне. Ще вземат властта, ще плячкосат, каквото намерят и патом изначале.
                                На Станишеф краката требва да целувате за плоския данък ако бяха истински комунета сега гробарите и поддържащите ги фирми по 40,50 % като във Франция и Германия....Та така ,скоро ще го променим .....

Коментар

Working...
                                X