Първоначално изпратено от Professor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Може пък и да им дойде акъл някъф ноф. Кога се буксува трябва се сменят подходите и прийомите.
Коментар
-
Само голяма широка коалиция (първите две сили и някои от дребните) за конституционни реформи чрез ново ВНС може ни стабилизира. Пък и референдумът още тежи. Но едва ли това ще се случи, поради лидерски запънки.
Не е заради лидерски запънки. От моя гледна точка ГЕРБ са враг на БСП, така че коалицията между тях е немислима. Аз, като избирател на БСП в никой случай не одобрявам коалиция ГЕРБ-БСП. Мога да преглътна коалиция дори с реформаторите, но не и с ГЕРБ. Не мога преглътна бандитската формация да управлява България с моя подкрепа.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Зависи от дълбоката провинция и чужбината. Но май в чужбината ще наваксват загубите в селата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз като гледам нищо ново под слънцето язък за загубеното време и предсрочните избори
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРеформаторите може и да дадат фира като гледам.....около границата са , на едно място 3,8 на друго 4,20.
До среднощ ша треперят .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеКакви мнения бихте споделили - накъде е Борсата следващата седмица при тези изборни резултати.
Може би борсата на черешите в Кюстендил ще върви нагоре ивестно време. А Тиквата и Черешарят като не направят правителство - и двете борси надолу.
Не е препоръка за търговия с акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРеформаторите може и да дадат фира като гледам.....около границата са , на едно място 3,8 на друго 4,20.
До среднощ ша треперят .......
Коментар
-
Е са агитацията не е забранена.Много ми харесват физиономиите на Петър Москов Кирил Добрев Валери Симеонов Красимир Каракакачанов.Предполагам ще ми харесат и мутрите на Курнелия и Бойчето....Жал ми е сал за Ванчо толкоз пот толко приятели познати толко съседи съученици и Ръбелите аут от Парламента.Дори Ванчо гласува няколко пъти и пак нема радост
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
Как един път не написа някой да е прославил България,а все за русия пишешНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар