IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


    Няма значение какво искат хората на протеста, те не са организирани, те са абсолютно разнородна маса, а тези които ги подкокоросват са стари кримки. В момента в който настане хаос най-организиранате и еднородни ядра ще оберат всички ползи от протестите, а за хората.... ами за хората няма да има нищо. Този театър вече сме го играли 2 пъти, веднъж 89-а когато т.нар "комунисти" сами се свалиха и после 97-а когато наистина народа свали Жан Виденов. Аз бях на протестите срещу Жан Виденов и знам много добре точно какво ще случи, сега ще е дори още по-лошо, защото тогава за разлика от сега хората си мислеха, че знаят точно за какво протестират и имаше план за след това (или поне така си мислехме), а не просто "дайте да свалим комунистите". Тогава след като Костов взе властта всички очаквахме небивал напредък... истинската демокрация най-после беше в "ръцете ни"..... и какво стана... е всички знаем какво стана, дори хора от самото СДС се отвратиха от него. Последва ли "небивал просперитет".... не в никакъв случай.. и изборните резултати на следващите избори го доказват. Хората бяха буквално излъгани. Вместо Костов да направи България демократичен икономически тигър.... какво стана, започна да прибира бизнеси и да реже заводи на скраб да си урежда бизнеса на своите хора и тн.... това направи. Днес нито едно от СДС-тата няма представителство в парламента... нито едно от тях. Хората много добре знаят тия тогава какво направиха... защо сега ще е по-различно. Сега дори няма такова обединение, ГЕРБ са дясно център, тия срещу тях са всякакви бивши боклуци.

    Аз виждам от какво е съставена масата на площада в момента всякакви бивши "управленци" и техните наследници ревящи неистово да се докопат до кокала. Другите са разни лумпени, които са отишли с всякакви лични проблеми и си мислят, че точно ГЕРБ са им виновни.

    В момента в който падне ГЕРБ всичките тия партийки "отрепки" ще се обединят и ще направят това което ОДС (оснвно СДС) направиха навремето, ще започнат да си решават личните проблеми посредством държавата. Но каква е разликата между тях и ГЕРБ, ами те тия са толкова изгладнели, че ако докопат власт ще глозгат до кокал... а в държавата не е останало много, това не е 97-а да има хиляди заводи за рязане на скраб и да ги продават по 1 лев. Дори не ми се мисли каква криза ни чака ако дойдат тия изгладнели чакали на власт. Познавам ги що за хора са, не ми обяснявай как ще е "различно", какво ще е различно като това са същите типове и техните деца от 30 годишния преход. Всеки който ги подкрепя има или личен интерес или е просто лумпен.

    Съвсем отделен е въпроса, че да призоваваш хората на протести в най-страшната пандемия от 100 години насам, е показател за пълна безотговорност. Как тези безотговорни хора ще направят каквото и да било отговорно след това?! Няма да направят нищо отговорно, всичко ще бъде лъжа и измама, както лъжат хората сега, да не се пазят от Короната, така после ще ги лъжат за всичко останало.

    Опозицията в момента носи цялата отговорност, за разгарянето на епидемията. До преди изказването на президента, тази отговорност беше на ГЕРБ.
    Нали бяха организирани, платени от Божков, яхнати от стари "управници" и изведнъж неорганизирани, не знаят какво искат.
    Я си уточни с кое полукълбо ще мислиш, или квот тиквата каже - днес едно, утре противоположното.
    Тиквата УМИШЛЕНО ДОКАРА 2-3к на митинг. Предния ден е издал заповед да не се събират повече от 30 човека на едно място.
    Това държавно мислене е. Кой е виновен за погазване на закона? Че им плаща да погазват закона.
    Пандемията си е едно ново грипче - ще измрат 1500-2000 човека годишно както всеки грип, че и още повече 99% са безнадежно болни с преброени дни
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Това че на площадите са 0,3% не означава че останалите не са съгласни с тях. ...
      Това че на площадите са 0.3% от хората точно това и означава - 0.3% и нищо повече. Какво е мнението на останалите никой не знае, така че недей да се изхвърляш. Иначе съм съгласен, че тези на площадите си вярват самите, че те са НАРОДА, но това не е вярно. Има си заведения, в които други хора пък вярват че са Наполеон, Хитлер или Сталин, но сам знаеш как ги наричаме тези хора.

