Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Не те знам на колко години си, ама марксизма здравата те е увредил ментално. Едно време дори ние, курсантите се смеехме на тези "класови" глупости. Е, на изпита по марксизъм ги дрънкаш, ама то е са да не те скъсат и да вземеш златните пагони.
Спомням си в 4ти курс, първа лекция по теория, конструкция и разчет на автомобила, преподавателят, един полковник, започва да разправя за превъзходството на съветската автомобилна техника пред американската. Целият клас започна откровено да се хили и полковника вика: А бе аз знам, коя техника е по-добра, ама съм длъжен това да ви кажа.
Толкоз за твоите тъпи идеологии.
Защото сега е същото, вие знаете кое е по-добре, ама сте длъжни да следвате кремльовската линия...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Last edited by vanevski; 10.05.2018, 05:05.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Маркс за пръв път в историята изобретява философско учение и социална теория .......[/SIZE]
Спомням си в 4ти курс, първа лекция по теория, конструкция и разчет на автомобила, преподавателят, един полковник, започва да разправя за превъзходството на съветската автомобилна техника пред американската. Целият клас започна откровено да се хили и полковника вика: А бе аз знам, коя техника е по-добра, ама съм длъжен това да ви кажа.
Толкоз за твоите тъпи идеологии.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Маркс ........................... и избиване до крак, заедно със семействата като неподлежащи на превъзпитание.
п.п.
не че преди Маркс хуманно са изтребвали низшите класи и раси - робите, крепостните , негрите и т.н.
Last edited by markov; 07.05.2018, 15:44.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе ванчо, революций,преврати,метежи и т.н. е имало от как свят светува ... баш Маркс не ги е измислил !
Когато се стигне до ситуация че ония отдолу повече НЕ искат , пък ония отгоре повече НЕ могат .....следва разместване на пластовете....ма това на соросойдния кръжок са го прескочилиЛъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ти остави това ами Натаняху , баш Израелския шеф ще ходел на червения килим в Москва на 9 май да гледа парада и да моли Путин да не дава съвременни ракети на Сирийците че ще зачестят падналите израелски самолетчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе ванчо, революций,преврати,метежи и т.н. е имало от как свят светува ... баш Маркс не ги е измислил !
Когато се стигне до ситуация че ония отдолу повече НЕ искат , пък ония отгоре повече НЕ могат .....следва разместване на пластовете....ма това на соросойдния кръжок са го прескочили
Last edited by X_Y; 07.05.2018, 15:12.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Абе ванчо, революций,преврати,метежи и т.н. е имало от как свят светува ... баш Маркс не ги е измислил !
Когато се стигне до ситуация че ония отдолу повече НЕ искат , пък ония отгоре повече НЕ могат .....следва разместване на пластовете....ма това на соросойдния кръжок са го прескочилиLast edited by markov; 07.05.2018, 14:10.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Димитър Благоев, наричан Дядото. -
" Онези, който са се клели във вярност на чужди, враждебни нам сили и гласно са заявявал, че не са българи, ами някакви „славяни“ никога не са носели добро на моята родина България."Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
“Има само един начин, по който убийствените смъртни агонии на старото общество и кървавите родилни мъки на новото общество могат да се съкратят, опростят и концентрират, и този начин е революционният терор.” – Карл Маркс
Не бил виновен Маркс за геноцидите, изопачени му били думите. Така алкохолизираният президент на европейската КОМИсия защитава едно от най-вредните същества, раждали се на нашата планета. Маркс призовава за насилствена революция – насилствена революция произвеждат социалистите. Доста е просто, затова и стремежът да се пренапише историята и да се запази лъжеореолът около личността и творчеството на Маркс. Друго не може и да се очаква от лимузинените социалисти в западния свят.
Често същите хора ни обясняват и че ислямът няма нищо общо с терористичните атаки днес. Аз добронамерено ще приема логиката им и ще хвърля коз – Хитлер е гениален и добронамерен лидер, но неговите заповеди са изопачени и затова не можем да го виним за Холокоста. В крайна сметка, той лично никога не е убивал човек, нито има доказателства да е давал заповеди да се убиват евреи в лагерите. Нека и не забравяме, че той също е бил убеден социалист, а те винаги са „добрите“.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеTatiana Christy
Ако България наистина беше независима демократична държава, първото нещо, което би направило едно отговорно правителството, защитаващо принципите на правова държава е заедно с президента да изпрати нота на възмущение до правителството на Путин от насилието, което прилага към невинни и неагреасиви млади хорa, за това, че са излезли на улицата да изразят възмущението си от феодалната власт на един сатрап, който иска да управлява вечно. Така би наравило едно независимо българско демократично правителство. Един демократичен и независим президент би отменил визитата си при джуджето моментално в знак на солидарност с хората, които протестират срещу отнемането им на най-изконните човешки права – като право на самоопределение, право на събрания и асоциация, право на себеизразяване и сбобода на словото!
Радев НЕ Е НЕЗАВИСИМ ПРЕЗИДЕНТ! РАДЕВ Е МИЖАВА СМЕШНА НАВЕДЕНА ПИОНКА!
И само така!
Коментар
Коментар