IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Преизбират Домусчиев за председател на КРИБ

    http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...9260_at.1.html
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

    Коментар


    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Един въпрос към създателите на бота Иван.

      Моля ви бе хора вземете най-накрая му вкарайте някакви наченки на изкуствен интелект , барбата каза че ботовете след 2015 имат такъв , че в момента състоянието е меко казано комично.
      По-висок му е от твоя.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Само български "умници" могат да сравняват ликвидиране на терорист или психопат при самозащита с
        ликвидиране на
        • руски корупционери на улицата или в руски арест (за да не проговорят)
        • или руски дипломати, за да не проговорят
        • или руски марионетки в Украина, за да не проговорят
        • или руски опозиционери и журналисти, защото говорят истината
        • или ...
        Само френски умник кат тебе мое верва на медии.Иначе за соросоидите всички които застреля полицията на Запад са терористи....А кво ше ми кажеш за кандидат президента дет уредил родата си на ясла той корумпиран ли е.А оня дет умре Митеран с любовните той къф беше.Затънали сте в ** до ушите ама все Русия ви в устата....
        Last edited by X_Y; 19.03.2017, 15:05.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Един въпрос към създателите на бота Иван.
          Моля ви бе хора вземете най-накрая му вкарайте някакви наченки на изкуствен интелект , барбата каза че ботовете след 2015 имат такъв , че в момента състоянието е меко казано комично.
          Вкарали са му наченки на изкуствен интелект, но са го програмирали на COBOL

          Коментар


          • Един въпрос към създателите на бота Иван.

            Моля ви бе хора вземете най-накрая му вкарайте някакви наченки на изкуствен интелект , барбата каза че ботовете след 2015 имат такъв , че в момента състоянието е меко казано комично.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар




            • Веселин Марешки е председател на две партии едновременно – ВОЛЯ и “Национално движение за свобода и демокрация”.

              Веселин Марешки е председател на две партии едновременно – ВОЛЯ и “Национално движение за свобода и демокрация”. Това показват годишните финансови отчети на двете формации, подадени в Сметната палата, които са публикувани на сайта на одитното ведомство.

              Документите разкриват, че тази ситуация е факт повече от четири години.
              .........................
              През 2013 г. Веселин Найденов Марешки официално се отчита като председател и на двете партии. Счетоводството им продължава да върти жена му.

              През 2014 г. “Либерален алианс” декларира: Марешки е председател, а предишната председателка Гергана Славова (в този момент вече Стефанова) му е заместничка, както и Цветелина Тънмазова, съдружничка и бивша управителка на една от неговите фирми. “Национално движение за свобода и демокрация” пък декларира като председател Марешки, а като заместници Дилбер Вейсалова – друг от основните хора в неговия бизнес (сега трета в листата на ВОЛЯ за Варна и водач за Кърджали) и същата Цветелина Тънмазова. Така двете партии вече имат както общ председател, така и общ заместник-председател.
              И през 2015-а и 2016-а Марешки продължава да декларира, че е председател на две партии едновременно в предходните години.
              .....................

              Закон за политическите партии

              Чл. 8. (1) (Изм. – ДВ, бр. 6 от 2009 г.) Гражданин с избирателни права съгласно българското законодателство може да участва в учредителното събрание на политическа партия само ако не членува в друга партия.
              (2) (Отм. – ДВ, бр. 6 от 2009 г.)

              Чл. 11. (1) (Изм. – ДВ, бр. 6 от 2009 г.) Всеки гражданин с избирателни права съгласно българското законодателство може да се присъедини към подписката чрез саморъчно попълнена и подписана декларация за индивидуално членство по образец, утвърден от инициативния комитет, до провеждането на учредителното събрание.

              (2) С декларацията по ал. 1 гражданинът изразява личната си воля за членство в политическата партия и декларира, че приема основните принципи и цели на политическата партия от учредителната декларация и че не членува в друга политическа партия.
              При нас герберските мутри управляват и политиката и съда.
              Ако имаше поне малко закон в тази държава, то мутрата Магарешки отдавна щеше да търка наровете в затвора.
              Last edited by X_Y; 19.03.2017, 10:16.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Според медия български политик е казал за БСП, че всяка дума на БСП е лъжа и е казал, че щетите след всяко управление на БСП са колосални. Според тази медия същият политик е казал, че управление на БСП ще бъде голяма грешка и е казал, че ако отново управлява БСП, след управление на БСП отново ще плащаме милиарди дългове.

                Наскоро една моя позната каза, че на предстоящите парламентарни избори в България хората няма да гласуват за БСП, защото хората са разбрали, че по време на управлението на комунистите в България българските комунисти са фалшифицирали изборите и по време на управлението на комунистите в България не е имало свободни и честни избори.

