IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

10 хиляди не съм казал никъде. Или си измисляш или тролиш.

Много харесвам да ме набеждават такива дето не помнят какво са написали в предния си пост, старост нерадост, какво да правиш... Последно на очите си ли да вярвам или на тебе ?

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

А в Петербург не са повече. Щом в Москва са 20 000, там са 10 000.
    https://twitter.com/hashtag/StPeters...=hashtag_click

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А на мен, ми пука за демокрацията. Затуй, гледам, кои са намесени и какво ни пробутват. И, понеже, и тук нещата са хайли лайкли, не им вярвам.
      Във Русия няма демокрация

Коментар

Според Ройтерс в Москва са 40 000 протестиращи, а според официалните власти са 4 000. Десет пъти по-малко. Приемам че Ройтерс е излъгал поне двойно, тоест според тази агенция са 20 000. Приемам че руските власти са излъгали повече от двойно, поне 2,5 пъти: значи според тях са 10 000 (появи се 10 хиляди). Значи истината за протестиращите в Москва е някъде между 20 хиляди и 10 хиляди.
        Впрочем и в България има протест в защита на Навални.
        В интернет петиция той е събрал 196 гласа. Да ги броим 200. Петицията за запазване на плажа на Камчия е НАД 430 души. Двойно, и то за по-малко време.

И на мен не ми пука за предателя на Русия Навални. Мястото му е в затвора. За антидържавна дейност. Добре е да го пратят за 2-3 години да копае злато в Колима. И да го сложат при криминалните. Няма да оцелее и 3 месеца.
        А на мен, ми пука за демокрацията. Затуй, гледам, кои са намесени и какво ни пробутват. И, понеже, и тук нещата са хайли лайкли, не им вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

глупости на търкалета!!!!!
          ма ти си по голям нарцис и от тиквата, опс обърках се БОГ
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            https://www.mdr.de/wissen/corona-covid-impfung-russland-spuntik-v-zulassung-europa-100.html?fbclid=IwAR1Csl4Sh4PXYkguStZt3cRO64Ai6Kl_ 642HvpzUzwNZZ0Ehxs0Ur_aUT8U

Мама Меркел договаря руската ваксина! Германия иска да започне да произвежда Спутник 5! Американците пак се о..ха както пише по книгите ! Путин пак ще ни спасява ! Не , че нещо , ама ме радват такива новини !
            глупости на търкалета!!!!!

Коментар

• https://www.mdr.de/wissen/corona-covid-impfung-russland-spuntik-v-zulassung-europa-100.html?fbclid=IwAR1Csl4Sh4PXYkguStZt3cRO64Ai6Kl_ 642HvpzUzwNZZ0Ehxs0Ur_aUT8U

Мама Меркел договаря руската ваксина! Германия иска да започне да произвежда Спутник 5! Американците пак се о..ха както пише по книгите ! Путин пак ще ни спасява ! Не , че нещо , ама ме радват такива новини !
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

И на мен не ми пука за предателя на Русия Навални. Мястото му е в затвора. За антидържавна дейност. Добре е да го пратят за 2-3 години да копае злато в Колима. И да го сложат при криминалните. Няма да оцелее и 3 месеца.
                Kak смяташ дали руснаците ще гласуват за някой за когото се знае че е бил девушка в тюрмата

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Да бе да, 10 хиляди викаш...

Според Ройтерс в Москва са 40 000 протестиращи, а според официалните власти са 4 000. Десет пъти по-малко. Приемам че Ройтерс е излъгал поне двойно, тоест според тази агенция са 20 000. Приемам че руските власти са излъгали повече от двойно, поне 2,5 пъти: значи според тях са 10 000 (появи се 10 хиляди). Значи истината за протестиращите в Москва е някъде между 20 хиляди и 10 хиляди.
                  Впрочем и в България има протест в защита на Навални.
                  В интернет петиция той е събрал 196 гласа. Да ги броим 200. Петицията за запазване на плажа на Камчия е НАД 430 души. Двойно, и то за по-малко време.

Last edited by gigow; 23.01.2021, 19:42.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Какви "милиони" бе трол френски, платен от американците?
                    От къде ги измисли тези "милиони?

Дори Ройтерс казва, че в Москва са 40 000, което означава, че са само 20 000. А в Петербург не са повече. Щом в Москва са 20 000, там са 10 000. И в цялата останала Русия са колкото общо в Москва и Петербург. Демек 30 000. Айде от мен да мине... в цяла Русия да са 100 000. От над 100 милиона пълнолетно население. ЕДИН на ХИЛЯДА. Това са великите протести срещу Путин. Не случайно рейтингът му е над 50%, а на изборите неговата партия събира 60-70% неизменно.
                    Да бе да, 10 хиляди викаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      А какво мислиш за милионите днес по улиците на Русия,
                      скандиращи: "Путин е крадец. Путин, махай се"

Какви "милиони" бе трол френски, платен от американците?
                      От къде ги измисли тези "милиони?

