IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Защо мисля аз, че е фейк (по изключение използвам чуждицата):
    (Не съм привърженик на конспиративни теории, просто съждения)
    В онова училище се учат доста неща за прийомите и различните технически средства за наблюдение/слушане. Дори и тогава. Като се има предвид бекграунда!!! на Човека, съвременните възможности и институциите, които го държат на власт, едва ли би подходил толкова елементарно.
    Единствено остава вариант, ако, явно разбирайки, че ще го изпратят "на заслужен отдих", чак толкова да не му пука. Но за последното съм 49 %.
    Една от трагедиите на модерния живот е, че за много житейски и човешки важни неща често ни вкарват в дилеми от типа:
    51:49.
    Модерният човек не се чувства комфортно при основаване само н а Вяра.
    Рационалният човек не може дасе отърве от съмнението, че някой му подава удобни "информации, факти и находки", че да предопредели изводите му
    Не е лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Дъртеете начев, очевидно е. Щом с ватето ме обърка, не е на добре работата.
      Абе все се каня да те питам, какво стана с твоят приятел мажната, изчезна веднага след последните избори?

Браво, като свеж младенец!
      Издържа проверката, Факе!
      Като те гледам, какъв си задълбочен, не бях готов да се обзаложа.

Колкото аз ти липсвам та теб, толкова му липсвам и на Майната!
      И той мрази постинги, които са повече от 2 реда и ми се дразнеше открито.
      Ти сега да н е вземеш да се издадеш, че при моята липса си усещал човешка празнота

Ама аз не съм тук за да ме обичате, бе човеко!

Спокойно, като ми писне и се махна, той ще се върне, само гледай и внимавай, да не си сменил дотогава Ам. с Бг. АйПи, че ще те спука от майтап!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Май ти бях писал - при първото слушане бях склонен да приема за фейк.
        .................................................. .............
        .
        Защо мисля аз, че е фейк (по изключение използвам чуждицата):
        (Не съм привърженик на конспиративни теории, просто съждения)
        В онова училище се учат доста неща за прийомите и различните технически средства за наблюдение/слушане. Дори и тогава. Като се има предвид бекграунда!!! на Човека, съвременните възможности и институциите, които го държат на власт, едва ли би подходил толкова елементарно.
        Единствено остава вариант, ако, явно разбирайки, че ще го изпратят "на заслужен отдих", чак толкова да не му пука. Но за последното съм 49 %.
        И това ще мине ...

Коментар

О-ооооо, Вате!
          Стягаш ли куфарите!
          Аре прибирай се, че революцията чука на вратата.
          Покрай сухото ... и суровото! Първо режат, после броят!
          Революция е това, не е майтап работа!

Аз преди няколко дни ти отговорих нещо, ама после се сетих, че съм голям бунак, да знаеш!
          Моля ти се, бях забравил, че аз с теб не говоря!
          Дъртееееем, Вате и скоро ще ни се смеят и пилците.

Аз да ти припомня, щото и ти не си първа младост и може да си забравил. Нали викаше, че съм една най-обикновена пуЙчица и съм осъден да остана такъв, доколкото и ако не се определя най-накрая - САЩ или Русия?!

А аз, тъпака, седя и мъчително и безрезултатно разсъждавам, понякога се поступваме с младежкото крило на евроатлантическия интернационал, но колкото и да се мъча, само Родината ми е в главата. Проз човек!

Вате, Ватееееее, каква стана тя?!
          Революцията си тръгна от Русия и сега иде с широки крачки към вас, а ти ме караш да избирам!
          Дъртеете начев, очевидно е. Щом с ватето ме обърка, не е на добре работата.
          Абе все се каня да те питам, какво стана с твоят приятел мажната, изчезна веднага след последните избори?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Без да развивам моите мисли, също смятам, че е фалшив. Поради което се чудя и защо Радев не изчака този път.
            За таймингът .... така е - в политиката. Ама аз не виждам политика, а някакви махленски изцепки, вие що биете негрите, нашите л..на са по-хубави от вашите и т.н.
            Извинявам се за африканците - ама такава е старата лакърдия. Не знам на тези в българия как е коректно да им казваме - афробългари..... Че то даже и коняците взеха да проумяват дивотията с обръщението към тях. Даже мога и да ги уважавам за това.
            Май ти бях писал - при първото слушане бях склонен да приема за фейк.

