IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Че защо ГЕРП+ БСП имат общо 60% мнозинство бетон и други дребосъци не им трябват.
    Мхм, като деца на бай тошо и пленум ще си спретнат следващия месец...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

четох някъде че следващия мандат ша е едногодишен
      Че защо ГЕРП+ БСП имат общо 60% мнозинство бетон и други дребосъци не им трябват.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Аз пък като човек на който и БСП и ГЕРБ са му противни ти казвам да не бързаш...Да не стане утре да плеснат с ръце да се прегърнат да се целунат и да кажат ние не искахме ама заради международното положение и България се взехме....
        Нали са деца на Бай Тошо, бе? Как ти станаха противни, като си му фен? Много си противоречите, не знаете какво искате вече.

Коментар

• Двете челни партии-солисти май така ще ги гледаме стреснато следващите седмици:
          https://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk
          Last edited by Trakatrak'; 26.03.2017, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            [/B]

Не е заради лидерски запънки. От моя гледна точка ГЕРБ са враг на БСП, така че коалицията между тях е немислима. Аз, като избирател на БСП в никой случай не одобрявам коалиция ГЕРБ-БСП. Мога да преглътна коалиция дори с реформаторите, но не и с ГЕРБ. Не мога преглътна бандитската формация да управлява България с моя подкрепа.
            Не те ли досрамя, заради теб страната върви назад.

Коментар

Много кротък нещо май ше се вземат с ездачката
              четох някъде че следващия мандат ша е едногодишен
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

[/B]

Не е заради лидерски запънки. От моя гледна точка ГЕРБ са враг на БСП, така че коалицията между тях е немислима. Аз, като избирател на БСП в никой случай не одобрявам коалиция ГЕРБ-БСП. Мога да преглътна коалиция дори с реформаторите, но не и с ГЕРБ. Не мога преглътна бандитската формация да управлява България с моя подкрепа.
                Че то Герб и Бсп са двете страни на една и съща монета . Така че най-добре е да плеснат с ръце и да се прегърнат . Нито Герб са десна партия , нито Бсп лява .

Коментар

Аз пък като човек на който и БСП и ГЕРБ са му противни ти казвам да не бързаш...Да не стане утре да плеснат с ръце да се прегърнат да се целунат и да кажат ние не искахме ама заради международното положение и България се взехме....
                  Това е май най-вероятно,те са двете страни на една и съща монета.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Да ни е честита новата - стара тиква, спечелила с малко, но за кратко......
                    Много кротък нещо май ше се вземат с ездачката

Коментар

• Да ни е честита новата - стара тиква, спечелила с малко, но за кратко......

Коментар

[/B]

Става дума за временен сговор за привикване на ВНС. Пък после пак ще се ежат. Възможно е да елиминират част от малките чрез мажора. 6-7 парламентарни сили, обединяващи 15-20 партии са ни много. Не подкрепям мажора, но тия неграмотници или мафиотите зад тях нищо друго не могат измислят и не искат да приложат.

Коментар

[/B]

Коментар

• Похарчихме(официално)35 милиончета,резултата на нивото преди президентските,реанимирано БСП,ДОСТ отхапа от ДПС-за радост май се разминават с НС,Реформатори почти туш,за другите какво да се каже;резултатите говорят.Остана Марешки-май той ще е новият "златен"пръст?А борсата ще е нагоре,само да не ни изненада някой съсед(Македония,Косово,Турция)сигналите от Европа са добри,Русия може и да се кротне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                              Какви мнения бихте споделили - накъде е Борсата следващата седмица при тези изборни резултати.
                              Може би борсата на черешите в Кюстендил ще върви нагоре ивестно време. А Тиквата и Черешарят като не направят правителство - и двете борси надолу.
                              Не е препоръка за търговия с акции.
                              Борсата не ми е никаква грижа.По ме е грижа за прасето и кокошките отколкото за борсата.Аз мога да живея без партии полиция правителство парламент и президент.За толкова години тия изброените нищо не са направили за мен и семейството ми освен да ни взимат данъци.Боли ма прожектора за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Може пък и да им дойде акъл някъф ноф. Кога се буксува трябва се сменят подходите и прийомите.
                                27 години не им дойде та сега ли нищо нова пълна боза

Коментар

Working...
                                X