IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    НЕЗАКОНЕН ПРЕВРАТ[/B].
    Доколко беше законен преврата на мавъра костов

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      Пробвах да отворя сайта парламент бг, но нещо не иска, може би защото съм ги псувал няколко пъти. И се налага по спомени- а те са:

      Власта принадлежи на народа и произтича от народа- и в този контекст кой си ти за да кажеш как ще се упражнява тази власт? Ако на народа му е кеф да се самоубие то е свободен да го направи- ти като не искаш не го прави. Едва ли студента от хага е нападал полицаите, но дори и да ги е нападнал, те са отговорили с непропорционална сила. Най вероятно студента ще одруса мвр-то поне няколко десетки хилки и може би полицаите следващия път след едно намаление на заплатите биха се замислили как да се отнасят с хората
      По закон и милиционерски правила принципно е допустимо прилагане на помощни средста и доза необходима принуда.
      В момента на щракане на белезниците и иммобилизиране на обекта, насилието трябва моментално да престане.
      Нищо такова не се е случило.

      Майката на момчето е заинтересована страна, това се отчита, но чух и нейния разказ, а друг още няма.
      Големият бой е започнал след момента, в който по закон е трябвало да престане насилието.

      Жената говореше, че е имало и друго младо момиче, което е разголвано, хулено, обиждано.

      Дето се вика респектиране на престъпниците.

      Май и горди селфита е имало. Мноу са яки.

      Коментар


      • Публикувано във факти.бг: Пеевски продължава да се охранява от НСО

        Матеев да си чул нещо от любимата ти прокуратура за булгартабак или за български морски флот- според някой хора и двете сделки би трябвало да се развалят тъй като не са изпълнени условията заложени в приватизационния договор. Как смяташ дали каскета би пробвал една акция срещу тези 2 сделки

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

          В северна корея НЯМА ПРОТЕСТИ.
          Колко пъти да ти казвам че там ти е мястото.
          Гледа ли клипове от снощи.
          ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СПАСИХА 2-та полицая и СГРАДАТА ОТ ПРОВОКАТОРИТЕ.
          Размина се с 4 счупени стъкла и малко боичка, кармазъ благодарение на протестиращите.
          Полицаите умишлено си бяха били чукалата за да стане патаклама. Не им се получи заверата.
          Протестиращите спасиха катерещите се по стената и не дадоха на полицаите да им щракнат белезниците. Протестиращите пречеха на журналистите и информационните емисии. Ти сам видя как са наобиколили журналистите, и ако започне някой да говори по микрофона, и те започваха да крякат и квакат като жаби, да свирят, да вият в мегафоните, само и само да не се чуе нищо от коментара. А най-психясалите от тях се кривяха и подскачаха пред камерата и правеха разни олигофренски стойки. Зрителите останаха с впечатлението, че там на площада са се събрали лудите от всички психиатрични клиники в страната.

          С всеки изминал ден протестиращите настройват народа против себе си все повече и повече. И ако в първите дни някой им съчувстваше, към днешна дата вече всички са наясно, че там на площада повечето са психясали полуидиоти, или поне се държат като такива, премесени с платени професионални провокатори и командвани от властожадни хищници от различни нови псевдопартийки, драпащи за власт и пари и опитващи се да направят НЕЗАКОНЕН ПРЕВРАТ.

          В България има един единствен законен начин недоволните да получат власта и да прокарат собствените си разбирания, и този начин е да станат членове на някоя от 50-те партии или да си създадат собствена такава. И след това да участват на избори, и ако програмата им е добра, да наберат много гласоподаватели. Такава е конституцията, такива са и всички закони около нея.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

            Гешев е най - голямата кадрова грешка на Доган . но явно възраста и параноята си оказват влияние. Влияние върху Доган оказва и арогантния и амбициозен Пеевски. Ако на мястото на Гешев бяха сложили някой хладнокръвен и пресметлив делаверата щеше да си върви а стадото да си хрупа тревица блаженно.
            Ето това вече е много сериозна приказка и единствено мога да съжалявам, че не и е тук мястото, доколкото изисква и предполага дълбока експертност, но в условия на поне малко приятелска добронамереност, познаване на историята, сериозен екип с интердисциплинарна подготовка.

            Да, това чудовище е проклятието на България. Очевидно с качества, обучен кгб-ист, алчен, безскупулен, озлобен и търсещ реванш заради репресиите към него.
            Изглежда само биологията може да освободи страната от него.
            Не ми придиряй, спирам тук, казах повече от необходимото, въпреки че е съвсем от повърхността.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

              Всеки има право на мнение, но я ми кажи къде в конституцията пише, че протестиращите имат правото да свалят власта? Покажи ми къде пише, че протестиращите имат правото да обиждат и да се подиграват на полицаите. Покажи ми къде пише, че имат правото да нападат полицаите или да трошат стъклата на правителствените сгради?

              Виждал ли си какво остава на земята след всеки един протест?
              Остават хиляди тухли, камъни, стъкла, бутилки, мръсотия и прочее щети. Когато човек види тези кадри, остава с впечатлението, че се е водила БИТКА. Това ли са ви мирните протести или сте излезли на война?

              И не ми се оправдавайте с провокаторите, защото всички на протеста са провокатори. Ако искахте мирни протести, щяхте сами да се погрижите да няма провокатори, и след протеста нямаше да се изнизвате като пръдня от насран гъз, а щяхте да почистите и пометете след себе си.

              Защо протестиращите защитават явните закононарушители, които трошат стъкла или се катерят по стените да слагат някакви плакати? Осъзнавате ли, че така защитавате вандали и престъпници? Следователно всички протестиращи СА СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ или в други закононарушения. Аз горещо се моля по кадрите от камерите всичките тези бандити да бъдат идентифицирани и след това окошарени, защото ако искаме да сме правова страна, точно така трябва да се процедира.
              Пробвах да отворя сайта парламент бг, но нещо не иска, може би защото съм ги псувал няколко пъти. И се налага по спомени- а те са:

              Власта принадлежи на народа и произтича от народа- и в този контекст кой си ти за да кажеш как ще се упражнява тази власт? Ако на народа му е кеф да се самоубие то е свободен да го направи- ти като не искаш не го прави. Едва ли студента от хага е нападал полицаите, но дори и да ги е нападнал, те са отговорили с непропорционална сила. Най вероятно студента ще одруса мвр-то поне няколко десетки хилки и може би полицаите следващия път след едно намаление на заплатите биха се замислили как да се отнасят с хората

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнение

                Ха, когато покрай двудневното мълчание на всички медии за единадесетте жертви на турския тир казах, че Дуганя още властва, .
                С известно забавяне усетих, че има някакъв шум по трасето и настана объркване.
                Очевидно съм пропуснал началния ти постинг за катастрофата.
                Визирах един по-късен постинг, в който ми се стори, че двусмислено припяваш на Фъки.
                Не ти трябва да се бъркаш в нашите "отношения". Ние си се ритаме и псуваме вече 10 години, в разни качества

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Това че на площадите са 0.3% от хората точно това и означава - 0.3% и нищо повече. Какво е мнението на останалите никой не знае, така че недей да се изхвърляш. Иначе съм съгласен, че тези на площадите си вярват самите, че те са НАРОДА, но това не е вярно. Има си заведения, в които други хора пък вярват че са Наполеон, Хитлер или Сталин, но сам знаеш как ги наричаме тези хора.

                  Ако тези по площадите искаха ред и законност, трябваше сами да се осъзнаят, че законния начин за смяна на власта е само и единствено посредством всенародни избори. Следователно тези по площадите НЕ ИСКАТ РЕД И ЗАКОННОСТ !!! Те искат АНАРХИЯ !!!
                  Амиииииииииии не знам, аз не съм на протест по обективни причини. В града където живея има около 100 човека, всички/ с които съм говорил/ казват баста. Може сам да погледнеш какво става в лондон и берлин, за довечера има обявен протест пред консулството във франкфурт/ групата българи във франкфурт/. За други градове, потърси сам. Хората не искат повече байхуй, видяха че от него не може да се очаква нищо и искат да го разкарат. А ти доколкото разбрах имаш и други фирми освен соларните, така че може да питаш спокойно работниците си- искат ли бх и гешев

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                    Пак разказваш мокри сънища без никакви доказателства. Аз пък мога да твърдя, че извънземните със съдействието на зидаромазачите и трактористите са основният проблем на правосъдната система, а ракията и киселите краставички са основния проблем на протестиращите. Моите доказателства са точно толкова силни колкото и твоите - тоест пълна измислица.
                    Е чак толкова сляп и глух не очаквах да си, но мисля, че е време и слепите да прогледнат !

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

                      Абе ти не можеш ли да проумееш, че в прокуратурата отдавна дерибействат Пеевски и Доган, а самия Каскет е инсталиран именно от тях ! Тя намесата в прокуратурата е ясна и видима, само такива като теб не я виждат или не искат да я видят !
                      Пак разказваш мокри сънища без никакви доказателства. Аз пък мога да твърдя, че извънземните със съдействието на зидаромазачите и трактористите са основният проблем на правосъдната система, а ракията и киселите краставички са основния проблем на протестиращите. Моите доказателства са точно толкова силни колкото и твоите - тоест пълна измислица.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        Всичките ти постинги от снощи говорят за едно дълбоко опиянение, в което явно снощи беше изпаднал. Не знам дали беше под влияние на алкохол, наркотици или еуфория от протеста, но ако сега на трезва глава ги прочетеш отново, сам ще започнеш да се срамуваш от написаното.
                        Ти често ме игнорираш, което само по себе не е драма, но не ми е в характера да играя игрички н а дребно.
                        Аз известявам, споделям, аргументирам.

                        Реагирам основно, доколкото искам да те поставя в течение, че вече запълних и втората машинописна страница с твоите обиди - за някои от тях съм обект в лично, за други в колективно качество.

                        Да видим, какво имаме днес:
                        - алкохолик,
                        - наркоман,
                        - психиатрично болен (нарича се май депресивно-маниакален(вероятно еуфоричен?) синдром. Може и да бъркам малко тук, но случайно скоро изгледах един стар филм с Ричард Гиър, в койт о се описваше точно едно такова психиатрично разстройство.

                        За протокола, подходих приятелски и човешки към теб, без да те познавам, но и без никакви предразсъдъци.
                        За мен ти също си вече дълбоко посрамен човек, но какво тук значат някакви думички.

                        Батко съм ти, но сме от едно поколение и ще ме разбереш. Някога играчките бяха кът, условия никакви, джаджи нямаше и на децата с е налагаше да бъдат изобретателни, че да си осигурят някакво развлечение. Играехме една игра, която нямам представа, доколко е актуална днес.
                        Казваше се "развален телефон"!
                        Матеев, предлагам да престанем вече с игра на развален телефон.
                        Знам и чувам какво ми казваш, но не приемам нищо от важното.
                        Твърдиш, че знаеш и чуваш и моите мнения, но не приемаш нищо.

                        Нека нещата останат така. Очевидно е, че няма смисъл.


                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                          Всеки има право на мнение, но я ми кажи къде в конституцията пише, че протестиращите имат правото да свалят власта? Покажи ми къде пише, че протестиращите имат правото да обиждат и да се подиграват на полицаите. Покажи ми къде пише, че имат правото да нападат полицаите или да трошат стъклата на правителствените сгради?

                          Виждал ли си какво остава на земята след всеки един протест?
                          Остават хиляди тухли, камъни, стъкла, бутилки, мръсотия и прочее щети. Когато човек види тези кадри, остава с впечатлението, че се е водила БИТКА. Това ли са ви мирните протести или сте излезли на война?

                          И не ми се оправдавайте с провокаторите, защото всички на протеста са провокатори. Ако искахте мирни протести, щяхте сами да се погрижите да няма провокатори, и след протеста нямаше да се изницвате като пръдня от насран гъз, а щяхте да почистите и пометете след себе си.