Обаче, ако се абстрахираме от въпроса за истинността - погледни какви художествени висоти са достигнати!

Това - пулсът на времето, форматът на личността, обществените ценности и практики!
            Авторът умело борави с изразни средства, художествени форми, богатството на речта. И постига едно ниво на въздействие, което срамежливо се докосва до автентичността

Само нещо в темповремето и провлаченият на места говор не са нацелени.
            Не мога да съм сигурен - това е технически недостатък на самоделка, или

Някой играе още по-тънка игра, като иска да внуши, че става дума за недодялан фейк, който плаче да бъде ентусиазирано проверен, ама в действителност матариалът е зареден с неподозирана стойност и потенциал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Ооо, начев,

О-ооооо, Вате!
              Стягаш ли куфарите!
              Аре прибирай се, че революцията чука на вратата.
              Покрай сухото ... и суровото! Първо режат, после броят!
              Революция е това, не е майтап работа!

Аз преди няколко дни ти отговорих нещо, ама после се сетих, че съм голям бунак, да знаеш!
              Моля ти се, бях забравил, че аз с теб не говоря!
              Дъртееееем, Вате и скоро ще ни се смеят и пилците.

Аз да ти припомня, щото и ти не си първа младост и може да си забравил. Нали викаше, че съм една най-обикновена пуЙчица и съм осъден да остана такъв, доколкото и ако не се определя най-накрая - САЩ или Русия?!

А аз, тъпака, седя и мъчително и безрезултатно разсъждавам, понякога се поступваме с младежкото крило на евроатлантическия интернационал, но колкото и да се мъча, само Родината ми е в главата. Проз човек!

Вате, Ватееееее, каква стана тя?!
              Революцията си тръгна от Русия и сега иде с широки крачки към вас, а ти ме караш да избирам!

Коментар

Аз като разправям, че е фалшив, не ми вярвате
                .................................................. ....................
                Таймингът е важен в политиката.
                Едни се хвърлят на амбразурата, ама Цвета още мълчи.
                Това трябваше да се случи още в петък.
                Всеки изминал пропуснат час само нагнетява напрежение и подозрения.[/SIZE]
                Без да развивам моите мисли, също смятам, че е фалшив. Поради което се чудя и защо Радев не изчака този път.
                За таймингът .... така е - в политиката. Ама аз не виждам политика, а някакви махленски изцепки, вие що биете негрите, нашите л..на са по-хубави от вашите и т.н.
                Извинявам се за африканците - ама такава е старата лакърдия. Не знам на тези в българия как е коректно да им казваме - афробългари..... Че то даже и коняците взеха да проумяват дивотията с обръщението към тях. Даже мога и да ги уважавам за това.
                И това ще мине ...

Коментар

• Ооо, начев,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами да. Лайната са си ТЕХНИ, сами да си ги разгребват, 'баси.
                    Аз като разправям, че е фалшив, не ми вярвате

Прокуратурата проверява

Пирамида, аз викам, че ако има вероятност да е истински, прокуратурата няма да тръгне да с е аби с проверки. Що и е да взривява държавата?!
                    Следователно - не е истински, фалшименто е. Ей на - и гласът на БХ звучи едно такова провлачено, синтезирано.
                    А той не пие. Освен това знаем, че не размазва, не оказва влияние, не упражнява ръчно държавно управление и др. неща.

Така върви моята логика!
                    Това беше и причината да се обърна към представителството на народа, от който (народа) произтича цялата власт, воглаве с неговата председателка и да ги призова за официално изявление:

Не вярваме, това е фалшивка, ние познаваме нашия ръководител и стоим твърдо и монолитно - като един и без изключение зад него!

Таймингът е важен в политиката.
                    Едни се хвърлят на амбразурата, ама Цвета още мълчи.
                    Това трябваше да се случи още в петък.
                    Всеки изминал пропуснат час само нагнетява напрежение и подозрения.

