Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
nuclear power plant
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНе е много ясно дали са искали да ни освободят руснаците или са искали просто да присвоят територията. Ама това е друга тема. По-добре да не я захващаме. Факт е, че умират руснаци за нашето освобождение.
Факт е, че БГ Империя тогава привлича доста от териториите си и можем да им благодарим, но това са: украйнци ( Стара Велика България ), Осетинци, Финландци, Румънци, Сърби, Черна гора и Волжска България ( които са мохамедани, но идват да се бият за вас и освобождават Батак примерно ). Малко хора знаете, че Баташкото клане предизвиква Волга БГ и те го освобождават, а са българи, приели Ислям.
Всички тия територии се вдигат, за да освободят БГ Империя от османско нашествие, но никъде не виждам "руснаци". Напротив: даже българите, изповядващи ислям идват тук, за да се бият срещу ислям.
Как ме е "асвабадил" някой, който не го виждам никъде? Как?! Къде са "руснаците" да'ва? Уеър? Где?Last edited by marandi; 27.12.2015, 20:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЛично аз съм за единни стандарти и не деля помощта в труден момент на свои и чужди, багодарност на всички, не им гледам и в паничката за интереса, а само фактите са от значение!
Е, за мен и много други е чудно как на някоя по-демократична сила от Руската империя не и е хрумнало да ни освободи цели 500 години, ама на, факт!
Нормално е пълни неграмотни матрьошки да натрапват некви басни, в стил "освабаждение", а не било ОКУПАЦИЯ ( и то на майна си райна ).
Къде бяхте през тия 500 години, бре шматки? Офф .. сетих се - нямаше ви, щото не бяхте даже и държава, а некво колхозническо племе от пещерите.
Имай предвид, че тия пещерняци ги създаваме ние как да напишат една буква, как да произнесат една сричка през жалкия им жизнь.
--------------------------------------
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...BF%D0%BE%D1%88
Ето пример за неспирната борба на Българите да отвоюват свободата си малко преди 1700 година.
Тогава нещата са били на кантар, като не отричам селската наглост на Австро-Унгария да станем нейн василитет.
Историята такива шматки ги "изтрива", както изчезна Австро-Унгария, така изчезна Османска империя, така изчезна СССР.
Колкото повече ни нападат малоумниците, толкова по-бързо изчезват. Нямам идея защо, но е ФАКТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеИ един Руснак да е загинал за нашата свобода , пак е повече от загиналите за освобождението ни Англичани, Американци и и.т.н.
Е, за мен и много други е чудно как на някоя по-демократична сила от Руската империя не и е хрумнало да ни освободи цели 500 години, ама на, факт!
Коментар
-
Тъй ли?
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеОтличителната черта на всички НПО балалайки е да се кълнат във вярност на САЩ, Англия, Германия , ЕС и това не го приемат за предателство към родината. За тях предателство е само ако е към Русия
И хайде стига с тези манипулации, че някой има нещо против Русия или руския народ, напротив. Ако все пак има такива те са пренебрежимо малко. Но твърде много хора са против милиардера Путин. Защо ли? Ето защо. Вече втора година поред гледам годишната му реч пред Думата /така ли беше?/ Обстановката е тържествена. Всички са седнали и чинно чакат. В един момент рязко отварят и двете крила на вратите. Стоящите на пост, вероятно офицери, се изпъват като струни и козируват Влиза Путин, той е сакат и не може сам да си отвори вратата, всички скачат на крака и застават мирно. Внимание! Влиза фюрерът!
Да си виждал подобен цирк с друг държавник? Изключваме лудия кореец, Папа Док и пр. Ако ми посочиш някой друг такъв от цивилизования свят, този път бозата ще бъде от 8 ст.
Впрочем имаше навремето един подобен. Казваше се Адолф Хитлер.
Ето затова и заради други подобни прояви нормалните хора от разни точки на света ненавиждат Путин.
Защото чрез него е жив духът на Хилер.
А това е заплаха за целия свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеКъм 20 000, се предполага, и около 60 000 инвалиди.
А, колко англичани са загинали за освобождението ни
Дори поляците които са се били с турците срещу нас тогава, са имали желание да ни помогнат в други моменти, преди това.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЗа кой път в твоя чест да обясня как е станало? .......... Ровил съм се и в Парижката, Московската и други европейски национални библиотеки.............А как са ме допуснали до секретите? Не само в Ленинград, ами навсякъде? .............Давам ти един жокер. Тези книги, ръкописи, вестници, документи и пр., които се съхраняват в специалните отдели са предназначени за хората, нали? .................
Или тук ,вече, попадаме удобно в сферата на недоказуемите факти и случки ?
Разбира се, съществува и варианта , просто, да пишете глупости...........Last edited by Avalaon; 27.12.2015, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеПроди, колко руснаци са загинали за освобождението ни?