      Ако тези по площадите искаха ред и законност, трябваше сами да се осъзнаят, че законния начин за смяна на власта е само и единствено посредством всенародни избори. Следователно тези по площадите НЕ ИСКАТ РЕД И ЗАКОННОСТ !!! Те искат АНАРХИЯ !!!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Още не знам със сигурност, но може и погрешно да съм те преценил в суматохата и след прочитане на малко и двусмислени думи.
        Нямам проблем с тази дума при допускане на гаф.
        Извинявам се!
        Ха, когато покрай двудневното мълчание на всички медии за единадесетте жертви на турския тир казах, че Дуганя още властва, само че се изразих доста солено, предупреждавайки момчетата и момичетата по площадите.
        Ма то си е истина, а дай боже да не бъде в обозримо бъдяще.

        ПП. То и сега мина само един път по медиите и пак мълчание. Малко хора мисля са чули тази прикривана от Дуганя новина.
        Last edited by Мачу Пикчър; 15.07.2020, 12:09.

        Коментар


        • https://www.facebook.com/VeselinDrem...TAwMzg4NjM0Nw/

          интервю на методи андреев--матеев този тук не е съгласен с твоите виждания

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

            Нахлуване в българска институция - ПРЕЗИДЕНТСТВО с жандармерията какво е?
            Въоръжени - че те може да убият президента, кой ще гарантира че няма да го направят.
            За какво имаме НСО - като всеки съдия може да разпореди и да влизат въоръжени хора вътре !?
            !? Разграден двор, зачитане на институциите !?!?!
            Утре ще влезе в народното събрание да разследва някой си. Ето имаме един дупетат дето си говорил с Божков.
            Позволено ли е да се влиза въоръжен в народното събрание?
            +1

            НСО трябваше да натръшка всички които са въоръжени на земята.
            На гешефт можеше да му се размине само с памперс....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнение

              Е що, щом аз средния човек съм чувал и обърнал внимание на питането на Гешев до Конст. съд с прозрачна цел имунитета на президента, значи много други също са чули и знаят поне отгоре отгоре.
              Само където беше доста отдавна и бях го позабравил.
              Браво на теб!
              Трудна, главоболна и често непостижима задача е за обикновения човек да познава детайли и да е напълно ориентиран.
              И все пак, преди да започнеш да подскачаш нервно, особено ако вече ти е било обърнато внимание, че има много важни обстоятелства, трябва да си готов да си обереш плодовете. (Виж долу - имах дискусия).

              Още не знам със сигурност, но може и погрешно да съм те преценил в суматохата и след прочитане на малко и двусмислени думи.
              Нямам проблем с тази дума при допускане на гаф.
              Извинявам се!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                https://skafeto.com/%d0%bd%d0%be%d0%...a9qlDAAlHycw-w

                Пише че решението на конституционния съд е излязло, но не се публикува . Според юристи е негативно за гешев и ще му коства главата
                Дали решение има или няма... май няма още. Но каквото и да има, то не може да коства главата на Гешев. Това е тълкувателно решение по зададен от главния прокурор въпрос. Не е решение на КС за обявяване на нещо за противоконституционно.
                Нещо като "аз само питам". С това Гешев не прави нищо противоконституционно.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                  Каквото и да си мислиш за Гешев, той законно е избран за следващите 7 години, и няма земна сила, която да може да го свали от този пост. Така работи демокрацията, и неслучайно в конституцията са дадени такива широки пълномощия и такава неприкосновеност на съдебната власт.

                  Иначе е повече от ясно, че всеки един ударен от Гешев мафиот ще положи максимум усилия да го дискредетира, ползвайки като оръжие лесноуправляемото стадо от протестиращи. Това обаче вече е изтъркан номер. Никой не може да се меси в работата на прокуратурата, и самият факт, че някой се опитва да го прави, само говори колко опасен мафиот е и как няма да се спре пред нищо за постигането на мафиотските си цели.
                  Нахлуване в българска институция - ПРЕЗИДЕНТСТВО с жандармерията какво е?
                  Въоръжени - че те може да убият президента, кой ще гарантира че няма да го направят.
                  За какво имаме НСО - като всеки съдия може да разпореди и да влизат въоръжени хора вътре !?!? Разграден двор, зачитане на институциите !?!?!
                  Утре ще влезе в народното събрание да разследва някой си. Ето имаме един дупетат дето си говорил с Божков.
                  Позволено ли е да се влиза въоръжен в народното събрание?
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                    Каквото и да си мислиш за Гешев, той законно е избран за следващите 7 години, и няма земна сила, която да може да го свали от този пост. Така работи демокрацията, и неслучайно в конституцията са дадени такива широки пълномощия и такава неприкосновеност на съдебната власт.

