IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    ....Малоумщина е да отричаш очевидни доказателства. Или си е чисто бойколизачество.
    В наше време не може да се вярва на нито една снимка, както и на нито един клип. Припомнете си филмите Терминатор или Аватар или който и да е фантастичен филм, в който всичко чак до последния пиксел е измислено (нарисувано).

Така че забравете за идеята, че тези снимки са някакво доказателство. Точно обратното - никакво доказателство не могат да бъдат. Със същия успех можеха да нарисуват ББ как плува в лавата на някой вулкан или как се къпе в течно разтопено злато в същата тази стая, а на спалнята как има камара от пачки, висока почти до тавана, и върху нея един мармот завива шоколада със станиол.

Така че престанете да се излагате, особено платените провокатори на форума, целта на които е да плюят всеки божи ден с лъжи и измислици.

Коментар

Кое точно е глупост? Що не поясниш?
      Погледни 2-3 поста по надолу- според е вестник поне 2 снимки са манипулирани

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Стига бе човек, това са пълни глупости. Ако накарам някое от децата ще направи по хубави снимки. Бива малоумщина, ама толкова не бива
        Кое точно е глупост? Що не поясниш?
        Че Бойко дойде от ъндърграунда? Това ли е глупост? Че имаше обща фирма с Младен Михалев - Маджо, известен бандит?
        Че участвашв във фирма, която е контрбандирала цигари? Това го има в документите.
        Че Бойко ходеше с пистолет на кръста като кмет на столицата? И че сега пистолетът му стои на шкафчето до главата.
        Или не ти харесва качеството на снимките? Ами не са правени от професионален фотограф....
        или е трябвало на снимката Бойко да позира с пачките под мишница и кюлчетата злато в устата и ръцете.
        Снимката на спящия Бойко е просто доказателство, че тези шкафчета са от неговата спалня. Очевидно е че снимките са правени в различно време и то когато стопанинът не е в стаята.

Малоумщина е да отричаш очевидни доказателства. Или си е чисто бойколизачество.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
          Пак попаднахме в световните новини! Президентът на БГ дебне премиера на БГ с дрон, подарен от Си Дзинпин!

това като го слушах щях да падна .....чак пък толкоз
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• https://e-vestnik.bg/32512/analiz-na...ZNAS8Ur8zMFF00 Анализ на снимките компромат за Борисов + увеличения

Коментар

• Историята с бойко става все по миризлива

Коментар

Ето ги снимките.

g[/IMG]
                Стига бе човек, това са пълни глупости. Ако накарам някое от децата ще направи по хубави снимки. Бива малоумщина, ама толкова не бива

Коментар

• Пак попаднахме в световните новини! Президентът на БГ дебне премиера на БГ с дрон, подарен от Си Дзинпин!

Коментар

• "Ще ми бъде орбазувана проверка"

eurocom.bg

Борисов: Радев ме следи с дрон, подариха му го от Китай
                    "Ще ми бъде орбазувана проверка"

"Ще ми бъде орбазувана проверка"

Коментар

• А сайтът "Афера" е блокиран. И кво от това. Не можеш да блокираш всички сайтове.
                      Тиквата треска го тресе.

Коментар

• Ето ги снимките.

И друга снимка, за сравнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Определено играта загрубя!
                          Имало и някакви снимки, не съм ги виждал, нещо не ми зарежда сайтът на афера, която уж ексклузивно разполагала.
                          Нито вярвам, нито не вярвам - пък и този източник по начало си е гнусноват.
                          Предпочитам да ида и да повърна някъде скришом.
                          По-късно или утре ще продължаваме да следим съсурването
                          Гледам го в момента.Оная простата кърджалийска п...а стои до него и гледа безумно.Шайката му се уплаши видно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Без да имам доказателства съм убеден че тоя е записал Боката или по негова заповед е записан и неслучайно почнаха да се пускат записите.Да видим Бобокови какво са му подготвили.Боката е пътник утече у канало.Падне ли от власт го чака или куршум или съдбата на Божков и братя Галеви.Ще си плати за всичко тоя шопар
                            Определено играта загрубя!
                            Имало и някакви снимки, не съм ги виждал, нещо не ми зарежда сайтът на афера, която уж ексклузивно разполагала.
                            Нито вярвам, нито не вярвам - пък и този източник по начало си е гнусноват.
                            Предпочитам да ида и да повърна някъде скришом.
                            По-късно или утре ще продължаваме да следим съсурването

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                              Акценти от изявлението на Цвъко по повод на подадено преди три часа заявление за напускане на герп.
                              ...
                              От известно време, обаче, членството в ГЕРБ не е повод за гордост - нито за мен, нито за немалко други членове на партията. Някои неблагоприятни тенденции в управлението на страната и на партията, доведоха до това, че в крайна сметка беше надскочен дори моят висок „праг на търпимост”.
                              ...
                              Не искам да виждам как граденото и с моите усилия отива по дяволите и как в партията постепенно намират място страх, подмазвачество, интригантство и посредственост.
                              ...
                              Все по-ясно става и това, че на хоризонта пред ГЕРБ няма дългосрочни цели, които да обединяват и мобилизират националния ресурс. Работи се на ремонтен график, на парче, на приливи и отливи, като често хората виждат зад всичко това и персонални мотиви.
                              ...
                              Оттук нататък предателство от моя страна би било само едно - ако остана член на ГЕРБ.
                              ...
                              Не искам да гледам как членовете на ГЕРБ се свиват под ударите на обществено недоволство,"

Абе, факю, този къде ги е научил тия работи??!
                              На някоя молитвена закуска ли?!
                              Май вади нож на БХ!
                              Стана тя, каквато стана!
                              Без да имам доказателства съм убеден че тоя е записал Боката или по негова заповед е записан и неслучайно почнаха да се пускат записите.Да видим Бобокови какво са му подготвили.Боката е пътник утече у канало.Падне ли от власт го чака или куршум или съдбата на Божков и братя Галеви.Ще си плати за всичко тоя шопар

Коментар

• Акценти от изявлението на Цвъко по повод на подадено преди три часа заявление за напускане на герп.
                                ...
                                От известно време, обаче, членството в ГЕРБ не е повод за гордост - нито за мен, нито за немалко други членове на партията. Някои неблагоприятни тенденции в управлението на страната и на партията, доведоха до това, че в крайна сметка беше надскочен дори моят висок „праг на търпимост”.
                                ...
                                Не искам да виждам как граденото и с моите усилия отива по дяволите и как в партията постепенно намират място страх, подмазвачество, интригантство и посредственост.
                                ...
                                Все по-ясно става и това, че на хоризонта пред ГЕРБ няма дългосрочни цели, които да обединяват и мобилизират националния ресурс. Работи се на ремонтен график, на парче, на приливи и отливи, като често хората виждат зад всичко това и персонални мотиви.
                                ...
                                Оттук нататък предателство от моя страна би било само едно - ако остана член на ГЕРБ.
                                ...
                                Не искам да гледам как членовете на ГЕРБ се свиват под ударите на обществено недоволство,"

Абе, факю, този къде ги е научил тия работи??!
                                На някоя молитвена закуска ли?!
                                Май вади нож на БХ!
                                Стана тя, каквато стана!

Коментар

Working...
                                X