                Нека никой никога да не гласува за БСП.

                http://desebg.com/2011-01-06-11-54-16/164--1946-
                http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
                https://www.facebook.com/izmamimpex/

                Коментар


                • Медия публикува статия, в която пише, че вчера политици от "Реформаторски блок - Глас народен" и други граждани са почели паметта на жертвите в комунистическия концлагер "Слънчев бряг" край Ловеч и са участвали в традиционното шествие до този комунистически концлагер. Според друга медия политици от ГЕРБ също са почели паметта на жертвите в комунистическия концлагер "Слънчев бряг" край Ловеч.
                  Според медия кандидатът за депутат, издигнат от "Реформаторски блок - Глас народен" Божидар Лукарски е заявил по този повод: "Днес е един скръбен ден, в който почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Слънчев бряг"! Днес е и ден на надежда, защото ще помним техния подвиг и ние, всички десни демократи, ще направим необходимото това повече да не се повтаря и комунизмът никога повече да не идва на власт под каквато и да е било форма. Дължим почит на тези хора, дължим почит на жертвите не само тук, но и на тези от Белене, от Скравена, от дома на терора София, на жертвите на комунизма в целия Източен блок. Длъжни сме да не забравяме тяхната жертва, да ги почитаме и да учим децата си каква мрачна страница от нашата история е бил комунистическият режим, защото продължават опитите това мракобесно петно върху нашата история да бъде омаловажено..."

                  https://bg-bg.facebook.com/ReformatorskiBlok/
                  https://newspaper.bg/article/1047143
                  http://www.bta.bg/bg/c/VO/id/1539601
                  Last edited by Ivan2015; 19.03.2017, 01:41.

                  Коментар


                  • НСИ публикува данни, според които през януари 2017г. износът на стоки от България, смятан в левове, се е увеличил с 8,657 % спрямо януари 2016г..
                    Това е поредната много добра новина за България.

                    Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. износът на стоки от България, смятан в левове, се е увеличил с 1 160 800 000 лева спрямо 2015г.

                    Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с 3,4 % спрямо 2015г..

                    Коментар


                    • Росстат публикува данни, според които през февруари 2017г. промишленото производство в Русия е намаляло с 2,7 % спрямо февруари 2016г., а през първите 2 месеца на 2017г. промишленото производство в Русия е намаляло с 0,3 % спрямо първите 2 месеца на 2016г..

                      Едва ли някой анализатор би се учудил от тези данни.

                      Да ви напомня, че според данни от Росстат брутният вътрешен продукт на Русия през 2016г. е намалял спрямо 2015г., а през 2015г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2014г..

                      Коментар


                      • Tatiana Christy :

                        "Със сигурност няма да чуем нищо от недоразумението главен прокурор за посещението на Кьовеши. Но ето есенцията защо така е необходима реформа в прокуратурата и тези, които се дърпат от тази реформа са единствено треперещите да не се окажат на подсъдимата скамейка.

                        Най-важната разлика е, че отказът на прокуратурата да започне досъдебно производство в Румъния подлежи на съдебен контрол. Т.е. прокуратурата подлежи на контрол и отговорност пред обществото за бездействието си!!!

                        А в бг колко пъти празното място, наречено главен прокурор, е мълчало и си е затваряло очите за безброй безобразия?! Ако имаше независим съдебен контрол, празното място би било подведено под отговорност. А в бг то е недосегаемо!

                        Избирнето на прокурорите минава през сериозни тестове за оценка на харектер и професионализъм. На интервюто присъства психолог, който преценява годността му -- колко е смел, проактивен и как реагира на стрес. Има много изработени тестове за такива цели, които много добре отсяват тези, които стават. Т.е. опасността от втори братовчеди и любовници за тези длъжности силно намалява.

                        85% от разследванията за корупция в Румъния започват след сигнали на граждани и юридически лица. И 90% от делата завършват с обвинителни присъди!

                        Т.е. тази прокуратура разчита основно на гражданите и не е средство за политическа бухалка и шантаж -- както грозното прокурорско недоразумение Цацаров!

                        В Румъния всички прокурорски постановления и съдебни актове са публични.

                        Т.е. Няма скрито покрито! Вижда се много добре кой какво е писал и какви решения е вземал и така лъсват зависимостите!"

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Какво се правиш на гугусчук ? Още 1985-87 г във Франция излезнаха филмите "За кожата на едно ченге" и "Дума на ченге" с Ален Делон.
                          Ние тогава хабер си нямахме от тия неща,но явно те са даденост за капитализма като цяло.
                          Ти си дрънкай празни приказки, не пречиш
                          А който има ум, гледа и мисли:
                          https://www.youtube.com/playlist?lis...bSoxApASjvnzDG

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Само български "умници" могат да сравняват ликвидиране на терорист или психопат при самозащита с
                            ликвидиране на
                            • руски корупционери на улицата или в руски арест (за да не проговорят)
                            • или руски дипломати, за да не проговорят
                            • или руски марионетки в Украина, за да не проговорят
                            • или руски опозиционери и журналисти, защото говорят истината
                            • или ...
                            Какво се правиш на гугусчук ? Още 1985-87 г във Франция излезнаха филмите "За кожата на едно ченге" и "Дума на ченге" с Ален Делон.
                            Ние тогава хабер си нямахме от тия неща,но явно те са даденост за капитализма като цяло.

                            Коментар


                            • Само български "умници" могат да сравняват ликвидиране на терорист или психопат при самозащита с
                              ликвидиране на
                              • руски корупционери на улицата или в руски арест (за да не проговорят)
                              • или руски дипломати, за да не проговорят
                              • или руски марионетки в Украина, за да не проговорят
                              • или руски опозиционери и журналисти, защото говорят истината
                              • или ...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                                Да гледат и цяла Европа гледа по Раша тудей стрелба във френско училище застрелян човек на френско летище кандидат за президент уредил шуренайката ,,,,
                                Ти сега пък чак пък толкоз недей забелязва. То на франсетата не се брои, те са демократи

                                Коментар

                                Working...
                                X