                    Иначе е повече от ясно, че всеки един ударен от Гешев мафиот ще положи максимум усилия да го дискредетира, ползвайки като оръжие лесноуправляемото стадо от протестиращи. Това обаче вече е изтъркан номер. Никой не може да се меси в работата на прокуратурата, и самият факт, че някой се опитва да го прави, само говори колко опасен мафиот е и как няма да се спре пред нищо за постигането на мафиотските си цели.
                    Ами леко си в грешка- пуснал съм малко по долу интервю 11,29 бг време- гледай към края кой може да го спре, и този филм е гледан

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                      Те не са чували за това дело дори, не знаят каква е същината на спора, да не говорим, че нямат и дори бегла представа за Конституцията, но пък имат мнение.
                      Е що, щом аз средния човек съм чувал и обърнал внимание на питането на Гешев до Конст. съд с прозрачна цел имунитета на президента, значи много други също са чули и знаят поне отгоре отгоре.
                      Само където беше доста отдавна и бях го позабравил.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Тука темата доста се принизява, според мен никога не може да има случай в който протестиращи да знаят какво трябва да се направи. Как точно си представяте, магазинер,общ работник, механик,автомонтьор,счетоводител, икономист или какъвто и да е човек от народа който няма досег с политиката изобщо да има понятие какво трябва да се направи...

                        Пожарникар забрави?? Нарочно??

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Колкото и да ми се иска да разбера мотивите на хората по площадите, не мога да се съглася те да командват какво трябва да се случи, пренебрегвайки мнението на целия останал Български народ. По площадите са само 0.3% от народа, а се опитват да комадват и да поставят в риск останалите 99.7%. Е няма как това да стане, колкото и да ви се иска.

                          Единственото разумно и законно действие е само и единствено вота на недоверие, който днес ще бъде внесен от БСП. Не ги обичам БСП, но в случая само те действат законно и както го изискват принципите на парламентаризма и демокрацията.
                          Това че на площадите са 0,3% не означава че останалите не са съгласни с тях. Ето гербаджиите си докараха хората, джурналята ги направиха смешни. И какъв е риска за хората и републиката че не е ясно? Ами правителството подава оставка, завърта се рулетката, ако не се получи нищо, служебно правителство. Какво толкова, този филм сме го гледали

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                            Цветан Василев: Борисов-Доган-Пеевски разпределят годишно по 1-1,5 млрд. лв., Гешев е маша на мафията

                            Прочети още : https://www.actualno.com/crime/cveta...s_1481410.html
                            © Actualno.com

                            Ивайло Дичев: Започвам да мисля, че Гeшев е просто неуправляем

                            Прочети още : https://www.actualno.com/faces/ivajl...s_1480217.html
                            © Actualno.com
                            Каквото и да си мислиш за Гешев, той законно е избран за следващите 7 години, и няма земна сила, която да може да го свали от този пост. Така работи демокрацията, и неслучайно в конституцията са дадени такива широки пълномощия и такава неприкосновеност на съдебната власт.

                            Иначе е повече от ясно, че всеки един ударен от Гешев мафиот ще положи максимум усилия да го дискредетира, ползвайки като оръжие лесноуправляемото стадо от протестиращи. Това обаче вече е изтъркан номер. Никой не може да се меси в работата на прокуратурата, и самият факт, че някой се опитва да го прави, само говори колко опасен мафиот е и как няма да се спре пред нищо за постигането на мафиотските си цели.

                            Коментар


                            • Тука темата доста се принизява, според мен никога не може да има случай в който протестиращи да знаят какво трябва да се направи. Как точно си представяте, магазинер,общ работник, механик,автомонтьор,счетоводител, икономист или какъвто и да е човек от народа който няма досег с политиката изобщо да има понятие какво трябва да се направи...


                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                https://skafeto.com/%d0%bd%d0%be%d0%...a9qlDAAlHycw-w

                                Пише че решението на конституционния съд е излязло, но не се публикува . Според юристи е негативно за гешев и ще му коства главата
                                Стресираш масово колегите с тази информация.
                                Те не са чували за това дело дори, не знаят каква е същината на спора, да не говорим, че нямат и дори бегла представа за Конституцията, но пък имат мнение.

                                Чул съм десетки мнения на юристи. Всички, които будят доверие (субективно, де) изказват аналогично становище. Тук-таме има и различия, ама това е нормално.

                                Лошото е, че никога не можем да знаем, какво точно ще се публикува и как точно се е стигнало до него.
                                Рисково и разделно време е.

                                Коментар

                                Working...
                                X