Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе зная какво значи, вероятно е подобрение в горивната камера (за кюмюр)..
Ми да беше учил още малко баре един шофъор да беше станал, пък то 5 години прическа х--й с уши и кюмюрджия, абе ти си бил голям абдал
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениемани го портиера , лъжи кат разпран .....тоя е бил партиец старшинка ма колегата му са го направили младши леитенат за заслуги към партията. Хърсъза още не мое го преживее това и затова се изживява като антикомунистThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ и аз съм бил в НШЗО....ама пляскаха и хвъркаха когато минех през други стари войници от друго поделение....
В момента ни пързаля като в детската градина....
На 18 години офицер без грам служба.....
Не можеше да се стане без заповед на МО ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА ако е станал със заповед на МО какъв трябва да бъде според теб- най младият син на партията???
Смята, че чрез връзки ще ми разкрие самоличността, за да не го правя смешен всеки ден тук.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ и аз съм бил в НШЗО....ама пляскаха и хвъркаха когато минех през други стари войници от друго поделение....
Не можеше да се стане без заповед на МО ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесъвсем откачи....
как ти е носа Пинокио.....
сеига и военна академия завърши.....в запаса....
Сега като схватливко №1 да не тръгнеш, да ми обясняваш, ка полковник се става само и единствено с академия при това савецка???The strongest stand last.
Коментар
-
Естествено, че не може, да стане без заповед, само не ми искай и номерът и сега..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЩом си капитан от запаса, ще заставаш мирно само като си помислиш за мен, полковника. Свободно, продължавай, да чистиш тоалетните.
как ти е носа Пинокио.....
сеига и военна академия завърши.....в запаса....
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми аз ги чета ама не ми става ясно кое за коя модификация е защото миг 29 имали 4 дълбока/какво ли значи/ модификация и били в момента доста по напред от файтърите/всички видовеThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА няма да се обиждаме, аз съм учил в ШЗО , тоя е бил по надоле в в стълбицата максимум сержант и е отговорял за артелната ...ама пляскаха и хвъркаха когато минех през други стари войници от друго поделение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСтаршинка кат не съм ти разрешил да говориш ша мълчиш, щото съм капитан от запаса .......
И кат видеш мое писание на компютъра ша ставаш и са козируваш .....аи свободно за сегаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСъмнявам се, че Монти е в състояние, да разбере каквото и да било.. 3+2 примерно..
Чети таблицата долу и си сравнявай самолетчета. Вади си изводите.
https://bg.wikipedia.org/wiki/JAS_39_Gripen
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениекато за кенефчия добре се справяш с ъплоуда на снимки.. сам ли си??
И като видиш мое писание на монитора ша ставаш и са козируваш .....ай свободно за сегаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар