IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
    Какви мнения бихте споделили - накъде е Борсата следващата седмица при тези изборни резултати.
    Може би борсата на черешите в Кюстендил ще върви нагоре ивестно време. А Тиквата и Черешарят като не направят правителство - и двете борси надолу.
    Не е препоръка за търговия с акции.
    Борсата не ми е никаква грижа.По ме е грижа за прасето и кокошките отколкото за борсата.Аз мога да живея без партии полиция правителство парламент и президент.За толкова години тия изброените нищо не са направили за мен и семейството ми освен да ни взимат данъци.Боли ма прожектора за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Може пък и да им дойде акъл някъф ноф. Кога се буксува трябва се сменят подходите и прийомите.
      27 години не им дойде та сега ли нищо нова пълна боза

Коментар

Само голяма широка коалиция (първите две сили и някои от дребните) за конституционни реформи чрез ново ВНС може ни стабилизира. Пък и референдумът още тежи. Но едва ли това ще се случи, поради лидерски запънки.

Не е заради лидерски запънки. От моя гледна точка ГЕРБ са враг на БСП, така че коалицията между тях е немислима. Аз, като избирател на БСП в никой случай не одобрявам коалиция ГЕРБ-БСП. Мога да преглътна коалиция дори с реформаторите, но не и с ГЕРБ. Не мога преглътна бандитската формация да управлява България с моя подкрепа.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Зависи от дълбоката провинция и чужбината. Но май в чужбината ще наваксват загубите в селата.
          В чужбина ще спечели ДПС

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Аз като гледам нищо ново под слънцето язък за загубеното време и предсрочните избори
            Може пък и да им дойде акъл някъф ноф. Кога се буксува трябва се сменят подходите и прийомите.

Коментар

• Аз като гледам нищо ново под слънцето язък за загубеното време и предсрочните избори

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Реформаторите може и да дадат фира като гледам.....около границата са , на едно място 3,8 на друго 4,20.
                До среднощ ша треперят .......
                Зависи от дълбоката провинция и чужбината. Но май в чужбината ще наваксват загубите в селата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                  Какви мнения бихте споделили - накъде е Борсата следващата седмица при тези изборни резултати.
                  Може би борсата на черешите в Кюстендил ще върви нагоре ивестно време. А Тиквата и Черешарят като не направят правителство - и двете борси надолу.
                  Само голяма широка коалиция (първите две сили и някои от дребните) за конституционни реформи чрез ново ВНС може ни стабилизира. Пък и референдумът още тежи. Но едва ли това ще се случи, поради лидерски запънки.

Коментар

• Какви мнения бихте споделили - накъде е Борсата следващата седмица при тези изборни резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Реформаторите може и да дадат фира като гледам.....около границата са , на едно място 3,8 на друго 4,20.
                      Гот ми е че най отвратителните хората на Гоце и Татяна са аут.....Още по гот ще е ДОСТ да отнеме 3,5% от ДПС и да не влезе..

Коментар

• Реформаторите може и да дадат фира като гледам.....около границата са , на едно място 3,8 на друго 4,20.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Опааа и мутрата на Марешки ми харесва.Ама само народа как се подигра с тия тарикати.Ха ха ха ха

Коментар

• Явиха се още две физиономии дет ми харесват тая на Джамбазки и на Желю Бойчев....Купона продължава ха ха ха ха искам да им гледам кривите мутри на всичките маймуни дет 27г ни тормозят и дразнят

Коментар

• Е са агитацията не е забранена.Много ми харесват физиономиите на Петър Москов Кирил Добрев Валери Симеонов Красимир Каракакачанов.Предполагам ще ми харесат и мутрите на Курнелия и Бойчето....Жал ми е сал за Ванчо толкоз пот толко приятели познати толко съседи съученици и Ръбелите аут от Парламента.Дори Ванчо гласува няколко пъти и пак нема радост

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

Как един път не написа някой да е прославил България,а все за русия пишеш
                                опитвам се да информирам всички американофили кат теб .....че ви е много едностранчиво мисленето ....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X