Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Бе не знам за вас, ама при мен влиза 2Г за хранителните магазини от 15- демек или ваксина или мреш от глад
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
И кога да я чакаме да се разпадне амариканската кочина и да върнат земите на индианците ?
явно е някава драновска традиция
https://www.moreto.net/novini.php?n=450698
индианци ИМА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Къде ме видя да плюя по Русия? ...................
Важното е сам да си верваш ....щото другите си ни ясенНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron
Певчих о самом популярном расследовании команды Навального[/B]
п.п.
Гледам че си го изтрил пак и си го качил за четвърти пътLast edited by markov; 07.12.2021, 20:17.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Митко дай да не сравняваме ръчна количка с ябълка.Аз лично не разбирам защо е това плюене по Русия от сутрин до вечер...нас Русия ни интересува дотолкова колкото да имаме добри отношения и изгодна търговия.Толкова.какъв е тоя напън не разбирам.Каже ви някой нещо дето не му харесва в ЕС и скачате ама Русия това Русия онова.И друго не разбирам какво помага на България плюенето шо Русия прави ни по добри по разумни или по богати???Или ей така да си правим проветрение на зъбите.Как живеят руснаците какво правят и кой да ги управлява не е наша работа и това няма отношение към нашият живот.Прав беше дедо Симо горският измамник за чипа.Ние сме един много малък но много злобен агресивен и прост народ...Никаква търпимост никакво търпение никакво смирение с мания за всезнайковщина и превъзходство над другите....
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
така е
излишни спорове
след РАЗПАДА на кочината "бензиностанция с ядрени ракети-ра$$иа" ще бъде ПЪТИ по интересно.
+1Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Митко дай да не сравняваме ръчна количка с ябълка.Аз лично не разбирам защо е това плюене по Русия от сутрин до вечер...нас Русия ни интересува дотолкова колкото да имаме добри отношения и изгодна търговия.Толкова.какъв е тоя напън не разбирам.Каже ви някой нещо дето не му харесва в ЕС и скачате ама Русия това Русия онова
излишни спорове
след РАЗПАДА на кочината "бензиностанция с ядрени ракети-ра$$иа" ще бъде ПЪТИ по интересно.
+1
Коментар
� -
Сравняваме минималната заплата в Русия от 2022 ( в момента даже е по- ниска) която е 14000 рубли( 166 евро) дори с минималната заплата на най- бедната и корумпирана държава в ЕС- България и ако сме безпристрастни виждаме че дори в най- бедната и корумпирана държава в ЕС с минимална заплата можеш да купиш 2 пъти повече стоки и услуги спрямо Русия, която е най- богатата на природни изкопаеми страна в света( нефт, газ, алуминий, злато........
Last edited by power grid; 07.12.2021, 09:06.
- 1 like
Коментар
� -
Сравняваме минималната заплата в Русия от 2022 ( в момента даже е по- ниска) която е 14000 рубли.......
Задал ли си си въпроса защо в ЕС няма единна минимална заплата, отговора е прост - защото регионите са с различна степен на развитие и ако има трябва да е заплатата на най-бедния регион...и тогава ще се почне ама що в Швеция или Германия минималната заплата е 250 евра като в България ?
А ти очакващ минималната заплата в Русия която е няколко пъти по голяма от ЕС по площ и обхваща територии с още по диференцирано развитие да е адекватна ....Last edited by markov; 06.12.2021, 23:56.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Та да се върнем на заплатата в москва дето искаше да сравняваш .......сега да уточним тя 14 х. рубли ли е или 95,3 хи.рубли ?.
Коментар
� -
Ок, ама къде са тези проценти, къде са
3 ПЪТИ както написа. Имам чувството, че някои хора като говорите за Русия е като за мъртвец- или добро или нищо
.
В пъти по евтино - Ел.енергия , бензин , диз.гориво , газ, вода и канал, всички комунални разходи ......
В проценти по евтино - почти всичко останалоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Ок, ама къде са тези проценти, къде са
3 ПЪТИ както написа. Имам чувството, че някои хора като говорите за Русия е като за мъртвец- или добро или нищо
.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Според Митето е !
А всъщност основния проблем е че България е член на ЕС и НАТО а Сърбия не е. По Дефиниция те трябваше да ни дишат праха.
Пък то не е баш така...една черга сме. Същото е и с Беларус.
- 1 like
Коментар
� -
Последен опит да ти отворя очите макар да е безсмислено. И МПС-тата там са по евтини макар и не в пъти :
[ATTACH=CONFIG]n3841271[/ATTACH]
.
Коментар
�
Коментар