Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
четох някъде че следващия мандат ша е едногодишен
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Аз пък като човек на който и БСП и ГЕРБ са му противни ти казвам да не бързаш...Да не стане утре да плеснат с ръце да се прегърнат да се целунат и да кажат ние не искахме ама заради международното положение и България се взехме....
Коментар
-
Двете челни партии-солисти май така ще ги гледаме стреснато следващите седмици:
https://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGkLast edited by Trakatrak'; 26.03.2017, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение[/B]
Не е заради лидерски запънки. От моя гледна точка ГЕРБ са враг на БСП, така че коалицията между тях е немислима. Аз, като избирател на БСП в никой случай не одобрявам коалиция ГЕРБ-БСП. Мога да преглътна коалиция дори с реформаторите, но не и с ГЕРБ. Не мога преглътна бандитската формация да управлява България с моя подкрепа.
Коментар
-
Много кротък нещо май ше се вземат с ездачкатаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Не е заради лидерски запънки. От моя гледна точка ГЕРБ са враг на БСП, така че коалицията между тях е немислима. Аз, като избирател на БСП в никой случай не одобрявам коалиция ГЕРБ-БСП. Мога да преглътна коалиция дори с реформаторите, но не и с ГЕРБ. Не мога преглътна бандитската формация да управлява България с моя подкрепа.
Коментар
-
Аз пък като човек на който и БСП и ГЕРБ са му противни ти казвам да не бързаш...Да не стане утре да плеснат с ръце да се прегърнат да се целунат и да кажат ние не искахме ама заради международното положение и България се взехме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа ни е честита новата - стара тиква, спечелила с малко, но за кратко......
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Похарчихме(официално)35 милиончета,резултата на нивото преди президентските,реанимирано БСП,ДОСТ отхапа от ДПС-за радост май се разминават с НС,Реформатори почти туш,за другите какво да се каже;резултатите говорят.Остана Марешки-май той ще е новият "златен"пръст?А борсата ще е нагоре,само да не ни изненада някой съсед(Македония,Косово,Турция)сигналите от Европа са добри,Русия може и да се кротне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеКакви мнения бихте споделили - накъде е Борсата следващата седмица при тези изборни резултати.
Може би борсата на черешите в Кюстендил ще върви нагоре ивестно време. А Тиквата и Черешарят като не направят правителство - и двете борси надолу.
Не е препоръка за търговия с акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Може пък и да им дойде акъл някъф ноф. Кога се буксува трябва се сменят подходите и прийомите.
Коментар
Коментар