Затова злобата е толкова неистова, понеже се оказа, че българите се котират в цял свят и то на много достойна цена.
Паразитите ( които само "преразпределят" ), а никога не са забили един пирон през живота си, виждат как мъдростта на народа ни, рязко им дръпна чержето, на което стоят, като си наби шутовете по цял свят в последните 25 години.
Кръвопийците няма от какво да се хранят в момента и затова вият
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеПроди, колко руснаци са загинали за освобождението ни?
А, колко англичани са загинали за освобождението ни
Дори поляците които са се били с турците срещу нас тогава, са имали желание да ни помогнат в други моменти, преди това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеМного щастлив ставам, когато във форума се появят хора, разбиращи много. И главно, четящи както трябва.
Човече, всичкото, което се опитвам да направя, е да не ме пращат да уча в СССР и да не ме изпитват съветски професори. В миналото, разбира се.
И друго. Ако Гигов е ветеран на форума, то аз какъв съм тогава, със двойно повече "стаж" от него? И не съм само аз, много други колеги има, че и с по-голям стаж и от моя. А датата на регистрацията 2005 г. е всъщност дата на служебна пререгистрация.
Факт е, че от руснаците сме видели повече добро, отколкото зло и най-вече са ни освободили от робство/владичество/ втора ръка хора, не помня кое е политически угодното в момента название! Колкото и да е неудобно, за целите на нечия пропаганда освобождението и създаването на сегашната - Трета българска държава, е факт благодарение на тях!
Англосаксонците, винаги ни ебавали, от тях последно сме видели това като пряка физическа намеса:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91...B9%D0%BD%D0%B0
Да не говорим, че няма международен договор за територии, в който са били на наша страна!
Сега, независимо че сме в ЕС, единствено с тяхна активна подкрепа, пак сме в ситуация да сме втора ръка хора!
Ми не ме кефи! Не им пука за нас, и как се развива „демокрацията“ по тези земи. Явно за тях ние сме граничен регион и компромиси с демокрацията за пограничните народи са приемливи, стига местния васал да е лоялен!
Аз не съм роден роб и не мисля, че дължа нещо на силните на деня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеМного щастлив ставам, когато във форума се появят хора, разбиращи много. И главно, четящи както трябва.
Човече, всичкото, което се опитвам да направя, е да не ме пращат да уча в СССР и да не ме изпитват съветски професори. В миналото, разбира се.
И друго. Ако Гигов е ветеран на форума, то аз какъв съм тогава, със двойно повече "стаж" от него? И не съм само аз, много други колеги има, че и с по-голям стаж и от моя. А датата на регистрацията 2005 г. е всъщност дата на служебна пререгистрация.
Да се отричаш от мама, татко, родния си град, близките си и да се "кълнеш" във вечна вярност на някаква хипотетична "империя" = СССР.
------------------
Фактологията показва, че Българите като просветители и носители на световната цивилизация, чрез труда и таланта си направиха ЕС и Америка супер-сили в наши дни.
Това не се случи за ден или два, но там получиха условия да разгърнат пълния си потенциал.
В момента в БГ управляват поредните мижитурки, които започват да вият, защо нямало да има кой да им плаща пенциите след 10 години. Какъв битовизъм, дами и гаспада!
П.П. Правилно! Най-звучният шамар от БГ народ към самопровъзгласилите се шматки за "началници" е икономическият и финансовият.
След 2025 година Българите ще започнат да се връщат обратно и тогава БГ Империя ще се изстреля рязко. Просто никой не иска да се цапа с кръв и да избие тия мизерници, които цял живот не се накрадоха.
Весели празници и вяра Бъдното!Last edited by marandi; 27.12.2015, 17:26.
Коментар
-
Пак ли да повтарям?
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение.
Ами другата смехория, как през 66та година си се ровил в секретния отдел на Ленинградската библиотека? И си открил някакъв вестник... Ама и това ми напомня за Резун. И как така те допуснаха до руските секрети? Да не си бил служител на "службите"?
А как са ме допуснали до секретите? Не само в Ленинград, ами навсякъде? Е, Гигов, има си една категория хора, занаятът им е такъв, че понякога ги допускат. Условието е, да не изнасяш никакви ксеро или фотокопия. Каквото запишеш на личния си хард диск над раменете - това е. Само ако сега кажеш "ченге" пак ще хвърлиш геле. Защото човек не е възможно да бъде едновременно българско, руско, френско, немско, чехословашко и пр. ченге.
Давам ти един жокер. Тези книги, ръкописи, вестници, документи и пр., които се съхраняват в специалните отдели са предназначени за хората, нали? Не за Всевишния, да се свети името му!
Коментар
Коментар