                          Защо протестиращите защитават явните закононарушители, които трошат стъкла или се катерят по стените да оказват някакви плакати? Осъзнавате ли, че така защитавате вандали и престъпници? Следователно всички протестиращи СА СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ или в други закононарушения. Аз горещо се моля по кадрите от камерите всичките тези бандити да бъдат идентифицирани и след това окошарени, защото ако искаме да сме правова страна, точно така трябва да се процедира.
                          В северна корея НЯМА ПРОТЕСТИ.
                          Колко пъти да ти казвам че там ти е мястото.
                          Гледа ли клипове от снощи.
                          ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СПАСИХА 2-та полицая и СГРАДАТА ОТ ПРОВОКАТОРИТЕ.
                          Размина се с 4 счупени стъкла и малко боичка, кармазъ благодарение на протестиращите.
                          Полицаите умишлено си бяха били чукалата за да стане патаклама. Не им се получи заверата.
                          Last edited by bota156; 15.07.2020, 12:23.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            https://www.facebook.com/VeselinDrem...TAwMzg4NjM0Nw/

                            интервю на методи андреев--матеев този тук не е съгласен с твоите виждания
                            Всеки има право на мнение, но я ми кажи къде в конституцията пише, че протестиращите имат правото да свалят власта? Покажи ми къде пише, че протестиращите имат правото да обиждат и да се подиграват на полицаите. Покажи ми къде пише, че имат правото да нападат полицаите или да трошат стъклата на правителствените сгради?

                            Виждал ли си какво остава на земята след всеки един протест?
                            Остават хиляди тухли, камъни, стъкла, бутилки, мръсотия и прочее щети. Когато човек види тези кадри, остава с впечатлението, че се е водила БИТКА. Това ли са ви мирните протести или сте излезли на война?

                            И не ми се оправдавайте с провокаторите, защото всички на протеста са провокатори. Ако искахте мирни протести, щяхте сами да се погрижите да няма провокатори, и след протеста нямаше да се изнизвате като пръдня от насран гъз, а щяхте да почистите и пометете след себе си.

                            Защо протестиращите защитават явните закононарушители, които трошат стъкла или се катерят по стените да слагат някакви плакати? Осъзнавате ли, че така защитавате вандали и престъпници? Следователно всички протестиращи СА СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ или в други закононарушения. Аз горещо се моля по кадрите от камерите всичките тези бандити да бъдат идентифицирани и след това окошарени, защото ако искаме да сме правова страна, точно така трябва да се процедира.
                            Last edited by Mateev; 15.07.2020, 12:21.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение


                              Цветан Василев: Борисов-Доган-Пеевски разпределят годишно по 1-1,5 млрд. лв., Гешев е маша на мафията

                              Прочети още : https://www.actualno.com/crime/cveta...s_1481410.html
                              © Actualno.com




                              Ивайло Дичев: Започвам да мисля, че Гeшев е просто неуправляем

                              Прочети още : https://www.actualno.com/faces/ivajl...s_1480217.html
                              © Actualno.com
                              Гешев е най - голямата кадрова грешка на Доган . но явно възраста и параноята си оказват влияние. Влияние върху Доган оказва и арогантния и амбициозен Пеевски. Ако на мястото на Гешев бяха сложили някой хладнокръвен и пресметлив делаверата щеше да си върви а стадото да си хрупа тревица блаженно.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                                Каквото и да си мислиш за Гешев, той законно е избран за следващите 7 години, и няма земна сила, която да може да го свали от този пост. Така работи демокрацията, и неслучайно в конституцията са дадени такива широки пълномощия и такава неприкосновеност на съдебната власт.

                                Иначе е повече от ясно, че всеки един ударен от Гешев мафиот ще положи максимум усилия да го дискредетира, ползвайки като оръжие лесноуправляемото стадо от протестиращи. Това обаче вече е изтъркан номер. Никой не може да се меси в работата на прокуратурата, и самият факт, че някой се опитва да го прави, само говори колко опасен мафиот е и как няма да се спре пред нищо за постигането на мафиотските си цели.
                                Абе ти не можеш ли да проумееш, че в прокуратурата отдавна дерибействат Пеевски и Доган, а самия Каскет е инсталиран именно от тях ! Тя намесата в прокуратурата е ясна и видима, само такива като теб не я виждат или не искат да я видят !

                                Коментар

                                Working...
                                X