Дори Ройтерс казва, че в Москва са 40 000, което означава, че са само 20 000. А в Петербург не са повече. Щом в Москва са 20 000, там са 10 000. И в цялата останала Русия са колкото общо в Москва и Петербург. Демек 30 000. Айде от мен да мине... в цяла Русия да са 100 000. От над 100 милиона пълнолетно население. ЕДИН на ХИЛЯДА. Това са великите протести срещу Путин. Не случайно рейтингът му е над 50%, а на изборите неговата партия събира 60-70% неизменно.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• хи хи интимно срамени да бъдат патриоти

Коментар

• Николай Михайлов: Борисов е политическа аномалия
                          Политически България остава незащитена, смята бившият депутат
                          23 Ян. 2021
                          2 190

БГНЕС

"Нямаме политически елит на разположение, който може да поеме риска да удържа равновесие между васалната позиция на нашата страна и достойнството ни да обитаваме национална общност. Бойко Борисов е една очевидна политическа аномалия и управлява по корумпиран образец, той има алтернатива в лицето на хора от т. нар. градска десница, които имат дарбата на идеологически наемници.Те нямат самостоятелна воля, даже са интимно осрамени да бъдат патриоти. Те са хора, които изначално работят за собствената си кариера, доколкото са луксозни същества, но са и в непрекъсната връзка с посолствата на съответните страни, които суфлират модата на тяхното политическо поведение. От тези хора не може да се чака послание към националната ни общност, за да обедини този фрагментиран наш свят". Това заяви в интервю за БНР психиатърът и бивш депутат от десницата д-р Николай Михайлов. Той коментира политическите процеси у нас и в САЩ.
                          Според него БСП пък няма сили да бъде алтернатива на статуквото. "Корнелия Нинова е заета с това да се справя с вътрешен враг. Остава като изолирана фигура с антураж, който бледнее около нея. Нинова срещу Борисов - това огромно популистко тяло, демагог с извратена дарба да съблазнява тези, които желаят да си спестят по-сериозно мислене, има малко шансове да го събори... Имам очакване българските либерали да станат либерали, защото сега са номинални либерали", смята Михайлов.
                          Относно ролята на президента Румен Радев, той коментира: "Не мисля, че Радев може да бъде ефективна алтернатива. Опитва алтернативно говорене с променлив успех и някои недъзи... Той е велико облекчение и нещо подобно на дар,но политически България остава незащитена на този етап".

"Демократите в САЩ спечелиха властта, сега остава да я задържат... Либералното управление трябва да поеме претенциите на улицата... Това ще бъде труден мандат. Новото е, че либералната власт, основана исторически на принципа на толерантността и свободата, се решава на една зрелищна болшевизация. Това нещо се развива с ускорение, което плаши и което сигнализира глобално разпространение", каза Михайлов по повод встъпването на новия президент Байдън.
                          Михайлов не вярва "тази администрация на престарелия Байдън да продължи дълго“.
                          "Камала Харис е напрегната като пантера да скочи на неговия трон в първия момент, в който усети разколебаване на силата му и подгъване на коленете му. Това е жена, амбициозно, елитарно, либерално ориентирана, която обслужва големите корпорации. Тя е авангарден либерал, мощно интегриран сред тези, които не се нуждаят толкова да управляват Америка, колкото света... Войната срещу държавите ще се води от прононсирани врагове на държавата и от врагове на народа", коментира още Михайлов.

Коментар

Ама верно ли бе ...."милионите" хахаха. Сигурно имаш и десетки левове ....

............................

ХИЛЯДИ привърженици на арестувания опозиционен лидер Алексей Навални излязоха на протести в Русия, съобщавa Bloomberg.

Поддръжниците на Навални призоваха за демонстрации в поне 66 града в страната, включително в Москва. Прокуратура обяви по държавната телевизия, че участниците в неразрешените протести могат да бъдат обвинени в „масово безредие“, докато кметът на Москва Сергей Собянин заяви, че полицията „ще осигури необходимия ред“.

Активисти пуснаха в социалните мрежи видеокадри, показващи как полицаи бият демонстранти и ги вкарват в полицейски камионетки. Стотици протестиращи излязоха по улиците и във Владивосток и Иркутск въпреки мразовитото време с лозунги, като „Ние сме силните“ и „Путин е лъжец“. Съобщава се за най-малко 237 души, които са арестувани в градовете Владивосток и Хабаровск.
                            Last edited by markov; 23.01.2021, 17:37.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

скандираки: "Путин е крадец. Путин, махай се"
                              Нищо, какво очакваш да мисля. Ти какво мислиш по същият въпрос/ само не ми пускай клипчета защото не ги гледам, всъщност не вярвам някой да гледа каквото и да е тук/

Всъщност удобно се пропускат присъдите на навални и това че е разследван за кражбата на около 350 милиона рубли. Абсолютно същата работа като предното лято когато за това че полицаите утрепали доказан търговец на наркотици и бандюга се вдигнаха чернилките в говедария. Ще поскачат малко и ще се приберат. Има закон който забранява изнасянето на публична информация за имуществото на хора в русия, най вероятно и по този закон ще го съдят навални. Не знам дали приеха закона че който склони непълнолетни към протести се вкарва на топло 3-5 години. Ако се разтърсиш съвсем малко ще видиш колко снимки има навални с ученици. Разбира се по този закон няма да го дърпат, но разни негови активисти ще пострадат

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Bloomberg: Кремъл се готви да изпрати Навални за дълги години в затвора
                                Last edited by barbaron; 23.01.2021, 15:02.

Коментар

Working...
                                X