Коментар

Той вече си го каза като арогантен безсрамник: че нямало лоша реклама и че не възнамерява да иска проверка за истинност.
                      Знае, че утре задържително (ако трябва и нарочно) ще изсерат поредната гадост, която ще затрупа предишните.

Нейната положение е по-различно.
                      Мълчанието вкарва процеса в неопределеност и сериозни подозрения:
                      - чула ли е за този запис,
                      - слушала ли го е,
                      - вярва/не вярва в неговата автентичност,
                      - има ли вариант всичките отговори на горното да са "да" и въпреки всичко да не реагира.

С мълчанието си тя поема риск да бъде основателно заподозряна.
                      Макар и с по-висок по Конституция пост, демонстрирайки лоялност към и вяра в патрона си, чисто човешки заема по-удобна позиция.
                      Е, зависи как ще бъде изигран етюдът.

Ама и аз пък!
                      Да правят каквото искат,
                      Ами да. Лайната са си ТЕХНИ, сами да си ги разгребват, 'баси.

Коментар

Хм, че тя от къде да знае, дали е фалшификат?!? Мисля, че Той трябва да го каже, а не само да говори за карикатурите. Ама то повечето не са карикатури. Карикатурата нали е рисунка (пластика), която изкривява дадени истински черти, в повечето случаи комбинирана с текст, който пък в разглежданите случаи почти винаги е истина. Направо политкласата ни хвърли в джаза!
                        Той вече си го каза като арогантен безсрамник: че нямало лоша реклама и че не възнамерява да иска проверка за истинност.
                        Знае, че утре задържително (ако трябва и нарочно) ще изсерат поредната гадост, която ще затрупа предишните.

Нейната положение е по-различно.
                        Мълчанието вкарва процеса в неопределеност и сериозни подозрения:
                        - чула ли е за този запис,
                        - слушала ли го е,
                        - вярва/не вярва в неговата автентичност,
                        - има ли вариант всичките отговори на горното да са "да" и въпреки всичко да не реагира.

С мълчанието си тя поема риск да бъде основателно заподозряна.
                        Макар и с по-висок по Конституция пост, демонстрирайки лоялност към и вяра в патрона си, чисто човешки заема по-удобна позиция.
                        Е, зависи как ще бъде изигран етюдът.

Ама и аз пък!
                        Да правят каквото искат,

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                          За свободата....
                          В България по време на прехода на два пъти беше направен опит да се достигне свобода над поносимото равнище – при правителствата на Филип Димитров и Иван Костов.

И в двата случая обществото реагира бурно и бързо възстанови статуквото.

Ванчо, ти четеш ли, каквото ти пишат?

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
                            Аз пък ходих и плувах миналата седмица на Кабакум.Водата беше супер и имаше малко хора на плажа.
                            Братчедката каза, че и е замръзнало котето във водата, но сега заради лайновода и тя се е ориентирала на север от течението По изключение миналата година ходих там, преди това - за последно 1995-та, когато нямаше толкова хотели и лифта минаваше само над 1 къща. Сега на кой .........му пречи, че го въртят само до средата?
                            Last edited by RUBLA; 17.06.2020, 09:52. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
                              Аз пък ходих и плувах миналата седмица на Кабакум.Водата беше супер и имаше малко хора на плажа.През седмицата де.Събота и неделя избягваме градските плажове.Ако така е цяло лято ще е супер(ако не продължи да вали като в тропиците де).
                              Амиииииииии не мисля че съм толкова герой. Най вероятно ще ходим на младост- басейн и масаж, жената обеща да плаща

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

И без короната ще са на загуба- вчера ходихме до дружба- щяхме да умрем в студената вода, намокрих си краката и толкова
                                Аз пък ходих и плувах миналата седмица на Кабакум.Водата беше супер и имаше малко хора на плажа.През седмицата де.Събота и неделя избягваме градските плажове.Ако така е цяло лято ще е супер(ако не продължи да вали като в тропиците де).

Коментар

Working...
                                X